Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
válasz
mihione
üzenetére
Egyetlen egy alkalommal volt ilyen, hogy 2*-3* eldobta egymás után, de akkor extrém borús idő volt és extrém erősségű esőzés egyszerre. Eldobta, de nem kellett neki 10 sec és újra fixálta. Amúgy nálam kopp-kopp eddig nagyon jól bevált. (Mondjuk én Chroma-t használok nem stock-ot.)
-
Draken
őstag
Erre kérnék egy választ, köszönöm!
-
TaylorPro
addikt
Tcomtól megjött a samu töltőpad. Jó nagy nyúl! Bontatlan, dobozos. Kérdezték a Tpontban mihez kell? Mondom Nexus 5, szerintem fogalmuk nem volt miről beszélek.
-
mihione
őstag
Gps nektek lollipop alatt normálisan működik?nem dobálja a jelet?
-
slice14
veterán
Ezek voltak a szép idők.
Nem tudott semmkt, de az aksi birta mint atom.

-
temes69
aktív tag
hali,
valaki írta itt tegnap, hogy megérkezett neki a xiaomi bt-s hangszórója. tegnap én is rendeltem egyet a xiaomishop.hu-ról. mikorra várható az érkezése? -
-
zeuszos85
csendes tag
Leírom mégegyszer mert elment felette a történet. Most már Stock romon vagyok 5.1-el. Néha van wifi ( 50% alatt láttam eddig ) de úgy általában nincs. Nem talál hálózatot majd egyszer csak úgy dönt, hogy lesz.
-
horvath85g
aktív tag
nekem eddig 20% volt a rekord repcsi módban, 8 óra alatt. a google fit úgy érezte, h feltétlenül tudni kell hol is vagyok, ezért pár órára bekapcsolta a gps-t

a mobilnet is sokszor nem jó, de az lehet, h a T miatt.
a wifiről meg szerintem magától lekapcsolódik. de ha lehúzom az értesítési sávot, akkor visszamegy. (nem úgy van beállítva, h kikapcsolja a wifit). ezt már L-en is csinálta. -
Baszkurálják a 5.1.1-et is, meg az 5.1-et is, legalább is nálam, pedig direkt ezért nem engedélyeztem a használati adatok gyűjtését.
Úgy nézem, kb. hasonló a merülés szintje 5.1.1 és M esetén (nálam).Érdekes mód, most nem a Google Play-szolgáltaások, hanem a Google-szolgáltatások ("Play" nélkül) a fő fogyasztó, bár szerintem a 2 ugyanaz, csak a neve változik, hogy miért, nem tudom.
-
gulb
őstag
28-03ig reboot nelkuli M-et hasznaltam. Nah tegnap este 38%tettem minde ON semmit nem kapcsoltam rajta. Reggel 8ra 9%ig merult
(
Elso este ugyan ez kb 3%volt.. felek meg nem igazan mukodik a dzoon vagy minek hivjak
-
Kispósi
aktív tag
Màsik idegesítő dolog Android M-ben: facebookon kép megnyitàsa utàn a vissza utàn ott marad a kép, alatta lehet görgetni. Ki kell lépni úhra elindítani. Minden nap talàlkozok vele pàrszor.
-
Mucsi14
tag
Van valami beállítás 5.1.1-en hogy alvó módban is rendesen működjenk a háttérben futó appok?Pl: használoma a my location [link] appot ,amibe a telefon helyéhez köthetők bizonyos beállítások (otthon,auto stbhez bt,wifi ki,be stb).4-es androidon tökéletesen működött kapcsolt a bt wifit stb alvó módban,most átvált autós beállításról otthonira,de nem kapcsol semmit.Viszont amikor oldom a lock screent azonnal megcsinálja,pedig lehet hogy otthon vagyok már 1 órája is csak nem nyúltam a telefonhoz.Ötlet?
-
randras_83
addikt
válasz
mihione
üzenetére
Jelenleg szvsz ha G2 vs N5 akkor egyértelműen N5, igaz akksiban jobb a G2. Az akkuról annyit, hogy nekem 4G-n bír annyit az N5, mint amint 3G-n az N4 ment, új akksival biztosan jobb az üzemidő. Ha mondjuk G3 vs N5 lenne ott lehet agyalnék. Az N5-re tuti lesz M, szóval ha ez is szempont,akkor nem kérdés. Slowmo' videót alapból nem tud, egyébként a kamera teljesen vállalható képeket lő, sőt M devprev alatt még a nexusfeaturebugba sem futottam bele.
Illetve tudjuk, a nexus az nexus...és ezzel el is mondtam mindent.

-
Kispósi
aktív tag
M-en a messengerben előlapi kamera elforgatja a képet 180 fokkal.
-
Draken
őstag
Segítsetek nekem egy kicsit, megkopott idő közben az a kevés tudás is.. Jelenleg 5.1-en vagyok, bl nyitva+root, img-ből szeretném felpakolni az 511et adatvesztés nélkül (nincs időm se kedvem újra az egész mizériához), ehhez pontosan mi is a teendőm? flash stock+unroot és nincs pipa a wipe datanál (nrt)?
köszi!
-
válasz
Fetyoka0
üzenetére
Nálam is, M-en. Nem tudom a megoldást, mindenhol néztem, nem engedélyeztem a folyamatos wi-fi keresését. Az energiatakarékos helymeghatározásra gyanakszom.
Amúgy különösebben nem zavar, munkahelyen és itthon is wifin lóg a telefon.Más.
M tapasztalatok, mi nem működik egyelőre: Waze, HERE, Uber, Dolphin. -
arkone
aktív tag
Amíg nem kell garanciáztatni, addig mindegyik az.
-
mihione
őstag
válasz
metal01
üzenetére
Tudom h 13 mpx vs 8 de a képminőségben nem jön ki igazán,kijelzőre pedig szoftveresen rá lehet segíteni akárcsak N4-nél.fényerőre a G2 nagyobb viszont kontrasztra az N5 nyer.
N5-re hajlok inkább de elég szegényes a kínálat használtból.Aztán lehet pont emiatt G2 lesz.Bnőmnek az van de az akksija már kaka lehet mert nem tud sokkal többet mint az N4-em.
Xaels: tényleg szép képeket lő! -
Xaels
félisten
válasz
metal01
üzenetére
Ez volt az álmom évek óta. Nem egy csúcstechnika, de élvezem minden pillanatát. Néha iszom, de max 1-2sör vagy rövid, de az is inkább csak olyan alkalmakkor. A napjaim 2/3-át vezetéssel töltöm, a maradék 1/3-ban meg a családommal akarok foglalkozni. Magam részéről undorodom azoktól az emberektől akik vasárnap reggel 8-kor már a kocsmában terpeszkednek.
De, hogy On is legyek. ITT az első oldalon mind N5-ös kép. Elég sokat fotózgattam vele, erre tényleg nem volt panaszom. Pláne amikor LCamera is lett már.
-
TaylorPro
addikt
válasz
trance89
üzenetére
Nagyon jó töltő a Nillkin Magic Disk 2! Nekem is van. Kb 70% a hatékonysága. Én 1A fejjel töltöm, de kipróbáltam 2,2A fejjel is, és az utóbbi kb 20% gyorsabban tölt. De mivel este töltöm az 1A fejet használom, és így az akksi is jobban bírja. Abszolút ajánlott vétel. Én ebayről vettem, kb 6000Ft volt, de dobozos hologrammos tuti eredeti.

-
trance89
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, jelenleg az utolsó májusi nightly van fent és nagyon jó az akkuidő, tegnap reggel 6-kor vettem le a töltőről és ma délután volt 50%-on 2 óra SOT mellett, nonstop wifi/LTE-n lóg a telefon és szinte csak Chrome-al értem el azt a 2 órát
most kellemesen csalódtam a CM-ben mert ilyen gördülékeny még egyik verzió sem volt mint most ez a 12.1-es, pedig már 3-4 éve próbálgattam egy rakás telóvalmás: ma jött meg a másfél hete rendelt Nillkin Magic Disk II és az első töltés után azt kell mondjam nagyon megérte, 50%-ról 1ó40p alatt töltötte fel teljesen a telót
a pc egyik hátsó usb3.0-ás portjába szúrtam ugyanis ott meg kéne hogy kapja azt a 2 ampert de próbáltam 20awg-s portapow kábellel is és 2.1 amperes tápra (ami garantáltan kiadja a 2-t) szúrva is és ott is ugyanazt a cca 650-700mA-t adja ki, ampere-vel mérve ami azért nem valami pontos cucc de összehasonlításnak jó
a telefonom egy Diztronic Voyeur meglehetősen vastag tokban csücsül, a nillkinre fektetve azonnal tölt és még mozgatható is rajta, ugyanez az olcsó 5-10 dolláros szirszar kínai qi pad-okról nem mondható el
szóval bátran ajánlom minden embernek aki minőségi qi töltőt keres jó áron, innen rendeltem, akkor még 27 dolcsi volt, hozzáteszem még hongkong post-al rendelve +2 dolcsi de 7 munkanap alatt ideért ami kiváló ahhoz képest hogy kínából jött
-
mihione
őstag
Tehát akkor az akku kb úgy bírja mint N4-en vagy esetleg picit (10-15%?) jobban?
G2 mellett szól az infra,nagyobb akksi,picit nagyobb kijelző.
N5-nél pedig a nexus vonal miatti jóságok.
Kamera kb ugyanazt tudhatja mindkettőben,hardveresen is egyeznek.
Legjobb lenne egy G2 GPE edition
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
metal01
üzenetére
Gyakorlatilag semmi. Másra verem el a pénzt.
Volt itthon egy LG L7II azt laktam be. Majd ha lesz felesleges pénzem ilyenre akkor Vibe Z2 Pro vagy Desire Eye.(#42148) droid16 ja vigyázni kell rá. Ne használd 20fok felett mert elenged a ragasztó...
Egyébként nem dobáltam, leejtve sem volt. 3helyen repedt a keret és az X 3/4-e eltűnt valahol... -
Xaels
félisten
válasz
mihione
üzenetére
Én most adtam túl az N5-ön. Akku egy rakás szar, lehet szépíteni de az a jó esetben 3óra SOT elég karcsú, pláne azt is alacsony fényerővel meg stabil WIFI/3G kapcsolattal. 5.0.X és 5.1.0-val a Memory Leak tudott a sírba kergetni. 5.1.1-el nem használtam már túl sokat. 4.4-el meg kifejezetten idegesítő volt, hogy néha újraindult Opera+FB+PowerAmp mellett, pedig ezek aztán tényleg elég alap programok. A könnyen megrepedő keret, a hátlapból kipotyogó betűk... A kamera elég jó, azzal lehet kezdeni valamit bár az is bugos volt még 5.1.0-val.
-
mihione
őstag
Lassitott videot lehet vele csinalni?hany fps?
-
mihione
őstag
Sziasztok!Ugy nez ki nalam is eljott az ido a valtasra N4rol.G2 vagy N5 kozt vacilalok.ennel a tipusnal mik a tipikus hibak amiket erdemes ellenorizni vasarlas elott?pl kijelzi sargulas,mikrofon hibak ilyesmikre gondolok.
Illetve N4-hez kepest az akku hogy teljesit? -
bl4ze
veterán
Több mint 8 órája megy folyamatosan a frissített 5.1.1 OTA-val a telefon : 99%-ról 7%-ot merült csak.
Ebben volt telefonálgatás, gmail és be van kapcsolva non stop : WIFI, MOBIL ADAT, BLUETOOTH, HELY.Nem tűnik rossznak

-
Pyka87
csendes tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
beállítások->a telefonról->build-szám nyomogatni míg ki nem írja hogy ön már fejlesztő->egyet vissza->fejlesztői lehetőségek->színtérszimuláció->monokromázia
Így fekete-frehér kijelződ lesz, de nem hiszem hogy befojásolná az akkuidőt -
Pyka87
csendes tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
van fekete fehér.
-
J00hnny
aktív tag
Sok kereskedő hibàsan a 2 év szavatossàgot garanciaként tunteti fel...
A kötelezett (az eladó) a hibás teljesítésért felelősséggel tartozik, ezt hívjuk kellékszavatosságnak vagy szavatosságnak. Tehát amennyiben a megvásárolt termék hibás vagy a hiba a használat során később jelentkezik, akkor az EU valamennyi tagállamára vonatkozó egységes szabályozás, az 1999/44/EK irányelv alapján fogyasztó a fogyasztási cikk átadásától számított két éven belül élhet szavatossági jogaival. Magyarországon a szavatossággal kapcsolatos szabályozás a Polgári Törvénykönyvben található.
A szavatosság mellett Magyarországon létezik a kötelező jótállás, vagy hétköznapi és közismert nevén a „garancia” jogintézménye. A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet határozza meg, hogy mely új tartós fogyasztási cikkekre terjed ki az eladó jótállási kötelezettsége. E termékekhez köteles a forgalmazó (gyàrto) jótállási jegyet mellékelni. A jótállás időtartama egy év (a vevőnek kedvezve ettől el lehet térni). Fontos kiemelni, hogy a kötelező jótállás kizárólag a Magyarország területén megvásárolt új tartós fogyasztási cikkekre terjed ki, azaz külföldön megvásárolt termékek meghibásodása esetén a kötelező jótállásból eredő jogokra fogyasztóként nem hivatkozhatunk.
Amennyiben egy megvásárolt termékre van kötelező jótállás, akkor a szavatossági jogok és a jótállásból eredő jogosultságok párhuzamosan érvényesíthetőek.
Szoval az LG a torvenyi minimummal operal, a MS, Samsung ettol a vevoknek kedvezve felfele elter....
-
gulb
őstag
válasz
J00hnny
üzenetére
Teljesen igazad van... sajnos... CSAK.. nezzunk egy masik gyartot mondjuk MS soha a b..eletbe nem ker teged arra, hogy a 1.2eve bezart boltossal intezd a szerviz gondjaida hanem direktbe 2 evig kezeli a dolgot.
Samsungrol hasonlo tapasztalattal tudok beszelni.. garancia es minden ido utan tonkrement termek arat egy tok masik kereskedojukon keresztul szamolta be egy uj termekbe..Szerint a fo gond, hogy a szabalyozasok e teren se egyertelmuek
lehet igy meg ugy..
A ditech szamlan 2ev gar szerepel nem jotalassa gyarto blalbalba hanem 2 ev gar.. nah most vevot nem igazan erdekli a tovabbi jogi csurcsavar. -
J00hnny
aktív tag
Ugy erzem tobben keveritek a gyari garanciat es szavatossagot. A kotlezo minimum gyartoi garancia az EU-ban (minden orszagban, itt is) 1 ev, ettol folfele el lehet terni, lefele nem. Azonban ennek semmi köze a szavatossághoz, amely kötelező a kereskedőre nézve, és MINIMUM két évig tart. Az egy ev gyartoi garancia lejarta utan a kereskedonek kell az ugyet a gyartoval intezni
-
gulb
őstag
válasz
SybenX
üzenetére
Nem az bizti de akkor kiviszem vissza ausztriaba
akkor mar megeri az is.. szoval nincs semmi kulonbseg.. csak LG nem kepes szolgaltatni ebbe fura kis orszagba SE
ebben a pillanatba UK supporttal beszelek es ugyan azt mondjak
mint a magyarok.. ha ausztriaba vettem huzzak oda vissza reklamalni
( nah LG THANK YOU"LG Support We are LG, but the warranty will be with the branch of LG you bought the phone from"
-
TaylorPro
addikt
Nekem meg ma jött meg ez. Szuper jó a matt hátlap.
-
gulb
őstag
válasz
agressor12
üzenetére
Nekem meg felhozott egy olyan peldat is, hogy nemet autoplyan ninncs sebkorlat attol meg itthon megbuntetnek
) uhh mondom.... Mondtam nekik, hogy a Samsung MS meg a tobbi .. nem kezdi el, hogy magyarorszag az nem resze a vilagnak... -
agressor12
senior tag
Beszéltem velük ma telefonon is, és a csaj is "kioktatott" az 1 évvel kapcsolatban.
Merthogy elvileg a "garancia" az eladó(nálam ez a ditech) és a vevő között létrejött szerződés. Ilyenkor nem a gyártóval szerződsz le. A gyártó jelen esetben az LG 1 év garanciát vállal rá.A plusz 1 évet az eladó biztosít és rajta keresztül megy a garanciáztattás.Persze ez csak Mo.-n van így!Itt természetesen nem a vevőt védik....
Az osztrák LG oldalán egyértelműen 2 év garancia áll! -
torrente91
tag
Sziasztok! Tegnap egy olyat csinalt a telefon, hogy ha megnyitottam egy alkalmazast pl facebook, viber elkezdett egy olyat, hogy elforgatta a kijelzot majd vissza es ezt addig mig ujra nem inditottam. 5.1.1+ root
-
gulb
őstag
válasz
agressor12
üzenetére
Amikor ezt bekohogte az LG szerviz akkor ereztem, hogy inkabb fizetem az aksi csere 9800Ft-at mint, hogy pereskedjek es ugyvedkedjek.. ezvan sajna nem fogok 9800ft ert 3000000000000 papirt kitolteni orat eltolteni...
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Innen vásárolt már valaki?
-
-
agressor12
senior tag
A weboldalon csak a szolgáltatónál vásárolt telefonokra igaz a 2 év,független készülékekre csak 1.
-
Dottore
addikt
Én is így tudom, de az oldal amit linkeltem egy évet is emleget, pedig az a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. A legtisztább megkérdezni tőlük.
A két évet az is erősíti bennem, hogy tisztán emlékszem egy fogyasztóvédelmi műsorra ahol pont ezzel kapcsolatban kért valaki tájékoztatást, miszerint le van írva az egy év, stb. Az volt a válasz, hogy nem számít mit írnak, bármit kiírhat, a törvény törvény és az nem ez. -
marquuard
veterán
Megnéztám számos GSM oldalt. Ahonnan a telefonom van, annak mániája az 1+1 év, viszont vannak boltok, ahol van ez a lehetőség, meg a teljes 2 év is. A boltok másik felében meg vastagon 48p-s betűkkel kiírva, hogy 2 év teljeskörű. A diszpécser azt mondja, hogy ők ennyit adnak a telefonra, ha nem sikerül elfogadnom, akkor ne küldjem be. Ők így szedték szét. Na majd meglátjuk, hogy a második évben ha visszadobják a telefont akkor kinek lesz milye szétszedve.
-
( V )
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
te meg megetted ezt a hülyeséget? LOL milyen "magyar jogszabály"? EU-n belül egységesen 2 év a garancia: "Az uniós jog értelmében minimum kétéves szavatosság illeti meg a fogyasztókat." , ha engem ilyen süket dumával akart volna elhajtani akkor kiszedem a pult mögül...
-
agressor12
senior tag
Én is Ditechnél vásároltam,megrepedt a keret a hangerő gombnál,bevittem Bp LG márkaszeríz,fel lettem világosítva,hogy a 2 év garancia csak Ausztriában érvényes,magyar jobszabályok szerint csak 1 évet kell itthon vállalniuk rá.De nagyon szívesen kicserélik 35e FT-ért.
Szánalmas viselkedés egy ekkora cég részéről.Bár ami felmerült bennem ,hogy nem a vásárlás helye számít?Kint vettem meg 2év garancia van a számlán,Az,hogy egy másik országban garanciáztatóm,az egy dolog,nem a garanciapapíron feltüntetett idő számít? -
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Krisz, M-ben van csendes mód, nem csak a nezavarjá', nyomogatod a hangerő le és a rezgés után ott van mint régen
És éljen a BALKÁN!!!

amúgy gyanítom, hogy megnőtt a keretrepedésből adódó garanciális megkeresés az LG-nél, és ezért nem akarják cserélni, azt ne felejtsük el, hogy az LCD-vel egyben cserélik, szóval egy félig új telefont kapsz. Anno nálam semmi szájhúzás nem volt amikor bevittem cserélni. azóta meg gondolom feltűnt nekik, hogy ez így nem buli, én erre gondolok.
-
scream
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
De amúgy szerintem az nem is spórolna annyit, mint pl Samsungnál, mert ugye ott ahol fekete van az AMOLED-en, nem világít, itt meg mindig van háttérvilágítás.
-
-
( V )
veterán
LOL mi van itt, lassan már offtopic az egész fórum
amúgy aki offba akar csetelni annak go here:
-
Dottore
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Miért is? Nyilván ő nem egy piros színű rák, ahogy a Balkán szót sem abban az értelemben használtam ahogy itt páran azt sérelmezték. Erre utaltam. Igen. ezek szerint primitív vagyok Gratuláltuk kutyus.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hardcore café
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hatalmas nagy ez a töltőpad. Körül öleli a nesust. Még a hatost is.

))) ma este ujra tesztelek.
(

a szivemre vagy az eszemre halgassak... 

mint a magyarok.. ha ausztriaba vettem huzzak oda vissza reklamalni