- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfranky
csendes tag
válasz
dvdbackuper #13134 üzenetére
Ez az eredeti gyári kábele.
-
tfranky
csendes tag
válasz
dvdbackuper #13130 üzenetére
Talán 4703? Nem biztos.
-
tfranky
csendes tag
Szevasztok!
Már 2x belefutottam a következőbe: az első a 11.1.1-re frissítés során történt, addig egyszer sem. 7-es rádug a számítógépre, iTunes biztonsági mentés, felajánlja a szoftver frissítést, leszedi, kibontja, elkezdi a frissítést, majd egyszer csak leáll: hiba történt nem lehet frissíteni. Visszaállítás. Nem lehet visszaállítani, jön a hibaüzenet, csatakoztassa a telefont. És így egy fél éjszakán, visszaállítás, nem lehet, hiba, csatlakoztassa. Minden újraindít jópárszor, egyszer csak elindul a visszaállítás. És visszaállítja gyári beállításokkal arra a szoftver verzióra, aminél kifeküdt, hogy nem lehet frissíteni.(11.1.1- volt a visszaállítás után a telefonon) iTunes mentésből visszaraktam nagyjából mindent, a saját csengőhangokat például újból fel kellett rakni. De ment.
A 11.1.2-nél ugyanez, azzal a különbséggel, hogy a "nem lehet frissíteni" és a "nem sikerül visszaállítani" után (csatlakoztassa a telefont kép a 7-esen) lehúztam a kábelről, visszadugtam, ekkor engedte "visszaállítani" amit nem sikrül feltennie, arra a verzióra (11.1.2). megint gyári beállítások, megint mentésből vissza a saját dolgok. Csengőhangokat újból felmásolni.
Járt már valaki így? Mi lehet a megoldás, hogy ne kelljen ezt végigjátszani minden frissítésnél? Eddig simán ment 10.xx.-től csont nélkül.
Nemigen van így kedvem a következő szoftver frissítésnak nekiállni. Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest