- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Azért egy ekkorka szenzortól ne legyenek nagy elvárásaid.
A fizikát nem lehet meghágni.
Nyilván le lehet szedni a zajt a low-Light videókról de azzal a részletek is vesznek.
Sokkal egyszerűbb ha veszel egy modellfényt.
Nekem is van.
Ne hidd hogy ugyanolyan rekesszel szerelt i8 optika több fényt fog neked beengedni. -
Ed Parker
nagyúr
De tulajdonképpen mit vársz az i8 kamerájától?
Illetve mi a baj az i7 kamerájával?
Ezek az effektek csak szoftveres hókuszpókusz.
Ugyanúgy 12Mp, a többi része meg bullshit.
Sztem i7-ről váltani felesleges.
Persze ez szubjektív, ha kell az új és van is rá ennyi pénz feleslegesen, akkor hajrá.
I6/6s-ről vagy korábbitól több értelme van. -
Na mukodik ez a hivasvarakoztatas, csak vonalba kell lenni es beszelni masik fellel, csak ekkor latom ha mas hiv. Ha eppen csak kicsorog es nem vettek meg fel akkor viszont nalam tovabbra is ugy erzekeli a masik fel aki hiv, mintha ki lennek kapcsolva es errol kapok sms-t is. Marcsak azt kene megoldani foglaltat jelezzen ilyenkor de Nem is ertem miert nem azt jelzi ilyenkor? Ezen most mit kerjek a szolgaltatomtol? Hogy tegyenek foglaltra, ilyen esetben? 😳 Ez igy eleg vicces
(#11207) ngáborz: ez eleg kemeny ar. En meg nyar kozepen vettem az MMbe 250 korul...
Lugosi Tre mobil, De amugy nem ertem , miert nem alapbol jelezz ilyenkor foglaltat? Na mindegy majd felhivom oket
Kicsit megkesve de azert hozza szolva az uj iphone temahoz nekem bejonnek. Lehet elfogok csabulni az X re majd karacsony fele😌 De lehet a sima 8 lesz belole kerdes mennyit fejlodnek a kamerak az nekem a legfontosabb szempont. Mondjuk ami nekem nem tetszik az x ben hogy eleg nagy a tomege majdnem 180 g arra meg teszel egy tokot es 200 g az nekem mar sok. A sima 8 ebbol a szempontbol nekem idealisabb...
-
nickedez89
senior tag
Hali!
Ezt én is kerestem miért lehet!
A beállítások -> Telefon -> Hívások bejelentése menüpontot átállítottam "Mindig"-re és azóta jelzi ahogy kell ha hívnak miközben beszélek!Egyetlen hátránya számomra, hogy azóta mikor nem beszélek éppen és hívnak, bemondja a teló, hogy ki hív!? Ezt jó lenne valahogy kikapcsolni!
-
Valamit nem értek, a gyári térképek most is jelöli ha dugó van valahol. Piros csíkot tesz ki olyankor az útra az adott irányban. Sőt pl az útlezárásokat is mutatja, pl Szegeden most a rakpart le van zárva, és ki is tette a behajtani tilos táblát rá a progi.
Én annak örülnék, de annak nagyon, ha nem mondaná be minden utcanév előtt, hogy Zé. Ez annyira gyenge megvalósítás. -
-
Nem akarok beledumálni, mert nem nekem írtad a hsz.-t.
Csak annyit jegyeznék meg, hogy én is androidról jöttem és én találtam egy nagyon jó programot, amivel a lehető legegyszerűbben lehet csengőhangot felrakni az ios rendszerű iphonera.
A neve: Syncios
Lehet már volt, de nekem ez jött be a legjobban. Ingyenes és ha megvan az mp3 fájl, akkor szerkesztve, vagy akár egészben fel tudja másolni (konvertálással együtt) a hangot a telefonra.
Kell hozzá az iTunes, de egy különálló program.
Vannak funkciók amik a fizetős verzióban élnek, de amire én használom arra tökéletes. -
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem sose volt S7-em, de Youtube-on van egy halom összehasonlító videó, illetve i7-ről is milyen a kamerája, javaslom nézd meg.
Nekem is itt egy videóm, ezt nemrég csináltam bent nem sok fényben az i7-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest