Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Na gyerekek, elkészült a saját bejáratu widget-em
Az ív mutatja a napfázis, nem csak dekor.
Zooper felel a widget-ért, a tasker meg az adatokért.
-
-
Hali!
Nem olvasom mostanában a topikot, azért kérdezek. Mik az ajánlott romok mostanság? Most carbon rom van fent, de a facebook és a google szolgáltatások is eléggé szívja az akkut. egyik reggelre 20%-t esett. Már gondolkozok, hogy rakok vissza 4.4.4-t.

-
-
mihione
őstag
Tenyleg mostmar tudom honnan volta(tok) ismerosok,nekem is volt atrix2.
-
Nite
őstag
felfedeztem a code_blue egy nagy hibajat, crash-el vele a lux

-
HREH
senior tag
Átvettem ma fagyalllo kollégától a telefont. Alaplapot cserélt benne (28 rugó volt, hivatalos szervizben 55-öt mondtak...), plusz mivel az egyik kolléga hibájából megsérült a szervizben, ezért ingyen és bérmentve cserélte a hátlapot, a keretet és a kijelzőt is, itt is óriási köszönet neki! 3 hónap gari mindenre, a lapra még több is, mivel alapból LG garis.
Holnap majd elkezdem ismét mókolni, megnézem mit gurít az 5.1.1 és az M.És akkor ugye most az IMEI is változott az alaplapcsere miatt?
-
gabro0
őstag
válasz
asturel
üzenetére
Én a színprofil miatt raktam fel, meg azért hogy lejjebb tudjam állítani a throttlingot 60°C-ra, mert az még épp nem süt. Eddig jónak tűnik az egész rendszer, gyors minden. Azért elég sok minden hiányzik, ami KK alatt megvolt az Xposed által.
Hozzám a "leglassabb" került, de mínusz 20-25mV-tal még stabil.
-
Madoc
veterán
Jövök már holnaptól én is vissza!

-
YAS-dude
őstag
válasz
mihione
üzenetére
ElementalX faq-ból:
"Q. Does doubletap2wake/sweep2wake drain battery?
A. Yes, on this device it does. If you choose to enable the wake functions, you can set a timeout or use the power key toggle option to quickly disable dt2w if you won't be using the phone for a while." -
asturel
őstag
válasz
mihione
üzenetére
A 'fast', 'fastest', stb-re gondolsz? van itt is, csak PVS -nek hivjak. Nekem n4-en ha jol remlik -75mV (fastest cpu) volt, n5-on (PVS 3) talan -25mV (iirc -50mV-on volt egy rebootom aztan lehet nem emiatt), viszont n5 lenyegesebben kevesbe melegszik mint az n4 imho (meg alapon is).
Felraktam Android M ala a codeblue kernelt, lehet veletlen de eddig meg nem dobta el a mobilnetet/tererot, erdekes. Viszont nem talalok kernel forrast, githubrol torolte mas nincs? (nem artana megkerdezni akkor a sracot hogy mi a velemenye a 'direct violation of gpl licence'rol
) -
Scooter74
őstag
válasz
SteveJobs
üzenetére
Na ezért nem lesz G4-m: Most néztem videót az LG G4-l és azt kell mondanom, hogy el is ment a kedvem a telefontól!
Hiába van bent 3GB Ram, csak 1,5GB a Szabad a többit a rendszer és az alkalmazások használják, illetve 32GB a belső tároló amiből csak a rendszer használ 11,8GB-t a bemutató darabnál a belakott rendszerben a szabad tárhely 18GB-t volt.
Elég gáz ez szerintem még akkor is ha tudod bővíteni.
Ez a specifikáció szerintem egy Nexusban tuti jó lenne mondjuk 350$-s vagy 350€-s induló áron! -
mihione
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Igen ez nyilvanvalo,csak az N4-nel nem novelte jelentosen a fogyasztast a szoftveres duplakopp.
Milyen mertekben szokas UV-t allitani?itt is vannak kulonbozo binningu procik?
-
mihione
őstag
Undervolt itt is jatszik melegedes csokkentese vegett?
-
Scooter74
őstag
Szerintetek N5 után milyen lenne ha vennék egy LG Gflex 2-t vagy G4-t?
-
mihione
őstag
Felre ne ertsetek,ugy gondoltam h azert jo a nexus szeria mert szanaszet buheralhato ezaltal plusz funkciokhoz jutunk.Ez jelenleg is igaz viszont ha tenyleg ennyire igenybeveszi az akkut akkor nem biztos megeri.Es szerintem sokkal gyorsabb es kenyelmesebb a duplakopp akarmekkora is a kijelzo.Egyebkent elegedett vagyok a teloval,csak kicsit csalodtam hogy ami regen ugy mukodott ahogy megszoktam az most picit maskepp van,ennyi.G3 koztudott hogy lagra hajlamos hisz a kijelzot mar nem ugy hajtja az a hardver ahogy egy FHD-t,en errol eleg sokat olvastam foleg az elejen,azota frissitesekkel valamit javitottak.
-
marquuard
veterán
válasz
marquuard
üzenetére
Erre visszakanyarodva, válaszolt az NFH:
"A hatályos rendelkezések szerint a 10.000,-Ft érték feletti mobiltelefonokra egy éves kötelező jótállás vonatkozik. Az egy év lejárta után (mely egy év egyébként a javítással eltelt időszakokkal meghosszabbodik) biztosított még egy év szavatosság a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény alapján. Az összesen két év alatt, amennyiben a termék gyártási eredetű hibával meghibásodik a kereskedő köteles azt ingyenesen javítani, illetve cserélni, végső esetben a pénzt visszafizetni. A kötelező jótállás, valamint az azt követő szavatossági időszak a termék egészére vonatkozik, a kereskedő önkényesen nem szigoríthat a szavatossági feltételeken."
-
Enzolord
addikt
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy miért csinálja az ötösöm továbbra is a kamerahibát, holott elvileg az 5.1-es rendszerrel elvileg ezt orvosolták? Gyári 5.1.1 van fenn a telón..
-
Martinitius
tag
válasz
mihione
üzenetére
hát ha neked ennyit számít az a duplakoppos ébresztés... szvsz totál felesleges olyan telefonon amit egy kézzel simán át lehet érni, márpedig az N5 ilyen. G2 esetén azért van értelme mert hátul vannak a gombok. Ha meg meggondolod magad bármikor el tudod cserélni a két telefont, annyi hirdetést látni, hogy G2-t cserélne az illető N5-re
-
mihione
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Hat ez se olyan nexus akkor mar mint 4 volt...:/ igy viszont lehet jobb vetel lett volna szamomra egy G2
-
Nite
őstag
felraktam a friss codeblue-t m ala, meglatjuk mit produkal

mondjuk a 7 ora sot helyett nekem eleg 3 ora is, csak birjon ki ket napot a telo

-
marquuard
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Gondolom "beállt" a rendes állapotára. KK-nél is ugyanez volt. Első két nap átlag feletti SOT, majd szépen konstans visszaesett a kijelzőidő.
-
SamS20
senior tag
egy gyors kérdés, minden n5 hátulján ott van az a bizonyos számkód ? több hírdetett példánynál is láttam, de a google képek között nem sok olyat találtam.
-
gabro0
őstag
Code Blue kernel Android M-hez
[link]Elvileg a root is működik vele.
-
Scooter74
őstag
-
TaylorPro
addikt
Martinitius
Örülök hogy nektek is bejött!Egyáltalán nem is melegszik, és este nem világít a képembe mint a Nillkin. Ezért az ágyam mellé a Samsungot, a pc-hez a Nillkint rendszeresítettem. 3000Ft-ért gagyi ebayes vackokat adnak. Úgyhogy ez a Samu S pad egy alkalmi vétel.
-
Scooter74
őstag
-
J00hnny
aktív tag
Valakinek mar van tapasztalata az uj MIUI v6 akkuidejevel? Erdemes feltenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Yettel topik
- EAFC 26
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár új martica van a hátlapon, szóval szerintem változott. De mindegy is, csak kíváncsiságból kérdeztem.