- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #28357 üzenetére
Március 15-től átvihető a Level-R-ben elért szint és a cuccok. Folytatható a Heat-ben.
[link] -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #27963 üzenetére
A fenti linkek más iránt követő játékkal foglalkozó honlapok. Az ellenkező irány, mint amit a régi kedvenc játékunk vett. Ezek itt a szimuláció világába nyitnak.
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #27808 üzenetére
Bizony, macaut próbálgattam de "néhányszor" boxba kellett mennem javításra mire megtanultam a pályát.
Sérthetetlenséggel egyszerűbb a dolog.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #27755 üzenetére
Igen, újabban röFögök.
Csak nehogy megint az legyen, mint kedden, hogy az ipse akinek hagytam helyet magam mellett le se szarjon és berúgjon a falba, majd vonszolhatom a kocsit 10. helyre. A csapatból sokan indulunk, izgalmasnak ígérkezik a verseny, pörgős pálya, sok autó, jó pilótákLaca, van valami fejlemény GP ügyben?
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #27725 üzenetére
Én tom !"Nyomjad tövig a lobb pedált
" PT:"Pedal To The Metal!"
U.I:Server Shut Down van de nemtudom meddig
-
kekeeci
senior tag
válasz
hugoagagyilo #27404 üzenetére
Kösz a felvilágosítást.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
hugoagagyilo #27371 üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #27300 üzenetére
Ezaz, hogy nem tudom kell e még vacakolni a játékaktiválással és elég e csak a játék oldalán regisztrálni, azt megerősíteni és már mehetsz is játszani.
golyo,
boxer mostanság kezdte a karrierjét a németeknél, kérdezd őt, hátha figyeli még a forumot. -
X3B6O0X
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #27115 üzenetére
Köszönöm a választ, hát, ebbe belefutottam.
szerk.: Most léptem be, és már működik. Aki a délelőtt folyamán nem tudott játszani, az most jöjjön!
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #27084 üzenetére
Faja lehetett.
Paja fészbúkos képei között láttalak titeket
-
ABnormal
őstag
válasz
hugoagagyilo #27084 üzenetére
amikor a gokartok törtek nyomtátok a backspacet vagy az "r"-t ?
,biztosan jó buli volt
-
SylarHUN
senior tag
válasz
hugoagagyilo #27078 üzenetére
Itt a nagy méretű.
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #27027 üzenetére
Nem gyengén tolja
Nekem anno mindig az utolsó kanyarban járt le az idő aranynál, sosem tudtam gyorsabban menni, de nem is mentem ennyire precízen!
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Szépen terelgeti nagyon!Én speciel ott buktam sokat,hogy automata váltóval csináltam és amikor visszadobja 1-be csak köszörül a motor és nem haladok előre.Ezért sikerült épphogycsak ezüstre
A srác szinte végig 2-ben halad és szépen kigyorsít és nem 1-ben tiltáson nyomja tövig.Ha nem zárna be a bazár nemsokára akkor még talán próbálkoznék vele,hátha összejön aranyra,de így tökmindegy...
-
JetiRulez
őstag
válasz
Megállt bennem az ütő. Én közel sem voltam képes ilyen precízen irányítani a kocsit. Ő biztosan kormánnyal csinálta. Nekem csak billentyűzetem van. Az ezüstöt mindig 1-0.5 másodpercek híján tudtam csak elérni.
szerk.: Ő belső nézetből tolta. Nekem úgy nehezebb volt, szóval maradt a külső.
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #27011 üzenetére
Ausztrál. De a lényegen nem változtat. Csak nem értem hogy miért kell az állítólagos barátoknak is beszólogatni mert nem tetszik neki egy csapat, akkor már a nemzetet is utálni kell? És ha ausztrálok lennének a fejlesztők akkor utálná egész Ausztráliát magát is beleértve? Mindegy is már. Segítőkész meg jófej, de bizonyos dolgokban begyökösödött, elvakult és nem képes átlátni dolgokat illetve ha valamit úgy gondol az tuti úgy is van és mindenki más hülye, ezt az oldalát nem bírom.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
hugoagagyilo #27013 üzenetére
Volt is benne lehúzás! Mindenhol az van kiírva 19.99 dolcsi mikor kifizeted akkor már 19.99 euró!
Csodálkoztam is nagyon.
Nem mindegy, hogy 4500ft vagy 6500......
Ez van. Ilyen világban élünk. -
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #26743 üzenetére
Köszönöm! De még tanulok tovább, remélhetőleg.
Na este majd felnézek bétába. Lehet TS-re is -
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #26740 üzenetére
Az eredményt aznap megtudtam, szal most már diplomás munkanélküli vagyok.
-
wazup86
tag
válasz
hugoagagyilo #26734 üzenetére
kire gondolsz? én nem vagyok ilyen trendi, nem tudom kik használják a savazni szót
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26686 üzenetére
Megneztem, jo a feltoltes, ha nalad nem megy akkor ott lesz vmi problema. (en egy 7 MB-os videot tettem fel, es felrakta). Esetleg nem lehet hogy a ket fajl merete meghaladta a 10MB-ot? Mert annyi a feltoltesi limit, amit egyidoben feltolthetsz. (Ilyenkor kulon kell feltolteni a ket fajlt, vagy tomoriteni kell a logot.)
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26686 üzenetére
Irsz egy issuet rola nekem? kepet is csatolj!
Viccet felreteve, csinaljatok mar ugy hogy feltoltitek valahova es linkelitek a kepet, mert csak hetfon tudok szolni valaki hozzaertonek.
Koszi! Bocs a kellemetlensegert!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26680 üzenetére
nalam megy. Megnezed megegyszer, sztem jo lesz.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
hugoagagyilo #26418 üzenetére
Köszönöm megoldódott.
-
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #26418 üzenetére
Amit én leszedtem az 454mb.Az lehet a rossz? neked más van meg?
Az pedig érdekes lehet egy hús vér versenybe belecsöppeni! -
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #26381 üzenetére
-
Attka85
tag
válasz
hugoagagyilo #26381 üzenetére
szerintem alapvetően tök jó a forma, dinamikus és elég részletes, bár egy picit bulldog az első lökös, de okés, ... viszont a szín az ront sokat...arany-ezüst kombó királyabb lenne...vagy arany-neonzöld...vagy bármi más
Amúgy grat hozzá, de ez most PT- vagy L-R eventre megy?
...A tegnap esti Simes kezelésű eventen éppen előttem végeztél, én lettem a class3 cobrával az 5.(!) -
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26346 üzenetére
itt nem fog logot csinalni sztem mert a launcherrel van a baj. Minden esetre probald ki a fentebb emlitett dolgot ha fagy. Nem kell hogy leupdate-eljen csak a nyelvet atallitod a betan es mar lephetsz is ki. Ha megoldodott, illetve mar tudtatok a modszert akkor bocsika, csak segiteni akartam.
Jo hetveget!Ui.: mar nem kell sok a beta openig...
Infok itt a ph-n es a beta oldalan: http://beta.invictus-games.com/Mindenkit szeretettel varunk majd!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26331 üzenetére
Ha jossz majd betara es elojon, majd irj rola nekem egy issuet. En nagyon regen lattam ezt a hibat, de nem jott elo azota. Hatha nalad meg lehet jobban fogni. Majd logokat is csatolj, remelhetoleg hamar kijavul majd.
De a Windowst ne telepitsd emiatt ujra.Amugy nem csinaltal veletlenul olyat hogy a bin fajlra kattintottal es hozza akart valamit rendelni a winf..s?
-
(HUN)IronMan
csendes tag
válasz
Nekem SP3-as XP-m van és már sikerült megoldani a problémát: át állítottam a nyelvet és elindult a game.
-
PaJa1
őstag
válasz
Nekem 64bites Win7el, 32es XPvel, laptopon, 2 gépen, Atival, nVidiával nem volt tartósan ilyen problémám, főleg nem a közelmúltban. Régebben volt, hogy ritkán kidibott TODO hibával, de újraindítottam a játékos és ment rendesen.
-
-Draco-
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #26326 üzenetére
Közben eltűnt, annyit csináltam hogy a bétát indítotam el a magyart átállítottam angolra utána a levelen is nyelvet váltottam és elindult.Hogy összefügg-e nem tudom lehet hogy magától javult meg.
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26288 üzenetére
Haaat... erdemes lesz csapatoknak felnezni a betara.. lesz egy ket ujdonsag
Remelem sokan leszunk, es tobb csapat is lesz. Mar nagyon varom az indulast... -
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26276 üzenetére
Igen frissulnie kell majd!
-
wazup86
tag
válasz
hugoagagyilo #26259 üzenetére
egész Európa oda jár
fektethetnének kicsit az ilyen dolgokba is
-
Amur
addikt
válasz
igen helyesbítenem kell,ma nekem is belassult,majd kilépett a login képernyőre.belépés után pedig iszonyat lassú volt.
-
PaJa1
őstag
válasz
Olyan is van, hogy pálya betöltés közben áll le a rendszer, kb 5 percig várunk...
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #26203 üzenetére
Azzal végigvittem az egyjátékos részt, legalábbis amennyire tudtam. Pár challenge és a küldetések második oldala hiányzik. Majd TNAval otthon kormány nélkül ráhasalok
ha a laptopom hajlandó lesz futtatni
-
Karibaba
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #26169 üzenetére
Szerintem is ez lehet az oka!!! irigylik sokan hogy ti 1 összetartó jó csapat vagytok és ezért vádaskodnak....
Ha van 1 jó csapat mind 1 milyen játék, Pt vagy lvl-R van kedved játszani. Nem az van hogy, felnézek van e valaki ha nincs nem játszok ha van játszok. -
SylarHUN
senior tag
válasz
hugoagagyilo #26156 üzenetére
Engem nagyon váratlanul ért a ghost on, mert vigyáztam az előttem startolóra, erre a mellettem levő emberke, meg jól átment rajtam.
Csodálkoztam is de nagyon. -
Blade.T
tag
válasz
hugoagagyilo #26144 üzenetére
"Na holnapra összedobunk ha gondoljátok egy email/nick neves szavazást"
Nem gondoljuk, és hogy őszinte legyek nekem ne találgassatok ki semmit.
Én ezzel befejeztem ezt az egész szavazós baromságot.Az Invictus rendezze le a kiadók között ezt az egész szart úgy, ahogy akarja.
-
Isten88
senior tag
válasz
hugoagagyilo #26103 üzenetére
Igen, mapok. Engem nem érdekel a többi játékmód, csak a CTF. Nekem az az izgalmas. Abban volt vagy 10 map LR-nél, és az is teljesen gagyi, meg h a zászlóért vissza kell menni mindig. Se TA, se Explorer, se a többi játékmód nem izgat.
-
Isten88
senior tag
válasz
hugoagagyilo #26101 üzenetére
Akkor már csak a mapok a gondjaim, a játékmód menete és a kevés díjazás és a ping.
Semmi értelme nincs a szavazásomnak úgy sem, de ha ezeket a problémákat megoldják, akkor szavazok LR-re.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #26075 üzenetére
Hugo ott vagyok TS3-on a első szobába nem tudok rádírni valami nem jó.... gyere oda kérlek
köszi előre is
ide írok mert privire nem írsz!!! -
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo #26071 üzenetére
Ne legyetek már ennyire félkegyelműek, látom kezd elborulni az agyatok.. Arról volt szó, hogy PT-s vagy Level-R-es nickname-mel lehet szavazni.
Hugo, amit te mutogatsz az nagyon messze van ettől, mivel te egy aeria games-es username-et mutatsz!
Ugye egyetértünk abban, hogy a kettő nem egy és ugyanaz?! -
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #26071 üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #26010 üzenetére
Azért, ha valaki megvesz egy dobozos játékot és leteszi akkor azt később elő tudja venni, hogy újra játsszon vele vagy el tudja adni.
De a PT esetében a játék zár be. Az accountot eladását, megosztását tiltja a szabályzat és banolják ha ilyenen kapnak, tehát eladni nem lehet. Ha pedig bezár a bazár akkor nem tudod újra elővenni, hogy játsszál vele.
Tehát a kettő szerintem nem ugyan az.a kövi hszedre:
A Corus R statja tényleg meggyőző, és ahogy olvasom tényleg hozza is azokat. Gondolom a tömege, ami az összekerék hajtásból adódik, az ami hátráltatja és előnyre tesz szert így a cobra. Lásd CL5 RX7 vs WRX.
MA azt hiszem megnyertem egy eventetAz elején néztek nagyot hogy 1. versenyem és 24es vagyok
-
Blade.T
tag
válasz
"Vegyél egy játékot a boltban mondjuk 5000ft-ért lehet hogy 1 hét alatt végig tolod utána felkerül a polcra"
Csakhogy én 15xannyit költöttem a játékra, és nem 1 hétre vettem amit vettem, nem akarom húszagyára leírni, nem fogok olyanért fizetni amit már egyszer megettem 1qurva forintot se!!!
Ezt már 3ével ezelőtt kellet volna letisztázni az Invictusnak ki hova tartozik akkor nem lenne ez a szarakodás, vitatkozás, pereskedés!!!
Egy megoldás van az egészre, szépen átpakolják a cuccaikat minden megszerzett verdát, giftet, level szintet, +kapunk valami bónusz ajándékot! akkor talán belemegyek a költözésbe..(Ezen az egész Levelr es toborozáson amit csináltok már csak röhögök..
)
-
tomkatomi
tag
válasz
A játékosok nem az újdonságok hiánya , hanem az IP-bann miatt szorultak ki...aztán a kevés játékos következtében Aeria ül a babérjain és vár valami csodát.
Ahogy elnéztem a két játék lefedettségi területét, aeria jelentős hátrányban van (ráadásul most az Észak-amerikai IP-sek sem tudnak játszani), nem tudom miért nem bővíti területeit az üres foltokra...
Érdekes volt a két béta egyébként, mert bár röpködnek itt a számadatok a rengeteg pályáról és választható autóról, mégis a legtöbben a PT-ben kiismert autókkal nyomultak (cobra, mert ugye az a legjobb sokaknak, cl5 mitsubishi, WRX, cl6 panama, cl7 morello), és a PT-ben szereplő pályákon. Amikor játszani akartam egy miatával vagy a nissannal, vagy a corus GTI vel, akkor senki sem használta, vagy jött a fanyalgás, hogy nem lehet tuningolni vagy nincs rá balansz... Hasonló volt a helyzet a pályákkal...jó-jó próbáljuk ki, aztán menjünk B-roadon, vagy spaghetti 3-on...
Az igazsághoz tartozik, hogy a végleges verziót nem ismerem (levelR), így nem tudom ott mi a helyzet. De a cobra vs. corus megjegyzésből az jön le, hogy hiába a sok autó. -
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #26004 üzenetére
Én egy ideig semmivel sem fogok foglalkozni (szakdolgozat, vizsgák, államvizsga, felvételi, munka). Szerintem szeptemberben tudok ezzel foglalkozni megint.
A másik hogy AG-nél hosszú időbe telt mire "hírnevet" szereztem magamnak, barátokat, GS barátokat, GM kommunikációt (már ha azt lehet annak nevezni), hogy a GS jelentkezésről ne is beszéljek, stb. Nem tudom hogy Gamigonál mi a helyzet, de megint eljutni ARRA a szintre nem biztos hogy lesz erőm, de jelenleg ez a legkisebb gondom.
-
PaJa1
őstag
válasz
"Jut eszembe Paja,Crea! Ha ugy alakul ott is kell egy hid a felhasználok és a kiadó közé sokan ugy gondoljuk rátok számithatunk."
Az ott alatt a gamigot érted?
Lennék én GS náluk, mert még egyetlen angol GSt sem láttam fent a játékban. De ezzel két probléma is van: Szerintem nem vennének be a PTs múltam miatt és ráadásul banolva is vagyok, amin még mindig ülnek.Meg az aeriának, de legfőképp miannak nem tetszik, hogy valaki, jelen esetben én mint gs szóba álltam a gamigós gmmel.
Szerinte én játszok és barátkozok a német játékkal és a gamigoval. Ezzel akkor vádolt amikor banolva voltam és a forumukon kértem segítséget, hogy mi lehet a hiba, mert a 104ből és abból hogy nézzek vissza később nem derül ki hogy végleg kitiltottak - még emilt se kaptam. Qrvanagy barátkozás és hatalmas játék volt ténylegKözöltem is velük (age), hogy ha a játék, vezetőség, mian nem változik akkor nyugodtan töröljék a gs státuszom, mert semmi jó nem maradt PTben és úgy, hogy nem érzem jól magam nem tudok másoknak segíteni.
Azóta csináltam másik felhasználót (gamigo) és "játszok", még egy versenyt se nyomtam, csak 1játékos módban botorkálok. Van 30000rem, full tuningos corallom. ajándékba kaptam 10 napos hexant. Most CL3ba újítanék be. Cobra vagy tuning Corus? Még nem teszteltem, de utóbbi mellett szól a gyorsulása és az összkerekes mivolta. Tapasztalat a két autóval van valakinek?
-
Blade.T
tag
válasz
Ahogy írtam már korábban ezzel az egész szarakodásal az Invictus is maga alatt vágja a fát!
Ha az Aeria bemondja az unalmast az Invictusnak akkor szép lassan majd ugyan az lesz a Levelr sorsa mint a PT-é!
Nem értem mér nem próbál az Invictus tárgyalni az Aeria-val hogy mit szeretne hogy szeretne nem a Gamigos szarságot kéne fejleszteni, inkább megkéne próbálni lerakni valamit az Aerianak az asztalra!
A régiek akik már költöttek a játékra, személy szerint én is biztos nem fogok egy qurva forintot se költeni (legalábbis a Levelr-re biztos nem) a PT-re igen ha lenne valami végre!
Egyébként szerintem egy darabig még megy a Levelr mert új aztán annyi neki fakereszt, majd ott is jól bebukjak a belerakott lóvét a játékosok, akkor lesz megint nagy sírás rívás..m3tr0
"Mert ugye más az, ha valamit megveszünk pl.: egy játékot és más az amikor olyanra költünk pénzt ami ugye,hogy mondjam nem is létezik.."Ezen megakadt a szemem, nem akarok vitatkozni, mert se erőm, se kedvem, se időm nincs hozzá, na jó erőm az azért van
de ez elég nagy marhaság amit írtál már bocs!
-
Viper26
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #25982 üzenetére
Nézelődtem ott is, de nem láttam ilyesmit, lehet jobban ki kéne nyitni a szemem
-
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #25944 üzenetére
és mikor lövik vissza a szervereket? pechemre most vagyok szabadnapos..
-
Blade.T
tag
válasz
hugoagagyilo #25935 üzenetére
"ki tudja mit hoz a jövő."
Ez jó ez teccik, csak ne a LevelR-t.. lófütyköst nekik"LevelR-t is érdemes elkezdeni lehet ott hamar fejlődni "
Hát nekem nem úgy tűnik, PT-ben sokkal hamarabb megy ahogy én tapasztaltam!Más: Valaki tudja hogy lehet offline módban replay-eket nézni?
Valamiért nem megy, régen pedig ment..Üdv! Penge
-
Isten88
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25935 üzenetére
Köszi az infókat, de nem hiszem, hogy lesz még egy olyan játék, amivel annyit játszanék, mint a PT, így belefognom is kár a LevelR-be.
-
Isten88
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25933 üzenetére
Akkor viszont buta Aeria, kár volt rá visszanéznem.
LevelR-t meg nem akarom elkezdeni. Eljutni a 35-ös szintig elég volt nekem a PT-ben. Butta butta Aeria. Persze az óvodás-kardos játékok mennek ezerrel náluk - gondolom.
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #25919 üzenetére
Hát én az ötezer nemtom hanyadik postoknál csatlakoztam, előtte meg csak pár százat olvastam el, azóta mindig mindent elolvastam. Ha eltűntem hosszabb időre mindig elolvastam hogy mit hoztatok össze
Az már elég sok post, de lusta vagyok elolvasni az elejét, meg nekem már minek
Egyszer elkezdtem az elejét, kicsit nosztalgia volt ahogy olvastam, a régi szép Cleo időkből
Azok az idők soha nem fognak visszajönni, pedig akkor volt a legjobb! Hát most mit mondjak. RIP PT 2007-2010? Így néz ki jelenleg
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25911 üzenetére
Igen írtam nekik. Tegnapra ígértek valamit, hogy megkérdezik az elkövetőt. Kértem, mutassák meg a bizonyítékot. A vád, mint korábban is írtam Cheating/Multi accounting Április elséjén. Ha ez tréfa akkor elég rossz, hogy megfeledkeztek a feloldásáról.
Ha elvesznek 7 szintet akkor kb 0ról folytathatom. Remélem jóváírják a tévedésüket. Bár ezek után ne számítsak semmi jóra. -
Viper26
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #25908 üzenetére
Már megoldottam, a login névvel volt egy kis gebasz, de uána simán be tudtam lépni.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25898 üzenetére
Szerintem ott is csak egy felhasználó lehet egy email címen. Az meg hogy egy IPről többen játszunk előfordulhat, koleszos alhálózatról nem is ritka... De egy háztartásba is általában egy net van és előfordul, hogy több számítógép. Talán olvastam valamit, hogy jelezni kellett feléjük, hogy ha egynél többen szeretnénk játszani egy IPről, de a több száz kolis társamról csak a szobatársamról tudom hogy játszott, de ő is csak PTt. Elképzelhető játszottak mások egyszerre a koliból a németeknél, de akkor is miért nem mondják meg hogy mit "csináltam", mert ugye még az is lehet, hogy csaltam -mikor be se voltam lépve.
A ban fingom sincs mennyi időre szól, nem is kaptam róla értesítést (legalábbis nem rémlik). Már 15 napja van életben, ha jól értelmeztem a 04.01.10 es dátumot.
Pár HSZel ezelőtt április negyedikét írtam, elsejére gondoltam. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25898 üzenetére
Látom ez is ilyen hugyé-szaré bannolgatós játék. Ráadásul a ghost off miatt boldog boldogtalan egyszer csak azon kapja magát, hogy bannolták, mert valami pöcs besértődött. Gondolom ezerrel mennek a reportok minden kis szarért....szánalom. Így kezdjen ott valaki is egy accountot, hogy állandóan attól kell rettegnie, hogy egy rosszul sikerült előzés miatt mikor bannolják örökre.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25859 üzenetére
Úgy fest, hogy egyre kevesebb kiskaput akarnak hagyni a belépést illetően, ez az aeriának nem jó. Egyre kevesebben lesznek akik mégis belépnek a nehézségek ellenére. Tegnap végre be tudtam lépni én is, kb 2 hónap után - az otthoni PCről való chatelést nem számítva- és kb 100an voltunk összesen, megint csak chatelni tudtam, nem volt kivel menni. arkádban 35en voltak, simben 4en, a többit nem néztem.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25857 üzenetére
Nem jó nekik sem, de erre van szerződés, területre.
-
dokar
addikt
válasz
hugoagagyilo #25782 üzenetére
engem beenged, milyen ip trükköt használsz?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25748 üzenetére
Na valaki besértődött. A smiley ne zavarjon a mondat végén. De ha még nem lenne ott a smiley, akkor is lehetne egy kis humorérzéked.
Nem kavartam én fel semmit. Ez az egész úgy szar ahogy van a kezdetektől (amíg ilyen kiadókhoz kerül az invictus terméke, mint a gamigo meg az aeria..pfff szánalom). Csak gondoltam tisztába rakom a dolgokat. Olvastam a topikot azóta is. Akik az ip ban után jelentek meg itt pt fórumon azt kérdezgetik, hogy mégis miért nem játszhatnak a lvlr-rel. Hát mert a fejük fölött, mi pt-sek akkor eldöntöttük, hogy a Magyaroszág kivételt képezzen és ne európához tartozzunk.De ez most már mind felesleges szócséplés, úgy néz ki, hogy végleg kezd összeomlani a kártyavár. Én csak örülök, hogy idejében kivontam magam a dolgok alól. Ez a klánosdi meg még mindig k@rva ciki.....szerintem (főleg egy olyan játékra alapozva ami a kezdetektől halálra van ítélve).
-
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #25729 üzenetére
Akkor elértettem, bocsi
...
De Te is, mert írtam, hogy én még az első változattal játszottam, amikor megjelent. Abban, ha jól tévedek, még volt ghost on (de lehet, hogy mégsem. Régen volt) Nem, nem a ghost offal van bajom, mert rendszeresen megyünk a többiekkel így versenyeket. Ráadásul a béta is ghost offos volt és nem emlékszem, hogy egyszer is nyavalyogtam volna miatta (olyan volt, hogy felhúzott egy-két illető és többet nem mentem velük).
Ami a bajom a Level R-el, azt Paja fogalmazta meg a legjobban...Igen, még talán nem is a pénz számít, amit beleöltem, hanem az idő, stb...stb...
Amíg lesz PT, addig azt fogom/fogjuk (csapat) vinni. Az, hogy mások mit tesznek, vagy nem engem is hidegen hagy. -
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #25725 üzenetére
"A többiek heti 2-3 alkalommal.Bár megsugom mindenki épitgeti a maga kis karrierjét a csunya rossz ghost offos Level R-jében."
Nos, minden nap játszunk, fönt vagyunk mi is, bár nem büszkélkedhetünk olyan népes mezőnnyel, mint az OBHUN. Tegnap pl. Max is bejött hozzánk, aztán szó nélkül lépett, ugyanez a helyzet más (általad említett) magyar tagokkal is. Egyszerűen megszokták, hogy a ti szobátokat keresik...
Mi valamiért kakukktojás lehetünk, mert tőlünk senki nem építget a LevelR-ben semmit. Ugyan regisztrálva vagyok, mert amikor megjelent beregeltem de kb. 5 meccs után delete volt.Egyébként pedig Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25707 üzenetére
engem mar ne szamolj bele
-
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #25688 üzenetére
Biztos jobb a Cobra,de jelenleg nincs a shopban csak a class6-os RS verziója,class3 autó most csak a Corus RS! 37ezer RP az ára.
a class1es autók árait viszont nagyon levitték(némelyik 1/3-a lett..) -
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo #25670 üzenetére
Valóban a Level-R tök simán beenged.
Ööö, akkor most mi is van? Gondolom látják a PT haldoklását, így amit tudnak még megtesznek annak érdekében, hogy mindenki ott játsszon inkább. Ahogy ezt tapasztalni lehet, nem is kis sikerrel teszik, mivel a szerverek tömve vannak, eventek vannak naponta, megkapták a nálunk tesztelt betát is ugye. Minden adott, hogy komolyan elgondolkodjon az AG hogy hogyan tovább..?? Hiszen a PT-ben lassan alig találni játékosokat, bevallom az utóbbi pár hónapban már engem sem vonz, hogy igazából miért, azt szerintem mindenki tudja és érzi. Hiába tömtem magam tele a pókeren több tízezer AP-val, már ez sem dob fel, egyszerűen nincs mit és miért vásárolni..
Kíváncsian várom az AG mit fog csinálni, vagy egyáltalán tesz-e valamit, hogy visszaszerezzen játékosokat? -
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #25668 üzenetére
Engem se enged, biztos karbantartás folyik. Pedig most lett volna hangulat.
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #25663 üzenetére
TS-re nem tudtam felmenni mert fullon van, gamebe meg...kivagyok purcanva most
Majd jövő héten találkozunk
-
SylarHUN
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25658 üzenetére
Igen, komoly!
Megszüntünk.A weboldal még egy darabig elérhető lesz ebben a formájában, aztán majd csak PT-vel fog foglalkozni.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25541 üzenetére
LevelRben nem lehet fejlődni. Még mindig max 400at ad 1 futam? (ennyi voltm ikor utoljára néztem) Egyikünk sem időmilliomos. Másrészről, meg hagyjam veszni az eddig megszerzett cuccaimat PTben. Mellesleg sokkal több mindenért kell fizetni náluk GPvel mint PTben APval. ÖÖÖ van már 3x race bonus?
A legjobb az lenne, ha a PTvel többen játszanának és frissítenék végre azt a kibaxott szervert.
-
wazup86
tag
válasz
hugoagagyilo #25541 üzenetére
szerintem van ebben az egészben egy olyan dolog is, hogy a Magyarok kevesebb AP-t vesznek, mint mondjuk egyes külföldi országokban élők.
-
wazup86
tag
válasz
hugoagagyilo #25534 üzenetére
sajna tuti nem, mert EA hungary küldte
A kedvezmény csak a www.eastore.ea.com címen elérhető EA STORE áruházi vásárlásokra érvényes. -
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #25520 üzenetére
nem fogok
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #25518 üzenetére
Olvastam igen, azt hiszem kommenteztem is a reportot. (e-mailt esetleg kaptal rola). Ebben az uj velemenyirasos dologban is meg lehet emliteni azokat a dolgokat, de itt mehet minden verziorol az eszrevetel (nem csak Beta vagy Live).
Udv,
Laca
-
Karibaba
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #25494 üzenetére
A régi játékosok belefáradtak a sok ígérgetésbe, és mind lelépett!
Azon csodálkozom hogy még van 1-2 fanatikus aki még mindig játszik.Lehetetlenné teszik a játékot az új emberek számára is azzal, hogy nagyon nehéz a szintfejlődés, és nem lehet a kocsikat se tuningolni a magas szintek miatt.300-400xp/rp 1 futamra ha nincs3x race bonusod meg nem a tied a legjobb kör. kb 2000 verseny kellene a panama full tuninghoz és akkor még hol van a többi kocsi. Ki akar lvl30 szinttel stock pannival versenyezni 1 fullos ellen, semmi esélye.A class 1 meg 1-2 hét után unalmas.Nagyon sok embert hoztam a játékba, de a színfejlődés miatt mind megunta. -
bakosgabor57
őstag
válasz
hugoagagyilo #25481 üzenetére
Fúrja az oldalam a kíváncsiság, és különféle bogarak "ültetődtek" a fülembe, ezért most letöltöm a Level R-t a HotspotShield-el együtt és kipróbálom.
A béta tesztnél mintha megjegyeztem volna nem is egyszer, hogy ez nem is PT, hanem Level R - frissítés lesz... -
wazup86
tag
válasz
hugoagagyilo #25481 üzenetére
most a Level-R-t kik használhatják?
-
wazup86
tag
válasz
hugoagagyilo #25472 üzenetére
bálna harpoon
am ez így van, azért is nem veszek azt, semmire való szinte.. max gyorsasági pálya.
-
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #25463 üzenetére
köszi már szedtem le telepítőt a gamershell-ről.
-
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #25461 üzenetére
köszönöm a válaszokat,akkor jön a reinstall,első körben.aztán várom a béta utáni újitásokat.
-
m3tr0
őstag
válasz
hugoagagyilo #25454 üzenetére
Ment PÜ.
Én ma nem érek rá, jazz koncertre megyek.
Majd holnap zúzok a gamméval,akkor majd ráérek gyűjtögetni, jó játékot nektek. -
Viper26
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #25454 üzenetére
Rendben, megpróbálok 5 körül felmenni.
-
m3tr0
őstag
válasz
hugoagagyilo #25451 üzenetére
Értem. Akkor már csak az a kérdésem,hogy tudtok ajánlani egy jó csapatot?
Mert akkor inkább ott küzdenék. -
m3tr0
őstag
válasz
hugoagagyilo #25434 üzenetére
Vegyek Spiedot???!! Aztán miből?
A Cobrát se tudom rendesen tuningolni,hogy versenyképes legyek...tiszta vicc ez a rendszer... -
m3tr0
őstag
válasz
hugoagagyilo #25427 üzenetére
Level 15 -ön vagyok. Vettem Cobrát...jó meg minden, de kettes szintű cuccot megint nem tudok rá venni,mert ahhoz level 17 kell.
Remek.
Tudom,hogy Sim-ben kéne tolni, de nincs verseny ahova beférek, vagy 6 szintűek ellen kéne menni. Hát köszönöm...jó jó a játék, de így valahogy nem adja.
A sok AP-s meg megveszi a sok Imprezát meg Morello-t meg mindent aztán szarrá aláznak, na arra nincs szükségem.JetiRulez: hát ha egyszer kapnék AP-t én tuti Corollát vennék belőle! De jó lenne AP-t kapni ingyen.
Bár ha egyszer lesz Nissan S15,akkor azt. -
Viper26
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #25421 üzenetére
Ma itthon voltam/vagyok, sajna így volt időm rá..
Egyébként sikerült második helyen célba érni. -
wazup86
tag
válasz
hugoagagyilo #25417 üzenetére
felhasználási feltétel: napi 1000 AP beadása
-
Karibaba
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #25392 üzenetére
Biztos jó volt, lehet én is kipróbálom.
-
Viper26
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #25394 üzenetére
A szerveren is ünnep van?
Én lassan indulhatok melóba megint... -
nkarcsik
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #25394 üzenetére
Fotó természetesen van.
Leállás előtt 20 perccel léptem be, pont sikerült -
nkarcsik
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #25392 üzenetére
Gratula Nekik!
A béta szerver áll. -
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #25370 üzenetére
Én lehetőleg semmilyen körülmény között nem telepítek béta szoftvereket a gépre, szóval ez sincs meg.
De még Viper26-tal várjuk a jelentkezőket 60 körös TA-ra. Csak ki ne fagyjak. -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25368 üzenetére
Mennék ha tudnék! Szeretek versenyezni, de se kormány, se időm nincs most autókázni.
Remélem azért összejön.
Meghírdetem systemen hátha látja majd valaki és kedvet kap hozzá. A nyereményről ami livera jár nem szólok -
wazup86
tag
válasz
hugoagagyilo #25259 üzenetére
nem is tudom
az egyik áll, a másik meg mozog
-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #25240 üzenetére
Log fájl? Azt nem akkor készít egy program, ha össze is omlik vagy lefagy? Egyébként már biztosan bejelentette valaki más is, hiszen máskor is fordult már elő ilyen és akkor jött a szokásos "Whatta?".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest