- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
JoseGee #15554 üzenetére
Úgy más.
Valaki cseréltetett már innen úgy, hogy foglalt szépen időpontot, leadta, és mondjuk 20-30 perc várakozás után (abba még a szervizes ebédideje is bőven belefér) mehetett is útjára?
Mert lassan vinnem kéne nekem is mèg a nagy roham előtt, de nagyon nem örülnék neki, ha az 5 perces munkáért akár napokig telefon nélkül lennék. -
laccy88
senior tag
válasz
JoseGee #13005 üzenetére
egyet értek Veled. Na de nem rossz a kamerája, csak épp többet vártam egy olyan márkától, amelyről csak jót hallani.
(#13006) B-L-A-C-K : a Lumia 950 régebben kint van, mégis sokkal jobb ebben
a közel 5 éves 1020-ról nem is beszélve. De befejeztem!
a Windows phone-okat meg ezer más dolog miatt nem szeretik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
JoseGee #13007 üzenetére
Akkor nem jártál eléggé utána, mert köztudott az iOS sokkal zártabb mint egy Android, akinek meg ez nem kell egyértelmű nem az ő rendszere. Én mikor meg váltottam pont azt tetszett benne hogy anni van amennyi nekem kell, androidon meg kényszert éreztem álandón állítgassam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
JoseGee #13005 üzenetére
El lehet olvasni millió tesztet, 1 éves modell de akkoriban mindenhol benne volt a kamerája a topp kategóriában. Az hogy alig van kamera appban finomhangolási lehetőség ez nem meglepő, mindig is csak nagyon alapok voltak az iPhone-ban, de akinek ez igénye ott van millió kamera alkalmazás, le kell tölteni és használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest