Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
75romi
csendes tag
Sziasztok!
Azonos tárhelyű,korú és állapotú 7 és 7+ között mennyi lehet kb. az árkülönbség? Lehetőségem lenne cserélni csak nem tudom mennyivel több pénzt ér meg a 7+. Előre is köszi a segítséget! -
75romi
csendes tag
Sziasztok! Engem egy olyan alkalmazás érdekelne,ami az ismeretlen számokról és magántelefonszámokról érkező hívásokat tiltja.Ha valaki tud ilyet,megoszthatná velem is.
Köszi előre is! -
75romi
csendes tag
Sziasztok! A Facebook hangját hol tudom átállítani? Hiába állítom át a hangoknál nem valtozik.
Köszi előre is! -
75romi
csendes tag
Sziasztok!Szerintetek létezik valami alkalmazás arra,hogy bejövő hívást kéz nélkül tudjam fogadni (pl. a fülemhez teszem a telefont)? Illetve valami jó zenelejátszó appot tudtok ajánlani?
Köszi a válszokat! -
75romi
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék egy ilyen telefont vásárolni.A kérdésem az lenne,hogy pl. a PartNero GSM-nél érdemes megvenni,mennyire megbízhatók ezek a gsm boltok?
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Irodai, Filmezős, Játszós konfig
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest