Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a Solana új Web3 telefonja, a Seeker
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balco
aktív tag
válasz
Benoe77
üzenetére
Én jelenleg úgy használom, hogy a mikroUSB-be megy 1 telefontöltő és egy Y kábeles külső vinyódoboz, úgy hogy az Y egyik ágán egy másik telefontöltő tápolja meg. Most vagy 3 nap az uptime-ja seedeléssel együtt. De néha összevissza kattog a vinyó tervben is van egy rendes táp. Csak el kéne sétálni és venni egyet.
Torrent raspbmcn, keress vissz volt már linkelve egy leírás, ami alapján nekem is be van lőve. Transmission daemon, az említett xbmc addon, webes felület, és androidos remote app. Komoly teljesítményt ne várj, de mondjuk én nem vagyok az a kimondott warezpistike. Nekem le van korlátozva a letöltési sebesség és a max peerek száma is, egyébként bedugul az USB-LAN...
Amivel sokat szívtam mire rájöttem az az, hogy egy FAT32es pendrive volt rajta tesztelés alatt és nem bírt rá írni a jellemzően túl hosszú filenevek miatt, később ext3-mal semmi para nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- MWC 2026: Kezünkben a Solana új Web3 telefonja, a Seeker
- Robotporszívók
- Nikon DSLR topik
- iPad topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Eladó Konfig Ryzen 5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX6700XT 12GB!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 580 8GB,I5-7500 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (11)
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann