- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Viszont nem vagyok megrögzött Apple User. Számomra mindegy a rendszer, csak menjen. Az elmúlt időszakban, ha például videót néztem és közben hívtak, hiába vettem fel mert csak a videót hallottam. A másik fél pedig kattogást. Ez egy. Nekem elég
Majd ha megint olyan lesz mint régen, veszek megint egyet
-
spawn21
veterán
Remélem hamarosan javítanak a rendszeren. Addig is eladom a telefont. Így, nekem nem elég jó
-
spawn21
veterán
Lehet beképzelem, de az új bétával jobb az aksi
-
-
spawn21
veterán
válasz
tothjozsi96 #11872 üzenetére
Spotify mindíg, a legjobb zene app
-
spawn21
veterán
válasz
galaxys80 #11504 üzenetére
Érdekes, szerintem még de. Tegnap 10.3.3-an ipad pro normális tempóban csinálta az appok frissítését, majd 11-től kb 0. I7 szintén...
Lehet a store és az új rendszer nem csipázza egymást, de egy olyan cég aki ilyen kevés mobilt illetve ipadot gyárt, ugyan ne ilyen gyanyé rendszert sózzon ránk
-
spawn21
veterán
Meguntam azt, hogy kezd minden telefon üveg elő és hat lappal jönni. Aztán tokok garmadája kell ahhoz hogy megvédd.
Ez az egyetlen olyan alternatíva nekem ami fém és minőségi, szóval s8 javítás után megy. Ez pedig marad ameddig meg nem hal.
-
spawn21
veterán
Ha minden képpen bt, akkor Samsung level over, vagy a Sony mdr 10 vagy melyik. Pontosan most nem jut az eszembe. Nem olcsók de jók. A Samu kb 9-10 órát tud vezeték nélkül, a Sony pedig olyan 6- ot.
szerintem 6s-t vegyél. Jelenleg jobb választás ha fontos a zene és maradna pénzed egy jobb fejesre is
-
spawn21
veterán
válasz
buvartacsko #1520 üzenetére
Nyugodj már meg, kezdesz eléggé csúnyán beszélni.
Kinek mi kell, vagy tetszik. De abban igazat adok hogy az FM rádió szerintem is teljesen mindegy ha van vagy nincs. Hiába van több telefonomban soha nem használtam. Ha rádió szól, maximum amikor vezetek
-
-
spawn21
veterán
Valószínű sokan mondták már.
Mivel van 6s plus telefonom, gondoltam megnézem át újakat. Ez a fényes fekete, nagyon bazári. Mintha műanyag lenne. Viszont matt színben gyönyörű, de a jack miatt nálam kuka innentől az alma. Maradok a ipad és Mac kombóknál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest