- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Nálam jobban merül mindegyik telom ios 14.2 -vel. Van egy "alkamazáskönyvtár" oldal amit soha nem fogok használni,widget oldal megint csak érdekes (köze sincs az android féle widgetekhez) .És lecserélték a zene app ikonját pirosra, ami nekem annyira nem tetszik.
Ha nem szükséges, hogy frissíts,akkor ne tedd.Én a Watch 6 miatt kénytelen voltam, mert azt ios 14 alatt nem lehet párosítani (ki van ez találva) -
lindermen
senior tag
Nekem pont hogy mintha gyengébb lenne az akksiidő, bár a dark mode-ot csak este használom. Engem sokkal apróbb változások zavarnak: menet közben headset-ről diktálás nagyon pöpecen működött eddig, bármilyen üzenetküldő appban használtam. Ez most akadozik, pontotatlan, nem érti mit mondok, úgy hogy hw oldalon semmi változás nincs. Másik: nem fogadott hívás visszahívása kezdőképernyőről csak feloldás után megy, és hiába kapcsolom ki ezt (beállításokban kapcsolható) akkor is ugyanúgy kéri az ujjlenyomatot. Sokszor még mindig tartom a fülemhez a telefont várva hogy csörögjön, ő meg közben mutatja hogy kéri az ujjlenyomatomat
-
mazsiii92
senior tag
Szia!
Én kb. egyáltalán nem hiszek benne. Lehet, hogy fillérbaszó vagyok, de egyszerűen még egy telefonomon sem volt kevés / gyenge az ebayről rendelt fólia és tok, és ezen a jövőben sem fogok változtatni. 6-10x áron nem vennék ilyen kiegészítőket, hiába telne rá.
Szerencsére találtam Pécsen egy jó GSM boltot, 1200 forintért levegőmentesen feltesznek fóliát, és hozottt anyagból is dolgoznak, évente 2-3x kell cserélnem, attól függ, hogy hányszor dobom el a telefont, de a kijelző mindig makulátlan maradt.
A telefonomon jelenleg egy 280 forintos tok van, szupervékony, nagyon feszes, jó a fogása, és a töltő nyílást be lehet tömni, így nem megy bele a por.
-
joebacsi4
tag
Szia! Én használok i7pluson. Nem vagyok elájulva tőle, több helyen is elrepedt és tiszta karc. Mikor meghozta a futár és felraktam a telefonra vettem észre, hogy gyárihibás, gond nélkül cseréltek, de nem érzem úgy, hogy annyit érne.
Xprotectort is próbáltam, de az sem volt jobb csak valamivel olcsóbb. -
jófejsrác
senior tag
Több mint 2 éves készülék 100e Ft-ért eladható. Szerintem ezt egy androidos csúcskészülékről nem lehet elmondani. Példának okáért a Samsung S8 ami 17-es 65 ezer Ft használtan.
Engem inkább ez a túlárazás bosszant. Világosan látszik, hogy telített a piac, de hogy meglegyen a profit brutálisan emelik az árakat.
-
Tibee86
nagyúr
Azért biztosan sokkal többet nyújt, kérdés megéri-e a felárat, nekem pl. tuti nem. Erre az 5S-ről 7-re váltásnál döbbentem rá, pedig ott is volt jó pár év különbség. Akkoriban az 5S ért ~40-45 ezret, a 7 meg vagy 4-5x annyit. Csere után semmilyen wow faktor nem volt, persze mindenben jobb volt, kijelző, akku, kamera, gyorsaság stb, de a rendszer miatt semmi extrát nem éreztem. Szerintem ez most is pont így lenne, bármelyikre cserélném le. Utólag azt a pénzt inkább érdemesebb lett volna nyaralásra költeni. A 7 biztos marad még egy darabig, kap egy új akkut aztán le van tudva.
-
BaLee
addikt
Nekem 15 hónapos és szintén 89%os az akksi. Nem is vettem észre romlást. Androidos telóim ilyen korban már bőven játszották azt hogy 30%ról leesett a töltés 0-ra meg hasonlókat.
Én minden éjszakára töltőre rakom kivéve 10ből 1x amikor hamarabb töltöm fel és este még 90%+.
-
C.Brigante
veterán
Soha nem hagyom ejjelre tolton! Ez az elso amit ez a telefon meg nem latott. 15% ala sosem hagyom menni, es nem toltom 100ra. (csak ritkan)
Ez a fajta szemlelet nem mindenkinek fexik ez nyilvanvalo. Nekem van idom figyelni ra es nem faradtsag igy tenni. Szoval ennyi a lenyeg, van aki leszrja, valaki nem. -
nickedez89
senior tag
Üzemidő nálam ugyanaz mint 11-en.
#15581 lugosi: Persze, de azért ha kibírtam volna eddig 10-esen én már nem frissíteném! Nekem még mindig az tetszett legjobban!😢
#15582 jófejsrác: Szerintem félre érted! Nem gyorsan merült neki, hanem nem töltötte fel reggelre! Az meg nem vicces mondjuk valóban!🧐
-
nickedez89
senior tag
Szerintem 12-re mindenképp érdemes frissíteni mert gyorsabb lett tőle a teló!
Én panaszkodtam korábban, hogy gyakran újratölti az appokat a rendszer.Nálam ez továbbra is fennáll, de kevésbé zavaró módon mivel gyorsabban tölti újra! A 2GB RAM véleményem szerint már akkor is kevés volt mikor megjelent a készülék, szóval ez csak rosszabb lesz, főleg hogy az új modellek 4 gigát kaptak!
iOS 10.3.3 -ról nem biztos hogy frissítenék, de 11-ről mindenképp.
-
nickedez89
senior tag
Lehet hülyeséget mondok, csak egy tipp!
Ha dual band routered van esetleg és egyszerre nyomja a 2.4 és az 5GHz -et, nem lehet véletlenül hogy a tabod a 2.4-re csatlakozik az iPhone meg az 5GHz-re? Csak mert akkor teljesen érthető a gyengébb jel az iPhone-on! Az 5Ghz gyorsabb, de rosszabbul "tűri" az akadályokat! 🤔 -
nickedez89
senior tag
-
flesh
tag
Nem vékony! De legalább Qi Wireless
Hozzávaló kijelzővédő 3D CP+ Max -
univerzita
addikt
Ilyenkor a iTunes összes részét ( 6 részt) iTunes,Apple Software Update, Apple Mobile Device Support,Bonjour,Apple Aplikácions Support) törölni és újratelepítés. De lehet hogy ha nemteszed fel akkor a 3uTools-al fog menni. De lehet hogy elég lesz ha csak a Apple Mobile Device Support -t frissíted.
-
scabiosa82
tag
Értem már mi a gondod, de nem nehéz kijátszani a drive butaságát. Nemrégiben azt tanácsolta itt valaki (droidos voltam korábban), hogy használjam a documents by readdle alkalmazást. Ide az itunesból bepakolok zenét, videót, akármit az alkalmazás downloads mappájába. Belépsz a telón a progiba, megkeresed amit fel akarsz tölteni és a mappa vagy fájl melletti 3 pontra mész, ott share. Kiválasztod a drive-ot, majd a google fiókot, könyvtárat. Ennyi. Annyi esetleg, ha nem a downloads mappában vannak a fájljaid, nem minden esetben látszik pl az mp3 kiterjesztés. Passz hogy miért, de így van.
-
-
nickedez89
senior tag
Rém egyszerű a használata, bal oldalon van egy lista, kiválasztod a zenéket és simán behúzod intézőből/total commanderből a fájlokat és szépen hozzáadja, ennyi.
Másik gépre dugva sem fognak eltűnni a zenék meg semmi! (Legalábbis nekem nincs ilyen gondom mióta 3uTools-t használok)
A Google Drive -os dolgot passzolom mert nem használom. Nem kizárt sajnos, hogy nem lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest