- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Fiatal ember, én 74 vagyok és 67 évesen kezdtem az androidot RPI2+B-vel. A mai napig is a fiókom a van uzemkepesen. 8 éve vettem egy NAS-t és egy fórumlakó üzemeltet be. Most cseréltem egy QNAP ts-133-ra. cigam forumtars segített beallitani és tanulhatok mit miért hogyan. Jó pap holtig tanul.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, elő szedtem a fiók mélyéből az RPI2B+ indult a regebbi LE, frissítettem 9.2.8-ra minden flott de SSH-n nem tudok belepni. Hiaba irom be a libreelec jalszavat. Változott valami? Az amlogic boxokba simán belépek.
-
Beni2360
félisten
válasz
wassermann #42232 üzenetére
Igen az egy sávban (muxl küldött adasrol lenne szó. Olyan régen nincs már használatban a BOX, hogy ezt már el is felejtettem. Annak idején még ki is mutatta a egy sávban lévő csatikat. Mivel csak a Digi sport miatt van a 2. szolgáltatás, a boxot meg mivel csak 720p volt nyugdijaztam. Most csak USB-t használom pl most éjjel az USOpen felvételre.
-
Beni2360
félisten
válasz
Gabesz87 #42222 üzenetére
Nekem van mindkettő szolgáltatás, míg a tkomnal 2 felvétel és egy nézés lehetséges, addig a diginel azt kell nézned amit felveszel. Ha át akarsz másik csatira lépni le áll a felvétel persze előtte megkerdi. Na a digi a TV-be van dugva nem kell semmi dekóder hiszen a mai tv-k rendelkeznek DVB-C tunerral. De csak azon a tv-n nézhető amin feletted. Volt + boxom is azt arra használtam, hogy azon ment a felvétel és a műsort meg a tv-n néztük. A Tkomos jobb megoldás felvétel ügyben. Persze be lehet állítani a tv-n a felvételt akarmikorra és ki is lehet kapcsolni fel eszi ha nincs otthon senki sem.
-
Beni2360
félisten
válasz
wassermann #42021 üzenetére
Nálam anno és most is (a mediabox) egy távos konektortba volt bedugva. Nem kell bóklászni a dugónál. De lehet okos konektort is használni.
-
Beni2360
félisten
válasz
vadkörte #27509 üzenetére
Hát teljesen elhűltem, hogy 15 hónap alatt mit fejlődött ez a vonal is.
Lejátssza a 3D ISO fájlokat, csak eggyel nem birkózott meg az az AVATAR 3 D ISO volt. Még az olyan O-U felezettet is simán automatikusan átváltotta amelyiket profin csinálták meg és nem kellett manuálisan a TV-nél kapcsolni. (PL: Véres Valentin). Még a 3D-full-MVC.mkv is simán megbirkózott.
4K-tól meghalt csak újra indításnál kaptam vissza.
Meg gondolom az eladását.
Az hol lehet kiválasztani, hogy melyiket figyelje?
Még kíváncsi leszek, hogy az aktív 3 D is fogja-e tudni? -
Beni2360
félisten
Szisztok!
Több mint egy év után vissza térve kérdezném, hogy az RPI2+B gépemre melyik a legfrissebb LE ? Kérhetek elérési linket?
Most Le (official) 7.03-re frissítette magát egy évig üzemen kívül volt.
És tudom-e ezt frissíteni vagy új telepítés ajánlott.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Beni2360
félisten
válasz
petya220 #22307 üzenetére
Amúgy, hogy sikerült rátolni 12 voltot?
Hát a Mimni MXII-G-re véletlenül a K1 plus tápját dugtam rá.
Erre meg egy DAC-to - micro usb átlakótóval akartam egy 5v-2A tápot a média boxról megmaradt de ezt is kevésnek érezte és kérte az eredeti tápot erre gondoltam van egy 3A nagy tápom de elfelejtettem, hogy 12 V-s.Én marha elkapkodtam megint.
Megyek a szégyen sarokba és törlöm magam mindenhonnan. -
Beni2360
félisten
Hi.
Véletlenül egy 12V tápot dugtam rá az Pi2+B-re. Se kép se hang csak a zöld led világít. Ötlet? -
Beni2360
félisten
válasz
azbest #22058 üzenetére
Az bajom, hogy vettem egy EPSON projit és a soundbáromnak csak tochlink bemenete van és nem tudom vele összekapcsolni. Ezt a K1 plus-m megoldja. Van hozzá sd-ről bootolo LE. Inkább a hang szabályzással vagyok gondba mert a vászon a TV elé jön le és a TV tetején van a soundbar. Ha a hang átengedést választom nem tudok a hang erősségem változtatni.
Ebből kifolyólag nem tudom, hogy mi lesz a sorsa a Pi-nek. -
Beni2360
félisten
Hogyan tudom a Pi2 levő OE frissíteni? Van egy ilyen letöltött : Raspberry Pi 2 and Pi3 [Model B+ 512MB] - Update File evvel mit csináljak?
-
Beni2360
félisten
válasz
Flowtation #21956 üzenetére
Idézett a cikből:
A fentiekből világosan látszik, hogy a filmek és sorozatok nagy részét nem úgy forgatják, hogy 4:3-as kép esetén a rendező által megálmodott kép jelenjen meg. Ez, valamint a 16:9-es tévék terjedése indokolja tehát a váltást (sőt, már évekkel ezelőtt indokolta volna). A továbbiakban kevésbé kell arra számítanunk majd, hogy a képből lényeges információk hiányoznak (de azért a 2,35:1-es filmekből készített 16:9-es verziók esetében lesz még ilyen). és itt vastagon a lényeg. Ha te a 2,35:1 képet kinagyítod, hogy eltűnjön alul-felül a fekete csík akkor oldalából veszítesz információt ha csak nem széthúzod hosszába de akkor torz képet kapsz. Mint anno a 4:3 adásoknál csinálták ha már 2,35:1 széles képernyőjű tv van. -
Beni2360
félisten
válasz
Flowtation #21946 üzenetére
És igen, az új mad max-et "rendes" 16:9ben néztem meg, akkor biztos levágtak belőle, de ez nem von le semmit a komfortérzetből. - már hogyne vonna le. Képzeld el, hogy a kép két oldalán középen egy asztal és beszélgetnek, látszik minkét szereplő teljes alakja. Most levágva mindkét szereplő félbe vágva látod. Nem véletlen a panoráma felvétel. Volt olyan 4:3 film aminél egyes jeleneteket meghagytak 16:9- be mert nem maradhatott rajta minkét szereplő. Pl MÁTRIX trilógia panoráma film, adta a viast3 levágva hát akkorák voltak a fejek, hogy vissza hőköltem. Maga a filmfelvétel kamera távolság is erre a panoráma szélles képre van tervezve.
-
Beni2360
félisten
Hi.
Ez mire való? bocs ha rossz helyen érdeklődök. -
Beni2360
félisten
Sziasztok, elővettem a fiók mélyéról vagy 3 éve heverő COMFAST CF-WI150N USB antennás wifi adapteremet és bedugtam a R Pí 2+B készülékembe és a másik szobában is tudtam nagy méretű és bitrátájú filmeket nézni. 70 % mutatott a beállításoknál a jelre. OpEl. van a gépen.
-
Beni2360
félisten
válasz
Flowtation #21656 üzenetére
ÉN nem vagyok ezeknek szakértője de szvsz:
Ha a tv-ben van DVB-T2/DVB-C/DVB-S2 stb, akármilyen tuner akkor nekem nincs szükségem ilyen usb-s megoldásra ugye?- NINCS a tv beépített ezen tulajdonsága specifikus a te tv-re.Vagy a málna miatt jobb így nézni a tvt? - szerintem csak azt a lehetőséget kapod, hogy tudsz felvételt készíteni és ha netán engedi akkor ki tudod sz.gépre menteni stb.
Sszeretném kihasználni a tv-m adta lehetőségeket, ha már egyszer tudja. - használd szerintem egyszerűbb és nem lesz annyi gond vele.
De remélem lesznek még hozzá szólók rajtam kívül is akik ilyeneket használnak. -
Beni2360
félisten
válasz
mandleee #21564 üzenetére
Nekem pont evvel nincs de a WD My Passport-al igen.
Egybe van építve a bemeneti elektronika a vincsi elektronikájával. Az üzletben is néztek mint vak a moziban amikor rákérdeztem és utána néztek. Nagyon rövid ház erről lehet felismerni.
Tehát nem cserélhető benne a vincsi. Nekem elég hamar tönkre ment a micro usb 2.0 csatlakozó és onnantól elveszett mindenem. Azóta külön veszem a belső és a külső cuccot.
A gyártó szerint nincs csere mert nem tudják melyik gyárban szerelték. Én olyat választanék amiben cserélhető a vincsi.
NTF-s format mindenképpen.
Nekem az USB 3.0 -hoz kellett a plusz energia. Ha elég erős a táp akkor lehet emelni az USB kimeneten. Esetleg egy Y kábel másik végit a mellette levő csatiba elég lesz, de ez háztól is függ. -
Beni2360
félisten
válasz
geotigris9 #21512 üzenetére
Itt kapsz tőlem választ vagyis kérdést. Ez az UP mire volt?
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Rimuru #21505 üzenetére
Semennyire nem piszkáltam. A teteje nyitható volt mivel ventilátoros kivitel volt. Egyszerűen mivel cserélgetve voltok másik cuccokkal egyszer csak azt vettem észre, hogy mozog a vége aztán pár nap múlva a másik vége is megadta magát. Ez egy rideg plexi anyag ami törésre hajlamos.
De mindenki azt vesz amit akar. -
Beni2360
félisten
válasz
vtechun #21494 üzenetére
Én azért figyelnék erre a házra mert nálam 4 hónap alatt letörtek (2db) a rögzítő fülek. Nagyon kényes egy jószág,rideg. Össze ragasztottam amíg meg nem jött az alumínium házam. Igaz többe kerül de végleges. Bordát meg lehet bármilyen régi videó kártyáról vagy prociról beszerezni.
-
Beni2360
félisten
válasz
vtechun #21496 üzenetére
Egy működő libreelecet átköltöztetni egy másik SD kártyára megoldható egyszerűen?
Igen én is küzdöttem vele de simán megoldható a win32DiskImager -rel. csak figyelni kell, hogy a másik Sd kártya semmi esetre ne legyen még pár MB sem kisebb mert az egész kártyát menti és nem tudod felírni kisebb kártyára. Én végül 8gb-ról 16gb-ra írtam ki. -
Beni2360
félisten
válasz
jolti05 #21477 üzenetére
Hát amit Te és én linkeltem au USA-ból és nem valószínű, hogy onnan megkapod normális áron.
A mem kártyára meg olvass vissza rengetek instrukciót találsz. Nem kell 32 gb de az írási sebesség az alsó kicsi fileknél legyen 1-2 érték közt.
dualOS-t szeretnék? - bocs de nem tudom, hogy lehetséges-e.
(eBay-en láttam ~10,5e forintért - ez szvsz jó ár.
Milyen tápot ajánlanátok hozzá? - mindenképpen a 3-hoz eredeti táp illene, elég sok mindent akarsz vele csinálni és egész nap ott hagyva IGEN eredeti táp kellene.
Ezeket az infókat én is itt szereztem be az elmúlt fél év alatt végig kísérem a topikot.
Én most vettem alu házat az rpi2+B cuccomhoz mert a ventis szét esett 4 hónap alatt és hangos volt. Neked még hozzá jön a borda.
Ennyivel tudtam kiegészíteni. Szakmai témában sajnos nem tudok segíteni. -
Beni2360
félisten
válasz
jolti05 #21461 üzenetére
Ez se rossz: The FlexPi
Ventist most cserélem le alura mert törékeny és hangos. -
Beni2360
félisten
válasz
MrSealRD #21335 üzenetére
Most erre mit mondunk a szállítási információból szemezgetve:
Magyarország, Izland, ..............
Nem elérhető *** postázás:2 munkanapon belül*** Csak ajánlani UPS szállítási ezt a célt. A helyi postai mutattak gyenge szintű szolgáltatást magas szintű késleltetett és elveszett szállítások.
Te mit választottál? -
Beni2360
félisten
Nagyon bosszant mivel a kártyán 83 fájl van és betallózni a D imager csak img fájlt enged és kimenet csak az sd kártya van nem tudom, hogy hogyan csináltam pár hónapja.
Néztem ezt a chkflsh, elég veszélyesnek tűnik.
Ez a mentő script meg hol és hogyan müxik?
Bocs de .......
Ha csinálok egy mentést az rpi-ben usb-re ( libreelec) és egy szűz rendszert felteszek abból vissza tudom állítani a dolgokat? -
Beni2360
félisten
Hogyan tudom az SD kártyámról kimenteni win gépre img fájlban a rendszeremet.
1x már csináltam de elfelejtettem. Át szeretném másolni egy másik kártyára. -
Beni2360
félisten
válasz
cinemazealot #21267 üzenetére
Mert nincs benne akksi, ami hajtaná kikapcsolt állapotban is a belső órát.
Hát az én K1 plus boxomban sincs elem és mégis megtartja és mutatja a pontos időt.
A net alatt beállított időt és adatokat szvsz bele éget vagyis raktározza a belső fix rammjában. Ezt már leteszteltem.
A Pi eszerint másképpen dolgozik.Nálam a LibreELEC-ben nem tudom a pontos dátumot sem beállítani. -
Beni2360
félisten
Látod első alkalommal fel sem merült bennem a fa mint lehetőség. Én mint szerszámkészítő eleve a fém és műanyag alkatrészekből indultam ki és ugye ezekhez általában szerszámon kellenek. Pedig én is jobban szeretek a fával foglalkozni, talán mert nagyapám akit nem is ismertem asztalos volt de anyukám sokat mesélt róla.
Sok sikert és képes beszámolót a végeredményről. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
A 2. nem ismerem de a ventilátorok ugyan azok amit a sz.gép reckjében voltak én csak az indulásnál hallottam aztán csendesebb lett de az én fülem
a feleségem pedig hallotta, de van egy lehetőség kikapcsolni vagyis lehúzni a kábelt. Alu ház és hűtő borda max
kapcsolós adapter - nekem egy 800 Ft billenőkapcsolós aljzatba van bedugva. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
Balerik #20884 üzenetére
és vargalex
természetesen oda jól írtam be a jelszót csak itt gépeltem el mert már ....
Most nyugi van és újból neki láttam de semmi reagálás a jelszó után.
Na gondoltam egyet és újra indítottam a laptopom és láss csodát ment minden.
Az írás védettséget remélem sikerült megszüntetnem a leírás alapján, egy kicsit összekuszálódott újra indításnál a kép de itt van minden.Ha megjönnek a kulcsok folytatom.
Még 100x köszi.
Evvel a puttyal tudok eszerint belépni a NAS-ra is?
Na jó éjt mindenkinek. -
Beni2360
félisten
válasz
Balerik #20874 üzenetére
Igen abban volt ez a lehetőség.
Köszi közben én is megtaláltam a linket.
A szerkesztés, bele néztem az sd kártyán levő config fájlba és ott megtaláltam a két kód 00000-val kitöltött részit. oda kellene csak beírni és elmenteni a kódokat, De amit kibogoztam a liberE védett és azt előbb fel kellene oldani. Vagy a tv képernyőjén keresztül lehetne szerkeszteni? valami SSH emlegetnek, hogy engedélyeztetni kellene. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
azbest #20865 üzenetére
Most akkor ez az olcsóbb változat is jó lenne vagy kell a drágább?
--------------------------------------
A LibreELEC-ben hol tudnám beírni a vc1 és mp2 kódokat, vagyis mit kell és honnan telepítenem? -
-
Beni2360
félisten
válasz
bally4 #20776 üzenetére
Nálunk a felállás hasonló volt kivéve, hogy a 2.TV sima analóg adás jött minden beltéri nélkül.
Ekkor tettünk be egy DVB-C boxot, nem t-homos ALMA néven fut és attól fogva az M1, Duna,Duna World, egyszerűen nézhetetlen volt. Nálam az IPTV-vel is gondok vannak nagyon gyenge az adás, nagyon az elosztó végén lehetek. Tavaly 3x voltak kint és nem tudtak nagyon rajta változtatni. Az M4 adáson ment a vízi póló és állandóan bekockásodott a vízfelület és a gyors mozgások.A Tv-re fogta élősszőr aztán átkapcsoltam a DIGI kábelre leesett az álla. gondolkodás után - más az adás.
A szolgáltató mondta ez mellék termés,(zörgés) mivel nincs fizetve utána nem foglalkozik vele. -
-
Beni2360
félisten
válasz
azbest #20734 üzenetére
kedves vagy, hogy helyettem keresgéltél de egy lényeges dolog van, hogy én nem tudok "Arabusul".
Max a gúgli fordítóra tudok hagyatkozni. De nem olyan vészes mivel csak egyelőre film nézésre használom.
Egyszer nyúltam bele egy rendszerbe azt is adonon keresztül aztán soha nem indult már el. -
Beni2360
félisten
Hogyan tudom a LibreELEC-ben az időt beállítani mert 2 h késik?
Beni2360
félisten
Buggyant ötletek és zseniális kütyük Pi alapon - ha még valaki nem olvasta.
-
Beni2360
félisten
válasz
Márton #20642 üzenetére
Az én Tv-n mögött 2 db elosztó rengeteg van, de csak az rpi van rádugva egy ilyen kapcsolható dugaljra. Az 1-es számozású, nincs mit össze keverni. ha netán kettő kell azt sem nehéz megjegyezni.
Távval kapcsolatban meg a keresőt használd, emlékeim között szerepel valami hasonló és kell hozzá való vevő egységet venni amit rá kell kötni az rpi-re. De ez nem biztos. -
Beni2360
félisten
válasz
Márton #20638 üzenetére
Szia, szerintem az
1-re én vettem távirányítós 230v aljzatot és avval tudom ki be kapcsolgatni. Az OBI-ben kb 3-4 K 3 db.
4.-re meg szerintem a film kiválasztáskor csak az infót mutatja, meg kell találni a film elejét betölteni a memóriába és akkor kezdi lejátszani.
Többire sajna nincs válaszom,de majd figyelem a válaszokat tanulás céljából.
-
Beni2360
félisten
Köszi mindenkinek.
Megtaláltam és felírtam.
Sanyi a táp meg amíg a NAS-ról táplálom tökéletes, nem akarok már rá költeni.
Ott van még a K1 plus is, az is ugyan így kiszolgál. Annak 12V/1A tápja van ás még némelyik 3d isot is lejátssza a VIDON, igaz válogatva, gondolom valami kódolási etye petye miatt válogat. -
Beni2360
félisten
válasz
szasanyi #20142 üzenetére
Nekem saját tápom volt amivel használom. Ha vissza olvasnál a mai napon írtam a "20138" hozzá szólásomban. Mivel egyszerűbb a NAS-ról üzemeltetni minden 3db külsőmet, így ez marad. Köszi a segítséget mindenkinek.
De azért a széria számom kibányászására (a kódokhoz) még semmi segítséget nem kaptam. -
Beni2360
félisten
válasz
wassermann #20135 üzenetére
hát végre sikerült telepíteni az adont és nagy nehezen meg is találtam a beállítási lehetőséget.
ott kipipáltam az 1,2A és simán elindult a vinyó, míg előtte meg lefagyott az egész rendszer és csak kihúz után újbóli indításra reagált.
Na majd most fogom nézni azt a bizonyos leócsárolt utánagyártott 2.1A ipon töltőmet, hogy melegszik-e és meddig fogja bírni? kellemes meleg a táp 20 perc után.
----------------------------------------------------------------------------
Más, esetleg egy szájbarágós leírás a gép sorozatszámot, hogyan tudom a kódok végett kinyerni? Előre is köszönöm. A beírt kód a kártyán marad vagy a Rpi-be íródik be? -
Beni2360
félisten
válasz
szasanyi #20121 üzenetére
Na abban lett elbaszaríntva, de már nem érdekel minden a NAS-ra van kötve.
Ja nézem a képet ilyen volt fent az egyik rendszeren amin állítottam az usb kimentén , aztán nem volt hajlandó elindulni többet. Lesikáltam Az volt a baj amíg USB2 házban volt a vinyó szó nélkül elindította. Átraktam USB3 házba semmi indulás y kábel nélkül vagy mellé dugtam egy 3.5" tápos vinyót és akkor máris ment. -
Beni2360
félisten
válasz
gabek_ #20116 üzenetére
Hdparm-al mit mutat neked a raspberry-n magán?
A parancs: hdparm -tT /dev/mmcblk0p1
Aranyos vagy de nekem ez már olyan mint aki küldte az rpi2 Kínai.
Már 1x megpróbáltam megemelni az USB terhelhetőség és meghalt a rendszer.
Ezt a lehetőséget meghagyom már a fiataloknak.
Ui: Parancsolgatni inkább a kutyámnak szoktam de azt is inkább kérés formájában továbbítom felé. -
Beni2360
félisten
válasz
wassermann #20102 üzenetére
Bocs de eddig úgy olvastam, hogy inkább az olvasás a lényeg mivel felírtam a rendszert és gondolom a szolgáltatások kiolvasásához kell a gyors olvasás.
-
Beni2360
félisten
válasz
wassermann #20095 üzenetére
Ez a REMAX 16 Gb már akkor jobb?
-
Beni2360
félisten
válasz
wassermann #20095 üzenetére
Köce ezt nem fogom úgysem használni mert ez egy 32gb és az már túlzás volna.Csak még nem jött meg a kisebb.
-
Beni2360
félisten
Ez amúgy elég az RPI2+B-nek,
-
Beni2360
félisten
válasz
gabek_ #20090 üzenetére
Nem hiszem, hogy egy ilyen kis billentyűzet arra való, hogy gyorsírási versenyt rendezzenek rajta.
Én még úgy ahogy két újjal a laptopomon gépelek. Evvel csak bizonyos címek beírását eszközölöm.
Nem, nem szakad meg és azonnal a lejátszó bekapcsolása és a rendszer fel állása után használható.
Háttér világítása nincs és az ellmút 25 év alatt egyik billentyűzetemen sem volt, még a commodore 64 sem, túl éltem.
------------------------------
Nincs mit Sanyi. -
Beni2360
félisten
válasz
szasanyi #20086 üzenetére
Az anyag-, és összeszerelés minősége milyen?
Sanyikám! Ez egy költői kérdés de szerintem nagyon kellemes a fogása ,egyben van nem tekerhető,csavarható, minden működik rajta. Nagy méretű 800 mAp mobil aksi való bele amit alkalom adtán lehet cserélni,tökéletesen megfelel é s nem 100$ csak tizede.
----------------------------
gabek_
Ezt nekem honnan kéne tudnom, mivel nem volt a kezembe a másik nem tudom, hogy mi lehet a különbség? Eddig még nem volt gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest