- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
Lejárt a szerk.
Nem tudom ragaszkodsz-e az újhoz, ha nem akkor van itt aprón ismert apple fórumos srácnak 2 hónapos 32 gb-os verzió gyári smart case-el mellékelve 125-ért. Első oldalon az apple tableteknél.
-
Ferko75HUN
senior tag
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
vadászcsiga #5160 üzenetére
Akkor érthető a vidámság ami beleköltözött a masinádba ő általa.
Na nem offolok tovább, mert még megrovás lesz a vége, belevetem a magam a használatiba mielőtt kérdezgetnék, azután jövök, ha nem megy vmi. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Szabikaa20 #5157 üzenetére
-
Ferko75HUN
senior tag
ez eddig oké, én sem fűnyírás közben fogom használni, de a bogyó-babóca nálunk is kedvenc, ezért a 3 éves fiam csúnyán összefogja taperolni. A telefont is kezeli, ezt sem fogom tőle tiltani.
Szabikaa20: Köszi, megpróbálom majd óvatosan. Úgy olvastam, hogy karcálló az üveg, persze egy bizonyos behatásig.
Süvi: Köszi neked is, utánanézek amiket linkeltél!
-
Ferko75HUN
senior tag
Sziasztok kollégák,
meglehetősen sokáig tartott amíg elért hozzám a minőség, ezért csak a mai naptól lettem a tulaja egy iPad Air 16GB kicsikének. iPhone-t 6 éve használok..
A kérdésem az volna felétek, hogy mit használtok képernyő tisztításra? Elsőre a fórum keresője nem adott találatot, csak a kendőre. Tisztítószerre nem.
Tv-hez vettem ilyet ,ez alkoholmentes. Tudjátok ezt jó szívvel ajánlani egy puha szemüveg kendővel párosítva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest