- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatevs
csendes tag
Sziasztok, telefonvásárlás előtt állok és erősen gondolkozom az i8-on illetve X-en. Még sosem volt apple telefonom, de most váltanék, leginkább kíváncsiságból, meg most végre a büdzsé is megengedi. Huawei p9 literól váltok, 3 évet szolgált. A P20 széria viszont nekem már túl nagy...
Kérdésem elsősorban az lenne, mivel nem nagyon követtem az apple fejlesztéseket az évek során, hogy az X felára az i8-hoz képest hoz-e akkora értéket 2019-ben egy casual felhasználó számára, hogy megérje azt választani?
Fogtam már mindkét telefont, nekem mindkettő bejött és a notch se zavar. Tehát inkább a belső különbségek miatt döntenék egyik v másik között.A másik kérdés, hogy mennyire lenne hülyeség az 1mobil-tól beszerezni a telefont?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bittorrent topik
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest