- Yettel topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Benoe77 #33576 üzenetére
Az OSMC-re igaz, mert full újra akarnak írni mindent. LibreElecéknél rátették a kodi buildjükre a szükséges patcheket. Az alapítványosok is megemlítették, hogy talán majd ők is alkalmazzák azokat a raspbian repóban lévő kodira. De igaz, még egyáltalán nem kiforrott.
(#33570) kovbandi82
mintha lehetne csak listáztatni azt, hogy mi frissülne. Meg le is lehet tiltani megadott alkalmazások frissítését. Frissítéskor nem tudom pontosan mit néz, verzió számot vagy mit. Mert ha nagyobb a verziója, akkor nem írja felül. Ha kézzel telepítetted dpkg -vel, azt hiszem akkor nem része az apt csomagkezelésnek és nem frissíti. -
válasz
Benoe77 #25458 üzenetére
Tesco-s óccó 2000mAh-s. Vagy két éve vettem, ilyet biztos nem lehet már kapni. Kérj kölcsön egyet és próbáld ki. Ha saját magát tudja tölteni, akkor nyert ügyed van.
Noxy: miért? Ha nagy a gyűjteménye, kényelmesebb használni, mint ha vmi távirányítóval bajlódna mp3-ak közt. A retro meg most amúgyis divat.
-
Brandynew
őstag
válasz
Benoe77 #21122 üzenetére
Próbáltam, de sajnos így sem megy :\ w_scan -fc -cHU -x > channels.conf eredménye is az, hogy nem talál csatornát. Mit csinálhatok rosszul?
Gondoltam, hogy esetleg a firmware-val lehet valami, de ez mintha rendben van. Te látsz benne valami hibát? http://y0.hu/Axg
-
azbest
félisten
válasz
Benoe77 #20994 üzenetére
akkor lehet másik tvheadendet haszálunk mert "release/4.0" az még a 4.0.9 valamilyen verzióját adja. Pár napja jelölték meg a 4.1-es verziót, nekem az van most fenn. A github releases tabjánál láttam.
Ó bakker.. msot nézem hogy az 2015-ös, elnéztem az évet. Na akkor pont hogy valami régire sikerült váltanom áááá
Vissza fogom tenni a 4.0.9-et.(#20993) V.Stryker
persze, sok új cucc van a 40 pines kiosztáshoz(#20912) Brandynew
neked is akkor egy régebbi verzió lehet fenn. A sima master-en van a legfrissebb 4.1~valahány. -
azbest
félisten
válasz
Benoe77 #20991 üzenetére
most kb 12 órája ok. meglátom este is az lesz-e. Eddig úgy tűnik, hogy a powersave kavarhatott be, lehet lekapcsolta és nem jön vissza utána. Kivettem tegnap a pipát előle. Érdekes, mert ahogy nézem a régi konfig mentését, abban is bepipáltam. Igaz most tvheadendből is újabb van, szóval az is bekavarhat.
-
doberman
senior tag
válasz
Benoe77 #20861 üzenetére
ööööö... azt hiszem ez a probléma csak a win-es környezetben jöhet elő. az általam linkelt tipus linux alatt igencsak széles sávon tud venni... (konkrétan 24-1700 MHz között, és onnantól az alkalmazott szoftver ami a lényeges, hogy az adott c sávon vett jelet le tudja-e kezelni. C-sáv: Digital Video Broadcasting-Cable (DVB-C) Digitális Kábel Televízió. - műsor terjesztés (114 - 858 Mhz Tartományban) VHF - UHF sávban. Márpediglen a TVHeadend igen tudja..)
-
Beni2360
félisten
válasz
Benoe77 #18913 üzenetére
Köszi ezt tudom. De érdekes amit megállapítottam, vannak olyan DVD ISO filmek amiket szó nélkül megnyit és lejátszik, másokkal meg majdnem, hogy lefagy a rendszer, vagyis csak a hang immel ámmal elindul és annyi. Van amelyiknek megnyílik a navigációs menülye és lehet állítani benne, van amelyik megnyílik de nem tudok állítani és ebben a filmben már elindulás után sem lehet Fi, vagy hangot választani.
Még mindig várom arra a kérdésemre a válasz, hogy az openelecben hogyan tudom a KODIt frissíteni? -
Keef_Lee
senior tag
válasz
Benoe77 #18687 üzenetére
Kellemes meglepetés volt, hogy nem kellett sokat bütykölni és elég egyszerűen, menüből volt wifi, ftp, samba.
De ami a legkellemesebb, hogy alig pörög a proci a filmjeimmel. Igaz nem valami sok HD van, hanem sok a saját felvett anyag, utána meg avidemuxolva... stb.
Az iptv linkeket viszont kicsit válogatja az asztaligépen futó változathoz képest.
HDMI-CEC is egyből ment, bár egy kicsit variálni kellene vele (nem tudom, hogy lehet-e), mert van néhány funkció, ami 3 gombos megoldás. pl. "i" betü a filmen állva: tools gomb, felugró menüben lejjebb kettővel, aztán ok. (Samsung TV)
A jelszót cseréltem. Alig hagytaElőször az volt a problémája, hogy rövid, amit akarok. Utána meg az, hogy nagyon hasonló az előzőhöz (szerinte). Nem semmi ...
-
layerke
aktív tag
válasz
Benoe77 #14249 üzenetére
Elképzelhető, mindeképpen megér egy próbát. Én egy ideig szenvedtem vele, mert a médialejátszónak is van ugye egy portja, amin elérhető böngészőből helyi hálózaton meg van a pidome szervernek is és ha sikerült is működésre bírnom egy azon eszközön a két "programot", akkor is még egy marék portbeállítást kellett megcsinálni, hogy minden elérhető legyen rendesen. Én osmc-re nem is erőltettem a javát igazából, inkább vettem még egy pi2-t külön erre a feladatra. Az egyik médialejátszó (xbian) a másik pedig a pidome szervert futtatja egy alap raspbianon (arra egyszerűbb a javát rátelepíteni).
-
-
bobsurf
őstag
válasz
Benoe77 #13077 üzenetére
Úgy néz ki, hogy ez bevált!
Köszöntem!A jack kimenetes ügyben addig jutottam, hogy kimértem és a kábel jó. (Beleszámolva, hogy a jobb hang és a videó fel van cserélve) De sajnos 1ik TVn sem tudtam használni az RCA vide IN-t.
Erre van valakinek valami 5lete? (Amennyit eddig olvasgattam, nem kéne semmi extra beállítás ahhoz hogy a jack-en keresztül nyomja a videót...) -
Celtis
veterán
válasz
Benoe77 #12778 üzenetére
Köszi.
Két előnye még mindig van a GUI-hoz képet. Egyrészt tudsz egyszerre több kiválasztott elemet szerkeszteni. Másrészt a csatorna logonál vannak okosságok, akár magától is 80-90%-os találati pontossággal lekeresi az ikonokat. Na, mondjuk a csatorna számozásban is tud segíteni.
Műholdazásnál hasznos, ahol nagyon sok csatorna van. -
Rick4
félisten
válasz
Benoe77 #12742 üzenetére
Azt nem tudom, a beltéri milyen protokollal dolgozik, de a pvr kiegészítőt hozzá írták, tehát inkompatibilitás szinte kizárt. Azon is csodálkoznék, ha a kliens nem akarna működni, ugyanis már 2 éves fórumbejegyzések is vannak róla. [link] Valamint azt se nagyon hiszem, hogy a raspbmc, osmc, openelec mind olyan letöltési lehetőséget kínál fel, ami amúgy az adott eszközön nem is működne.
-
Celtis
veterán
válasz
Benoe77 #12551 üzenetére
Tvheadend megint. (Emlékeztetőül, egy idő után szaggat, szétesik a kép, kihagy a hang, végül teljesen lefagy)
Az OSMC nem segít. Ugyan ki nem próbáltam, de ugyanerről a Tvheadend hibáról olvastam OSMC-s fórumon.Rengeteg küzdés után megtaláltam az okát is. Streamelés közben az EPG adatok frissítése valamit kiakaszt.
Ha a konfigban az "EPG adatok frissítése lejátszás alatt" pipát kiveszem, akkor stabil a rendszer.. -
bucihost
senior tag
válasz
Benoe77 #12657 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy (elvileg) a v15-ös Kodi már tudja (tudni fogja) a HEVC-t. viszont az openelec 14-es (stable) verziót tesz fel a Kodiból. a 15-ös Kodi alpha / béta fázisban van. esetleg ezt próbálta már valaki? hogyan frissíthető a már meglévő kodi egy Nightly buildos v15-re?
Másik fórumon azt írták, hogy egy köztes megoldás lehet egy openelec-es vlc lejátszó. erról valakinek valami tapasztalat?
-
válasz
Benoe77 #12609 üzenetére
Köszönöm -- az unofficial repo sajnos nem hajlandó települni, felvillan a telepítési folyamatjelző, aztán 0%-nál el is tűnik.
Aztán egyéb, kissé kaotikus másodvonalas kísérletekből az látszik kirajzolódni, hogy eleve a TV-stick sem lesz jó. A kompatibilitási listákból nekem nagyon nem egyértelmű: a Dyras DVTU-265 vajon megy Pi/OSMC/OpenEleckel?
Köszönettel: MaCS
-
válasz
Benoe77 #12320 üzenetére
Jelentettem a hibát, és ma elvileg ki is javították ezt a "Time Update" funkciót:
[link]Remélem hamarosan frissül az openelecben is a tvheadend erre a verzióra.
Időközben írtam egy nagyon egyszerű idő-beállító kodi plugint is, de odáig nem jutottam el, hogy feltegyem az eszközre, de lehet, hogy már nem is kell
-
Celtis
veterán
válasz
Benoe77 #12551 üzenetére
Azt nem ismerem. Viszont kaptam egy tippet VDR addonra Tvheadend helyett. Azt fogom kipróbálni, illetve megpróbálok kölcsönkérni egy másik pi-t megy egy erősebb tápot.
Mondjuk azt nem értem, hogy ha ez esetleg SW hiba, akkor hogy túróba csak nálam ennyire gáz. Mert az Openelec hivatalos fórumán van olyan topic, hogy OE5.0-ban bizonytalan a streaming, de csak pár ember panaszkodik.
-
Celtis
veterán
válasz
Benoe77 #12545 üzenetére
Igen vettem, de nyilván nem az a baja, hiszen akkor nem szakadozna, hanem egyáltalán nem működne.
Most csináltam egy tesztet, és akkor is rossz, ha egy másik HTPC-ben van a műholdvevő és az RPi csak veszi a streamet. Van, hogy tápráadáskor azonnal rossz, Félek, hogy hardveres problémája lesz.
-
gorog67
aktív tag
-
-
gorog67
aktív tag
válasz
Benoe77 #12509 üzenetére
Ok, nyertél!
A tv "16:9" módban volt, áttéve "Képernyőre igazítás"-ra, jó lett. De minek ez az egész
Mivel a tévém a hdmi-n bejövő 5.1-et nem adja ki optikain, a pi-n meg nincs ilyen hangkimenet, az egész csak 1szeri próbálkozás volt részemről. Egyébkén simán elmegy a tv USB-ről tápilag. Próbáltam a távirányítást androidról, de nem sikerült a hivatalos Kodi programmal, nem találták meg egymást. Van valami trükkje?
Barátom azon panaszkodott, hogy, ha a raspi saját táppal megy és megunta a filmnézést, akkor a tv tápja kikapcsolja a tévét és a raspit is. Ez öröm, csak bekapcsolni már így nem lehet, a raspi tápellátását meg kell szakítani, hogy újrainduljon. Ti ezt hogyan oldjátok meg? -
wassermann
Topikgazda
válasz
Benoe77 #12320 üzenetére
Nekem korábban még XBMC ment hálózat nélkül. Ha nem húzod ki a Pi-t parancssorból megadod neki az időt: sudo date HHmmDDMMYY. Aztán sudo reboot .
Remélem jól emlékszem, ha mást nem beírás után úgyis visszaírja mit adtál be, ott leellenőrizheted ez-e a megfelelő forma. (Openelecnél ez csak aszem SSH-n megy másik gépről)
-
válasz
Benoe77 #11789 üzenetére
A médialejátszó projektben PI vonalon indultam el, sikerült is egy egész jó rendszert összehozni. OpenElec-et tettem rá egy végtelenül leegyszerűsített ReFocus skin-nel (TV, Fájlok, Kilépés menüpontokkal)
Egy gondom van, mégpedig a pontos idő kérdése, mert ugye nem lesz hálózatra kötve a szerkezet. Örömmel fedeztem fel, hogy a tvheadend-ben van olyan beállítás, ami ezt a dvb jelből meg tudná oldani, viszont valamiért nem működik:
Van ötlete valakinek arra, hogy vajon miért nem, esetleg, hogy hogy tudnám ezt a funkciót kézzel kipróbálni/ellenőrizni?
-
Dudee
senior tag
válasz
Benoe77 #11319 üzenetére
Ha esetleg az én hozzászólásomra céloztál, akkor csupán csak annyi volt a célom, hogy jelezzem a kérdezőnek, hogy tudjon róla, ha esetleg Pi2-ről szeretne kérdezni. Mert amúgy én pont leszarom, hogy ki mit hova ír
(amúgy szerintem nem túl sok értelme van a külön Pi és Pi2 topiknak, a legtöbb elhangzó kérdés teljesen common) -
azbest
félisten
válasz
Benoe77 #10530 üzenetére
Mivel nagyon nem változik, a soc meg lehet lábkompatibilis a régivel, így csak a soc árkülönbözete számít. Az alapítvány igen szép tartalékot képezett a korábbi szériák eladásából, szóval simán beleférhet pár dolcsi különbség az árba
A külön codec-ekről nem olvastam még, de gondolom majd ez is ugyanúgy licenszelős lesz és nincs benne az alapárban. (mpeg2, vc1) A dts / dolby licenszelést megoldhatnák.
-
bambano
titán
válasz
Benoe77 #9207 üzenetére
szóval az volt a baja, hogy egy korábbi frissítésbe belefagyott, és akkor összekócolta a fájlrendszert.
most próbáltam komplett frissítést, ettől annyira lefeküdt, hogy readonlyba tette a /-t és elment rákászni az egész.legyaktam az sd kártyát, netinstallal raktam nulláról xbmc-t, és azóta minden megy rendesen. a tecső kliens is.
kösz mindenkinek.
-
moli.hu
őstag
válasz
Benoe77 #9009 üzenetére
eloszor is meg kell keresned, hogy hol van az a konkret rrd file, amibe ezeket az ertekeket irja. ha mas nem, akkor az rpi-monitor kodjabol kell kinezni. Remelhetoleg minden szenzorhoz kulon file-t hasznal, es nem egy nagy file-t az osszes mert adathoz. Igy csak azt az rrd file-t kell lecserelni. Ezutan kiadsz egy rrdtool info filenev parancsot, es megnezed, hogy mi a file-definicio. Ezt kell atszerkesztened sajatra. Ha ez alapjan megvan, hogy hogy tarolta az rpi-monitor az adatokat, akkor mar csak el kell kesziteni az uj, neki megfelelo szerkezetu rrd-t, amiben viszont te beallitod a limiteket, ez az rrdtool-nal transzparens, vagyis barmilyen korlatot allitasz be, az rpi-monitor nem fog behalni.
Peldaul nalam a homersekleti, fordulatszam, feszultseg ertekek rogzitese is egy ilyen strukturaba tortenik:
rrdtool create filenev.rrd --step 1
DS:data:GAUGE:1000
RRA:AVERAGE:0.999:1:4000
RRA:AVERAGE:0.999:5:4000
RRA:AVERAGE:0.999:15:4000
RRA:AVERAGE:0.999:60:4000
RRA:AVERAGE:0.999:300:4000
RRA:AVERAGE:0.999:900:4000
RRA:AVERAGE:0.999:3600:4000
RRA:AVERAGE:0.999:10800:4000
RRA:AVERAGE:0.999:86400:4000
ez a fenti definicio 1 masodpercenkenti adatrogzitest jelent (--step 1) nagyjabol 15 perces (DS:data:GAUGE:1000:U) megengedett adatkesessel, 99.9%-os megengedett adathiannyal (RRA:AVERAGE:0.999:1:4000) (tehat ha ~15 perc idejen belul csak az ido 0.1%-ban van adat, akkor azt en mar elfogadom rogzitendo adatnak, homersekletnel ez megteheto, nem valtozik olyan hirtelen) ahol nincs elvart minimum es maximum ertek (DS:data:GAUGE:1000
, U=unlimited), hanem minden szam rogzitesre kerul (valojaban ez nem igaz, mert en a rogzites elott manualisan szurok. Ennek az oka az, hogy ha holnap rajovok, hogy meg szeretnem emelni a minimum/maximum erteket, ahhoz ujra kell definialni az adatbazist, ami az osszes adat elvesztesevel jar - alapbol. Ez az oka az 1 masodperces rogzitesnek is, ez valojaban nem tortenik meg, de az adatbazis fel van ra keszitve (es debugolaskor bizony hasznalom is, ha nem akarok perceket varni a debug-ertekekre.)). Az atlagolt ertekekbol minden felbontasra 4000 erteket orzok meg (RRA:AVERAGE:0.999:1:4000) , hogy a jovore gondolva egy 4K-s monitor felbontasahoz igazitva az abrazolaskor 1:1 legyen az adat-pixel felbontas. Az atlagolt ertekek emberi idonkent vannak tarolva: 1=1 masodperc, 5=5s, 15=15s, 60=1m, 300=5m, 900=15m, 3600=1h, 10800=3h, 86400=1d (RRA:AVERAGE:0.999:86400:4000) . Ez utobbi legnagyobb felbontasban 1 pixel 1 napot abrazol, ez 4000 rogzitett ertekkel mar 10 evet lefed. Az adatmezo neve (DS:data:GAUGE:1000
) "data" (szinten az ujradefinialas-adatvesztes miatt), az adatrogzites modja GAUGE (DS:data:GAUGE:1000
), vagyis mero (homero, voltmero).
Tehat neked a minimum-maximum ertekekhez (nalam U=unlimited), a bejovo adatok megengedett kesesehez (nalam 1000 =1000 masodperc) es a megengedett adathianyhoz (nalam 0.999=99.9%) kell hozzanyulni, az eredetihez kepest modositani.szerk: az a baj, hogyha nem monospace, hanem programkod taget hasznalok, akkor az kiirtja a benne levo formazotageket is, magyarul nem tudnam kiszurkiteni a nem kiemelt reszeket.
-
zzola
titán
válasz
Benoe77 #7988 üzenetére
Koszi. A TV iranyitojan vannak plusz gombok, stop,play, ugras stb. Hogy tamogatja-e annak utana kell neznem. Epp a minap hallottam errol a funkciorol.
Nekem nem kellenek plusz programok,csak medialejatszasra kell, torrentezni tudok az asztali gepen is...Simplink a funkcio, amit tud az LG TV.
-
polcsa
aktív tag
válasz
Benoe77 #7799 üzenetére
Gondolom igen, mint az airplay-nel. Van egy kinai kutyum, ami tamogatja, de a telefonom meg nem. A 4.2-es androidtol tamogatott es csak nyaron kap a telom frissitest, elvileg.
Igazabol mar a dlna-nak is orultem, hogy tv neztuk az allatkerti latogatast. :-)Ja, egeszen pontosan az airplayt tudom; eszreveszi a telefon a halozaton levo airplay kepes kutyuket es lejatszasnal aktivalodik egy gomb, amivel at tudod kuldeni a tvre. Megy szinte az osszes videos oldallal. Allitgatni se kell, csak engedelyezni. A miracast sem lehet bonyolultabb.
-
footy
addikt
válasz
Benoe77 #7078 üzenetére
Te Openelec-et hasznalsz? A DTS jelet HDMI-n kuldod az erositonek?
Mindenki:
Van arra megoldas, hogy a hangot SPDIF-en (Coax vagy Toslink) kuldjem az erositobe? Erre a hangkartyara azt irjak, hogy mukodik PI-vel. A kerdes az hogy Openelec alatt is megy ez? Vajon eleg lehet a Pi teljesitmenye 1080Pmkv +DTS-re ha melle meg az USB-n log egy ilyen kartya? -
azbest
félisten
válasz
Benoe77 #6589 üzenetére
A configuration / dvb inputs / tv adapters részen az eszközt kiválasztva megjelenő parameters táblán "Full Mux RX mode:" pipa.
Ha régebbi tvheadend, akkor a tvadapters / general fülön "full mux reception: on".Persze ez a linuxtól / tunertől is függ, hogy a teljes muxot átengedi -e vagy mindenképpen használ pid filtert.
Ez utóbbi látszik a kernel logban (dmesg):
"dvb_usb_v2: will pass the complete MPEG2 transport stream to the software demuxer" -
-
korcsi
veterán
-
bcd86h
csendes tag
válasz
Benoe77 #4446 üzenetére
Ami azt illeti eddig csak a következők voltak rákötve USB-n:
- Pendrive
- Külső 3.5" hdd (annak természetesen külső tápja van)
- Billentyűzet
- EgérEthernet meg folyamatosan be van dugva.
Hazaértem kipróbálom a samsung galaxy tápjával, hátha azzal működni fog rendesen. (Bár azt nem tudom mennyi mA-es, de majd kiderül
)
Köszönöm szépen a segítséget srácok.
Jelentkezem majd a fejleményekkel.További szép napot és persze jó hétvégét!
-
sztanozs
veterán
válasz
Benoe77 #4446 üzenetére
Egyszerűbb, ha nem a polyfuse-on keresztül van táplálva, úgy nem esik (annyit) a feszültség - bár úgy könnyebb megsütni a lapot, ha túl nagy a pluszban rákötött cuccok ármfelvétele.
Mintha az rémlene, hogy a board-nak 2A a max áteresztőképessége - a effelett van terhelve, akkor átüthet / megsülhet. -
balco
aktív tag
válasz
Benoe77 #4428 üzenetére
Én jelenleg úgy használom, hogy a mikroUSB-be megy 1 telefontöltő és egy Y kábeles külső vinyódoboz, úgy hogy az Y egyik ágán egy másik telefontöltő tápolja meg. Most vagy 3 nap az uptime-ja seedeléssel együtt. De néha összevissza kattog a vinyó tervben is van egy rendes táp. Csak el kéne sétálni és venni egyet.
Torrent raspbmcn, keress vissz volt már linkelve egy leírás, ami alapján nekem is be van lőve. Transmission daemon, az említett xbmc addon, webes felület, és androidos remote app. Komoly teljesítményt ne várj, de mondjuk én nem vagyok az a kimondott warezpistike. Nekem le van korlátozva a letöltési sebesség és a max peerek száma is, egyébként bedugul az USB-LAN...
Amivel sokat szívtam mire rájöttem az az, hogy egy FAT32es pendrive volt rajta tesztelés alatt és nem bírt rá írni a jellemzően túl hosszú filenevek miatt, később ext3-mal semmi para nem volt. -
vzoltan
aktív tag
válasz
Benoe77 #4294 üzenetére
Nekem meg mindig ez a verzio van:
pi@raspbmc:~$ cat /scripts/upd_hist/build_info
Raspbmc Testing Branch, with Hard Floating Point
Release Candidate 5, Built: 20121231
pi@raspbmc:~$ grep XBMC .xbmc/temp/xbmc.log | head -1
[16:14:50 T:3037712384 NOTICE: Starting XBMC (12.0-RC2 Git:20121227-0090665), Platform: Linux (Debian GNU/Linux 7.0 (wheezy), 3.6.11 armv6l). Built on Dec 28 2012Weboldalan nincs meg post ujabbrol, auto frissites nem hoz ujabbat
Ti honnan szereztetek be?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Ryzen 7 9800x3d RTX 4070 ti
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest