- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz
MikeWazowski #16826 üzenetére
Nem, csak 8-tól fölfelé.
-
Norbi.
őstag
válasz
nagyfejü #16631 üzenetére
"Nem hallom a tuloldalt!! Probaltam ujrainditani de ugyanaz!!Kiprobaltam a messenger hivast es ott sem hallanak."
Most te nem hallasz, vagy téged nem hallanak? Vagy egyik sem megy?
Rendszerhang meg billentyűhang azért lehet, mert az az alsó hangszóróból jön, a beszédhangszóró más. -
Norbi.
őstag
válasz
zekk007 #16531 üzenetére
Kifejezetten sehogy. Ha Touch ID megy rajta, meg a 3D Touch, akkor valószínűleg gyári. Betekintési szöget nézz, oldalról is olvashatónak kell legyen a kijelzőnek, valamint ha megnyomod a kijelzőt erősebben nem szabad, hogy szivárványozzon. (nem tudom erre mi a szakszó)
-
Norbi.
őstag
válasz
dvdbackuper #12566 üzenetére
Vittem be párat így, istyle szokta javitani őket, center sose javitott még nekem, mindig kicserélték. Egy próbát megér. Icloud meg ilyesmibe ki tud lépni, nem?
Nyomjon neki restore-t, és ne aktiválja be újra, rádugják gépre, nem aktiválják be és akkor átveszik.
-
Norbi.
őstag
válasz
realmadrid #12423 üzenetére
De nem hivatalos Apple szerviz és viszonteladó, így semmivel nem nem más, mint akárhol xyz gsm-be veszed, értsd már meg. Max annyival másabb, hogy ők csak Apple-t árulnak, de 12 hó gari lesz rá és ennyi.
Én "egyes GSM üzletben" dolgozok, ugyan azt kapod meg nálam (bolt nevet direkt nem írok) mint, ha náluk veszed. -
Norbi.
őstag
válasz
realmadrid #12395 üzenetére
Nincs velük baj, de csak 12 hó lesz a gar, ha "új" telót veszel tőlük. 12+12 a Media, Edigi lesz, APR-ek és szolgáltatók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest