- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
moleculez #15262 üzenetére
Nekem is volt ilyen az i7 el ,ahogyan kivettem a wc ből azonnal elkeztem még pluszba a csap alá rakni hogy lemossam rendesen ,aztán a hangszorokat hajszáritoval kikapcsolt állapotban szépen kifújtam.
Ilyen app okat felesleges használni ,ha víz érintése után probléma akad ,az első hogy kikapcsolod a telefont és elkezded szárítani!
-
nickedez89
senior tag
válasz
moleculez #14360 üzenetére
Annyi támpontot tudok még adni, hogy nekem az asszonyéval (szintén i7) egy idős a telóm. Ő gyakorlatilag csak a gyári 5W-os töltővel tölti viszont fent hagyja állandóan egész éjszakára tölteni!
Én legtöbbször a 12W-os iPad töltővel töltöm de általában nem hagyom éjszakára a töltőn hanem 95% körül (időnként 100) le is veszem.Ezen használati szokások mellett a 3uTools nevű program az ő akksiját 97%-osnak ítéli meg, az enyémet 95%-osnak.
Magyarul az enyémet írja "elhasználtabbnak" kemény 2%-al!
Kérdés mennyire megbízható a 3uTools ebből a szempontból! Biztosabbat majd talán akkor tudok mondani, ha bekerül az ígért akku állapot kijelzés az iOS-be.
-
nickedez89
senior tag
válasz
moleculez #14353 üzenetére
iPhone gyorstöltés hasznaltalma cikk
Egyébként én legtöbbször iPad töltővel töltöm és nem vettem észre (9 hónap alatt), hogy ártana neki!
-
Drizzt01
őstag
válasz
moleculez #12115 üzenetére
Lehet hogy jobban néz ki az iphonos kép , viszont nem az a valós . Gyakorlatilag már nincs is kék sor ami világít. Csináltam az előlapival is . Az rlső a hátlapi , a második az előlapi
Egyébként értem én hogy lehet appot használni , de minden kép előtt állítsam be ha fotózni akarok ?
Azért az már vicc ennél az árkategóriánál . Volt egy Z3-am , az profi képeket készített . Lehet én várok sokat az almától . De ez így nem kerek. -
válasz
moleculez #11938 üzenetére
Összegészében annyira nem vészes a helyzet hogy használhatatlan lenne, de nem ehhez voltam szokva ios 10 alatt
A legnagyobb fájdalmam, hogy eddig négyszer kellett ki-bekapcsolnom a hívó ID elküldését mert nem küldte hiába volt bekapcsolva.
A többi aprósággal együtt lehet élni csak zavaró.
Az akku időm pl egész jó 11 alatt is. -
Xmodule
őstag
válasz
moleculez #10054 üzenetére
Spritmonitor én már évek óta ezt használom.
-
nbukta77
addikt
válasz
moleculez #9975 üzenetére
Enyem nem csuszik mar. Eloszor nekem is olyan volt. Feltem ezektol a gyari tokoktol, hogy nem vedi az aljat, de fortelem jo. Poros helyen melozok, de egy szem por nem megy ala. Vettem is pluszba a bor melle egy fekete es piros szilikont. Azok is nagyon minosegiek nem csak a bor. Csak ugye nem olcso. 3 tok majd 160€
-
válasz
moleculez #9849 üzenetére
Soha nem mókoltam egyik androidos telefonomat. Ez kimaradt. Csak olvasgattam a topicokban és kriminális volt! Az, hogy mókolni kelljen, hogy hamarabb megkapj egy frissítést az nonszensz vagy vársz 1,5-2 hónapot mire megjön. Itt meg ha kiadja az apple a frissítést az ki van adva! Letöltöd és felrakod. Ennyi.
Pont én is használni akarom a telefont és kész. -
válasz
moleculez #9830 üzenetére
Az lehet, hogy unalmas, de megnyugtató. Én csak androidot használtam eddig. Májusban eladtam az i7 Plusom. Vettem egy S8+-t. Tegnap délelött eladtam és visszajöttem egy i7 JetBlackel! A nyugalom és normális működés nagy úr! A csillivilli külső már nem szempont. A szépség belülről fakad.
-
zombinyul
addikt
válasz
moleculez #9813 üzenetére
Én meg tökéletesen elvagyok a gyárival. Ha megadja magát (a 6-osom fülese is kapta rendesen, 1 év után tökéletesen szólt még, csak a távrányító, meg a mikrofon része adta meg magát) akkor veszek egy új gyárit, azt annyi.
Egyedül az zavar nagyritkán, hogy nem tudom egyszerre tölteni, meg zenét lejátszani, de ez olyan ritka, hogy nem túráztatom magam rajta.Plusz amit bírok, hogy az iPhone-okat mindenki savazza a javk hiánya miatt, de pl. az U11-nél ezzel nem nagyon foglalkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest