- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
kutga: tényleg nem a legszebb esztétikailag bár annál praktikusabb.
Van egy indukciós töltőm az irodában, így legalább kihasználnám és nem csakliznák el a kollégák.
flesh: A legolcsóbbat vetted? Én ezt néztem ki [Baseus]
Az eddig Baseus termékekkel amiket vettem, soha nem volt semmi bajom. De ha azt mondod jó a legolcsóbb is akkor azt fogom rendelni. Végülis olyan nagy eltérés nem lehet köztük, max a márkát kell megfizetni.
-
tutitibi
senior tag
"A Telenornál vinni kellett a garanciapapírt amin szerepel a régi és az új IMEI szám valamint telefont hogy összeegyeztessék a számokat és az ügyintéző elintézte, ugyanis a cserét nem vezették fel az adatbázisukba!"
Elképzelhető, hogy itt is ez történt. Megvan régi és az új IMEI szám is, a papírt meg az előző i tulaj -aki vette - megkeresi, ha szerencsém lesz talán meg is lesz. Majd ezzel bemegyek valamelyik Telekom üzletbe.
-
stifi82
aktív tag
Közbe fel raktam a windows10es gépre mikor mentenék ezt írja ki mindenhez amit betenne: Invalid Response ha firefoxhoz van hozzáadva.
Telepítettem a windowsra való verziót azzal meg semeddig sem jutok úgy hogy második probálkozásra is felsült a tudományom. Az lenne jó ahol nem egyesével kell bevinni hanem az egész átmenne.
Csak tudnám mit rontottam el az iphonnal mert amikor SE-ről költöztem a 7-re minden oké volt. -
stifi82
aktív tag
-
gege71.hu
addikt
Ezen azért már túl vagyok
Igen be van kapcsolva. A másik 7esen(a cégesen) tök ugyanezek a beállítások és az 4G-t jelez fenn a fejlécen. A saját magán 7esen, mióta megvan sose jelzett mást csak 3G-t (illetve míg még élt az az iOS amin LTE-nek hívták azt még kijelezte.
Egyelőre sok kinti fórumon is néztem de megoldást vagy ötleltet se láttam .
Azért köszi -
-
Attól még hogy egy gmailes e-mail cím az Apple id-je, attól még nem automatikusan a Google-nél tárolódnak a kontaktjai és a naptára. Akkor van ez így ha a gmailbe szinkronizálja őket. Fordítva is igaz, nekem me.com-os az Apple id-m és mégis a Gmail tárolja a kontaktjaimat és a naptárakat.
A kettő között tehát nincs automatikus összefüggés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest