- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsurf
őstag
Sziasztok!
Valaki használja a Pi2-t az analóg jack kimenettel? Kell hozzá valami beállítás?
Vettem hozzá kábelt - ugyan az egyik hang kimenetet meg kellett cserélni a videó kimenettel - amely méréseim szerint jó. De sajna nem tudok képet kicsikarni belőle 1 TVn sem. Lehet a PIm rossz?
A Legjobbakat!
-
bobsurf
őstag
válasz
Benoe77 #13077 üzenetére
Úgy néz ki, hogy ez bevált!
Köszöntem!A jack kimenetes ügyben addig jutottam, hogy kimértem és a kábel jó. (Beleszámolva, hogy a jobb hang és a videó fel van cserélve) De sajnos 1ik TVn sem tudtam használni az RCA vide IN-t.
Erre van valakinek valami 5lete? (Amennyit eddig olvasgattam, nem kéne semmi extra beállítás ahhoz hogy a jack-en keresztül nyomja a videót...) -
bobsurf
őstag
válasz
Kicsirics77 #13076 üzenetére
Először is Köszönöm a választ !
És akkor azt a nagyszerű kérdést tenném fel, hogy melyik oldalon kéne ezt állítanom (mind2/3-n? NAS/Router/KODI), illetve ez miben tudna segíteni?
-
bobsurf
őstag
Sziasztok!
Én is boldog tulaj lettem.
Egy gondom van, a NASról visszajátszott médiáknál érezhető "röccenések" vannak. WIFIn és kábelen is, sima és HD filmeknél is.
Synology NASról próbálok lejátszani, ahol a leírásoknak megfelelően beizzítottam az NFS-t is.
Már a buffereléssel is próbálkoztam, de azzal csak a beletekerés lett sokkal lassabb.A samsung TVm DLNA-n simán visz mindent, még WIFIn is, pedig az már több éves... Azaz a hálózat és a NAS elvileg rendben van. (Azt nem tudom csak, hogy a DLNA és az NFS-es lejátszás között van-e különbség...
Valakinek valami 5let?
Előre is köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest