- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Valaki legyen olyan kedves és mondja el, hogy hogyan lehet egy tetves fotót áttenni az iphonera, ami pc-n van? I-tuneson nem lehet ha jól olvastam, legalábbis nem sikerült. Aztán letöltöttem az icloudot a winre, majd abban feltöltöttem iclodba, de a telón nem jelent meg. Kriminális ez a része a telefonnak. Gyűlölöm! Amúgy meg a telót nagyon szeretem, de ez a fájlátvitel rész siralmasan szar.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Hogy lehet azt megcsinálni (vagy mit kell beállítani), hogy az apple music onnan folytatódjon mondjuk az ipaden, ahol a telón abbahagytam a zenehallgatást?
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Azt, hogy lehet beállítani, hogy a nem fogadott hívásról vagy az elutasított hívásról ne küldjön külön üzenetet, csak elég ha a híváslistában megjelenik?
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmalzás, vagy valami, amivelmaz oldalsó gomb megnyomása helyett le tudom kapcsolni amképernyőt?
Androidon volt screen off, de itt nem nagyon láttam. -
weinmaker
őstag
Sziasztok! Be lehet azt állítani valahol, hogy a rejtett számokat elutasítsa?
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Androidról váltottam, és van amire nem találtam megoldást. Az addig oké, hogy tudok zenét tenni a telóra, de azt hogyan lehet megoldani, hogy megmaradjon egy adott könyvtárban, és ne ömlesztve kezelje. Teszem fel, hogy van egy 90-es évek válogatásom egy ilyen nevű könyvtárban, és azt szeretném, hogy a telón is így találjam meg, ne a többi szám között össze-vissza.
Van erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest