- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
galaxys80 #17568 üzenetére
""Minden más csak blabla.......""
Hallod Sherlock ezt szted én írtam
Nem értelek, mi zárja ki azt, hogy nem az ios 14-es update miatt ment szét az akksim ? Akkor a macrummorson is "hazudnak" ?
Tudod hogy hány ilyen cikk van még ? Neked egy értelmes észérved sincs, csak trollkodsz, nem is értem hogyan tudtál ennyi ideje életben maradni a prohardveren, de komolyan...btudos Én részemről lezártam, meglesz az akksi csere, és bízom a legjobbakban.
-
Szabi®
addikt
válasz
galaxys80 #17564 üzenetére
Figyelj csak, drága barátom, te elkezdted a kioktató stilust, hogy mi ez a rinya, mikor vissza lehet váltani, látszik hogy marhára képben vagy, mert ha vissza váltok, ugrik az óra....Leírtam szépen, érthetően.
A másik, akkor még egyszer leírom, attól hogy neked vagy az asszonykádnak jó, nekem még nem az, nyugodtan tovább lapozhattál volna, de te nem, mert te nagyon okos vagy.Viszont ez egy topik, ami nem csak a "jó" dolgokról szól, olyanoktól vártam segítséget, akiknél szintén ez jelen van.Nem, nem tőled...
Nyomatékosan megkérlek, szakadj le rólamTovábbi szép napot...
-
Szabi®
addikt
válasz
galaxys80 #17546 üzenetére
Mekkora hozzászólás, ez igen, de komolyan! Taps
Ezzel be is döntötted azon tényeket akiknél akku probléma keletkezett, egy esetleges frissités miatt.Mit hazudoznak itt nem ?
""Az, hogy nálad valami gond még nem jelenti azt, hogy másnál is"""
Jóreggelt! Mert ez fordítva nem igaz ??Ez van. Ha tetszik, ha nem.
-
zsnorbi21
tag
válasz
galaxys80 #15277 üzenetére
Persze mi ezt tudjuk, de ha olyan valaki aki nem ismeri éppen beleejti a wc-be a telefont és kétségbeesetten felkeresi ezt a topicot, akkor az ő tanácsára nekiáll hajszárítózni... Nem egy ismerősöm járt így mert " a zinterneten azt írták ezt kell csinálni"... természetesen kuka lett a telefon.
Nem mondom, hogy feltétlenül a hajszárítózás miatt, de segíteni biztosan nem segít, csak árt.
-
nickedez89
senior tag
-
spawn21
veterán
válasz
galaxys80 #11504 üzenetére
Érdekes, szerintem még de. Tegnap 10.3.3-an ipad pro normális tempóban csinálta az appok frissítését, majd 11-től kb 0. I7 szintén...
Lehet a store és az új rendszer nem csipázza egymást, de egy olyan cég aki ilyen kevés mobilt illetve ipadot gyárt, ugyan ne ilyen gyanyé rendszert sózzon ránk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged