Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatevs
csendes tag
Sziasztok, telefonvásárlás előtt állok és erősen gondolkozom az i8-on illetve X-en. Még sosem volt apple telefonom, de most váltanék, leginkább kíváncsiságból, meg most végre a büdzsé is megengedi. Huawei p9 literól váltok, 3 évet szolgált. A P20 széria viszont nekem már túl nagy...
Kérdésem elsősorban az lenne, mivel nem nagyon követtem az apple fejlesztéseket az évek során, hogy az X felára az i8-hoz képest hoz-e akkora értéket 2019-ben egy casual felhasználó számára, hogy megérje azt választani?
Fogtam már mindkét telefont, nekem mindkettő bejött és a notch se zavar. Tehát inkább a belső különbségek miatt döntenék egyik v másik között.A másik kérdés, hogy mennyire lenne hülyeség az 1mobil-tól beszerezni a telefont?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest