- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen kábelt hol kapok Mo-n belül?
(műszer dobozba szerelhető micro usb apa-anya) -
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
A pi zero i2s portján keresem az alábbi lábakat:
SDATA, LRCK, SCLK, MCLK, GNDVan egy DAC-om ami a fenti lábkiosztással rendelkezik és rá akarom hekkelni a pi-t.
-
Honkydoo
őstag
válasz
Mezga Aladár #12260 üzenetére
Hopp tényleg!
Egyébként most látom milyen f@sza topic van az aláírásodban!
-
Honkydoo
őstag
Csak hogy meglegyen:
Találtam egy OS-t raspberry pi re, amivel ki lehet váltani a logitech-es netrádiót.
Elvileg tud deezert és spotify-t is streamelni, meg sok minden mást is.
Van hozzá app PC-re és telefonra is.Maga az OS:
picoreplayerNem próbáltam mivel nincs pi-m, de hátha valakinek hasznos lesz. Ha így van, kíváncsi lennék a tapasztalatokra!
-
Honkydoo
őstag
Próbáltam 5.1-es anyaggal is, nem lett jobb.
Próbáltam DTS átkódolást is és PWM-et is (asszem így írják).
Mindegyikkel megszólal, de csak a két első és talán a mélynyomó. Van az elején egy kapcsoló, ott lehet állítani, hogy mi legyen (2.1, 5.1, meg még valami) megpróbáltam mindegyiket, változatlan.
Amit még észrevettem, hogy jóval halkabb a hang ha a DAC-ra van kötve a hangfalszett, mintha a lejátszóról menne. -
Honkydoo
őstag
Én rendeltem egy ilyet a lejátszómhoz, de csak a két első hangszóró szól..
Kábelcsere volt, ha bedugom mondjuk a bal hátsót a bal első helyére (rca) akkor az is megszólal, úgyhogy nem az 5.1-es erősítő a rossz.Arra gondoltam még, hogy lehet az adapternek kicsi a teljesítménye, 5V 1A van ráírva, lehet mondjuk 2A-val kellene próbálkozni.
Ötlet? -
Honkydoo
őstag
Szünetmentes rpire.
-
Honkydoo
őstag
válasz
wassermann #9330 üzenetére
Hálózaton keresztül nézek filmet. (van ethernet bemenet a lejátszón) De köszi, hogy szóltál, erre nem gondoltam.
Szerk.:
Amúgy tudja: "Support CEC and HDCP" -
Honkydoo
őstag
Ilyet készülök venni az BD lejátszómhoz.
Mivel itt olvastam vga átalakításról (amit elvileg ez az eszköz tud) + ez a cucc a HDMI-n keresztül csinál 5.1-et talán kapcsolódhat a pi-hez is, ha valaki házimozit szeretne.
Persze ha van valakinek tapasztalata a termékkel leírhatná azt is. -
Honkydoo
őstag
válasz
bambano #9246 üzenetére
Oks:
Ez egy Genius 5.1-es hangfalszett, van hozzá egy távirányító azzal lehet vezérelni. (ki-be kapcs, hangerő, némítás, inputok) Az erősítő benne van a hangfalban.egyébként valószínűleg egy olyan távirányító lesz a megoldás, amiben van adó is, és a lirc nevű csomag támogatja.
Ilyen usb-s infra adó-vevőre gondolsz? Mert az nem rossz ötlet, ha max pár ezer Forintból megoldható.Benoe77:
Köszi! Ez jónak tűnik. Otthon komolyabban elolvasom. -
Honkydoo
őstag
válasz
bambano #9244 üzenetére
Igen, az óra nem rossz, de van vele pár apró problem.
- Hiába kap áramot a hangfal, attól még nem kapcsol be.
- Ha másik inputra állítottam a hangfalat, akkor azt vissza kell állítani arra amire kell.Igazából arra gondoltam amit te is írsz az utolsó mondatban, csak nem fejtettem ki.
Vagyis: Van egy NAS, ez vezérelné a pi-t, hogy amikor megszólal a zene, vagy elkezdek filmet lejátszani, állítsa/kapcsolja be úgy a hangfalat ahogy kell.Esetleg lehetne egy ébresztés funkció is, megadott időben megszólal a zene + bekapcsol a hangfal. Mondjuk jobban belegondolva ez is az előző funkcióhoz kapcsolódik, vagyis cron nem is kell (a pi-ben) csak hálózatos vezérlés.
Az ötletet egyébként ez a topic adta. Ott írt egy srác (hg2ecz), aki ezt már meg is oldotta egy pi + mikrovezérlő párossal. Ez mind szép és jó, de én nem tudom mit hova kellene kötni..
Vélemény?
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy eszközt ami vagy a megadott időben, vagy hálózatról vezérelve bekapcsolja a hangfalat.
Arra gondoltam, hogy a pi-re kötök egy infra adó-vevőt, először megtanítom neki, hogy milyen jelet kell továbbküldeni és ezt parancsokhoz kapcsolom. Utána vagy cron-ból vagy hálózatról vezérlem.Nem vagyok egy nagy műszerész guru, milyen alkatrészek kellenek ehhez?
Azért akarom így megoldani, mert ez eléggé univerzális. Fölmerült még a PIC programozás, de a pi-vel (elég egy 256MB-os B modell) több mindent talán szebben meg tudok oldani.
-
Honkydoo
őstag
Ha valaki a kis pi-jét akarja rádióvá alakítani.
-
Honkydoo
őstag
válasz
PeeterssoN #8901 üzenetére
Hát ha mindenképp böngésző kell, akkor egy hdmi-s itx lap. Akár integrált cpu-val akár nem.
-
Honkydoo
őstag
Nem tudom volt e már: pimusicbox
Aki rádiót szeretne faragni a pi-ből annak érdemes megnéznie. Régebben talán nézegettem én is, azóta sokat fejlődött a projekt.Illetve van még a gramofon..
-
Honkydoo
őstag
válasz
Honkydoo #8212 üzenetére
Adatbázisra szerintem sqllite a legalkalmasabb. Nincs pi-m nem tudom a mysql hogy futna rajta, de az előbb említett cucc kevesebb erőforrást eszik.
Webserver? Hmm.. Abból ismertem valami "könnyített" verziót, csak már nem tudom mi volt az.. Talán a lighthttpd.De érdemes kipróbálni apache + mysql kombóval is, lehet hogy simán elviszi a kis pi.
-
Honkydoo
őstag
Én régen ezt használtam levélküldésre: PHPMailer
Ez egy php-s cucc, de igazából bármilyen program/script megteszi, ami tud autentikációt, és akkor mondjuk a google smtp-t is használhatod levélküldésre.A monitorozáshoz meg szerintem a munin a legjobb.
Találtam még ilyet is, talán ez a legjobb, de ezt nem használtam még...
-
Honkydoo
őstag
Cyber_Bird:
Jó cucc, csak sajna nem olcsó, bár tényleg megvan pakolva mindenféle csatlakozóval.
OpenELEC telepítése ezen olyan egyszerű mint a pi-n?g0dl:
Valóban. Bár nekem nem hiányzik, de azért lehetne rajta. -
Honkydoo
őstag
Mint érdkesség.
-
Honkydoo
őstag
Van erre megoldás, a poll függvény.
Minta programSzerk.: Most nézem, te nem egy gomblenyomást akarsz figyelni. Akkor valszeg a fenti linkek tárgytalanok..
-
Honkydoo
őstag
válasz
betyarr #8095 üzenetére
Én azt láttam a videókon, hogy konkrétan akadt az egér, ahogy húzta a felhasználó. Bár ez még eléggé a pi-s korszak elején volt, lehet azóta történtek változások.
De az hogy a pi le van terhelve, és mellette egy gui + mégy egy sokat zabáló böngésző. Háát.. Nem tűnik túl biztatónak..De biztos lesz itt olyan akinek van tapasztalata ebben, és valódi infókkal tud szolgálni.
-
Honkydoo
őstag
válasz
betyarr #8093 üzenetére
Nekem nincs ilyen, de mindenhol azt olvastam, hogy sza@r.. Ilyen célra szerintem egy atomos/Brazosos használ pc is jobb, mondjuk egy olcsó ssd-vel. Vagy ha új, akkor az előbb említett confignál kevesebbet fogyasztó, és legalább kétszer nagyobb teljesítményű PC-ket is lehet építeni.
-
Honkydoo
őstag
Uhh, azt nem is néztem...
Igen, emlékszem arra amit linkeltél. Végül is az a legjobb.
Talán attól lehet tartani, hogy nem megy át rajta a HDMI-CEC. Olvastam már hasonlót más, drágább átalakítókról.
Szerk.: Vagy akkor marad a "fullos" usb-coax adapter, amit egy fórumtárs linkelt régebben, vagy a hifiberry.
-
Honkydoo
őstag
Nem tudom ismeritek e? Ezt most találtam, vannak rajta finomságok.
Szerk.:
Ez szerintem kimondottan hasznos lehet a pi-s tulajoknak is!
-
Honkydoo
őstag
válasz
DrojDtroll #8018 üzenetére
Hát nem hiszem..
Ez akkor működne, ha a pi-ben is x86-os proci lenne. Mivel más a processzor architektúrája, más gép kódra kell lefordítani a programokat, ezért nem működik.
Többiek:
Elvileg léteznek szimulátorok, amivel lehet emulálni egy arm cpu-t. Ismer valaki ilyen programot linux alá? Egy másik projekthez kellene. -
Honkydoo
őstag
válasz
DrojDtroll #8008 üzenetére
Valszeg van, de ez lehet nem is jó neked .
Most jutott eszembe, hogy csak az a gép fog válaszolni neked, amelyiknél ezt engedélyezed.Ha meg a pi-n kézzel beállítod, (rádugod a monitort) akkor már egyszerűbb, ha beírod hogy ifconfig, és akkor látod az ip-t..
-
Honkydoo
őstag
válasz
DrojDtroll #8006 üzenetére
Linux alatt egyszerű:
1. engedélyezd a broadcast válaszokat: [link]2. pingesd meg a broadcast címet, általában x.x.x.255
pl.: ping -b 192.168.0.255 -
Honkydoo
őstag
Erről hallott valaki valamit? Egy fórumban azt olvastam, hogy támogatja a deezert.
Ha ez igaz, lehet beruháznék egy pi-re a jövőben.. Jó lenne egy "ébresztő óra" ami a deezeren lévő zenéimből csemegézik. -
Honkydoo
őstag
válasz
wassermann #7523 üzenetére
Igen, én is úgy tippelem. Ha a csatlakozók ugyanúgy vannak mint egy nagyobb SSD-n vagy egy satás hdd-n, akkor nem lesz gond.
-
Honkydoo
őstag
válasz
wassermann #7520 üzenetére
Szuper!
Örülök, hogy valakinek hasznára vált!Én is tervezek majd venni SSD-t, a NAS-ba. Vajon ez az SSD belemegy egy ilyen keretbe?
Örülnék neki, mert akkor nem kellene noname SSD-t vennem. -
Honkydoo
őstag
Jelentem, megtört a jég....
Kaptam kölcsönbe egy régi B modellt (256MB RAM) pikk-pakk rápakoltam egy openelec-et, és már vitte is hálón keresztül a filmeket..Bevallom őszintén nem hitem volna, hogy ilyen könnyű lesz beállítani, és hogy ennyire "minőségi" a cucc.
Tényleg nem egy erőmű, mert vagy film vagy bármi más tevékenység. De lehet ez azért volt mert a codekeket nem kaptam meg hozzá.
Ha olcsón jutnék hozzá egyhez, lehet vennék édesapámnak, mert ő nem akar rá sokat áldozni, de szeretne filmeket nézni.Egyedül a HDMI-CEC-et nem tudtam kipróbálni, mert valamiért nem működött a tv-n, pedig összekapcsolódtak.
Így, hogy van objektív tapasztalatom, összehasonlítom a jelenlegi lejátszómat a pi-vel:
BD-felvevő
+DVB-C/T CI+ tv tuner
+ optikai kimenet
+ viszonylag jó minőségű analóg hangkimenet
+ BD lejátszás (igaz, még sosem használtam)
- az alkalmazás bolt eléggé szegényes
- nem játszik le minden formátumot (bár eddig nem találkoztam olyan filmmel ami fontos lett volna)Pi:
+sok formátumot támogat
+sokféle plugin van openelec alá
+nem csak UPNP lejátszást tud
-ha egy komplett rendszert akarsz építeni, annyiból jössz ki mintha vennél egyet készen
-a processzor ereje nem mindig elégHátha segítek valakinek a döntésben.
Amúgy tanulásra tényleg kiváló a cucc, szóval a kitűzött célt teljesíti, de nem érzem úgy hogy a felvevőmet most ki kellene dobnom a kukába.
Szumma szummarum: Bütykölni vágyóknak ajánlott!
-
Honkydoo
őstag
válasz
balázs xp4e #7271 üzenetére
Gondolom a forrásból kell fordítani, mert nem biztos, hogy van Pi-re készült változat.
Szerk.: Tévedtem, van pi-re is! [link]
-
Honkydoo
őstag
válasz
Drótszamár #6931 üzenetére
Kár hogy nincs valami kamera szalag kábel -> hdmi átalakító. Olyan chip létezik ami elvileg ezt tudja, csak nem csinálta meg még senki.
Pedig ilyen esetekben jól jönne.
-
Honkydoo
őstag
válasz
Drótszamár #6929 üzenetére
Nem tudom megoldható e, de mi lenne ha a pi-hez a saját kamera modulját használnád?
Gondolom az nem az usb-n keresztül küldi az adatot, hanem közvetlenül a processzorba megy. -
-
Honkydoo
őstag
-
Honkydoo
őstag
válasz
wassermann #6321 üzenetére
Értem. Annyira végül is nem fontos, mert már van lejátszóm amivel TV-zek.
De azért jó hogy sikerült ezt is megoldani.
A Pi prociját mennyire terheli a tv műsor? Itt működik a HD gyorsítás?
-
Honkydoo
őstag
válasz
wassermann #6317 üzenetére
Tök jó!
Talán egy usb-s kártyaolvasóval a fizetős csatornákat is lehet vele nézni?
-
Honkydoo
őstag
válasz
sanchomuzax #6294 üzenetére
[link]
A "You can also compiling Conky from source code" résztől. -
Honkydoo
őstag
válasz
UsagiYojimbo #6187 üzenetére
Mindenképpen? Én úgy tudom, hogy a mostani modern hálókártyák már támogatják a sima utp kábellel való összekötést is.
-
Honkydoo
őstag
Látom mind a 4-re jött voks.
-
Honkydoo
őstag
válasz
Ricsiii1992 #5846 üzenetére
talán kill-el?
pl.:
killall <process neve> -
Honkydoo
őstag
Üdv,
Látom a webes felületet html+php-val akarod megoldani.
Ajánlom figyelmedbe a codeigniter keretrendszert.
Kisebb projektek esetében is hasznos lehet.
-
Honkydoo
őstag
Oké.
Nem gondoltam volna, hogy a kábel minősége ennyit számít.Szerk.:
Eszembe jutott még valami, bár szerintem ez itt nem játszik, de azért leírom. A fém kábelen is szokott lenni egy szigetelő réteg (valami anyag vagy vegyület), amit le kell égetni, mondjuk öngyújtóval, csak utána érünk el magához a fémhez. -
Honkydoo
őstag
Azt, hogy nehezen futja be az ón, okozhatja, hogy szennyeződések vannak a kábelen.
Érdemes forrasztáshoz forrasztó gyantát is használni. -
Honkydoo
őstag
válasz
wassermann #5406 üzenetére
Igen, a mozgásérzékelő jó dolog, csak egy baj van vele: Ha mondjuk olvasok, vagy eszem, akkor nem mozgok annyit, hogy észrevegye.
Amúgy amit írtál, az a legegyszerűbb megoldás, meg a legpraktikusabb.
Nem hiszem, hogy belefogok ilyesmibe, mert abból amit ráköltök, vehetek olyan ledes izzókat, amik nem fogyasztanak sokat. Bár ha belefognék egy ilyen projektbe akkor biztos jobb szakember lennék, szóval ennek is van előnye.
-
Honkydoo
őstag
Én is gondolkodtam hasonlón, de kicsit másban:
Régebben sokszor elfelejtettem lekapcsolni a lámpát a szobában mielőtt kimentem. Olyan megoldás jutott az eszembe, hogy figyelni hány ember van a szobában, és ha nincs ott senki akkor a villany automatikusan lekapcsolódik. Ezt igazából két pár infrás érszékelővel az ajtófélfán meg lehetne oldani. (Egymás mellett lenne a kettő, így tudná a számítógép a haladási irányt.) Persze kézzel felül lehetne bírálni a rendszert, mondjuk egy kapcsolóval, de szerintem jó 5let.Bár amióta ledes izzók vannak a nálunk azóta nem nagyon foglalkozom ezzel.
-
Honkydoo
őstag
Hello
Régebben én is gondolkodtam a megvételén, de későbbre halasztom.
Az ok: Több helyről hallottam, hogy az usb port stream-nél eldobálja a csomagokat, ahogy olvastam ha szigorúan egy eszközt kötsz rá, akkor még elmegy a dolog, de több eszköznél már zavaró lehet.
Ok2: Egyszerűen nem találok értelmes DVB-C-s CI foglalatos usb tunert, ami linux-al is jól mükszik és neve is van. És kapni is lehet.
Amit még olvastam, hogy raspbmc fájlrendszere összeomolhat, ha rosszul állítod le.Ezektől a hibáktól eltekintve én nagyon jó kis eszköznek tartom, barkácsolásra ideális. Ha van olyan TV-d ami támogatja a HDMI-CEC-et arról is vezérelheted, nem kell hozzá távirányító.
-
Honkydoo
őstag
válasz
wassermann #5182 üzenetére
Jaja, ezért tetszik nekem is.
Amúgy megtetszett egy androidos TV okosító is: [link]
MK808B:
+tetszik hogy androidos (lehet használni vele a T-home moziarénát, meg a HBO-GO-t)
+van benne bluetooth, és moddolt kernellel az xbox controller is megy vele (ideális olcsó játékgép)
+most elég jó áron lehet beszerezni
+egy kész termék, amit csak "használni kell"
-nincs konkrét lista a támogatott hardverekről (hangkártya, tv-tuner)
-nincs konkrét infó, hogy támogatná a HDMI-CEC-tRaspberry pi:
+támogatja a hdmi-cec-t (Open ELEC-el)
+erre is rakhatok Androidot ha akarok (bár ennek még nem jártam utána)
+támogatja a fentebb leírt hardvereket (az usb bug aggasztó, de lehet hogy csak a hangkártyát venném meg, arról meg azt írták, hogy működik)
+köthetek rá bluetooth adaptert is (talán a controllereket is működésre bírhatom)
-drágább jelenleg újonnan
-gyengébb hardverSzerintem várok még a vétellel.
Más:
Szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy hdmi-input modult készítsek a raspberry pi-hez?Gondolom meg kell tervezni az áramkört, de az kb mekkora költség?
Vajon ugyanúgy működne, mint a kamera modul? (csak csatlakoztatom azt már megy is?)
Ha mások is szeretnének, akkor hogy lehet megoldani a gyártást-szállítást? -
Honkydoo
őstag
válasz
Proci85 #5172 üzenetére
Ez baromi jó!
Nagyon leegyszerűsítve, ugyanaz a célja mint a windows 7 GUI-nak, hogy a processzort minél jobban tehermentesítse és a GPU dolgozzon.
Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, jelenleg egy atomos gépet használok asztali pc-nek, és kis túlzással elégedett vagyok vele. Ha egy pi is hozná ezt a sebességet átlag felhasználásra hát az finoman szólva is nagyszerű lenne.
-
Honkydoo
őstag
azbest:
Mindig is érdekelnetek a felhő alapú rendszerek, majd átfutom a cikkedet, meg az ott lévő hsz-eket is.ivjoe:
Szerintem nem is vészes a villanyszámla.Kíváncsi vagyok mekkora az egész rendszer számítási teljesítménye. Biztos benne van a pdf-ben, majd átnézem azt is.
-
Honkydoo
őstag
válasz
wassermann #5114 üzenetére
Értem, de majd ha lesz, én is hasonló dologra szeretném használni, ezért kérdeztem.
Mondjuk én nem szülőknek venném, de bennem is felmerült már, hogy a családnak is legyen egy. -
Honkydoo
őstag
Ezek a főbb gyenge pontjai a rendszernek?
- Lassan indul
- Ha rosszul van leállítva, összeomlik a fájlrendszer
- Thumbnail betöltésnél belassulVan más hibája is? (Az usb bugon kívül.)
-
Honkydoo
őstag
válasz
sanchomuzax #5035 üzenetére
Rendben, akkor csak VIDEO RCA porttal is megelégszem.
-
Honkydoo
őstag
válasz
wassermann #4994 üzenetére
Igen...
Ettől azért tartok én is. Ahogy olvastam a tunerekről elég vegyesek a tapasztalatok, sokan írnak laggolásról, kockásodó képekről...(De azért titokban reméltem hogy valaki rendelkezik valamilyen csodakonfiggal amit le lehet másolni.)
-
Honkydoo
őstag
Dejó ötletet adtatok!
Szerintetek a Hauppauge WinTV CI és bármilyen DVB-C tuner együtt tud működni a raspberry pi-vel?
Így azért nagyobb lenne a mozgástér, a tunerek közt plusz lehet olcsóbb is lenne.
-
Honkydoo
őstag
válasz
Proci85 #4980 üzenetére
Nekem ezek a házak jobban tetszenek.
-
Honkydoo
őstag
Szerintetek a TBS5680 USB DVB-C Cable TV Tuner működne a raspberry pi-vel?
-
Honkydoo
őstag
válasz
sanchomuzax #4929 üzenetére
A top szerint a mysql használja a legtöbb memóriát. Minden processnél ott van százalékosan, hogy mennyi memóriát eszik.
-
Honkydoo
őstag
válasz
sanchomuzax #4928 üzenetére
Lehet ez fapados megoldás, de írj egy scriptet, ami az összes /dev/tty-re meghívja a te scriptedet.
Valamelyikre csak elindul.
Lehet van más módja is az ellenőrzésnek, de nekem ez jutott eszembe így hirtelen. -
Honkydoo
őstag
válasz
wassermann #4810 üzenetére
Megnéztem az oldalt.
Micsoda házak -
Honkydoo
őstag
válasz
Komplikato #4784 üzenetére
Elvileg igen.
Ha jól emlékszem oscam kell hozzá. -
Honkydoo
őstag
Ha lesz előrelépés az usb kezelésben, akkor egyértelműen a PI mellé dől a mérleg nyelve nálam.
azbest:
DVB-C-s tuner kell, és az a gond, hogy nálunk kártyás rendszerben jön a kábeltv és elvileg párosítva van a dekóder a kártyához.
Mielőtt mindenki mondaná, hogy akkor nem megy a dolog, a szolgáltató weboldalán lehet a szolgáltatáshoz kérni dekódert és CA modult is. (Ebből én arra következtettem, hogy akkor a CA modulhoz párosítják a kártyát.)
Na pont ezért van szükségem olyan tunerre, ami CI interfésszel rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged