- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
"Marha idegesítő, értelmetlen dolog."
Neked!
Engem 1álltalán nem idegesít.Nincs olyan túl sok hozzászólásom, hogy ez annyira zavarjon.
Nekem ez a dilim, ettől élvezek, nekem tetszik és ennyi.
És használom. Mert jó! És szép! Sőt, gyönyörű! Punktum!Majd ha, annyi idős leszel mint én, akkor már nem fognak az ilyen dolgok zavarni, hidd el.
Egészen más dolgok fognak zavarni! Hidd el. -
G@bi90MR
aktív tag
Quadro New Edition??? Lesz új Quadro?
Ma végre sikerült felidézni a régi szép PT-s időket. Csináltam Quadro szobát, ahova 5p várakozás után beesett egy emberke, gyorsan nyomtam is a readyt. Pálya B-Road volt, a verseny is szoros volt.
Néha óhatatlanul összekoccantak az autók, ment a verejtékes csatározás, és a sűrű elnézéskérés, yeahzés, végre egy tag, aki tudja mi a helyes verseny etikett, meg úgy a kulturált netes szórakozás.
Sajnos csak két verseny telt igazán jól. Több nem is volt. Mindenki wangázik, az egyéni kreált szobába nem jönnek az emberek, sok autó halott, class 1 ..... class 6.
A közbülső osztályok inaktívak. Nem tudom, részemről a PT Class 3-ig tart. Idáig az autók irányítása tökéletes! Normálisan lehet vezetni őket, érzi az ember mikor mit és hogy csináljon. Quadro igaz hogy nehéz, de állat, ha a gázpedálra lépek kúszni kezd a mutató, kanyarban kicsi fék és már sodródik is. Vezetési élmény a toppon!
Panama unalmas, mindenkinek van, szar. Minden versenyen máshogy viselkedikfolyik az úton, nem gurul, kiszámíthatatlanul megy. Phoenix is jó lenne, de azt még sokat kellene vezetnem, hogy normálisan tudjam uralni. Örvendetes a sok új kocsi, de nagy része AP-s, és az osztályok nőnek, mindig erősebb, jobb kocsi jön. Alig nyomulnak régebbi kocsikkal.
Tuningban nem lehetne megoldani, hogy a felni mérete manualisan állítható legyen, mint a Pro Streetben pl? Elég lenne csak a col méretét állítgatni, némelyik kocsin baromi béna a földhöztapadó szoknya + 13 colos kerék.
-
-
PaJa1
őstag
Aimless néven zaklatott, ezekszerint téged is. Napok óta ezzel jön h őt bannolták, a másik accját. Szerintem wanganon húzódott fel lvl40ig, mint még páran és a többi pályához hozzá se nagyon tudnak szagolni.
Nekem azon a futamon a kezdeti karambol után mindenki állt egy helyen, sejtettem baj lesz, aztán ledobott lognira kb a 2. körömben. Az meg a másik hogy csak Spit meg én mentünk táska nélkül, nekik tele volt a húcipőjükA replayen elég érdekesen mozgok
A replayen egyértelmáen látszik hogy szándékosan okozott karambolt. A ban jogos. -
Stig20
tag
Tegnap rám is írt valaki, ilyen ügyben de nem válaszoltam mert az angoltudásom annyi, hogy megértem amit írnak, de visszaírni nem tudok.
Csak pislogtam, hogy miről van szó, azt írta beszélni akar velem mert valaki a HUN klánból jelentette ezt a srácot...
Jah, és télleg tökmind1, hogy valaki hanyas levelen van, én is 36-os vagyok, de van hogy annyira bénázok, hogy 20-asok, meg annál is kissebbek is körberöhögnek. -
csaba0223
senior tag
Az semmit nem jelent hogy lvl40-es valaki! Veszek egy 16-napos Xp csajt meg poppert és pik pakk lvl40 vagyok! Van 1 pár ilyen köcsög! Tegnap tutoman hülyült meg, pedig nem kezdő! Nem hagyott explorerezni csak lökdösött kirugtam azt csá
Mondtam neki hogy higadjon le! Meg is tette
-
MaciG
addikt
10 hsz-el feletted Paja pont azt írta le mik jöttek a patch-el, szerintem nem nehéz kitalálni mi az offroad.
(#13252) [HUN]-Kisa : Úgy vélem neked tök8 mit veszel és mit tuningolsz, mivel te TA only vagy ...Amúgy meg bevett szokás az aeria games-nél, hogy ha jön egy új autó ami nagyon nem fogy (nem sokat játszom már, de én nem sok camarot láttam cl5-ös versenyeken sem), akkor kijön rá egy vagy jelen esetben 2 szint. Ha meg így se lesz elég gyors akkor jön még, szóval még ne temessétek.
-
PaJa1
őstag
Nem gyökérség. Minden átalam ismert netes fejlődős játékbna így van. PL wow. ott is volt 60as a max, most 70, aztán lesz 80.
Én anno kb fél évet álltam lvl30on, csak az RPt gyűjtöttem szépen. Most meg nem sietek a 40 végére, felesleges, ráérek bőven összeszedni a hiányzó XPt. Megtehettem volna egy verseny alatt is hogy szerzek 1 milla pontot, de minek?!
-
Creative997
őstag
Hát ha pannyt nem akarsz akkor vegyél mást és nyomulj alsóbb kategóriában (mint eddig). 3 van még: Harpoon, Forte, Stallion (+buggy és Destroyer, de azok off-road kat.) De a tuning az nagyon drága! Vagy vegyél driftes autót ha szeretsz driftelni, arra költeni se kell, csak megveszed, stb
Nekem már csak egy Toyota MR-2 és 2000GT kell, meg talán driftes autót veszek még és a többi kocsira nekem nincs is szükségem, majd egyszer egy skyline... -
Isten88
senior tag
Attól függ, kinél mi számít fullnak...egy 1280x1024-es 17"-es CRT vagy LCD, vagy esetleg egy nagyobb fajta 2048x1536-os felbontású LCD. Utóbbihoz szerintem egy 9600-as Geforce, előzőhöz szerintem megteszi egy 8600GT is, ha a videókártyákat nézzük. De gép-vételnél szerintem ne azt nézd, hogy a PT menjen rajta, mert úgy sem csak a PT-vel akarsz majd játszani.
-
-
Creative997
őstag
Nem vagy egyedül, de meg lehet szokni, utána már könnyen megy a kezelés. Speciel én teljesen feleslegesnek találom a 3Ds szobákat.
Hát sajnos ez a helyzet, pénzkeresés szempontjából. Marad a fun vagy azokon a pályákon kell menni ami sokat ad, viszonylag. És ehhez nem árt a 3x race bonus, de 30db az 10k RP. Én csak pár pályához rakom már be, amin van esélyem nyerni, enyém BLT és akkor sok bónuszt ad, mert különben az ára nem jön vissza.
Az a baj h mindenki wanganozik alig van pár értelmes szoba. Vagy núbiaiakkal teli class1 derbi megy. -
Creative997
őstag
Hali újra itt!
Nem, már régóta nem jövedelmez olyan jól mint anno. Utána a drift lett keresendő a Hangar pályán körbe-körbe (görbe bögre), lehetett csúszkálni min 7 milákat és ha volt server bonus + csaj, duplázó akkor 10 percért lehetett kaszálni elég sokat (de azok nélkül is jól lehetett kaszálni). De ezt is elvették, megváltoztatták a pályát. Minden combos pénzszerzést elvesznek. De van még 1: de azt akkor érdemes ha van server bonus + csaj és duplázó úgyszintén. A neve fánkozás
Tokyo-Team Driften megállsz az egyik kanyarban és fánk alakban pörögsz h perfect drifteket kapjál. Ja és kell hozzá 3x race bonus és a végén mindent 3xoz. A végén, egy 2 órás pörgés után sok százezret kereshetsz. (de server bonus meg nem nagyon van
)
Hát ez van most röviden.DZSÁ, fanatikus tag vagyok
-
Plokijuma
aktív tag
Gyerekek, ne legyetek már ilyen hülyék!
ne torrentezzetek, töltsetek stb., amíg játszotok...még, ha korlátozzátok se nagyon
Lagosak lesztek/lehettek és nem fogja minden játékos megkapni a pontos pozíciód... Ezekután ne csodálkozzatok, ha kiütnek titeket véletlen egy-egy TA futamon vagy pro vs versenyen. Sőt CTF-es repülő kamionok/buszok is a lag miatt vannak, mert valaki picit lagol és szétcsúszik a szinkron... vagyis pár játékosnál totál máshol lesznek a kamionok és buszok emiatt...u.i.: bocsi, de kicsit nyers voltam. Szerintem joggal. Szörnyen rossz lagos játékossal játszani... Különösen bosszantó, ha a lagolás okáról a játékos tehet.
u.i2: Sp!t az asztalra kidobások általános probléma nagyon sokaknál (nálam is)
-
mazda626
addikt
8600GE 265MB @ 665/1700/2000MHz
1024 minden csúszka a legnagyobbon, noise és motion blur effekt alapból kilőve. Így magányos autózásnál 70FPS átlag, hagyományos versenyek pályától függően max player számnál 50-25FPS, TA max playernél is stabil 30FPS, de fogalmam sincs mitől, néha szélárnyéknál leesik 8-ra, máskor meg 3 szélárnyéknál is marad 30. Circuit és Tokyo egyes pályáinál ugyanazon szakaszokon indokolatlanul leesik a képkockaszám. Állíthatók felbontást, minőséget a helyzet változatlan. Optimalizálni kell még.
Emiatt hanyagolom mostanság a játékot, irritál és felhúz, hogy a teljesítményingadozás miatt nem tudok jól menni. -
Coyot
őstag
quadro szrintem nem éri meg, haveris költ rá 100ezreket és 2secel megy jobb időt b-roadon mint én a lionnal
nekem a következő valami nagy dög autó lesz stallion vagy hasonló
A speedbug meg nem tom, de a srác egym után 5versenyen ment uilyen időket, akkor neki mindig van speedbugja??? valaki monnya meg hogy kell előszedni
-
Dr. Romano
veterán
-
-=ZS=-
tag
Én hétvégén otthon voltam ősöknél, nekik nincs G25ük
úgyhogy billel nyomtam én is, viszont mindenkinek bátran ajánlom, hogy egérrel kormányozzon! Símán tudtam béródon a legjob időm körül autózni, TA-ban tartani a szükséges íveket, sokkal jobb mint billentyűzetről! Úgy volt beállítva, hogy az egér kormányoz, 'A'-'Y' a gáz-fék, bal-jobb egérklikk a fel-le váltás. TA-hoz a kormány elfordulást visszavettem 100°-ra, béródhoz 145°-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest