- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
[HUN]Dani!
PM!!!!!!!!!!!!!!! -
[pH]Lacika
tag
OBB-s lányok!
Mindenkinek PM!!!! -
[pH]Lacika
tag
Olvasd el, kinek, hol és miért jött elő ez a hiba kód.
Többnyire hálózati hiba, de van akinél a word okoz ilyet.Nézd meg a tűzfalad, vagy a vírusirtód, hátha közülük valamelyik okozza ezt a hibát.
Illetve felajánl az oldal 1 silverlight nevű progit amit tölts le és telepítsd hátha az megoldja a problémád. Bár csak vista és win7-alatt működik. -
[pH]Lacika
tag
-
[pH]Lacika
tag
válasz
bumbalaci55 #19303 üzenetére
Isten vagy! Köszönöm!
Már halgatható is az OBB-s zene lejátszóban!
Sőt a letöltések menüből a PT teljes zenei anyaga leszedhető!!
Köszönet érte PaJa1-nek! -
[pH]Lacika
tag
A zenék részlegbe nem feltétlenül a PT- zenéit szántam. Az csak úgy extraként van ott. De azért azokat is felteszem, mert látom nagyon sokan igénylitek.
Nincs meg véletlen valakinek a "slowmotion" video alatt szóló zene? Vagy legalább az előadó neve kellene.
-
[pH]Lacika
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Elkaptam a lányomtól az influenzát, taknyom nyálam egyben és még ráadásul lázas is vagyok. -
[pH]Lacika
tag
Nagyon beteg vagyok!
Nem tudom így hogy fogok játszani. Feltehetőleg ma sehogy. -
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #19175 üzenetére
Mindenkit megfertőztem!
(Megharaptam)
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[HUN]-Kisa #19151 üzenetére
Jött valami frissítés!!!!!!!!!!!
-
[pH]Lacika
tag
MINDEN KEZDŐNEK AJÁNLOM FIGYELMÉBE AZ OBB-s WEBOLDALT!!!!!!!!
Itt rengeteg infót megtaláltok a játékról! -
[pH]Lacika
tag
válasz
fekeandras #19127 üzenetére
fekeandras!
Nézz PM-et! -
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #19102 üzenetére
Nem kell hozzá semmi!
Én mindig így csinálom, csak simán az aktuális könyvtárat másolom, vagy írom dvd-re. Mind a 8 accot így csináltam! Csak simán átmásoltam 7db vinyóra és már működtek is.
Igen, nekem 8db vinyóról fut a game! Az összes acc külön hdd van. -
[pH]Lacika
tag
-
[pH]Lacika
tag
válasz
SSP33DY #19049 üzenetére
Teljesen igazad van!
Én pl. nem tagadom egy elég kemény versenyzőnek tartom magam. Miért is? Mert ha látok egy icipici rést, ahova már beférek, akkor már ott is vagyok, aztán ha ezért kilököm a másikat, i am sorry! Biztos sokan ki lennének borulva a dolgon.
Kell az a ghost on!Tegnap Karibabával meccseltünk és ha nem lett volna ghost, akkor kb 1000.000 kilöktük volna 1mást. Így meg, egymásba olvadva nyargaltunk. Nagyon jó volt.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Ricco_hun #18991 üzenetére
A face book-os event nekem nem sikerűlt, de biztos béna vagyok.
Az viszont már tényleg vicces, hogy egy 1,5éve futó játékba még, mindig ilyen kevés az optikai tuning. Pedig lefogadom az invictus-nál van vagy 1000féle mindenből de a játékba mégsem kerűl be semmi.
És az is érdekes, hogy nem jönnek az autók!! De miért? Azt vágom, hogy a liszenszelt kocsik, sokba vannak az aeriának, na de a fantázia kocsikkal mi a penész van?
Nincs már miért fejlődni, meg gyüjtögetni. A morello-óta nem jött 1db rp-s kocsi sem.
Pedig ha más nem, legalább class7-be csinálhatnának 1pár ellenfelet. Gyakorlatilag a class6-ban is csak 2-ő járgány van mert a 3.az csak úgy van, semmire nem jó (Camaro).
Nem értem miért nem lehet telerakni a játékot optikai tuningal, meg persze autókkal.
Ja és mi a bánatnak kell minden kocsihoz más menetulajdoságot csinálni? Tök fölösleges, lenne minden classon belűl 20 autó ugyan azon tulajdonságokka, így mindenki a neki tetsző járgányt venné (külsőleg tetszőt) és viszonylag kiegyenlített versenyek lennének. Minden az ügyességtől függne. Meg attól, hogy ki milyen beviteli eszközt használ. -
[pH]Lacika
tag
Grat FRC, csabesz és Ofi asszony!
Grat OBB Boss! Ez már nem semmi!
Grat Crea! -
[pH]Lacika
tag
válasz
<-OBB->Herti #18971 üzenetére
Hát igen! Tegnap még RP milliomos voltam (3300000rp vel) aztán belelendültünk a crew tuningba és a végére pontosan 0 rp-m maradt!
Aztán 1 gyors explorer és már nem is pisilt le a kutya. -
[pH]Lacika
tag
Éjszaka futottam egy nagyon érdekes explorert!
Kb. 3x gyorsabban ment az itemek közötti felszedési idő!
Nagyon kellett kapkodnom magam!!!!!!!
Sőt inkább rettentően kellett!Valki járt már így?
-
[pH]Lacika
tag
Nem értem! Egyszerűen az Accel csajtól, én nem hogy 3mp gyorsultam volna, hanem inkább 3mat lassultam.
Ez hogy lehet?
Elájulok! -
[pH]Lacika
tag
SSP33DY!
Privi!
-
[pH]Lacika
tag
OBB-sek!
Olvassátok a híreket!
Van 1 nagy kihívásunk! -
[pH]Lacika
tag
Juhúúúúúúúú!
Én is megkaptam ugyan azokat a cuccokat GM_1fastcrx-től mint Speedy tesóm! -
[pH]Lacika
tag
válasz
barnabasbela #18489 üzenetére
barnabasbela!
Akkor küldesz újat, amikor akarsz és én máris teszem a helyére.
Köszönöm a dicséretet. -
[pH]Lacika
tag
Új Event!
Magyarra fordítva! Itt olvashatod www.obb.zoldneon.hu -
[pH]Lacika
tag
Köszönöm mindenkinek!
Igyekeztem!Gabesz: Bővülni fog a háttér letöltés, meg minden fél letöltés is. Ígérem.
Szerintem jó ötlet a találkozó!
A kivitelezés lesz nehéz, mert az ország minden részéről vannak itt a PH-n.dokar: Személy szerint nem, sajnos, de majd utána kérdezek a profiknál.
Mariann: PM-ben ment a kód!
-
[pH]Lacika
tag
IGEN!
Itt a nagy pillanat!
Elindult az OBB crew honlapja!!!!!!!
Amely egyben, Project Torque Fun site is!Van még mit finomítani, de azt majd szépen lassacskán, időről időre, egyszer csak.
Akinek van kedve ismertető, bemutató, oktató és bármiféle PT-vel kapcsolatos irományt írni az bátran tegye, szívesen fogadom és a weblapra felteszem.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
.-Blade-. #18305 üzenetére
Ahogy érzed!
Holnap depütál az álltalam készített OBB és PT fun site!
Bár hozzá teszem, az enyém az OBB crew miatt készül.
Bár az is igaz, inkább PT web oldal a jellege, ebben a formában, ahhol most tart.Mielőtt hozzá kezdenél, várd meg az enyémet, nézd meg és csak utána dönts arról, hogy kell e 1álltalán a tied.
dokar: Örő bodotád!
-
[pH]Lacika
tag
Köszönöm mindenkinek!
Igyekeztem széppé és átláthatóvá tenni. -
[pH]Lacika
tag
válasz
barnabasbela #18249 üzenetére
Nem kell sok minden csak 1pár dolgot, amit úgy érzel, hogy nem árt.
Mivel foglalkozol, mennyi gyereked van, mióta játszol a játékkal, hobbi, bár mi.
2-3 mondat elég!
SSP33DY írásán majd elájultok az tuti. -
[pH]Lacika
tag
SSP33DY,bgabor6, erdol, nézzetek PM-et.
-
[pH]Lacika
tag
Van már az OBB-nek e-mail címe!
obb.crew@gmail.com
Spammerek és zaklatók kíméljenek!
-
[pH]Lacika
tag
Szia!
Mindet megkaptam! Már teszem is fel a javítást.
Jó sokt írtál magadról.
Én nem írtam ennyit saját magamról.
A jövő hét elején közkincséteszem az OBB-s oldalt! De már nem annyira csak OBB-s hanem már egy totális magyar PT fun site.
Nagyon sok vele a meló, 1hete nem játszottam már a játékkal a web oldal miatt. -
[pH]Lacika
tag
válasz
barnabasbela #18119 üzenetére
Már csak azért is mert mi az OBB-ben egy nagy család vagyunk!
Neked is szól az üzim, hogy írj magadról, meg ha leghetséges, küldj 1 képet az OBB-s weblaphoz. -
[pH]Lacika
tag
Kedves OBB tagok!
Látom senkit nem érintett meg annak a híre, hogy készül a homepage.
Kértelek titeket, hogy mindenki írjon pár sort magáró, esetleg küldjön képet(ket) a kocsijáról, saját magáról.
Pl: mikor kezted a játékot, mennyire szereted, stb.Kb. még 1hét és mindenki láthatja a weblapot!
Igyekszem a lehető és persze tőlem telhető legjobbat osszehozni.Erre az e-mail címre kérem az infókat, képeket (ormos1972@gmail.hu) és persze mindenki írja bele a játékban használt nick-jét.
Köszönettel: =Werewolf=
-
[pH]Lacika
tag
válasz
barnabasbela #18101 üzenetére
Fel vagy véve!
Üdvözöllek az OBB-ben! -
[pH]Lacika
tag
válasz
barnabasbela #18099 üzenetére
Szia! Legyél Kb. 30 éves és jelentkezz a crew-be játékon belül!
-
[pH]Lacika
tag
Szógálati közlömény!
Kedves OBB tagok!
Kérök mindönkit kűgyön 1 kis lejírásot magáró, mög fotótot az ótójáró mög magáró.
MERT BIZONY KÉSZÜL AZ OBB-s WEBOLDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
[pH]Lacika
tag
válasz
Ricco_hun #17939 üzenetére
A 2.legdrágább tuningos! Hiba volt megvenni! Vette sokkal jobb! Gyors de nem tud kanyarodni! Teljesen mind1 milyen balanszot teszel rá, kanyarodni nem fog.
Viszont plusz 10% tapadással verhetettlen.
Arra nem emlékszem mennyibe volt a tuningja, mert a felét ap-ért vettem rá. -
[pH]Lacika
tag
Tényleg!
Boldog nőnapot! -
[pH]Lacika
tag
válasz
UnConnecteD #17860 üzenetére
az sms árát nem tudom de amint rájöttem elmondom.
-
[pH]Lacika
tag
Köszi nep!
Mire váltanál? Csak kíváncsiskodom.Dokar: Első felindulásomban a teljes számlám értékét írtam ki. Kb. a két számlámból olyan 17ezer volt az ap-s próbálkozás és ezért kaptam 4100ap-t. Ennyiért kb.8500 lehetett volna venni. Bár a nagyobb összeget abból sikerült összehozni, hogy figyelmetlen voltam és nem vettem észre, hogy sms-t kell küldeni és nem pedig felhívni a számot. De ez mekkora szemétség, ha felhívod, és ugyan nem kapsz semmilyen szolgáltatást, akkor is levonnak hívásonként 1500+fát. Meg az is szemétség, hogy sem a hívás sem pedig az SMS ára sehol nincs feltüntetve. Zsákbamacskát veszel. Nem volt olcsó!
-
[pH]Lacika
tag
Szolgálati közlemény!
Nevet váltottam játékon belül!
Az új így hangzik =Werewolf= -
[pH]Lacika
tag
válasz
SSP33DY #17842 üzenetére
Grat mesterek!
Senki ne vegyen ONEBIP-en keresztül AP-t mert 1 kurva nagy csalás az egész!
A T-mobil-os számlám 9000-ft lett a pannonos 20.000.ft
Persze ebben benne van az is hogy én marha felhívtam azt a 90-es számot töbször melynek díja hívásonként 1500ft +áfaPersze sms-t kellett küldeni nem pedig hívni.
Ezt a kis dolgot persze sehol nem írja a az onebip oldal. Az sms árát most nem tudom, de az is hasonló összeg. TE ATYA ÚR ISTEN minnnnyááá megőrülök!!Még valami! Az a szemét onebip nem enged 3600ft 1xre feltölteni csak 2db sms ben. Még nagyobb lehúzás!!
-
[pH]Lacika
tag
Befogják ők látni, hogy ez nem jó így és reménykedem benne, hogy jobban átgondolják ezeket a szinteket.
Emeljék, rendben van, csak nem mindegy, hogy 10ről 13ra vagy 35ről 40re tolják a szintet mert hát a 10 és 13 között néhány ezer xp-ről beszélünk 35 és 40 között meg több millió-ról és így tovább.
Nagyon sajnálom a most kezdő játékosokat. Biztos csodálkoznak hogy hogy a fenében lehet 1álltalán egy pannit maxra tuningolni. De azon fognak jobban csodálkozni, hogy vannak akiknek még a szintje meg sem közelíti azt, hogy 1álltalán megvegyék azt az autót nem hogy már fullos legyen nekik.
Ezzel totál elriasztják a játéktól az embert. Főleg ha majd látja, hogy tőle alacsonyabb szintű emberke sokkal jobb kocsival nyargal.
De szinte biztos vagyok benne, hogy újrafogják kalibrálni a szinteket, mert ebből már valóságos lázadás van.
-
[pH]Lacika
tag
Úgy látom ez a név választásom jól sikerült!
Amúgy a spanyoloknál ez 1 valós név. Vagy itt van pl. 1 ital neve Pina Colada.A kedvenc képem a corvette a levegőben, hát az mekkora fun, a rajt pillanatában leejt a pályára, majd szét hullik a kocsi.
-
[pH]Lacika
tag
Sajnos az OBB mint csapat alulmaradt az FRC-vel szemben.
OBB 37pont
FRC 35pontA kevesebb a jobb.
-
[pH]Lacika
tag
A tegnap esti OBB Vs. FRC összecsapás végeredménye a kettő éles összecsapásból:
1.futam 2.futam
FRC Gsrmax 1, 4 = 5 pont
FRC csaba0223 2, 2 = 4 pont
FRC DjCsabiC 4, 6 = 10 pont
FRC Ofi1978 8, 8 = 16 pont1.futam 2.futam
OBB [pH]Lacika[HUN] 3, 1 = 4 pont
OBB (ph)pappen(HUN) 5, 3 = 8 pont
OBB SSP33DY 6, 5 = 11 pont
OBB Herti 7, 7 = 14 pontA kevesebb pont a jobb!!
A győztes OBB [pH]Lacika[HUN]
4pont
2. helyezett FRC csaba02234pont
3. helyezett FRC Gsrmax5pont
4. helyezett OBB (ph)pappen(HUN) 8pont
5. helyezett FRC DjCsabiC 10pont
6. helyezett OBB SSP33DY 11pont
7. helyezett OBB Herti 14pont
8. helyezett FRC Ofi1978 16pontAzért OBB [pH]Lacika[HUN] lett az első mert több győzelmet aratott!
Ha a többi fun-t is hozzá vesszük akkor szintén OBB [pH]Lacika[HUN] lenne a győztes.Nem vagyok nagyképű!
Ha nem jól számoltam szóljatok!!!
Szuper jól éreztem magam lányok fiúk! Ennyire még soha nem izgultam mint ez alatt a pár verseny alatt.
-
[pH]Lacika
tag
Gyerekek, óriási volt az OBB Vs FRC fun összecsapás!
Ilyet többet kellene csinálni! -
[pH]Lacika
tag
válasz
Ördögmanus #17607 üzenetére
Inkább vegyél egy ilyet:
Sapphire Radeon HD 3650 512MB DDR2, 128bit, DVI, TV-out (AGP)
ezzel biztos jó lesz. Az ára sem vészes. (23.352-huf) -
[pH]Lacika
tag
válasz
Ördögmanus #17604 üzenetére
Menne, csak élvezhetetlen lenne. Sajnos.
Még egy 9600xt-vel és egy 3000mHz hyper trading-es procival is gázos, 2giga ram mellett. -
[pH]Lacika
tag
Nálam megint jött egy 10mega körüli frissítés!
-
[pH]Lacika
tag
Szolgálati közlemény!
Ofi78 nézd meg a PM-et!
-
[pH]Lacika
tag
És igen! Itt az újabb 3.1megás update!
-
[pH]Lacika
tag
Szolgálati közlemény!
SSP és Nep olvassatok PM-et!
-
[pH]Lacika
tag
Jó lett ez az új folt!
2percenként kidob. Ha 1álltalán betölt. A gifteket nem lehet használni hiába nyomok a use gombra.Ez nagyon szép volt Invictus! Grat!
Én elkezdenék új programozókat keresni.
A javítás (Patch) = Rosszabbá tétel!
Frankó! -
[pH]Lacika
tag
Na ez is meg hülyült!
-
[pH]Lacika
tag
erdol mester itt egy kis útmutató onebip-hez, bár az is igaz, hogy nekem nem müxik így sem.
-
[pH]Lacika
tag
Valaki rájött már hogyan kell ezt az onebip-es dolgot csinálni?
Mert nekem addig oké míg kéri, hogy adjak meg 1 összeget amit felakarok tölteni, kidob egy 0690-s számot, felhívom és egy női hang bemondja, hogy írjam be a képernyőn megjelenő 7számot. Na de nem látom a 7 számot.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- Háztartási gépek
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest