Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Soni17 #15406 üzenetére
Aeria Point - fizetős v eventen, challenge módban nyerős
Reward Point - versennyel XPvel együtt kapósSpeedR,
300as táp már ehhez a konfighoz kevés. 700 watt elég lesz még egy ugyan ilyen VGAhoz is
Azért X48 mert ebben már jobb a PCI-E vezérlés. Simát akartam volna, nem C-t, dual lan hasznos, nekem. Eredetileg ASUS lett volna, de mostanság eléggé nem jó hírek terjengenek róla. MSIvel eddig nem volt bajom.
Nem ragaszkodok a DDR2höz, a nem Cs lap már nem is támogatja. Ennek a ramnak jó az időzésítései.
Gyári OCs vidkari nem kell, Quad procira a játékéknak nincs szüksége, nekem sem. -
Isten88
senior tag
válasz
Soni17 #15328 üzenetére
Akkor kell beírni a jelszavad, mikor megnyitod a levelet, amit küldtek, látsz benne egy linket, rányomsz és kér egy jelszót, amiben kell, hogy legyen nagy- és kisbetű, valamint számot is kell tartalmaznia. Remélem így már sikerült, mert több millió felhasználónak nem okozott gondot. ;) Aztán csak sikeresen...
-
Creative997
őstag
válasz
Soni17 #15201 üzenetére
Azt amivel beregisztráltál a www.aeriagames.com oldalán!
tgabo: tény, mivel hátsókerekes. Sztem az egyik legjobb kocsi a stallion. A legjobb tanács az az hogy neked kell tesztelgetni a balancokat! Mondjuk magamból indulok ki: volt olyan kocsi amihez vettem balancot, amit mondtak és nem volt jó nekem. Bemész a boltba, felrakod a balancokat és mielőtt megvennéd, rámész a Test-re és ott Circuit v Mud (inkább előbbi) és tesztelgeted őket. De ez a te döntésed!! (én sok RP-t buktam balancokkal mert lusta voltam tesztelgetni és van olyan gép - Vette - amihez minden balance megvan, mert számomra kényes volt ezt a kocsit balancolni)
Egyébként sokan Aero F+-t és Grip R+-t vagy Aero F+, Grip R, stb szoktak használni. (éln mondjuk nem, csak ritkán)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest