- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivjoe
tag
Én a helyedben hub-ról tápolnám vissza:
pl egy ilyenről -
hombember
csendes tag
Ez 2.1 amper biztosan elég lesz :-)
Én a MálnaPC-nél vettem olyat (mondjuk az általad linkeltnek pont a duplájába került), hogy a tápba 2db USB kábelt lehet dugni, és az is 2A-os. Így ha majd meg kell hajtanom egy powered USB hub-ot, akkor nem kell két adapter, két konnektor.
-
Az én Pi-m egy Galaxy S töltővel üzemel - Raspbmc-n simán tudok vele filmet nézni hálózaton keresztül. Kérdés, hogy nálad a külső pendrájv mennyit eszik, és hogy elfut-e 4.x voltról. Próbáld meg első körben perifériák nélkül és ha azzal megy, akkor egy powered HUB-bal. Az is lehet, hogy valamelyik USB-s cucc akar nálad túl sokat (vagy nem powered HUB van a Pi-re kötve, és még azt is táplálnia kellene a szegénynek - ahogy írtad
34 eszköz van rákötve, ami USB HUB nélkül már ugye nem megy (amit nem ítál, hogy az is rá van dugva a Pi-re)... -
bcd86h
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest