Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lehet... Szívesen látnám viszont a régi játékot (1,5 évvel ezelőtti állapot) és azt a közösséget.
Lvl 35 voltam, single módban hova lehet ezt tovább fejleszteni? A küldetésekből az életben nem jönne össze annyi XP, hogy szintet lehessen lépni emberi időn belül.Más: Nem lehet normálisan balra kanyarodni még mindig. Se billentyűzettel, se gamepaddel. Igaz, hogy kicsit szét van már hajtva szegény gamepad, de más játékban ez a jelenség nem jelentkezett még.
-
PaJa1
őstag
Az autók valódi megfelelőjének meg tudod nézni az adatait. A játékban is hasonlóak szerintem.
A balanszokat én is el szoktam felejteni mivel megyek. PTben jó mert ott van 3 preset és azok szinte mindegyik autónál amivel sűrűbben megyek egyforma. Verseny, drift, top speed-egyéb hülyeség -
PaJa1
őstag
-
Blade.T
tag
dokar úr "vmi idióta kitörölte a levelr-ra szavazók oszlopát. bár van tippem, hogy melyik penge lehetett az."
Remélem nem rám célozgat!Máskor mielőtt célozgat vkire, vegye be a gyógyszerét kérem.
Mellesleg magasról leszarom a levelr-t, majd pont azzal fogok foglalkozni ki szavaz rá.. -
PaJa1
őstag
Akik panaszkodnak azok valószínűleg az arkád játékot részesítik előnyben vagy kisiskolások.
A német verzió még arkádabb lett mint az amcsi, de a sim részt bővítették illetve kiterjesztették minden módra, lehet választani. De sim szobát csak akkor csinálhatsz ha letetted az összes tesztet. Lehet, hogy már nem így van, megváltozott, de a verziót amit próbáltunk abban ez volt és ez jó.Szerintem is hanyagolni kéne ezt az IP blokádot és az ezt kiváltó okot is!
-
PaJa1
őstag
Hmm akkor a CL1 kocsik véglegesek RPért is. Nekem úgy rémlett, hogy minden amit örökre veszel azért fizetős ponttal kell csengetni, úgy fest ez változott.
Crea, hogy haladsz az időpont és pálya egyeztetéssel?
Nekem mindegy melyik pálya lesz, konkrét időpontokat nem tudok előzetesen mondani. Két hetente péntek délutánból és hétfő reggelből kiesik 5 óra, plusz amikor még padot koptatok
illetve még nem tudni mikor lesznek vizsgáim.
Az megoldható, hogy a csapatok lejátsszák a meccseiket egymással és annak az eredményét mind a 2 csapatból valaki feltölti valahova és az alapján kapnák a pontot? Így nem kellene minden versenyre felügyelő, azok önszabályozóak lennének, mivel egyik csapatpárosnak sem érdeke, hogy ne egyenlő esélyekkel induljanak. De a létszámnak fixnek kell lennie a pontozás miatt.
Úgy fest, hogy a HPT nem indul, Wandal visszalépett. Matrix egyedül maradt, sajnos úgy nem lehet indulni. Mátrix átmehet a pH-s csapatba szerintem. Így egy 3 fős és egy 4 fős csoport maradt.
Nevezhetek én is? Szeretek versenyezni, főleg ha nincs tétje, így nem olyan borzasztó a vereség
Meg már hiányzik a versenyszellem a játékból amit régen, ligákon és egyéb rallikon átéltem.
-
PaJa1
őstag
Nem ugyan az, éppen ezért nem azzal játszunk. A játék el lett baxva 2 patchel ezelőtt, ezek a patchek felkerültek a LVLRbe, PTre nem. LVLRből sokan emigráltak PTbe még úgy is hogy előről kezdték!
Csak hogy kis képet fessek mi történt a játékkal: Játékmódok tűntek el, most meg vadi újként hozzák őket vissza...hát ez tényleg legalja; Autókat bérelni kell, az összeset, ha örökbe akarsz akármilyen autót akkor csengetned kell érte GPvel. Menü,design összekuszálódott, mint ilyenkor szokhattuk, de ez most szerintem annyira nem lett rossz, szokni kell és akkor egészen barátságos lesz. Meg az, hogy rengeteg mindenért kell valós pénzes ponttal fizetni...ááá hiába olcsóak a cuccok, de sok kicsi sokra megy! Szerintem akinek van pénze az lvlrben többet költene mint PTben(ha csak az árak lennének a különbözők).
Na és akkor, hogy a sok eddig LVLRes emberke ne tudjon mással játszani, csak azzal amit az ő területén "fogni lehet" ezért beélesítették az IP blokádot, ami jogos, mert a kiadók szerződéseiben benne van, hogy mely területekre vonatkozik a "játékszórási joguk". Nagyon sokáig csak a japán verzióban volt ez benne. A többi piacon meg nem volt különbség a termékek között így nem is volt ilyen vándorlás illetve preferencia rendszer ami miatt valamit jobban, többen játszottak volna, mint másikat.
Az AGE-nek is meg kellene kapnia a foltot, nem azt ami tönkrevágta a többi LVLRt hanem asszem a 3. generációt azóta, a LVLRbe is lehet hogy már fent van valami ami orvosolja a súlyos hibákat. A javított verzió, (elfelejtettem a csaj nevét...annyi volt már) már szerintem mindenki számára elfogadható, egyedüli hátulütője amiről nekem tudomásom van az a kocsibérléses rendszer. De szerintem ez egy eszköz, hogy valamiképp mérsékeljék a felhalmozott RP mennyiségeket és AP vásárlásra buzdítson.
Asszem ennyi....
Unconn, 1el fentebb, jogos -
Ricco_hun
senior tag
Nem történt semmi változás. A játék hangulatát megölte az aeria. Simvs-ben néha elkóricálunk oszt annyi. Egyesek már letörölték a játékot, míg mások árulják/elcserélnék az account-ukat. Az meg, hogy töltés közben is lehet bp-et pakolni csak újabb indulatokat szül az amúgy is kevés játékos között. Jah és arcade-ban valamiért 4-szer annyian vannak.
Talán a sok,reklám által bepalizott újonc, akik még nem jöttek rá, hogy mi is a szomorú helyzet a gammával. Vagy csak így jó nekik, mert nem tudják, hogy előtte milyen volt. Nekem személy szerint a kombózás hiányzik...de nagyon. Nem csak az rp szerzés miatt. A kombózásnak volt egy fílingje, ott lehetett a legtöbbet ismerkedni, dumálni, hülyülni az emberekkel. Most csak belépsz simvs-be, se köszönés, se semmi, egyből rányom a startra, majd a végén mehetnek a bp noob-ozások meg a hasonlók, mert nem lehet szabályozni a bp használatot. A TA-ról nem tudok nyilatkozni. Ott is sok lehet a gyökér, de szerintem a Te privát, pro társaságod még megvan, szóval számodra nem sokat változott a gém.
-
Nem tudom hogy egyáltalán megérné-e neki, vagy be tudná-e bizonyítani hitelesen az igazát, de sosem könnyű a jogi út...
Ahogy látom olyan "szardobálás" féleség megy mindkét fél részéről. Az Aeria azt mondja hogy az Invictus akarta lecserélni a fizikát CTF-ben és SimVS-ben, mert az Ázsiai piacnak erre van igénye (nem értem mit keres a PT az ázsiai piacon, ott elvileg LevelR néven fut). Az Invictus fanok pedig azt mondják hogy az Aeria milyen szemét, mert lehúzza az embereket, a pénzükért cserébe egyáltalán semmit, vagy csak nagyon keveset ad. Nincsenek már akkor Rush-ok mint régen.Hogy kinek van igaza, azt kívülről (játékos szemszögből) nem lehet eldönteni.
Szidják itt az ingyenélő versenyzőket is, hogy miért nem képesek fizetni legalább egy 1000-2000AP-nyi dollárt. Ezzel azért gondolom számoltak a fejlesztők és a kiadó is, hogy mi lesz akkor, ha valaki(k) az ingyenes játékot tényleg minden költségektől mentesen szeretnék használni. Eleinte tetszett nekik, nem nézték annyira rossz szemmel, de mára már elhatalmasodott a megélhetési harc és mindenképpen szeretnének a játékosokból "kicsalni" egy kis pénzt. Van aki fizet, van aki távozik...
1, maximum 2 évig fenntartják a játékot, aztán vége lesz, lekapcsolják a szervert és kész. Minden véget ér egyszer. Lehet kapunk egy új játékot helyette, lehet nem...Akik ingyen éltek eddig, azok jól tették, nem vesztenek semmit.
OFF off -
SSP33DY
aktív tag
Drága legokosabb, és mindenre választ találó dokar testvér!
Semmi indulat. Csak a hozzáállás! Paja is ugyan úgy gyúrt régen velünk és a "családunkkal" explorerben, mint mi! Az irónia az benne, hogy ne fikázza azt, amiből ugyan úgy profitált, mint mások. Ha nem tetszik neki az explorer, vagy megúnta,akkor hagyja abba, de-és pláne- GS létére NE örömködjön már annak, hogy egy jó lehetőség megszűnt a játékban! Mert játék, igen, az! Az a szaros explorer meg tökéletes volt arra, hogy ha már beleszeretsz egy verdába fel tudd tuningolni.. mondjuk 2 hét alatt kényelmesen, és ne 2 év alatt, ráúnva mindenre.. DE ott a CTF.. Paja másik kedvence.. azért, mert szivatják, és nem ő a legjobb benne, ezért ott is mindenki "autórángató idegbeteg".. mert ahhoz a módhoz az a stílus kell.. nagy kaland.. DE NE fikázza, ha nem megy, ne erőltesse! Ott van a sim vs.. elvileg (nem kétlem, dehogy) ott segítség nélkül, bill.-vel megy, és mindíg jól elver minket, a driftről nem is beszélek.. az megy neki.. jjéé, azt nem fikázzuk.. stb..stb..stb.. Teccik ééteni? A gúnyos, vigyor az arcán, pont ezért, és pont tőle esik szarul! Röviden...Crea tesó.. tényleg szeptemberben farmoltál utoljára..??kkhhmmm...
Mindegy.. dokart akármennyire is nem szeretjük, valahol igaza van.. de majd az nfs-ben letolom a fűre
Na pá, megyek farmerkodni
-
Ricco_hun
senior tag
A drag meg a challenge az nem halt ki, azok be sem indultak soha. Bár asszem itt a ph-sok között volt valaki, aki direkt drag-ra edzett a phoenix-ével.
Most így belegondolva pedig én is szívesen mennék gyorsulni, de ha egyszer nem lép be senki abba a játékmódba (jó, max van egy jelszavas szoba oszt annyi). -
PaJa1
őstag
Igen ott is!
Úgy fest valamiért egy régebbi még az elfogadhatónál is bugosabb verziót tettek fel először. Erre csak:
Steering responsnak is kéne lennie elvileg. De ha nincs akkor billentyűvel a gyakorlásban lehet hogy lassu, de versenyben azonnal reagál.
Drift mód már nem csúszik annyira, és ha jól sejtem akkor a fordulatszámtartománytól sokkal jobban függ az, hogy mennyire csúszik az autó segge, a régi jobb volt.
Nekem elvileg már kéne hogy legyen Cobram
Másik 3 nem GM játékossal egyetemben.
-
dokar
addikt
bazz de szar, a TA Rookie úgy gyorsul, mint az Astrám
a deadzone se váltotta meg a világot, picit jobb lett, a skálán jobban mutatja a változást, mint játékban érzet, főleg a nem lineáris cuccnál.
egyébként kiírták, hogy 5 perc múlva restart, számolt vissza, aztán 4 perc hátra volt még és lelőtte magát. -
SylarHUN
senior tag
Ebből látszik, hogy ez a játék "nem ingyenes" és a fejlesztők meglettek fizetve!
Sajnos a PT-re nem tudnak dollár százezreket vagy milliókat költeni a készítők.
Ez akkor lenne lehetséges ha nem lenne a pt-ben az a rengeteg ingyenélő!!!!!
Invictus-ék is tudnának ilyet, meg még jobbat is, ha meglennének fizetve rendesen. -
-
PaJa1
őstag
Én értem miról van szó... volt már benne részem, írtam is.
Az ötlet jó, már felmerült ezelőtt is, csak szervezve nem volt még hivatalosan.
Arnis nem érti hogy nem a roncsderbin van a lényeg, csak az is megengedett. A forumon eléggé szögletes az a manus.Mellesleg GM is jóváhagyta a BattleTrack stílust, legalábbis úgy emlékszem. Amikor elkezdődött a BT akkor volt róla szó a forumon.
Most ha feltolja a sejhaját akkor megkérdezem hogy szervezni lehet e majd ilyet.
-
Creative997
őstag
Te, nem tudom hanyas szintű vagy, de össz kb 280k RPt kellett költeni TAs kocsikra (plusz festés és inixo), tehát nem hiszem h nem lenne RPd felgyúrni egy RPs gépet Simre, mert egyébként mi másra költenéd? Inixora max. Majd ha jössz át akkor szólj és elagyabulállak
A deadzone cucc valszeg majd az új peccsel jön, aminek konkrét dátuma ismeretlen.Ne számíts rá h tőlünk át fognak mászni TAba, max pár verseny erejéig ha van kedvük vagy mókából
Korábban említetted a rammer versenyeket, egy olyanban benne lennék egyszer -
dokar
addikt
egyébként jöhetne már ez a deadzone cucc, mennék simbe randalírozni. nem ám, inkább intimebb kapcsolatba kerülnék TA-ban. eddig se igazán mentem simbe, nem köt le, hogy esélyem sincs alap autóval. a TA kocsikat szerencsére nem kell fejleszteni. az egyik csapattársam azzal szórakozik, hogy arcade módban a legjöbb időket csinálja. nem tudom mi értelme. sőt a legdurvább, hogy a TA-s pajtijaim szabadidejükben nem simben vannak, hanem arcadeban. ilyenkor én szoktam elnézést kéri a társaság nevében.
-
Domonkos
addikt
Nem lenne rossz de nekem a GTA4-é sokkal jobban bejön...
(pl: kaszni rágyűrődik a kerékre akkor simán leblokkolja) De tényleg nagyon kéne valami kis újítás! Nekem a roncsderbizés tetszene
mindenféle repair meg miscmentesen! Akinek a kocsija mondjuk 40% alá törik annak game over
Másnak is van ilyesmi elképzelése?
-
-
PaJa1
őstag
Ha 2 kattintás "bonyodalma" elveszi a kedved az egésztől akkor inkább nyomjál egy alt f4 kombót. Bár az bonyolultabb...2 billentyű ráadásul egyszerre.
Nekem hetente jó ha egyszer előjön ez a fajta ikoneltűnés. A másik accommal meg egyszer fordult elő de akkor 2 percen keresztül akárhova mentem volna mindig eltűnt az összes ikon
azóta nem volt panasza "neki" sem.
Szerintem dolgoznak az ügyön a debreceni fiúk és lány ;)
-
Mert az volt a kiírás szerint a feladat, hogy olyan képet küldjünk be, amin az a hely látszik, ahol szívesen eltöltenénk a tavaszi szünetet (már akinek van, persze). Fej nélkül én nem érezném jól magam, azt hiszem...
Fejjel lefelé egy másik autón is kevésbé komfortos érzés...
-
Ricco_hun
senior tag
Ez a baj, hogy a PT-ben csak ajándékozni lehet, közvetlenül a shopból. Egy valamire való mmo-ban simán át lehet adni bármit egyik karakterről a másikra. Ha PT-ben ezt lehetne, fúúúú
(mert egy másik acc-on is gyűjtöm az AP-t meg az ilyen IGN-es key-ekből származó rp-duplázókat meg xp csajokat is átadnám a főacc-ra, dehát
).
-
-
Möhe
addikt
törőték a modik a háeszemet (brühü)
amúgy olyanok mint nagyok,csak kicsibe(ugratás volt,nem megsértődni)
hétvégén lesz valami balkanyaros füttyfürütty a boxucca körül? monnyuk egy vagy több 60 körös?
régen voltam máramúgy felesleges beskatulyázni valakit hogy TA vagy CTF vagy Drift,vagy mittomén mit szeret és hol tölti a játékidejét, mindenki mást szeret
(én pölö a Horváth Évi 2 nagy szíve csücskét: ( o )( o ))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- BestBuy topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged