- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek!
-
törölt tag
Áruljátok már el, ha gépelek és azt akarom, hogy a kurzor az elgépelt szöveg közepére ugorjon, azt hogy kell? Mert idegesítő, hogy egész szavakat kell törölnöm.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #5230 üzenetére
Egyetértek.
-
törölt tag
Ha valaki ilyet keres, most tettem fel, tökéletes!
-
törölt tag
Szerintem aki bevállalja, hogy részletre kivisz vmit vhonnan, az
szarik a végrehajtóra. Ezek az emberek úgy csinálják, hogy két óra alatt az összes szolgáltatótól kivisznek/vitetnek velük dolgokat, plusz autóhitelt, providentet vesznek/vetetnek fel velük, azt csá.... A VH mellesleg kevés eszközzel bír, ha nincs az illető nevén semmi, akkor tehetetlen. Fizetésletiltást meg egy tökös cég a dolgozójával szemben meg tud oldani, van rá hivatalos módon lehetőség. Tudom, mert szinte belülről látom a folyamatot... -
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #4679 üzenetére
Én a hármasomat is teljes megelégedéssel használtam, sebességben niem éreztem, hogy az kevés lett volna. Ergonómiailag is tetszett, persze ez is tetszik. Egyszóval akinek nem fontos az a plusz 3mpx, szinte tökmindegy, mert ugyanarra fogja használni azt is mint ezt.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #4646 üzenetére
Nekem is megy, igaz, Chrome alatt. A Safarit nem használom, mivel a MacBook-ot eladtam, csak W-s laptopom van, ezzel így nekem egyszerűbb a szinkron.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #4625 üzenetére
Minek kérne újat, ha egyet már megnézett, és használhatatlan?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #4620 üzenetére
Megvette, nem működik, ez nem egyenlő azzal, hogy így van rendben szó nélkül. Persze, olcsó, nem várható tőle sok minden, de láthatod, még méretben sem stimmel.
-
törölt tag
Szintén iPhone-ról jöttem vissza droidra, de ha tab, csakis iPad.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #4361 üzenetére
Nemtom, de nem sima. Olyat persze, hatra nem tennek en sem. Multkor kitargyaltuk, visszanezem.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #4358 üzenetére
Nem mindegy az sem, h milyet raksz. Ezen nincs ujjlenyomat, vastagabb mint az atlag folia, cserebe szinte tapad a kezemben, nem csuszik ha megtamasztom pl. egy uvegasztalon.
Meg ugye batrabban leteszem mondjuk a budiban a polcra, mert vagyok olyan marha, hogy neha ott is olvasok hireket. Egy sima atlag hatso foliat nem tennek ra, ez rajta volt mikor a cegtol megkaptam, de ha valamikor lejon, ugyanilyet fogok tenni vissza.A matt temahoz, sokkal rosszabb, teny. A felbontasa. Es kb. ugyanugy maszatos mint a folia nelkuli kijelzo. Most fenyes van az elejen, de harmas iPadnal azt tapasztaltam ki, hogy vagy folia nelkul hasznalom, vagy folia nelkul... Se a matt, se a fenyes nem jott be. A matt a minosegromlas miatt, a fenyes meg a tulzott ujjnyomatgyujtese miatt. A mostanirol is ha lejon a fenyes elolrol, nem megy vissza semmi. Igaz, tokban hurcolom, szoval nalam szinte az elejen mindegy.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #4351 üzenetére
Nincs ezzel gond, de én is azt htem, most akar venni. Addig még nagyon sok idő van, nem hiszem, hogy most eldönti valaki, hogy majd nyár végén mit fog venni.
-
törölt tag
Semmi bajom nem volt a hármassal, sőt. Hardver illetve kijelző szempontjából nekem ugyanolyan. Vékonyabb, könnyebb, de ugyanúgy tudom használni mint a hármasomat anno. Őszintén mondom, nem is néztem, erősebb-e az Air vagy sem... Minden eddigi cuccom ugyanúgy teljesít rajta, sebességben, megjelenésben egyaránt. Nyilván van különbség, de átlagban én egy makulátlan, új hármast simán bevállalnék jó áron.
Illetve, 16vs32, attól függ. Nekem a 16 sok, másnak kevés. Dolgozni jó a kisebb, szórakozni, otthonra, filmet nézni kellhet a nagyobb. -
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #4178 üzenetére
Oké, alap dolgokra lehet, de egy mockup-ot kezelgetni már bajos
-
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #4175 üzenetére
Nálam nem váltotta ki, de utazáskor, fotelból böngészéskor tökéletes.
Tálázatokat, fájlokat kezelni, photoshopra alkalmatlan. -
törölt tag
se film, se zene vagy egyéb szórakoztató célú dolog
Filmet nézek a tévén, zenét hallgatok a kocsiban vagy a hifin, a játékból meg már kinőttem. Ennyire egyszerű. Pont mint az okostelefonom. Nem azért van, hogy filmet nézzek rajta, játékra használjam. Hanem mail, navigáció, ha hirtelen kell akkor meg tudjak nézni valamit a neten.
Az autómban van gyárilag olyan funkció, hogy benyomom a gombot és beparkol a szabad helyre, aztán még sorolhatnám, de nem kértem hozzá, benne volt, mégsem használom.
Nem értem mi ezekben olyan kirívó. Ha lenne iPad film, játék, zenelehetőség nélkül, azt vettem volna. Böngészni használom mivel egész nap autóban ülök, a munkámhoz meg kell.
-
törölt tag
Sziasztok.
Van az enyém hátán egy fólia. Nem szokványos, amolyan kicsit gumi hatása van. Leteszem valahová, nem is csúszik. Nem tudjátok, hol lehet beszerezni, illetve mi a neve? Rendelnék egy tartalékot mert nagyon tetszik, így nincs szükségem Smart cover-ra, és nem karcolódik mégsem.
Erről van szó:
-
törölt tag
válasz
perfecthet #4043 üzenetére
Azt hittem a mobilnetest letithatja a halozatrol a szolgaltato. Persze wifin tud mukodni, de akkor rosszul tudtam, jo hir ez.
-
törölt tag
A Chrom-ot használom, mert a laptopom w8.1-es, így szinkronban vannak a jelszavaim.
Tudom h profi, fenn van a padomon nekem is. Azért nem volt jelen esetben jó, mert a vodás számlámat akartam letölteni, elküldeni a könyvelőnek, de pont azt nem engedte. Meg macera, külön megnyitogatom megint, belépek jelszóval, stb.(#4030) univerzita: Kösz, ez egy értelmes leírás. Gugliban más ilyen oldalakat hozott, de egyik sem így írta le, most sikerült.
-
törölt tag
Van olyan alkalmazás amivel a megnyitott weboldalt pdf-ben el tudom menteni/küldeni?
Olyat keresek, ami beépül a böngészőbe a nyomtatókhoz.
Az nem jó, amit külön meg kell nyitnom, és a saját böngészőjébe újra be kell pötyögni az oldalt. Pl. ez pont nem olyan ami nekem kell: -
törölt tag
Udv,
Mi lehet a gond a mellekleteknel szerintetek?
Ha ranyomok, nem csinal semmit, mintha inaktiv lenne az osszes levelemben:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest