- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
-
trobi28
addikt
És is sok telefont vásároltam az említett boltból, sose volt problémám vele. Téged sem ért kár. Kaptál egy jó telefont, számlát. Hogy valamelyik szolgáltatónak szánták aki végül nem vette át mert nem volt rá szüksége? Ez senkit nem zavar szerintem, engem biztos nem érdekelne.
-
Tibee86
nagyúr
Szerencsére ez nálam az iOS7-nél már nagyjából megszűnt, az 5-6-nál elég sokat szenvedtem vele és nem sok választott el párszor, hogy földhöz vágjam a telefont. Az elmúlt 3 évben az 5S-sen szerencsére a két kezemen meg tudom számolni hányszor, de pl. az elmúlt pár hónapban is eljátszotta egyszer.
Néha segít ha némítod a csörgést a lock gombbal. Teljesen random dolog és sajnos régen se lett meg rá a megoldás. -
Nálam is kisebb nagyobb rendszerességgel fordul elő ugyan ez a probléma.
Azt vettem észre, hogy akkor csinálja csak ha farmer zsebből veszem elő a készüléket, de akkor sem mindig.
Ráadásul nálam is csak egy idő után jelentkezett mindig a probléma.1 hete volt az első, tegnap a 2. eset (i7 ~1 hónap).
-
"Bár nem értem, hogy mi történhet egy fóliával szerkezetileg 1-2 hónap alatt."
Ezt látod én se. Csak egy tipp a részemről, de én ott kezdeném a próbálkozást.
zetape7
"Máshol miért nem? Pl. görgetés, app megnyitása, stb...."Ez meg mondjuk egy nagyon jó felvetés, tényleg. Esetleg az lehet a magyarázat, hogy ha görgetésnél kihagy neki egy mozdulatot, azt lehet hogy nem veszi észre mert nem olyan fontos, mint a hívásfelvétel, vagy nem tudom.
-
buvartacsko
addikt
"Viszont gatyazsebbe becsúsztatni és onnan kivenni egy szenvedés."
Ezzel egyetértek, de megoldottam a dolgot, úgy hogy vettem egy Watchot.
Na jó, amúgy is vettem volna ha nem ilyen tokom van, de tény hogy azóta nem zavar, mert kevesebbet kell a telefonomat kivenni a zsebemből.
-
Drp81
aktív tag
Köszi szépen az infókat
Remélem a 10.1 akkor orvosolja a dolgokat. Amúgy a programindításokkal nincs gond, villámgyorsak, a touch id meg olyan, hogy néha már idegesítő, mert csak azért nyomom meg a főgombot egy tized másodpercre, hogy megnézzem hány óra, és erre felold a telefon -
Drp81
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a 7plusom végre.Matt fekete, nagyon tetszik, jobban mint a 6 plus. Ezzel a fekete színnel szerintem nagyon indusztriális, szikár és nyers, mint egy jófajta detroiti techno
Viszont, ahogy Sur1g kollégának, nekem is az üzeneteknél szaggat, plusz programokból főképernyőre való ugráskor is kicsit szaggat. Mitől múlt el Neked, kedves Sur1g? Köszi a választ előre is!
Úgy aktiváltam, hogy az i6 mentését tettem rá itunesból. Ez lehet a baj? -
-Ben-
veterán
Merem állítani, hogy az emberek többsége nem használja ki a teljesítményét.
Ezen én is gondolkoztam már és szerintem is így igaz.. Magamból kiindulva is csak azt tudom mondani, hogy egy 5S is kiszolgálna bőven, legtöbbször csak azért cserélem a telefont, mert vagy hosszabbítok a szolgáltatóval, vagy megunom a telefont/az iOS szaggatást..... Az új telefonnál meg jó látni, hogy minden simán gurul. (Már amikor persze, az iOS 10 azért most nincs a helyzet magaslatán)
-
spawn21
veterán
Ha minden képpen bt, akkor Samsung level over, vagy a Sony mdr 10 vagy melyik. Pontosan most nem jut az eszembe. Nem olcsók de jók. A Samu kb 9-10 órát tud vezeték nélkül, a Sony pedig olyan 6- ot.
szerintem 6s-t vegyél. Jelenleg jobb választás ha fontos a zene és maradna pénzed egy jobb fejesre is
-
Blyan
félisten
Most néztem, hát talán egy hangyányit tényleg megakad ha lassan görgetem és azt nézem hogyan szalad.
De ettől most nem dőlök a kardomba.
Szerk:
De mondok mást, ha van 10-20 levél értesítésem akkor azok kártyai is meg-megakadnak az értesítési központban.
Offba teszem gyorsan, mert mégis csak 6S tulajként kibicelek.
-
-
-Ben-
veterán
Azért ne túlozz.... Szerencsétlen 4S lassan már bekapcsolni se képes, akkora szemétkupac..
Nálam semmi nem akadozott i7 alatt, kivéve a játékok. Azok viszont nagyon.
Esetleg talán egy friss iOS 10-et megpróbálhatnál, mert ha ilyen akadozások vannak, az nem normális.Ed Parker: Asphalt 8 nagyon durván szaggatott, darabos volt. NFS kevésbé, de az se volt folyamatos. A harmadikra nem emlékszem...
-
wolruf
őstag
Érdekes, nekem sincs semmilyen akadásom, sehol (se gyári, se egyéb appok között). Egyetlen dolog van (már ellent is mondok magamnak
), hogy néha a kamera indításkor beragad, de ugyanezt csinálja most nejem 5C-je is (homályosan kint marad az utolsó ,,kép'', csak task kilövés, újraindítás segít). Szóval nálam nagyon "fluid" a rendszer összességében, de biztosan tud még ezen is csiszolni pár software update
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest