- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Isten88 #26105 üzenetére
A CTF PT-ben is arcade irányítást kapott, ugyan úgy mint az EXPLORER!
Ha valaki sok pénzt költött a PT-re akkor az én vagyok!
És mégis az LR-re szavazok!
Mert ott legalább jókat lehet versenyezni!
Igen, vannak karambolok, meg lökdösés, de ez így izgalmas.
De mindenki vigyáz a másikra, ahogy csak lehet!Tessék itt egy jó, sőt szuper verseny! Egyedül Kisa (új nevén Töki) csinál kalamajkát a lagjával. De ennyi! Keményen versenyzünk, de tisztán!
Replay -
JackShephard
tag
válasz
Isten88 #26048 üzenetére
Ööö, nekem a fő accomon 19300AP, a mellékaccomon 13200AP van a PT-ben. 4hónapig pókereztem mint egy barom, de úgy látszik ez megy a levesbe..
Bár mostanában elkalandoztam a komolyabb szimulátorok felé, azokat mindig is jobban kedveltem, mint az arcade játékokat. Igaz a PT/Level-R az arcade-sága ellenére is azért élvezetes tud lenni.
Szerintem ne vitázzatok, semmi értelme. A belefektetett pénzt, energiát, hírnevet soha nem kapjuk vissza senkitől. De az élmények amik voltak megmaradnak. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Isten88 #26048 üzenetére
Ez nem most kezdődött! Csak most, hogy bemehetünk a LR-be éledt fel a dolog.
Amúgy itt a hivatalos (akkori közlemény)!
Fontos közlemény: Licencek régiónkénti megfeleltetése
kiadva: 2009.10.08.Az Invictus-Games Kft. 2009. október 15-én bevezeti ún. Licencek régiónkénti megfeleltetési programját, a Level-R (Project Torque, Скорость Онлайн, Fast Black, 极限飚车)game kliens szintjén.
Az Invictus minden kiadót korlátozni fog, akik a licenccel rendelkező területeken kívül nyújtanak szolgáltatást. Az intézkedés célja az, hogy a partnerekkel szerződésben rögzített kizárólagosságot biztosítani tudjuk.2009. október 15-től a játékosok nem tudnak bejelentkezni a kliensre, ha kívül esnek az adott licencelt területen. Ezúton kérünk minden játékost, aki a nem megfelelő kliensre jelentkezett eddig be, hogy keresse meg az idevonatkozó helyi verziót és ott folytassa a játékot.
Ha bármilyen kérdésed van, klikkelj ide GYIK
Ha nem találsz választ a kérdésedre, írj nekünk ide.Sajnáljuk az esetlegesen felmerülő kényelmetlenségeket. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy az átmenet minél simább legyen partnereink számára.
Hivatalos Level-R oldalak
Magyarország
Cím: Project Torque
Üzemeltető: Aeria Games Entertainment Inc.
Klikkelj ide a hivatalos amerikai Level-R oldal megtekintéséhezNémetország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Spanyolország, Egyesült Krályság, Lengyelország
Cím: Level-R
Üzemeltető: Gamigo Inc.
Klikkelj ide európai Level-R oldal megtekintéséhez. - nyelvválasztó funkcióval.Észak-Amerika
Cím: Project Torque
Üzemeltető: Aeria Games Entertainment Inc.
Klikkelj ide a hivatalos amerikai Level-R oldal megtekintéséhezOroszországi Föderáció
Cím: Скорость Онлайн
Üzemeltető: Nival Network
Klikkelj ide a hivatalos orosz Level-R oldal megtekintéséhezKína
Cím: 极限飚车
Üzemeltető: Joyzone Inc.
Klikkelj ide a hivatalos kínai Level-R oldal megtekintéséhezIndonézia
Cím: Fast Black
Üzemeltető: One Life Inc.Japán
Cím: Level-R
Üzemeltető: Gamigo Inc.
Klikkelj ide a hivatalos japán Level-R oldal egtekintéséhez -
SylarHUN
senior tag
válasz
Isten88 #26045 üzenetére
Ha PT-re: Szinte üres szerver 40-50 játékossal.
Ha LR-re: Új pályák, új autók, új játékmódok, rengeteg 700-1000 online gamer!
Újra átélheted a fejlődés izgalmát!Amúgy meg, tök mindegy, ki és melyikre szavaz! Még a vakis látja, hogy a PT végnapjait éli!
Ha, leállnak a szerverek, akkor úgy is veszik minden amit összegyöjtöttünk ezidáig!Szerintem logikusabb döntés a váltás!
Itt a leállításra egy példa! [link]
japán-magyar fordításLatin betűs átírás megjelenítése
Level-R Önöknek védnöksége, köszönöm szépen.
Level-R március 15, 2010 (H) 12:00 mindannyian az urak befejezték a szolgáltatást.
Használata ◆ "Level-R" regisztrációs adatok (felhasználónév) törlését
Level-R rendelkezésre álló regisztrációs adatokat (felhasználónév) a
15. március 2010 (hétfő) 12:00 Ölünk uraim.
A visszavonás kell tagok ※ Pot.
Pot visszavonásának tagság játék
Külön "pot játék ID Center" (https: / / www.gamepot.co.jp/gic/) Kérjük, ellenőrizze tovább.Köszönöm védnöksége hosszú, köszönöm.
Még egyszer köszönöm.Level-R Games, Inc. A csapat
Erdedeti szöveg!
Level-R をご愛顧いただき、誠にありがとうございました。
Level-R は2010年3月15日(月)12:00をもちまして全てのサービスを終了させていただきました。
◆ご利用の「Level-R」登録情報(ニックネーム)の抹消に関して
ご利用の Level-R 登録情報(ニックネーム)は
2010年3月15日(月)12:00をもちまして抹消致しました。
※ゲームポット会員の退会にはなりません。
ゲームポット会員の退会に関しては
別途「ゲームポットIDセンター」(https://www.gamepot.co.jp/gic/)よりご確認下さい。長きに渡るご愛顧を頂き、誠にありがとうございました。
重ねて御礼申し上げます。株式会社ゲームポット Level-R運営チーム
-
Amur
addikt
válasz
Isten88 #25992 üzenetére
A németekkel szót értesz angolul,de a franciák nagy része(ahogy tapasztaltam egyre többen vannak)valahogy nem akarnak anyanyelvükön kivül máshogy beszélni(tisztelet a kivételnek), de ilyen tekintetben semmi gond szerintem.
Én így is teljesen elvagyok már ,de ha áthozhatnám a szeretett Lancerem a PT-ből újra alázhatnák vele! Választani nem kell,mert sajnos tényleg nincs miért a PT-ben maradni, de megértem aki sajnálja a belefektetett időt!(én is 2 évet nyomtam le ott),de itt pár hét alatt mostmár több mint 400 versenyt letudva, eszembe sincs visszamenni!!
Ha van bármilyen lehetőség menteni csak 1 autót vagy pár szintet,szóljatok és szavazok!
De úgy érzem lassan nem is kell majd, mert a PT lehúzza a rolót!! -
hugoagagyilo
tag
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Isten88 #25932 üzenetére
Persze volt a béta, jó is volt!
Az hogy teszteltük még nem garancia rá hogy megveszi az aeria.A bétában találhato dolgok nagy része visszaköszönt a LevelR-ben.Ők voltak ezügyben nyitottabbak és amint látszik nem döntöttek rosszul.Erről a napi kb 1000 felhasználó tanuskodik.Sajna a kivárás a Pt-re ki tudja mit hoz.
-
SylarHUN
senior tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #15587 üzenetére
A videohoz írtam, hogy nem jó a replay. A doboz elvesztette láthatóságát a szalagon
mostanában minden replay-emmel van valami kaki. Remélem a hegymászós rendben lesz.
A féknyom azért került oda, mert már tekertem vissza a kazin.Jah fél órát tuti elklikkelgettem a tácspadon.
-
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #15392 üzenetére
Otthon vagyok, wifi-g, a router előtt meg 4mbites Tkábel lóg
Itthon is sikerült azért 300ból összehozni egy gépet
Ez az ár meg kevesebb mint amennyit kerestem idén és az amennyiért el tudom adni a régi gépem
Érdemes most még idén beruházni egy új PCbe vagy várjak jővő tavaszig?
-
DarkByte
addikt
válasz
Isten88 #15322 üzenetére
A játék másolva is simán működik, legalább is itt az albérletben is így tettünk, illetve otthonra is így vittem haza (mindenütt Radeon, procik pedig Athlon64 -től Pentium 4 -en át Core2Duo -ig).
Igaz nem tudom a laposon milyen Windows van, mert az eddig próbált gépeken mindenütt Vista. Lehet tényleg megérné frissen is felrakni, elképzelhető hogy nincs benne valami ami XP -hez kell. -
csaba0223
senior tag
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #15020 üzenetére
Ja én a part II-ra gondoltam, én arra kaptam meg a 800AP-t, a part I-ra nem. És sztem senki, hiába írták ki, h 500AP biztos, mivel nem érték akkor még el a 4 milát, sztornó, pedig meg kéne adniuk. SZERINTEM de én attól függetlenül megcsinálok pár feladatot, nem olyan sok idő és reménykedek h megkapom majd jövő vmikor. Hidd el, én se díjazom azt amit az aeria csinál!
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #15008 üzenetére
Én megkaptam azért az eventért az AP-t, meg is néztem a store/purchase history/aeria points recharge history-ban, novemberi hónapban ott van (800AP-t kaptam). Tehát ha ott neked tényleg nincs semmi akkor lehet h nem fogadták el, amit beküldtél. Ha belinkeled nekem amit küldtél akkor megnézem.
Az AP kiadás eléggé döcögős aeriánál sajnos, de én eddig mindent megkaptam (jó még nagyon rég nem kaptam meg 2x 100AP-t, de akkor lehet vmit rosszul csináltam). De sztem érdemes egy kis időt belefeccölni ha van kedve az embernek, idő is van rá bőven, de mindenre oda kell figyelni. Ennek januárban lesz vége, AP lehet csak februárban jön. -
Mariann294
őstag
válasz
Isten88 #14485 üzenetére
Miért baj az ha valaki kipróbál egy játékot és leirja a véleményét??
Én pl fontolgattam hogy letöltöm a level R-t de Dani megkimélt 5 GB felesleges cucctól.
Egyébként a 2 játék ugyanaz csak más cimmel,akkor miért nem irhatnának rola?
És ezt a beszolásos dolgot rám értetted?Tudod egy forumon néha 2 ember véleménye nem egyezik és akkor persze hogy beszol a másiknak.Nem fogom elkérni az MSN-jét azért hogy megmondhassam neki hogy menjé már a p*ba!LOL!(Filmünk szereplői kitalált alakok,bármilyen megegyezésük a valósággal csupán a véletlen műve!)
-
ABnormal
őstag
válasz
Isten88 #14417 üzenetére
jajj,te kis te...nem az itteni regisztációtól eltelt idő alapján számolom a kort,hanem a valós életben,de látom a mai ifjuság csak a virtuális világban tud gondolkodni egyből...más nem is jut eszedbe csak a nickem alatt levő felirat...ehh
nagyon tetszik a levelR-ben,hogy a táblákon nem borul fel a kocsi!nem is dobja meg,simán átmegy rajta...
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Isten88 #14360 üzenetére
Jaaaj ne magyarázd már ennyire félre a dolgot.
De hogy fizetnék érte! (katalógus)De valójában nem is neked címeztem az írásom.
Engem gyakorlatilag Mariann lehülyézett mert pénzt szoktam áldozni erre az INGYENES játékra. (ami annyira nem is ingyenes mint az én és sorstársaim példája mutatja)
Azért valjuk be, ha nem lennének ilyen hülyék mint én, akkor ez a játék már régen nem lenne.
-
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #14260 üzenetére
Melyik patch után lett szar a harpoon? Sztem qrvajó autó, egyáltalán nem csúszott nálam totál front balanszokkal! Igaz, csak teljesen tuningolt harpoont vezettem, lehet hogy a sima az tényleg nem ennyire jól kezelhető.
Volt, hogy szinte csak azzal mentem, speedbug fix előtt 1.43 táska nélkül BRoadon. Most 1.46, ennyit tudok RXel is. Csak a Mazdát jobban szeretem, annyira....<3 -
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #14188 üzenetére
Rendelésre itthon is tudok szerezni, de az leghamarabb kedden érkezik, én akkor meg már Pesten leszek. Hétfőn ott veszek ahol van. A mostani (2. v 3.) samsungom fooossss, soha többet ilyet! Adhatnak rá 3 év garit ha járkálhatok vele vissza, addig meg nem megy a gép és az én lábam kopik, fogy a benzinem. És tényleg az a szomorú, hogy mindenütt csak ezket látni, kapni
-
Mariann294
őstag
-
vtomi
tag
válasz
Isten88 #14146 üzenetére
Hát evvel én is így vagyok!
Level 28 vagyok és még nem éreztem rá a panamára.Van rajta tuning de ez nagyon gyér.
A szar pályákon amit nem is szeretek nem játszok rajta és nem is ismerem!
Ballancal próbálok javítani a helyzeten.........Dani meg aszt mondta hogy fejlesszek ki egy ballancot!!
Ez meg tök unalmas dolog...... -
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #14066 üzenetére
Ahogy már írták az AWD az össz-kerék meghajtású autót jelent. És lesz olyan szoba ahol csak ilyenek játszhatnak. Olyan is lesz ahol csak Corall v Ranger v Class1 v Offroad...
Nem fair?! Örülj hogy részt vehetsz
GM is unja már, hogy mikor kiosztja a díjakat általában ugyan azok a nevek szerepelnek a listán. Az alacsony szintű játékosokat meg maradásra kéne bírni, illetve minél többet hívni. A szerverkapacitás jóval többet tud kezelni, legaláb fél éve nyitva a Subtropolis és az is csak akkor volt max a feléig mikor a Phoebus nem ment.
A másik meg, hogy emiatt most olcsóbbak az autók upgradejei, szóval ha nem is veszel részt az eventen olcsóbban vásárolhatsz!
Jé, még az indítóban is ott vagyok, meg a játékban a felső csíkon, sőt még server message-ben is voltam az este
(rózsákat, bonbonokat az öltözőbe
)
Csaba, relpül a páva, repül
Azon a helyen, az a hupli amire rárepül az első elemelkedés után a verda nagyon felküldi a gépet! Volt olyan explorer, hogy csak ezzel szórakoztam, fel is repültem a szerpentinre -
bumbalaci55
tag
válasz
Isten88 #14066 üzenetére
(All Wheel Drive - összkerékhajtás) Ezt jelenti gondolom csak olyan gépekkel lehet indulni .Az AWD-nek jó hasznát vesszük még kanyargós útszakaszon is.AWD-vel olyan sebességgel is be lehet venni kanyarokat, ami nem is illik az autóhoz.Most még egy hatalmasat lehetne írni de nem fogok inkább nézzétek meg a SUBARU KLUB honlapját a márka rajongóinak különösen ajánlom
[link] Sok Sikert a versenyekhez
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- Crypto Trade
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest