Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balco
aktív tag
válasz
Benoe77
üzenetére
Én jelenleg úgy használom, hogy a mikroUSB-be megy 1 telefontöltő és egy Y kábeles külső vinyódoboz, úgy hogy az Y egyik ágán egy másik telefontöltő tápolja meg. Most vagy 3 nap az uptime-ja seedeléssel együtt. De néha összevissza kattog a vinyó tervben is van egy rendes táp. Csak el kéne sétálni és venni egyet.
Torrent raspbmcn, keress vissz volt már linkelve egy leírás, ami alapján nekem is be van lőve. Transmission daemon, az említett xbmc addon, webes felület, és androidos remote app. Komoly teljesítményt ne várj, de mondjuk én nem vagyok az a kimondott warezpistike. Nekem le van korlátozva a letöltési sebesség és a max peerek száma is, egyébként bedugul az USB-LAN...
Amivel sokat szívtam mire rájöttem az az, hogy egy FAT32es pendrive volt rajta tesztelés alatt és nem bírt rá írni a jellemzően túl hosszú filenevek miatt, később ext3-mal semmi para nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann