- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #29274 üzenetére
Jobb későn mint soha!
-
Attka85
tag
És Mindenkinek Egészségben, boldogságban gazdag új évet!
-
Attka85
tag
Boldog békés karácsonyt és sebességben gazdag, előzésekkel teli ünnepeket srácok!
-
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29261 üzenetére
Hát igen, de valljuk be, elegendő játékos, vagy ismerősök nélkül, úgy, hogy nem ismered a játékot, a lehetőségeket, mi sem erőltetnénk nagyon. Ha nincs aki segít fejlődni és nincs elég játékos/szoba, akkor elmegy a kedv tőle. Pedig szerintem a legjobb autós játék, ha van mellé nagy játékosállomány...
-
Attka85
tag
Vasárnap még toltam egy-két rekordot, plusz közel van a célom már, hogy Szimben minden pályán dobogón legyek --> top3 a pályabetöltésnél...
Fránya Buggy-val nem tudok menni, 2-3 sec hátrányt szedek össze, nem megy vele, majd erőltetem, tesztelek, talán sikerül valami setupot összerakni hozzá, merrt elkeserítően lassú vagyok veleLehet, hogy nagyobb kormányszög(kevésbé érzékeny setup) kellhet hozzá, mert aggresszív setuppal nem voltam gyors, billel meg 4 sec körül voltam... majd kiderül
Van még 10-15 hely, ahol javulni akarok, a többi kb 80-100 pályán top3
Kari neked a kormányod meg van még? Mert én úgy emlékszem, hogy [pH!]Karibaba nagy terminátor volt szimben az első generációs PT-benNem sokan voltak jobbak nálad, angolokon meg Te voltál a viszonyítási pont
Ha tud valaki T300-as Thrustmaster kormányt(szíjas) arra majd pár hét múlva vevő lennék, új árban elég drága (90-110ezer) de 50 körül érdekelne, akkor meghirdetném a Logimat(DFGT)
Üdv srácok, jó lenne a régi pH! emberekkel újra nyomni a szimet!!!
-
Attka85
tag
Tegnap este több, mint 80-an voltunk fenn.... 7 görgetésnyi játékost számoltam globalban, egy görgetésnyi 12... wow, remélem marad ez a szám
-
Attka85
tag
Az Assetto-k, GranTurismo-k, rFactorok, LiveForSpeed, RaceRoom, Automobilista, Project CARS és az iRacing a legjobb autóverseny szimulátorok. Azt hiszem mindben van online multiplayer, lehet egymással versenyezni, amúgy kb felét próbáltam, de legjobban a PT multija tetszik, csak oda sok ember kellene...
-
Attka85
tag
Steamen hétfő estig Assetto akció van, 3 ezerért vettem 15 helyett...
-
Nagus
senior tag
Team CTF vajon van tervben, hogy bekerül? A sima 1 vs all-t én nem szeretem...
-
Nagus
senior tag
Tegnap feltévedtem a játékba és meglepődtem, hogy a Dominator vásárolható a lvl30-as szintemen. Tudtam, hogy bekerült a játékba csak azt gondoltam, hogy lvl40-45 környékére. Instant vétel volt részemről viszont nem tudtam sehogy bevinni TA-ra. Hol lehet használni egyáltalán?
-
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29228 üzenetére
Szép idők!! Ekkor még nem voltam igazán gyors, a beállítások még nem mentek úgy, mint ost, de az élvezet nagyon megvolt, imádtam! Te pedig ász voltál, te voltál a végső cél... Mindig el szerettem volna jutni oda, ahol Karibaba, Creative, Penge, rsx, ItSOver, meg még páran voltak...
-
Attka85
tag
Tegnap 10-en voltunk simben, hát nem az amire vártam, hogy 20-30 ember mindig van fenn simben, de árkádban 30-40-50 ember mindig van, összesen 60-70 szokott lenni este, késődélután, 5-6 után
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #29221 üzenetére
Csá Biggie, tegnap 60-an voltak lobbykban huszonpár árkádos, 4-5 sim, drift, TA módban, jöttek még autók, NSX, S2000, nagy Cobra RS, meg még egy kettő, most megint mintha kezdene kicsit beindulni az élet, PTI-n soep elkezdte a Speed Legendset újra, szerintem délután-esténként érdemes benézni, Üdv
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29220 üzenetére
Na sziasztok, szia Attka! Mizújs errefelé, mi történt a játékban nyár eleje óta?
Azóta fel se mentem. Jól fizet a meló, de kifacsar - se kedvem, se időm nem volt felnézni. Aztán sz.gép reinstall-nál meg már játékot se raktam fel.
De a tavalyi karácsony gyönyörű volt, többek között a PT-nek köszönhetően, igyekszem azt a hangulatot / érzést átmenteni mostanra is -muszáj amíg még megy a játék. Úgyhogy jövök dec 23-tól. Remélem nem kell lobbykat keresgélnem és mehetek automatice abba ahol vagytok. -
Attka85
tag
Egy éves lett a második generációs PT, boldog születésnapot!!! A PTI serveren soep újra elkezdte a Speed Legends-et, árkádban, ha van kedvetek, közzé van téve. Én néha rámegyek, hátha árkádban is fejlődök picit
-
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29218 üzenetére
Én is remélem!!! Bár én sem vagyok elég aktív... Próbáltam rendezni bajnokságot, kupákat, de elég össze-vissza résztvevő nevezések voltak, a bajnokság 2. hétvégéjén senki sem volt... szóval szimben leszerepeltek az emberkék, árkád meg nem jó nekem... Majd talán alakul ez
-
Attka85
tag
Gratula!!!!
-
Nagus
senior tag
Tegnap este duplázós volt így meglett a lvl30. Most a lvl31 a cél és akkor ki tudom venni a Porschet is.
-
Attka85
tag
A csúcsom 140.000/óra volt mikor szerver szorzó is volt
Régen meg PD-ztem (Perfect drift ) 240.000/óra volt...
Most nézem, nem is... 20 perc ctf alatt 64.000... akkor az 3*64.000/óra...majdnem 200 ezer
-
Nagus
senior tag
Lvl29, már csak 180 ezer xp kell a lvl30-hoz.
-
Nagus
senior tag
Átléptem a lvl28-at. Pro-val egy 30 körös Red Rock jutalma olyan 13 ezer XP. Nem számoltam utána de talán elviselhető lesz így kifarmolni a lvl30-at mondjuk napi egyel.
A drive through penalty akkor működik Red Rockon ha az auto pilot aktiválása előtt lényegesen lassabban meg a járgyány, akkor szépen áthajt. -
Nagus
senior tag
Most néztem rá és tudatosult bennem, hogy kicsivel több, mint 300 ezer xp kell még az Intimidatorhoz... Ez olyan 100 TA verseny... A PRO eléggé gyászosan használható a Red Rockon, oda az Intimidator kell vagy a Dominator ami még bent sincs.
-
Karibaba
aktív tag
Én meg már mindent szét kutattam milyen upgrade volt!!!
-
Nagus
senior tag
Nem azt tapasztaltam tegnap, hogy kevesen lettek volna. Láttam, hogy bekerült a Red Rock így felmentem pár órácskára. 4x15 kört mentem és mindegyiknél tele volt a pálya. Kicsit csalódtam is, hogy a pályával bug is került a játékba, a drive through penalty auto pilótája nem működik, és a black flag is végtelen ciklust jár...
-
Attka85
tag
Úgy látom, hogy mióta a PTI nem megy úgy, nincsenek eventek, azóta vannak kevesebben... Én is távol voltam 2 hétig, a gyerek szülinapja elvette a szabadidőmet(asztalt, padot építettem) pakolászás, rohangálás székekért, piáért stb... Most már lesz több időm, de árkádban nem vagyok jó, szóval inkább szimezek, de néha bejövök árkádba, ha vagytok.
Üdv -
Karibaba
aktív tag
Velük lehetett nagyokat csatázni, de szinte senki nincs fent!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged