- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Csináltam 2 felvételt hátha van valami ötlet, mert roppant furcsa.
1. BLURAY, nincs lag, pedig a bitráta felmegy 40Mb/s-re is LAN-on
2. 1080 60 FPS, LAN saját felvétel: akad mint állat...
Szerintem valami beállítás bejom lesz, csak nem tudom mi lehet...
-
Zebu
addikt
Valami azért nem kerek. Eddig az 5.2 openelec simán indult úgy, hogy USB kábelt bekötöttem az erősítőbe. Erősítő bekapcs, Raspi indult. Na ez most nem megy. Ki kell húznom a kábelt és bedugni ahhoz, hogy menjen.
Igaz korábban NOOBS volt fent, boot menüvel és abból indult az openelec 5.2. Lehet azért volt jó? Nem értem....
-
Azta tényleg!
Már frissítettem is. Nekem az 5.0.8-ról való update simán ment. Leszedtem az openelec oldaláról az update fájlt, beraktam sambán az update mappába (/storage/.update/) majd toltam neki egy rebootot, felrakta kb 2 perc alatt és egy reboot után már az isengard (fogadjunk, h elírtam
) logó fogadott.
Még nem néztem vele filmet, de minden kiegészítő megy, csak pl a youtube elfelejtette a logint...
De a pörgetés nagyon gyors lett!
-
Zebu
addikt
-
-
Froclee
őstag
vicces, pont tegnap próbáltam ki. viszont nem youtube-bal hanem csak zenével, az ment. sőt, albumborítót is szépen megjeleníti.
link -> úgy látom legtöbbeknek az se, nem hogy videó"Airplay mirroring has never been implemented in Kodi. Doesn't matter what iOS version you have. "
plusz itt is megtalálod a known issue alatt " AirPlay mirroring is currently unsupported. "
-
Zebu
addikt
-
Zebu
addikt
kipróbálok egy 1000ms a harmony, hátha csak ez a baj.
MÁS:
Valahogy meg kellene azt oldanom, hogy a gyerekek is tudják kezelni. Sajnos a médiatárban nem jelenít meg mindent amink van, mert nem talál hozzá metaadatot. Pedig nagyon bíztam benne. Igazánól van amit rosszul is ismer fel.
A gyerekek dolgai egy külön mappában vannak. Be tudom azt állítani valahogy, hogy ez a külön mappa nyíljon meg nekik a főmenüből? Lehet olyat csinálni, hogy a mappa listában a nevek elé sorszámot tenni?
El lehet rejteni valahogy a mappa strutúrából a system és recovery mappákat?
Jól megvettem a tápot hozzá és gyönyörűen megy a router USB portjáról!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest