- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaz 78
aktív tag
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
milomi #27786 üzenetére
Igen ezzel én is igy vagyok és megértelek de a leghúzósabb az Amerikai pálya az a pici oválra gondolok 5 kör után első helyre keményen adot 96RP-t és 87XP-t ,csak pislogtam mint hal a szatyorban,mivan???Néha kockáztatok egy két Wangan versenyt,de ami eddig bejött a TA mert ott igaz soknak tünik de átlag 1500 környékén lehet kaszálni és még a Ratinget sem csonkitja meg annyira egy 4 akár 5 hely.
Más:a forumon sokszor feltettem azt a kérdést hogy oldható meg lagmentesen és gyorsabb ping válaszidőt kicsikarni.Ha valakit érdekel szivesen megosztom tapasztalatom.
Szevasztok és további sok sikert a pályákon! Nicknevem: BipBip1978 -
Cr@c@
csendes tag
válasz
milomi #27710 üzenetére
Nem csalni nem tudsz csak vezetni!!!Beálitás függő is ki mit használ nemtom hogy kezdő vagy e vagy sem de rengetteg beálitás van amikkel variálni lehet és ez befolyásolhatja a játékban nyujtott teljesitményt is.Lényeg a barátod tud vezetni a klán fönök meg gyakoroljon a gázt nyomja ne a rizsát......enyi.
-
Attka85
tag
válasz
milomi #27691 üzenetére
szerintem most a szerverrel lehet valam gond vagy nemtom, mert engem se és a tesómat se enged be, de csak fél 10 óta csinálja ezt, egyszer beengedett mindkét szerverre, de nem láttam csak 3 szobát, viszont a szerverválasztásnál az látszik hogy sokan vannak fenn mindkettőn, de mikor ki akartam jelentkezni nem engedte, így kiléptem, mikor vissza akartam jönni, már azt írta, hogy be vagyok már jelentkezve, szóval nem enged be, mindkét szervernél ez volt, ráadásul mindkét felhasználómmal és a tesómmal is...akkor valószínű a többiek is így járhattak, hogy úgy tünik bent ragadtak, de nem tudnak játszani
Küldjünk a gamigónak levelet, mindenki akinél ez van és akkor utána néznek a hibának, nagyon játszanék, már 2 napja nem nyomtam, keressük meg a topicot ahol a bugokat, hibákat, szerverproblémát lehet jelenteni és írjunk angolul, vagy németül le hogy mit tapasztalunk, lehet még ma megoldják
-
SylarHUN
senior tag
válasz
milomi #27687 üzenetére
Én kb. 80 rongyot tettem a PT-be. Sajnos az oda lett.
Szerintem sajnos a fejlesztő (Invictus) is nagy mértékben felelős volt a dologért. Eleve fel kellett volna hívja a figyelmünket arra, hogy ne nagyon öljünk pénzt a játékba, mert vannak bizonyos a kiadók által kért feltételek a szerződésben, miszerint IP-blokkot kell érvényesíteniük a szolgáltatási területükön kívül eső országokban. Ezzel talán még nem is lett volna akkora baj, ha maradnak játékosok a PT-ben. De mivel a gamerek 90% európai volt, így ezzel a húzással nemes egyszerűséggel megölték az USA-s Project Torque-t. Már a kezdetek kezdetén élnie kellett volna az IP blokknak, így nem lett volna akkor szívás. De sajnos az Aeriagames boldogan beengedett mindenkit a játszóterére és ezzel, ha jobban megnézzük sok embert megkárosított.
Az ügyhöz hozzátartozik, hogy mindez csak azért történhetett meg, mert az akkoriban nem túl jól teljesítő Level-R (Gamigo games) megkapta az akkori új verziót, ami annyira jól sikerült, hogy mindenki át tért a PT-re. Na ekkor jött a Gamigo és beüzemeltette az IP blokkot.Röviden ennyi.
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
milomi #27684 üzenetére
Nemtom nekem megkellet várni az updateet is az kb nég annyi mint a letöltés ettől 4,7 giga lesz az egész motyo az alap 2,7 ről.Attol fug ha a letöltés vezérlőt használtad akkor semmi baj ha a packot töltötedd le az automatikus frissitéseket valahonnan lekel szedni vagy első inditáskor engedni kell.Ha végzet vele a Cansel helyetmegjelenik a Start gomb és mehet az Ettel...Sok sikert remélem találkozunk Nicknevem : BipBip1978
Más: Azt tapasztalttam legutobbi alkalom ota hogy minnél többet nyomod és a szinted is emelkedik több dolgot pakolhatsz fel az autodra ,hisz ahogy emlitettem szintet lép a verda de sokat nyomva enged némi + tuningot a gépen persze csak csinyán,igy mindig 1 picit jobb autoval nyomhatom.Saját észrevétel persze ha valakinek van profi infoja kérem ossza meg velünk is.Mindenkinek sikeres versenyt kivánok!!!!! volt PT-s : Nicname: Croco1978
-
SylarHUN
senior tag
válasz
milomi #27681 üzenetére
Regisztrálni és a játékot letölteni itt tudod! http://levelr.gamigo.com/
Aeriagames idestova 6 hónapja megszüntette a PT-t.
-
PaJa1
őstag
-
Bazzzs
senior tag
válasz
milomi #25871 üzenetére
Szerintem nem nagyon lehet megmondani... mármint sok különbség nincs köztük, mindkettő nagyon jó kis gép
Az Evo egy kicsit jobban gyorsul, míg a WRX-nek nagyobb a végsebessége, de ez egymás elleni küzdelemben nem nagyon jön ki. Teszteld le mind a két kocsit, és azt vedd majd meg, amelyikbe beleszeretsz
Annyi különbség azért van, hogy az EVO terepen szeret elpattogni a földről.
Szerk.: Megelőztek, de legalább látod, hogy nem hazudtam
-
Amur
addikt
válasz
milomi #25871 üzenetére
Annakidején ugyanebben a dilemában voltam.Én tesztelés után az EVO-t választottam,az én vezetési stilusomhoz jobban illett! Teszteld le te is mindkettőt,és utána dönts,rakj fel a shopban pár upgradet is(elsősorban balance-okat)amit amugy is használnál,ne a két stock cart hasonlítsd!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
milomi #25867 üzenetére
Elvileg a mai karbantartást követően kellett volna jönni a leárazásnak, de a legutóbbi nagyobb karbantartás óta hibás az árazórendszerük, így elhalasztották az "akciót". Lesz róla hír, illetve futó felirat a játékon belül, ha jön az árleszállítás
Remélem, hogy ez nem egy "végkiárusítás" lesz
-
Attka85
tag
válasz
milomi #25846 üzenetére
én soxor vettem már AP-t, bizonyos mennyiségű AP kb dupla annyi Forintnak felel meg, pl 1000 AP kb 2000Ft, ez persze árfolyamfüggő, mert dollárban vagy Euróban adják meg a fizetésnél(pl a Paypal). De lehet OneBip-nél is AP-hoz jutni, a telefonszámládra terhelik rá, értelemszerűen kell adnod telefonszámot, stb adatokat,ott viszont Forintban tudsz már gondolkodni, minden esetben regisztrálni kell, ha még nincsen accountod(felhasználói fiók) - egyelőre ennyi jutott eszembe gyorsan, remélem sikerrel jársz! Üdv.: Ferrka
-
wazup86
tag
válasz
milomi #25654 üzenetére
figy menj rá az http://www.aeriagames.com/ -ra aztán vidd a kurzort a log in-ra és kiugrik egy kis ablak amiben ez a szöveg áll: I forgot my password rákattintasz és behoz egy oldalt, ahol vagy felhasználó neved,vagy az email címed kell beírni amivel régen regisztráltál,tehát elég csak az email címed beírni,és send gombra katt,és már is megy a neved és jelszavad az email címedre
-
Attka85
tag
válasz
milomi #25649 üzenetére
szerintem a legjobb, ha kérsz jelszó- emlékeztetőt, vagy új jelszót a régebbi Nickedhez, mert különben úszik a pókerlóvéd és a szinted is mindenestül... esetleg ha más nem segít, angol nyelven írsz az aeriának, hogy mi történt, hátha segítenek és átteszik a régi accodból a dolgaidat az újba... de akkor bukod a pókert... Te tudod, én próbáltam segíteni, ennyi voltam... Üdv.: Ferrka
-
-
PaJa1
őstag
válasz
milomi #24586 üzenetére
Exchange chips gombocska...
Azért tettem fel egy tárhelyre is, hogy ne csak torrenten legyen elérhető. Sajnos nem gyors a storage
a megaupload meg nem akarta benyelni az 1 gigás filet.
Aki tudna mondani egy gyors helyet akkor oda feltölteném és akkor elérhető lenne 24/7-ben nem csak akkor amikor van torrenten seeder.
-
Creative997
őstag
válasz
milomi #24470 üzenetére
Nem lehet átrakni RP-t AP-ra. A nevedet átírni csak Nickname changer-rel tudod, ami 400AP. Vagy kezdesz egy új accountot. De ha figyeled a hivatalalos fórumot, shoutbox alatt időnként szoktak lenni Forum Event-ek, ahol tudsz ingyen AP-ra szert tenni vagy játszál a Poker Heroes-szal, ami Facebook alkalmazás
-
kekeeci
senior tag
válasz
milomi #24453 üzenetére
Szívem vérzik, sírni segíthetek, de nagyon úgy tűnik, hogy a DRAG módot senki se használja.
Amúgy megnéztem a téged érdeklő kategóriákat, és a sorrend a következő:1. - Spiedo Forte (elég érdekes eredmény, mivel 4WD, és nem engedi égetni)
2. - Harpoon
3. - Phoenix
4. - StallionAP-s kocsikat nem próbáltam.
Amúgy, az a kérdés, hogy akikkel versenyzel, azok mivel mennek, mert ha azonos autó van a szobában beállítva, akkor minden csak az egyéni ügyességen múlik.
-
tomkatomi
tag
válasz
milomi #24453 üzenetére
Nem értem...A shopban minden autó mellett van egy gomb "Teszt" felirattal. Gond nélkül ki tudod próbálni alap, vagy fullosra tuningolva melyik szaggatja szerinted az aszfaltot és azt megveszed...igaz, drag mód tesztelésre nincs lehetőség, de egy hosszú egyenesben (pl circuit,stb) megnézheted a gyorsulását is.
Nem hiszem, hogy sokan játszanak itt drag módban...(legfeljebb farmolás céljából)
Més. Én általában cl2-es szobákban szoktam előfordulni, és ha a másik quadroval jön én is azzal megyek. Szeretem, régen csak az volt, de amikor megjelent a corall, átpártoltam. -
PaJa1
őstag
válasz
milomi #24417 üzenetére
Autós játékhoz kormány, repülőshöz joystick...stb dukál.
Ahogy látom te arkádban nyomulsz ott nem tudom milyen, de simben, TAban az analóg eszközök abszolút előnyt élveznek a billentyűvel szemben. Nekem CTFben jobban bejön a gyors irányítás - bill,gamepad - mert ott eléggé pörögnek az események és nem vagyok képes annyira gyorsan tekerni a kereket. Persze át lehetne állítani, hogy ne 600 fokon legyen hanem mondjuk 120on, de nem akarok bajlódni vele mindiig amikor átmegyek egy másik módba.
PTben a FFB nem a legjobb, de azért ad pluszt az élményhez. Nekem kb 1 hónapba telt mire közelítettem a régi billes időimet kormánnyal, szerintem mára le is hagytam azokat.
Igen viszi prímán a PT a H váltót és a kuplungot is kezeli, de autókuplung van PTben, nem lehet teljesen felülírni így versenyzéshez nem jó, viszont driftben lehet használni, rúgniMellesleg komolyabb szim játékokhoz elengedhetetlen egy jó analóg eszköz.
Kormányok közül a MOMO jó vételnek számít, volt idő mikor 13 ezerért lehetett kapni, most nem tudom mennyi. Az nekem az annyira nem jött be... a G25el meg vagyok elégedve, leather-steel feel
-
tomkatomi
tag
válasz
milomi #24397 üzenetére
"Sziasztok Valaki adjon már nekem egy normális autót..."
Hát nem tudom...Ha az eddigi szinteddel elérhető autók között nem találsz normális kocsit, amivel van kedved, vagy tudsz játszani (gyűjteni az XP-t, hogy növeld a szinted), akkor rajtad a Panama, vagy az EVO sem igen fog segíteni, mert azokat is megunod hamar...Ez nem az a hipp-hopp játék. Türelemre, barátokra és rengetek versenyre (vagy simdrift, stb) van szükség...Szerintem lépj be egy csapatba, ahol jó meccseket játszhatsz a többiekkel, amíg eléred a szintet a pannihoz, vagy uninstald a játékot és tegyél fel valami olyat, amiben cheat segítségével ki tudod nyitni az összes verdát.A G25-ről meg mindjárt elmondják a véleményüket az illetékesek
-
Bazzzs
senior tag
válasz
milomi #24402 üzenetére
Vegyél 3X race bonus-t! Az 30 pontot ad minden egyes perfect drift-ért simvs-ben. Nyiss egy simdrift szobát, és driftelgess valakivel! Kis gyakorlással bele lehet jönni, és szerintem még élvezetes is. Ha van hétvégén 10-30% bónusz, akkor california raceway pályákon 12 kör alatt 8 ezer xp-t és rp-t össze tudsz szedni simán 6 perc alatt.
Esetleg keress egy csapatot magadnak, és hidd el élvezetes lesz a játék alacsonyabb kategóriás autókkal is. Mi például csak alap Cobra-val szoktunk menni. Sőt, valamelyik nap alap Kawanával nyomtunk pár menetet Wangan-on. Marha jót eltaktikázgattunk egymás előzgetésével. Egyáltalán nem kell ahhoz csúcs autó, hogy jót versenyezz valakivel.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
milomi #24397 üzenetére
Így nem lehet autót adni, ahogy Te leírtad. Mármint hiába van valakinek sok autója, sőt még akár nyereményből kifolyólag egy típusból több is, akkor se tudja másnak odaadni. Ajándékozás ugyanúgy működik mint a vásárlás, csak a gift menüpont alól. Továbbá csak AP-ért lehet ajándékozni. Magyarul egy EVO-t például csak úgy tudna neked valaki adni, ha megveszi a boltban AP-ért a gift menüpont alatt, és beírja a Te nevedet, hogy Te kapd meg. Magyarul csak venni lehet igazi pénzért a másiknak, saját autót nem tudsz továbbadni. Ez a Panamás felajánlás részünkről azért volt, mert volt egy ilyen akció két hete, hogy ha AP-ért vettél egy Corvette-t a shop-ban, akkor ingyen járt mellé egy Panama. Viszont ezt se automatán kaptad hozzá rögtön, hanem az Aeria küldi majd ajándékként. Akinek meg már volt Panamája az megkérdezte az Aeria-tól, hogy megkaphatná-e más az ajándék autót. Így tettem én is. Remélem így tiszta. A lényeg, hogy autót csak úgy tudna Neked valaki adni, ha 1000-2000Ft-ért venne egyet Neked.
Továbbá az előttem szóló is nagyon jól mondja, hogy attól függetlenül, ha kapnál is valakitől egy EVO-t vagy Panamá-t, akkor se tudnád használni. Ajándékként ott lenne a garázsban, és csak akkor tudnád kibontani, ha eléred a 31. szintet.
-
-
JackShephard
tag
válasz
milomi #24311 üzenetére
"..keréktapadás az a kék izé.. nemtudom pontossna mi a neve.. elvertem egy csomó Amerikai alapból 430 lovas az autó.."
Elég nehéz megfejteni mit is szeretnél közölni velünk, de nagyon lelkes vagy. Kicsit az iskolapadba azért még ülj vissza játék helyett, mert a helyesírásod az nem a legjobb.
"a" véletlenül nem a haverod, mert nagyon hasonlítasz rá..? -
hugoagagyilo
tag
válasz
milomi #24227 üzenetére
Cobra !A legnépszerübb class3-as sőt a legjobb.Kis idő és kitartás mig megtanulod kezelni de aztán élvezni fogod az tuti!Nem kell megvárni mig fullra uppgradeled sokszor használunk "stock"-ot akár még a kedvedért is
és mindig találsz class 3 szobát,persze sim- ben keresd.
Ja és AP ügyben 22-e óta erről harsogott az oldal hogyan szerezhetsz 1000Ap-t ingyen.Bár azóta kicsit megkavarták a feltételeket de bizunk benne csurran cseppen belőle valami.
Olvasd rendszeresen itt a PH-t a szemfülesek általában berakják ide ha valami érdemleges
történik Pt-vel.
Üdv: Hugó -
SylarHUN
senior tag
válasz
milomi #24227 üzenetére
A cobra magasan az 1ik legjobb autó a játékban.
Ap-t valóban lehet szerezni, de 1xűbb venni! PL. onebip-en simán sms-el.
www.onebip.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest