-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseGee
tag
válasz
scabiosa82 #16237 üzenetére
Én is a Google fotót használom, mert az iCloud egy halom fos, de nincs problémám a minőséggel. Ha letöltöm a képet, akkor azt HEIC-ben kapom vissza. Egyetlen beállítás kérdése az egész, mégpedig a pipa az “eredeti minőség megtartása” mellett. Természetesen ezzel csökkentem a drive tárhelyemet, de mivel van egy 100 Gb-os előfizetésem, pont nem érdekel.
-
JoseGee
tag
válasz
#81524480 #16175 üzenetére
No para, én hat évig droidoztam és utána vettem egy hetest. Idővel megszokod és azt veszed észre, hogy nem akarsz droidozni többet. Vannak dolgok, amikkel együtt kell élni, ilyen pl. ha okos tévéd van. Ott integethetsz a DLNA funkciónak. Az aksit pedig úgy tudod kímélni hosszú távon, hogy nem hagyod éjszaka töltőn. Én az első aksimat így nyírtam ki 11 hónap alatt. Mióta ésszel töltöm, 6 hónap alatt, egy százalékot esett a kapacitása. Jó rendszer, jó hardver, nem kell tőle félni. Az átállás allatt lehet kerülgetni fog a sztrók néhányszor 😃
-
JoseGee
tag
válasz
rbenjami #16068 üzenetére
Én, szinte újkora óta használok egy Blitzwolf töltőt. (A gyárit ellopták egy szállodában). Semmi gond nincs vele. Amire inkább figyelni kell, az a töltési metódus. Én már cseréltettem akkumulátort benne, mivel 11 hónap alatt lefingott 88%-osra. A cserét októberben végezték el. Azóta figyelek arra, hogy 80-85% fölé soha nem töltöm, illetve 20% alá nem engedem merülni. Az előző akksival, rendszeresen rajtahagytam éjszaka a töltőn. Mióta figyelek erre, nincs is gond a kapacitás csökkenéssel. Október óta csak 1%-ot csökkent.
-
-
JoseGee
tag
válasz
szekelybacsi #15586 üzenetére
-
JoseGee
tag
válasz
eladogeppc #15568 üzenetére
Sok szerencsét 👌
-
JoseGee
tag
Én most küldtem vissza az enyémet a kedvezményes aksi cserére. Értetlenkedtek is az iStyleban, hogy minek akarom kicseréltetni egy 11 hónapos készülék aksiját. Leírtam nekik, hogy ha most 88%-os a kapacitása, akkor 2 évesen mennyi lesz? Mondjuk most már választhatok, hogy vagy belassítom a telefonom vagy hirtelen fog kikapcsolgatni. 😁😁
-
-
JoseGee
tag
válasz
nickedez89 #14980 üzenetére
Persze, hogy lehet kapni, úgy hívják, iPhone 8 😃😈
-
JoseGee
tag
Valaki nem tudja, hogy a kontakt duplázás, az feature vagy bug? Egyszer csak mindegyikből kettő lett. Mondjátok kérlek, hogy nem egyesével kell őket kitörölni.
-
JoseGee
tag
Ha új simet rakok a telefonba, új számmal, fog nyekeregni az Apple ID vagy akármi a változás miatt?
-
JoseGee
tag
válasz
spider80 #13703 üzenetére
Szépen meg fogod szokni. Én négy hónapja használom és egész jól összeszoktunk, előtte P10-em volt. Kamerában azért karcsúbb a történet. Egy jótanács, az FB app eléggé kívánja az áramot, mióta leszedtem kb. 25%-ot javult az üzemidőm. De ez betudható annak is, hogy nem baszlatom annyit a telefont mert nincs fészbúk 😁
-
JoseGee
tag
válasz
orsacchiotto #13534 üzenetére
Vettem én is dual lighting átalakítót, itt is kiírja a hülyeségét, viszont tökéletesen teszi a dolgát. Tölt és zenél egyszerre.
-
JoseGee
tag
válasz
B-L-A-C-K #13006 üzenetére
Pontosítok akkor. Mivel eddig soha nem volt iPhoneom és csak droid vonalon mozogtam, számomra mindig volt egy misztikuma az almás telefonnak. Ahogy a tulajok áradoztak róla írásban, szóban. És mint korábban írtam, hat év után belevágtam. Itt jött az a faktor, amikor a képzelet és a valóság találkozott, hogy annyival nem jobb, mint ahogy a nimbusza következtetni enged rá. Félre ne érts, az elmúlt egy hónapban nagyon megszerettem a hetesemet, de az iOS nekem kicsit olyan, mintha bedugtak volna egy kisebb szobába ahol kevesebb lépéssel érem el a falakat.
-
JoseGee
tag
válasz
sebgutkopf #12995 üzenetére
Ha ébren vagy ne álmodjál 😁. Sajnos a fotósképességek beállítás szinten, konvergálnak a nulla felé.
-
JoseGee
tag
A SOC előnyeit szerintem sokáig nem fogod kihasználni, perpill a szűk keresztmetszet az iOS. Kamerában jobb valamivel, de ha pl. éjszakai képeket akarsz lőni, meg kell venned egy appot ami ezt lehetővé teszi. Normál esetekben a kép-videó kombóval elégedett vagyok a hetessel is. Tény, hogy elég jó áron kaptam meg, ezért is erre esett a választásom. Én is előfizuhoz választottam, de mivel van már a nevemen 4 Redes csomag, így 168-ba állt meg a 128-as JB hetes.
-
JoseGee
tag
Teszteltem, 7 perc YT nulla melegedéssel és 2% aksi merüléssel. 11.1
-
JoseGee
tag
Valaki tud infót arról, hogy az új frissítés mikor lesz hivatalosan elérhető? Már az asszony helyett is powerbankot viszek magammal mindenhová 😃
-
JoseGee
tag
Sziasztok! Akadt egy kis problémám az eszközzel. Állandóan kéri, hogy véglegesítsem az ID-et de nem tudom az iPad jelkódját. Nincs már meg az iPad, csak két napig volt nálam. Most viszont vettem egy hetest és ezzel nem tudom mit kezdjek.
Szóval amikor idáig érek, nem igazán vagyok biztos a folytatásban. Ha folytatom, akkornérhet valami meglepi a telefonon?
-
JoseGee
tag
Sziasztok!
Szombattól én is csatlakozom egy 128-as Jettel. 6 év droid után muszáj kipróbálnom ezt is. Nem akarok rengeteg bugyuta kérdést feltenni két percenkért, ezért érdeklődnék, hogy van-e valami segítség weboldal, blog, összefoglaló formában az átköltözés/belakás kérdésköréhez?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest