- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
univerzita #7816 üzenetére
Ill. írsz majd az akkuidőről is?
BoC1ka: nekem a Pro-n több lett a szabad hely vagy 2,5 GB-tal
-
Süvi
őstag
Szia!
A legjobb felhőszinkronizáló és .pdf olvasó program. (Egész mappákat tudsz szinkronizálni, amit még a Ondedrive és a Google Drive alkalmazás sem!)
Az extraváltozat is megér minden egyes Ft-ot.
-
Süvi
őstag
Nekem is ugyan az van, amit mutattak, most lehet hogy innen rendelnék, mert az Air 2 színeiben is gyártanak az 1-re.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #7758 üzenetére
Igen, értem.
Nem olyan rossz az a tabi.
4,93 GB belső memória, 1 GB Ram, 4:3-as kijelző, 40 EFt-os Samukat veri.
Olyan mint a 13-as Nexus 7, csak jobb arányban és nagyobban.
15 eFt-ért, akinek sose volt tabija megéri.
Én csak azért vettem egyet magamnak, hogy tudjak segíteni a többieknekMaxximus: Akit tudok hozok át IOS-re hasonló okokból. Apukám már alig várja, hogy megkapja az AIR készülékemet
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #7755 üzenetére
Szerintem az egész "Apple Ökoszisztémára" értette a kolléga. Zárt, korlátos az apple, de a "vedd meg, kapcsold be és használd" elv bevált és tényleg jól működik.
Akiknek nincs ideje, vagy kedve mélyebben foglalkozni ezzel, csak könnyen és jól használható dolgot akar az veszi és fizet(legalábbis, aki nem csak divatból teszi)
(Ismerősi körben vettünk 2014 dec. több mint 20 db Op3ndott Tescos tabletet, ami ár-érték bajnok még most is. Mivel segítettem a vásárlásban mindenki hozzám fordul, ha kínja van. Szívesen segítek, mert rokonok barátok, de néha. Ellenben akinek Apple cucca van....
)
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #7747 üzenetére
Igen, ha nem 10 e Ft lett volna, biztosan nem veszem meg, de valahol egy sima 32-es pendrive ennyi (vagyis annyiért is lehet kapni, ebayból cég nem tud elszámolni)
Az Apple a biztonságért és a felhasználói élményért, optimalizáltságért teszi ezt a felhasználók javára.
Ja és a PROFIT-ért.Maxximus: Pont tegnap számolgattam ezt én is. És hazánkban az iphone státusz szimbólum sok ember szemében.
Egy ismerősöm mondta, hogy rendel ebayból Iphone-t. Mondtam, hogy lehet, hogy ilyet kapsz
Válasz: Nem baj, de legalább olyan mint az Iphone -
Süvi
őstag
válasz
univerzita #7745 üzenetére
ki fogom próbálni
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #7743 üzenetére
Mire nem?
- Munkám miatt sokszor tartok előadást tabletről. Van olyan helyzet, amikor nincs wifi, nem tudok, nem akarok más gépre csatlakozni, odadom a pendrive-ot, ráveszem az előadást, filmet, zenét, bármit és játszom le.
- telefonunk csak 16Gb, sokat videózunk nyaralás alatt, mielőtt betelne a memória 3-5 perc alatt csinálok egy mentést átveszem és van ismét szabad hely. (nyilván jobb telóba a 64 GB, de már megvolt a penya, ezért is döntöttem, hogy nem veszek nagyobbat, majd a 7s-ből)
- fényképet, videót kölcsön kell adni (máris, de azonnal) nincs wifi, ráveszem a penyára és már adom is oda.
-stb. -
Süvi
őstag
válasz
Maxximus #7741 üzenetére
Nekem van egy ilyenem. Akciós áron sikerült kifogni. 9 e Ft volt. Nagyon jó.
PhotoFast MemoriesCable 32GB (USB 3.0) -
Süvi
őstag
válasz
RocknRoller #7638 üzenetére
Nem pont olyan, Több mint 1 éve használom, teljesen jó. Kb.6-8 szor rendeltem tőlük ismerősöknek, egy esetben nem volt valami szép, elajandekoztam.
Ebbol pedig vettem azóta is más készülékekre, es nagyon jó.
-
Süvi
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #7301 üzenetére
Itunes-szal próbáltad már?
-
Süvi
őstag
Viszont ha már témánál vagyunk írhatnánk egy első hozzászólást.
A szokásos dolgok mellett lehetne benne ajánlott tokok, fóliák paraméterekkel pl súly stb.
És bele lehetne írni, hogy minden ipad független és hogy van rá garancia 😃 -
Süvi
őstag
válasz
Chereiose #7030 üzenetére
Biztos jó lesz az is egy darabig.
Nekünk is volt olyan, egy baj van vele, hogy puha, hamar össze fog karcolódni (pusztán attól, hogy időnként puha ronggyal megtörlöd)
A páromnak egy 3H keménységű fólia van rajta az már sokkal jobb, de a héten jött meg neki és a család többi tagjának az üvegfólia
Ez a papírja szerint még a gyémánttól is keményebb
Nekem azóta is jól működik, toll nem karcolja.(Pont ma fogjuk ezt a fóliát egy Onda márkájú készülékre rárakni, mert annak az üvegmérete pont olyan, mint az Airnek
)
-
Süvi
őstag
válasz
Chereiose #6922 üzenetére
Amikor még kínai Coverem volt a kínai Case helyett egy ilyet használtam, az áttetszőt, puha és nem karcolja a tok sem, könnyű, jól véd.
Ma láttam egy hallgatónál egy ilyet is, meglepően jónak tűnt, csak nekem gagyi a színe és a hátulja.
-
Süvi
őstag
Akkor még lehet, hogy nincs rá szükség
, vagy igény már van, csak még nem fogalmazódott meg.
http://www.nasszerver.hu/index.php/hu/2012-01-19-18-46-05/1-mi-is-az-a-nas
-
Süvi
őstag
Mi az Ipad, a transzkódolás, a plex és hogy sokáig jó legyen egy play! modellt vettünk (214play).
De a Syno-ban az a jó, hogy mindegyik készülékére ugyan azt csomagot adja (plex, transzkódolás kivétel), tehát már az olcsóbb 213j, 115j, 214se készülék is rendkívül felhasználóbarát. (Korábban WDMycloud volt, de azt messze meghaladja stabilitás, tudás stb. tekintetében, az kb az 1/10-ét tudja.Nagyon szívesen elküldöm privátban annak a fórumtársnak az elérhetőségét, aki elég jó áron hozta kb. -10%, regisztrációs kártyával, garanciával, stb.
-
Süvi
őstag
Ha otthon több eszköz lesz majd, érdemes lesz elgondolkozni egy komolyabb NAS-on.
Én most vettem egy Synology-t (volt már másfajta is), de ez a készülék szerintem a nas-ok Ipadja.
8 alkalmazása van ipadra
Amire neked kellene mindent tud:
- szinkronizálás
- ipadról torrent
- Cloud
- videó streamelés, transzkódolás
-mindent másol
-Itunes-t ki lehet iktatni.
-stb.Nem egy árban van az említett készülékkel, csak azért írtam, ha valaki otthoni rendszerfejlesztésben gondolkodik.
-
Süvi
őstag
A közelmúltban vásároltam egy új fóliát, mert az Adonit toll csúnyán összekarcolta a régit, mert az túl puha volt.
A fólia egy "tempred glass" termékcsoporthoz tartozó nagyon kemény termék (9H minősítésű, a gyémánt csak 8H-s), amit a Mocolo gyárt.
Bár a hasonló fóliák nagyon drágák (10-15 E Ft) sikerült ennek töredékéért beszerezni az Aliról.Elég jó minőség, amit mutat, hogy a fóliának külön doboza volt:
A "hozzávalók" egy külön kis dobozkában kaptak helyet:
Még a szarvasbőrre is rá bele volt nyomva a gyártó neve.
A felhelyezés teljesen más mint normál fóliák esetében. Egyben kell rátenni - nem pedig fokozatosan- majd meg kell nyomni középen és "ráragasztja magát" elvileg buborék mentesen.
Na nekem maradt két buborék, az egyiket ki tudtam tolni, de a másik sajnos maradt elég rossz helyen.
Már belenyugodtam, hogy lesz egy puklim, erre másnap, hogy felkeltem eltűnt!!!, teljesen buborékmentes.A fólia azóta is jól működik, a toll nagyon szépen fog rajta, nem karcosodik, rendkívül jó a tapintása (mint az üveg), könnyen lehet takarítani és vastag ( 35g), nem tükröződik jobban mint eredetileg.
Nekem nagyon megérte. Mivel ma a shopping day van az alin -több ezer termékre 50%-van, többek között erre is-, be is vásárolok a családnak, mert 2500 Ft-ot nagyon megér.
-
Süvi
őstag
Eddig még csak 1 fizetős alkalmazásom van, ebben az esetben a feleségem ipadján, az ő ID-jével mentem be a store-ba és jelezte, hogy már megvásárolta valaki a családból, ezért ingyenes volt neki is.
Amíg nem voltunk összekapcsolva az Appstore-ban neki is külön fel voltak sorolva a jelenlegi és korábban telepített vásárlások, és nekem is külön (az eltérő Id-k miatt).
Azt azonban még nem néztem meg, hogy a családi megosztás után mennyire "keveredtek ezek össze".Ha jól értem:
- Ha valaki az USÁ-ból szeretne venni AIR2-t, akkor nem érdemes +Cellular modellt választani, mert SIM kártyát úgysem fog tudni bele tenni, (max. a GPS miatt, de 40.000 Ft-ért GPS-t venni ?)
dani3l
Több helyen olvastam, hogy sérülékeny, ezért a hátulját is védem, 2 megoldásom is van:
-szilikon tok a hátuljára+ cover
-caseA case jobb, stabilabb.
-
Süvi
őstag
Szia!
Hátha tudok segíteni.
A páromnak saját Id-vel van ipadja, nem volt beállítva neki kártya és nekem sem.
Kijött a 8, frissítettünk és családi megosztásban egymáshoz kapcsolódtunk.Ezt követően szükségem volt egy fizetős appra, ezért megadtam a kártyaszámom.
Megvettem az appot és a párom is le tudta tölteni ingyen. Szerintem egy nálatok is hasonlóan működhetne.
( ha lesz a szüleimnek készülék nekik is így szeretném megoldani)Más
Meg tudnád kérdezni, hogy Air2 64+cell mennyibe kerülne?Más
Ti hogy tudjátok, fog működni Magyarországon az USÁ-ból behozott wifi+cell készülék, magyar SIM kártyával?
(Az új SIM megoldás miatt kérdezném.)
Köszönöm -
Süvi
őstag
Now edit for free with Office for iPad
Mióta vártam erre!!!
-
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
Egy ilyen fólián gondolkozok. Van esetleg valakinek tapasztalata Tempered Glass fóliákkal?
Köszönöm
-
Süvi
őstag
Nemrég a netet böngészve találtam ezt a boltot, ahol szerintem ugyan azt a kínait adják, kicsit drágabban.
-
Süvi
őstag
Szia!
Kb. 2 hónapja használom megelégedéssel a korábban is belinkelt, jó minőségű kínai tokot.
Azóta rendeltem 3 db-ot a baráti kör mini készülékére és azok is jók.
Szerintem fogja bírni egy darabig, magamnak még biztosan rendelek majd.
(Előbb-utóbb én is rendelem majd a szülőknek az Airt
)
(Volt egy, aminek a sarka nem volt szép, de arra kaptam visszatérítést és el is adtam)
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #5818 üzenetére
a, Véletlenül szivárgott ki
(elég gyors is volt)
b, Olyan nagy hibát tartalmaz, hogy .......Lehet, hogy ezzel a frissítéssel pedig már az Ipad-ot is lehetne tölteni a mikróban
-
Süvi
őstag
"Szakmai cikk":
"Nehogy frissítse az iOS8-at!"IOS8 ról 8.01-re
"a mobileszköz nem találja a térerőt, és az ujjlenyomat-felismerő TouchID funkció sem működik"Akkor Ipadra mehet?
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #5480 üzenetére
Canon, Epson is gyárt és már 18E Ft-tól van.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #5478 üzenetére
Nekem nincs
, de úgy tudom, hogy az "Airprint" szolgáltatást kell tudnia a nyomtatónak.
"AirPrint támogatás
Nyomtasson közvetlenül iPhone, iPad és iPod Touch készülékéről!Nyomtasson PIXMA nyomtatójával otthona bármely pontjáról az Apple AirPrint segítségével! Az iPhone, iPad és iPod Touch készülékekbe beépített AirPrint funkció vezeték nélküli nyomtatást tesz lehetővé az AirPrint kompatibilis nyomtatókon szoftver telepítése nélkül. A készülék automatikusan érzékeli a vezeték nélküli hálózathoz csatlakozó, AirPrint funkcióval rendelkező nyomtatókat.
Fényképek, e-mail üzenetek, weblapok és egyéb dokumentumok nyomtatása közvetlenül az Apple mobilkészülékről
Vezeték nélküli nyomtatás otthona bármely pontjáról illesztőprogramok telepítése nélkül "Már több olcsóbb modell is tudja.
-
Süvi
őstag
Szia!
Érdeklődnék, hogy ennyi idő elteltével mi a tapasztalatod az Adonit Jot Pro stylussal?
Könnyebb már a folyóírás?A kezed rajta lehet a kijelzőn vagy a levegőben kell tartani, mert bezavar?
Ha másnak van tapasztalata stylussal, vagy tud valamit ajánlani kézíráshoz (folyóírás) örömmel veszem.
(A feleségem látott valakit Ipad-dal jegyzetelni, így nekünk is kell egy)
Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
Ferko75HUN #5152 üzenetére
Grat. a vásárláshoz.
A család és a baráti kör a Lenspen sidekick termékét használja nagy megelégedéssel (nem tologatja a zsírt, hanem megköti) ill. a napokban vettem hozzá sima szarvasbőrt az is jó, de a szemüvegtisztító kendők is jók hozzá.
(Vegyszert én nem tennék rá) -
Süvi
őstag
Az apróhirdetések között vannak nagyon jók. Ha nekünk nem lenne, ilyen áron nem biztos, hogy várnék.
(Az eladót nem ismerem, nem rábeszélés miatt tettem be, csupán tájékoztatásért) -
Süvi
őstag
válasz
SonyNex7 #5075 üzenetére
Be volt dobva a ládába. Nem vettem észre,hogy csak vidéken
(Békéscsaba, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok)
-
Süvi
őstag
Előre is gratula
Nem tűnnek rossznak a dolgok, bár én azért nem vettem műanyag belsejűt, mert félek hogy összekarcolja. (Az ebay link alapján biztos, hogy Air-re való? Mert mintha nem ott lenne a hangszóró kivágása mint az Air-nek?
Nekem plüss belsővel van ill. van egy szilikon hátsó tokom + kínai cover. -
Süvi
őstag
Eddig kicsit szomorú voltam, hogy az én tabletem csak 11-12 órát bír ki az én használatommal.
De tegnap kiderült: enyémbe is erőmű vanAz anomália oka: Egyik este kb 30%-os töltöttségnél 10 órás használatnál olyan programot használtam, ami helyadatokat használ (kis nyilacska). Letettem a gépet anélkül, hogy kiléptem voltam és reggel még mindig ott volt a nyilacska, de már 18 órás használat
-
Süvi
őstag
Azoknak, akik gondolkodnak, hogy most vegyenek Air-t vagy később.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #4952 üzenetére
Igen, erős a mágnes. 210g a teljes súly
Több olyan komment is van: "eredetit küldtél?"Írták mások is a fórumon, hogy rendeltek tőle, csak Ők nem voltak megelégedve.
Lehet, hogy néha becsempész az eladó 1-1 eredetit is?Azért lennék kíváncsi, hogy másnak is ilyen jó-e, mert az ismerősöknek minire kellene.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett a kínai tokom.
Nagyon jó minőség.
Aki már rendelt ilyet: Nektek is ilyen? -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #4742 üzenetére
Ezek is arra szakosodtak
Azért merem ajánlani, mert ilyen van az Air-re és a mini retinára is.De szerintem is az eredeti case a csúcs.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #4738 üzenetére
Ha csak covert szeretnél és nem case-t, akkor szerintem ezt gondold meg, mert meglepően jó minőségű.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #4708 üzenetére
Simán kiadhatják végrehajtónak a követelést.
-
Süvi
őstag
Nektek is megdobban a szivetek, amikor a tv-Ben megy az air reklám? Mostanában minden nap van legalább kétszer.
-
Süvi
őstag
válasz
univerzita #4500 üzenetére
Nekem az ebayről rendelt kínai coverem olyan felfogástással rendelkezik mint az eredeti, de nem olyan erős. Meg tudja tartani, de rángatásra elengedi.
-
Süvi
őstag
A héten tettem rá fóliát, gondoltam, hogy fogok róla írni néhány gondolatot.
Ebay-ról rendeltem magamnak az Air-re és a páromnak a mini Retinára. Három helyről rendeltem, ebből kettő jött meg:Ez az egyik, egyenlőre jónak tűnik, nem csillog sokkal jobban, mint nélküle, minimális romlás azért látható kb. 90-95%-os a kijezlő.
Ezt rendeltük a mini Retinára, na ilyen mattot nem szabad venni. A mini retinából sima minit csinált, annyira rontott is a felbontásom (persze aki csak játszik, fényképet vagy filmet néz, annak mindegy)
Ilyet is rendeltünk, de ez meg meg sem jött, most levelezek velük
-
Süvi
őstag
Felmásoltam nehány képet az iTunes-ban a készülékre. A problémám az, hogy az iPhoto és a Fotók alkalmazásban is össze vissza jelennek meg a képek. Az iPhoto-ban megtaláltam, hogy lehet a legregebbit előre tenni, de valahogy így sem jó. Hogyan lehetne beállítani, hogy fájlnev szerint rendezze vagy tényleg időrend szerint? Hogyan tudja a wifis készülék a képeket rátenni a térképre, ha nincs benne GPS?
Köszönöm -
Süvi
őstag
Sziasztok!
A hétvégén külföldön jártam és csodálkozva néztem, hogy sokan Ipad-dal fotóztak mindent. Ezt követően én is csináltam egy pár képet, és már egy kicsit megértem őket, mert az elkészült kép valóban sokkal szebb az Air-en, mint bármely más (nem professzionális) kijelzőn, amellyel egy átlag user találkozik.
(Természetesen nekem volt annyi eszem, hogy tudjam, hogy ha majd a d5100-essel készült képeket fogom nézni az Air.en az még szebb lesz, ezért nem erőltettem a tablettel való fényképezést).
De tényleg nagyon mulatságos volt, ahogy sokan fényképeztekMás.
32Gb-os Wifi-s verzióm van. Viszont amikor rámentem a Térképek alkalmazásra megjelent egy kék pont és mutatta, hogy hol vagyok, még amikor a vízen voltunk a kikötőben akkor is.Ez hogy lehet?
(nem volt hálózaton, a páromnak mini Retina van és neki nem mutatta. Itthon mielőtt elmentünk én nézegettem a térképeket).
Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
HardRic #3998 üzenetére
Én innen rendeltem két alkalommal is 16 óra után is másnap reggel 9-re házhoz is szállították vidékre, igazi garival.
-
Süvi
őstag
Elég sokat nézegettem készülékeket, mert nekem most lett meg az Air. Egy olyan, ami Neked van az egyik legolcsóbb helyen újonnan 147. 5-10 e Ft-ot biztos veszített már az értékéből, de ez függ az állapottól.
Aprót nézted már?
(De vannak tőlem nagyobb hozzáértők) -
Süvi
őstag
törölve
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Megjött az Air, nagyon örülök neki.
De vannak kérdések is:
-Eddig főleg a Onedrive szolgáltatást használtam és mappákat kijelöltem az asztali alkalmazásban Offline is elérhető-re, hogy meg tudjam nyitni, ha nincs net, de ezt most valahogy nem találom.
Tényleg nincs ilyen Ipad-re vagy csak én nem látom?
- A google drive-nál csak filo-kat lehet offline elérhetővé tenni vagy esetleg mappákat is?Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
Szabikaa20 #3848 üzenetére
Köszönöm, hogy ajánlottatok tokokat, és külön köszönet a súlyokért.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Ha minden igaz hamarosan meglesz az AIR.
Lenne két kérdésem. Nemcsak otthon használnám, ezért szükségem lenne tokra és fóliára a kijelzőre: Nézegettem tokokat, azonban súlyra vonatkozó adatot nem nagyon találtam. Szeretnék valamilyen jó súly/védelem arányú tokot venni:
- Ha meg tudnátok mérni és írni az általatok használt tokok súlyát nagy segítség lenn.
- Milyen fóliát érdemes venni a kijelzőre?Köszönöm
-
Süvi
őstag
Nem teljesen sufnyi, de olyan. .
Eszméletlen volt az a 6.000Ft-os ár, mert egyébként 25.000Ft -
Süvi
őstag
Sajnos nem volt készleten 32GB. Rendelnének, de jó, hogy szóba került a Partnero, mert ha az megbízható és jó cég, akkor nem várok.Írtam nekik levelet: "minden apple termék ami a weboldalon van gyári garanciás"
Valóban jó áron vannak a T-mobil-nál
Mi sajnos Vodafone-sok vagyunk és ott csak 16GB-os van.Az egyik sufnyigsm boltban árultak "AppleCare Protection Plan iPad-hez", de azt mondták, hogy Mo-on ez nem működik, csak akkor, ha a regisztrációnál nem Mo-ra lett beregisztrálva a készülék.
Tényleg nem működik? -
Süvi
őstag
Szia!
Én is most szeretnék venni.
Találtam egy céget, igaz, hogy most indult, de elég normálisnak tűnnek.
Telefonon beszéltem velük, ha valami nincs raktáron, akkor azt meg kell rendelni és le kell tenni előre 100%-ot.
Mondtam, hogy ez nekem nem lesz jó, de módosítani fogják a vásárlási feltételeket és 20%-os előleget kell fizetni. (Kicsit olyan lesz így, mint az amerikaexpress)Van esetleg valakinek tapasztalata a belinkelt céggel?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged