- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
ben5001
tag
Igazából én sehol nem állítottam semmit. Tegnap este az 5S-mentésből "visszállítottam" a telót, és ezt tudta ma reggel. Az 5S nem tudta. (Állítólag a 6S-től tudja ezt a funkciót az iPhone.)
Megnéztem, és a Beállítások --> Térképek oldalon van egy ilyen pont: Parkolás helyzetének megjel.Közben megtaláltam:
https://support.apple.com/en-us/HT207227
-
Sur1G
aktív tag
Emiatt amúgy már cserélték telefonomat. Pont eljátszotta a szervizes előtt, utána a csere készülék jó volt 1 hónapig. Kínomban már arra gondolok, hogy az általam használt programok véletlen együttese okozza a hibát vagy a kijelzővédő fólia/üveg érzéketlen lesz a zsebemben (elektromosan feltöltődik vagy tudja bánat mi lehet ott vele, vagy hogy működik). Szerintem engem ez végig fog kísérni az életemen. Érdekes, hogy fél évig használt Androidos telefonnal egyszer se volt ilyen esetem. Ott ha nem tudtam elhúzni a csúszkát valószínű lefagyott.
Amúgy ez egy meglévő probléma, régebben sokszor volt róla szó a másik fórumon. iPhonet használó ismerősi körömben ez egy létező probléma sajnos. Jókat szoktunk rajta röhögni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged