- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
makimakom #3702 üzenetére
Ezt ajánlom, a most érvényes kupon kód: Lucky85, ez 85% kedvezményt ad
2 napja rendeltem ipadra és telefonra is full body verziót, postával 7.14 USD volt összesen. Az már nem biztos, hogy fel is rakom, a telefont pont tegnap ejtettem le betonra, annak már felesleges
Ipadhez tokot is használok, de olyan kényesnek tűnik a hátlapja...@univerzita: én is mikroszálas kendővel töröm a kijelzőt, nem tudok annál praktikusabbat elképzelni. (most kicsit jobban belekeverdtél az SZ és S betűkbe, de no problem, minden olvasható és érthető)
-
univerzita
addikt
válasz
makimakom #3702 üzenetére
Nemvagyok bistos hogy a fólia nem fog masatolódni. De bistos jelzik aki hasnál fóliát hogy mi a hejzet. Én valamiko vásároltam Samsung tv-ét és ahoz kaptam tistító rongyot a képernyöre de iPadrol nagyon könyen lesedi a masatot. Nekem nagyon bevált de idövel seretnék venni egy adonit- jot- pro 15 dollárét .
-
kiszu
senior tag
válasz
makimakom #2467 üzenetére
De,az baj. Semmiképp ne frissíts OTA-keresztűl,mert folyamatosan alma logód lesz.
Tiszta telepítés itunes on keresztűl ami leszedi a jailbreaket. De ha az neked fontos,akkor már a legújabb 7.0.4 rendszert is tudod pár kattintással jailhreakelni.Gondok azoknál az embereknél lettek akik előzőleg wifin keresztül frissítettek.
Ha azok jailbreakeltek,folyamatos restartot kaptak.De ahol leírják a jb folyamatát ott ez is le volt írva,csak nem figyeltek oda.
De rajtuk egy restore,majd ujra jailbreak segített.
Én 2 napja tettem fel air-re. Hibátlan azóta is minden.
-
kiszu
senior tag
válasz
makimakom #2465 üzenetére
Persze.
Vannak benne hibajavítások és van aki úgy érzi még gyorsabb lesz ai iOS -t futtató készüléke.De,lehet,hogy ez csak placebó hatás
Kis verzióknál nincs gond. Fő verzió ugrásoknál lehet rácseszni régebbi készülék tulajoknak.
pl ios 6-ról 7-re frissített iphone 4-ek. Ezek lassabbak lettek. -
Szabikaa20
őstag
válasz
makimakom #2297 üzenetére
Nem!Több mint 1 hete hasznalom de idaig nem tapasztaltam ilyet!
1x egy picit megakadt de nem lefagyott hanem lapozasnal akad 1 et de ezt atlagos hasznalo eszre sem veszi.idaig nem csalodtam benne...Bar a 16gb ot ami 12,1 cseppet kevesellem.Jobb lett volna a 32 es,de mar mind1
ugy voltam vele a 110-120 euros többletköltség sok,de mar banom hogy nem adtam annyival többet...igy is eleg sok volt az en penztarcamhoz kepest.
-
legiaap
félisten
válasz
makimakom #2137 üzenetére
Nálam a GT Racing 2 laggolt egy kicsit. Többi játéknál még nem vettem észre akadást.
Kérdés a Safariban lehet az adott oldalon keresni, mint pl. PC-n ctrl+f-el?
Ha nem akkor van olyan böngésző ami tudja?
Amúgy én most a Photon Browser-t vettem meg a flash miatt. Jobb, mint a puffin. -
plus44
veterán
válasz
makimakom #2047 üzenetére
Mondjuk a spotlight meg a mozgó háttér amúgy is gyilkolásra kerül legtöbbünknél szerintem egyből. Felesleges és/vagy teljes paraszvakítás (nem mellesleg húzza az akksit), de azért gáz, hogy lődd ki a háttérben futó alkalmazásokat. Gyakorlatilag dobd ki az Ipad-ed szofisztikáltabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest