Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Pter_
tag
A Google oldaláról letölthető M Preview már a Preview 2 vagy ez még mindig csak az első verzió? Ha már a második akkor meg tudjátok mondani, hogy megy-e vele a Waze? Köszi előre is!
-
-
HREH
senior tag
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek, végül 2 Nillkin lett, illetve egy Portapow-os 30cm-es kábel

-
twine
veterán
-
stigma
addikt
Sziasztok. Nexus 5-ös készülékem van és szeretnék venni egy Powerbank-ot hozzá.
Ki milyet ajánl?
Én eddig ár/érték arányban a Xiaomi Powerbank 10400-as változatot néztem ki, itt fórumon is ajánljátok.Esetleg más alternatíva kb ilyen 10000 vagy efeletti powerbankokra?(Itt Xiaominak van egy nagy tesója is).
Lényeg hogy ne legyen olyan hatalmas méretű, hogy könnyen hordozható legyen.
Segítséget előre is köszönöm.

-
marquuard
veterán
M Preview-hez melyik SuperSU verzió való? Stock ROM + custom kernel mellé kellene root is.
-
YAS-dude
őstag
válasz
SybenX
üzenetére
Lehet, hogy az ágyad mellett rosszabb kicsit a térerő ezért nagyobb teljesítménnyel ad a rádió, ami kihat a fogyasztásra.
Nem látom sok értelmét számolgatni a százalékokat egy ennyire sokismeretlenes egyenletben.
Legalábbis amíg nincs kirívó fogyasztás, azt meg többnyire egy rosszalkodó app okozza. -
SybenX
őstag
Érdekes dolog ez a merülés a telefonon.Este felrakom tölteni a telefont.Mire lefekszem feltölt,kihúzom.Reggel nézem 10% merülés készenlétben.Délelőtt elkezdem használni,játszani,böngészni stb.Lemerítem kb 50%-ig és után megáll a merülés készenlétben.Érdekes,hogy használni kell ahhoz,hogy ne merüljön készenlétben

-
Zedz
addikt
Köszi a válaszokat, megvárom a véglegest. Azt hittem lemaradtam már valamiről.

Az miért lehet, hogy Play Store-on egy appot nem tudok letölteni mert ez az ország nem támogatott, közben meg tele van magyar kommentekkel?

-
adam1519
csendes tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
igen lemerült, egyáltalán nem mutatja a töltést, csak állandóan felugrik a google jel mint mikor bekapcsolod a telefont és tovább nem lép
-
adam1519
csendes tag
Sziasztok! Az a problémám van hogy lemerült a telefonom és egyszerűen nem tudom feltölteni, bármilyen töltőre rárakom kihozza hogy google és semmi más, és ezt csinálja újra és újra, mit lehet vele csinálni ilyenkor?
-
dud998
őstag
Nos, ugye tegnap este feltettem az M-et.
Majd lefeküdtem aludni. Nem is volt hozzányúlva sem reggel 9-ig.
Csak a ne zavarj mód volt bekapcsolva. Szóval reggel 9-ig 5%-ot merült. -
SybenX
őstag
Mennyi a telefon normális cpu hőmérséklete?Mert a rendszer monitor app szerint átlagosan 50-55 fok szokott lenni,mikor játszik akkor 60-64 fok.Ez normális?
-
-
Dottore
addikt
Az normális, hogy indításkor közel 40 perce bootol?
-
dud998
őstag
Sziasztok!
Mennyire alkalmas napi használatra az M?
Gondolkodom rajta, hogy felteszem és kipróbálom.
Üdv: dud998
-
TTTotya
senior tag
Na most látom, hogy a Chroma-s fejlesztő is behisztizett és leállította a projektet.

-
-
LógaGéza
veterán
válasz
Sajtqukac
üzenetére
DPI változtatást nem próbáltam, de "gyárilag" bennevan a funkció, ergo bírnia kell

Slim Zero GApps -
asturel
őstag
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Érdemes üríteni a Cached datát? Most látom, hogy pár nap után már 650MB-ot foglal el a tárhelyből.
Kell ilyenekre figyelni, vagy a telefon meg tudja oldani? -
goccer
aktív tag
Pzoley romja hol tart most? Verzió, funkciók? Érdemes felrakni? Egy áprilisi CM build van fenn jelenleg, ami már eléggé érett a cserére

-
TOZ
addikt
Nexus - Telekom - 3G/LTE - halózat dobás sztori folytatás.
Szóval ment a dödörészés a net miatt. Folyamatosan eldobta a netet a telefon. Egy hónapig vizsgálta a a Telekom, majd közölték, hogy a log szerint a hálózat jó a telefon kéri a net bontását. Az előfizetéshez azonban csak 3G járt. Én az elejétől (megérzés) mondtam, hogy az LTE a megoldás kulcsa. Ma bekapcsoltattam (havi netto 2000, szóval lesz még itt fightklub) és upszidézi. Azóta atom stabilan hasít a net. Mindegy, hogy LTE/H/3G a felirat, nem dobja el.
A Telekom azért elmehet a ... Hétfőn rájuk küldöm a pitbullokat (aka kollégák az üzemeltetésről)
-
Sajtqukac
tag
Sziasztok!
Nem sikerült még az AICP-t fel raknom. (Utazom el és nem tudok most vele foglalkozni.) Viszont így meg kéne oldani azt hogy a Google szolgáltatások el kezdték zabálni az aksit annyira hogy napi 1,5 óra kijelző időnél több nem jön ki sehogy, pedig munka miatt legtöbbször csak az asztalon ül mobilnettel. (Google szolgáltatások 2,5 óra aktív rádió adóval az első helyen van persze.) Van erre valami gyors fix? Vagy a teljes clean install oldhatja meg?
-
Scooter74
őstag
Szerintem itt nem a GSM boltokkal van a gond, hanem ezzel az Országgal meg a szervizekkel. Ugyanis ha bele gondoltok normális javítást még akkor sem kap, ha szolgáltatónál vásárol a telefont. Vannak Szervizek melyek kivételek mert normálisan mellé állnak a dolgoknak de ez a ritka.A másik meg az, hogy ha valaki sufni GSM-ben vásárol telefont és bedöglik akkor felküldik nekik javításra, de nem ők javítják a telefont hanem tovább küldik a Szak Szervizbe.
-
-
mgy
senior tag
Köszönöm a tippet fagyalllo kollega hamar, értelmes áron megjavította a telefonom. Kedvet is kaptam az otthon kallódó "tartalék" készülékek felújíttatására, korrekt munkát végez!
De a lényeg újra összefoglalva, ha más belefut, ne aggódjon, van megoldás. Minden előjel, külső behatás nélkül kijelző fehér alapon színes zsizsával tele, készülék semmilyen gombra nem reagál.
Flex kábel csere, minden megy, mintha mi sem történt volna.
-
marquuard
veterán
válasz
SybenX
üzenetére
Ugyanazt a telefont nem veszem meg másfélszer drágábbért sehonnan se, minden GSM boltból ugyanazt a készüléket kapom. Az volt a cél, hogy független legyen és ne legyen horribilis ára. Ez nem ilyen egyszerű, hogy egy kalap alá veszem az összeset, és kihagyom a vételt. Feketén-fehéren le van írva, hogy ameddig gazdaságos a szervizelés/ameddig javítják, ami nem történt meg és kiderült, hogy a retkes telefont nem kapta meg a futár a mai napig sem, és a GSM bolt garantálta, hogy ma délig kézhez kapom. Marad az NFH, nem hagyom annyiban.
-
Dottore
addikt
válasz
SybenX
üzenetére
Én nem találtam. Amit igen azok kirakatban voltak, vagy bemutató telefon volt 120 ezerért. Ezután érdeklődtem használtak után. Itt pedig 80 és 90 között volt jó állapotban amit érdemesnek tartottam volna megvenni, viszont ezek is GSM, vagy lassan lejáró garanciával. Akkor már vállaltam a kockázatot és plusz 10 ezerért maradt a GSM ami egyfelől új, másfelől sajnos bolti garanciás.
-
Dottore
addikt
válasz
SybenX
üzenetére
Mert mondjuk nem lehet kapni máshol.
Marad a használt. Ami jó eséllyel megint csak GSM boltos ha egyáltalán van még garancia rá.Nem utolsó sorban meg ne a vásárló legyen azért is a hülye mert mások szarnak a fogyasztói törvényekre. Miért ment oda, miért ott vette, vett volna Samsungot, 3210 nem jó, azzal nem lehet telefonálni?
Pont addig nem lesz változás amíg egymást csesztetjük ezzel a baromsággal. -
marquuard
veterán
válasz
dozsabalint
üzenetére
Közel másfél év garancia mellett fizessek azért, hogy helyrehozzam az anno 135e Ft-ért vett telefonomat. Akkor rohad meg ott ahol van, lehető leghamarabb lecserélem a francba valami f*s 20k-s Samsung-ra, de egy forintot nem vagyok hajlandó költeni a telefonra. Ennél a töketlen GSM boltnál még se pénzvisszafizetést, se új telefont nem kapnék.
-
Dottore
addikt
válasz
_t0Mi_
üzenetére
Nehéz? Tele van az Ebay vele, és akkor ez még egy ritkább narancssárga.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Nekem fagyalllo nemrégiben azt mondta, hogy nagyon nehéz Nexus 5 kijelzőt szerezni, hiába fizettem volna érte, nem tudtunk üzletet kötni.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
marquuard
üzenetére
Nem is neked írtam
. Ha engemet kérdezel, szerintem semmit nem csinálnak, ha véletlenül hozzányúlnak ezek a sufniszervizek a telefonhoz, akkor annak pedig katasztrófa a vége. Ha GSM-es garid van, sajnos jobban jársz, ha elviszed fagyalllo-hoz. Ugyan fizetni kell, de remek minőségben dolgozik, és készen van max 1-2 óra alatt. -
gabro0
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Éjfél után elindult lefelé és majd 20%-ot merült rövid idő alatt. Ekkor repülő módban volt, amúgy meg 2G-n használom pont a térerő miatt.

-
marquuard
veterán
Csak az a helyzet, hogy a diszpécser elmondása szerint lóf*szt nem csináltak a telefonnal, ez bosszant a legjobban. Hamarosan hozza a futár a telefont, ha valóban így van, akkor megteszem a lépéseket, mert tele van a tudatom velük.
(#43293) dozsabalint: GSM garis természetesen, távol áll tőle az LG. De ez egyáltalán nem mentség. Sőt, egyik szervizet sem minősítettem egy szóval sem. Közvetlen nem tudok beszélni velük, mert azt mondták, hogy hiába adnak telefonszámot, oda kerül a telefon, ahol van alkatrész.
-
Dottore
addikt
Hasznos kis cloud plugin Total Commanderhez.
-
válasz
randras_83
üzenetére
Nekem nem jelzett.
Előfordulhat, hogy csak Motorolára igaz amit írtam, de más magyarázatot nem tudok rá, hogy miért nem jönne OTA bő egy hónappal a kiadása után.Ha tudsz jobb magyarázatot, arra én is kiváncsi vagyok.
-
randras_83
addikt
válasz
focvis
üzenetére
A rootnak semmi köze az OTA - hoz, attól még jelez, csak a telepítés száll el.

@gabro0: Na igen a végén van némi ingadozás. Bár ez csak személyes tapasztalat volt, nálam amikor nem stabil a 4G és kapcsolgat meg keresgél, akkor szokott darálni. Bár ebbe az AndroidOS be bármi belefér.
Lehet cella határon vagy, ha jobban megnézed akkor merült amikor aktív volt a radio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest