- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Routeres94 #27988 üzenetére
Routeres,
ha állandó IP címed van akkor nem irigyellek az 1002 hibakódért
Ha még mindig nem tudsz belépni, érdemes lenne egy Gamigos emberkével megnézetned az accountodat. Hogy ők mit látnak.
A levelr.gamigo.com fórumán ha van accountod, írj egy privát üzenetet az angol 2FAST2REAL-nek: hogy nem tudsz belépni, ezer meg a kettő van, legyen kedves ellenőrizni az acc-odat.Valószínűleg annyit fog csak írni hogy nem vagy bannolva, de legalább egy lehetséges okot kipipálhatsz.
Üdv: Tóni aka BiggerThanYours
-
tomkatomi
tag
válasz
Routeres94 #27979 üzenetére
Üdv.
Mi a hibakód, amit kiír? Ha esetleg 1002, akkor egy router újraindítás meg szokta oldani a problémát nálam. -
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27979 üzenetére
Próbáldd meg egy Német proxyn keresztül.
-
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27975 üzenetére
A tűzfaladat engedélyezted?
Amúgy most, 14:44 - kor nincs Necrodelica szerver csak az Upsilonra lehet belépni.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Más a probléma!
Az ip cím váltás nem lehet gond!Én hetelős munkát végzek,összevissza megyek az országban.Hetente más más szálláson vagyok ahol az ottani netet használom más más szolgáltatóktól.Simán be tudok loginolni! -
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27930 üzenetére
Üdv!
Amikor volt Event calendar, sokan voltak, amióta kikapcsolták sokkal kevesebben vannak.
-
buvez
tag
válasz
Routeres94 #27912 üzenetére
Úgy látszik akkor ezzel kell együtt élnem
Valakinél van hiba, valakinél nincs. -
buvez
tag
válasz
Routeres94 #27902 üzenetére
akkor még a 32 bites win xp-vel lehet gond talán?
ugyanezt a jelenséget megcsinálta mikor más konfigom volt, csak az op.rendszer maradt.
(más konfig alatt a gyengébb amd procit+ a lapot és 7600 gt-t értem) -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27837 üzenetére
Meg is vettem gyorsan 144 ropiért,éss nagyon tetszik!Tuningok nélkül is meggyöző nagyon.Stabil,jól fordul,erős a moci és a fék is harap rendesen!
-
Attka85
tag
válasz
Routeres94 #27838 üzenetére
JEEE végre valami: R35, NSX kopp (jobb mint az alany), S2000 kopp
Akira már meg is van
-
Routeres94
csendes tag
válasz
Routeres94 #27837 üzenetére
Megint én vagyok!
Érkezett még egy a 4-es szintre, Yamata Millenium néven, egy Honda S2000-re hajaz. -
PaJa1
őstag
válasz
Routeres94 #27652 üzenetére
Köszi a zinfókat.
Sim és arkád, hogy viszonyul egymáshoz? Találni sim szobákat minden autónak sok módban?
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27621 üzenetére
Ne is kezdjünk el kombinálni.
Ne keltsünk pánikot,ne foglalkozzunk ezzel! -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Routeres94 #27587 üzenetére
Valaki tudna adni egy linket ahol le tudom tölteni a HEAT-et?
Ahol nem kel regisztrálni!
Üdv: Töki -
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27580 üzenetére
Szia!
Nem azért beszéltem a Heat - ről, hogy reklámozzam, hanem azért, mivel ugyanaz a fejlesztője a Level-R-nek is, és ebből adódóan szerintem az autóvásárlásnál is ugyanaz lesz a koncepció.
-
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27578 üzenetére
Szia!
Ez csak találgatás, amit mondok.
Azt szeretném mondani a Morellóval kapcsolatban, hogy pl. Heat -ben az autókat kétszer kell megvenni. Egyszer kifizeted az első részleted, majd később lehet bérelni 7 napra, vagy 30 napra , vagy örökre. Lehet, hogy az összes eddig megvett autót az új release-ben újra kell bérelni, ahol a bérleti díj a vételár többszöröse.
De azzal egyetértek, hogy minél előbb vedd meg. -
Attka85
tag
válasz
Routeres94 #27575 üzenetére
Nos látom tényleg eljön végre a Kitty ideje, szóval érdemes betárazni RP-ből...most mindenféle akciók vannak, szóval biztosan jön is...én ha nagyon kell az RP akkor azt csinálom, hogy a mission-ben tutoriál driftes feladatait(kawana) csinálogatom, csak az a baj vele, hogy nem lehet folyamatosan és aranyra csinálni, csak ezüstre, bronzra és 1 loginnel csak 1-szer engedi, de már annyira belejöttem, hogy 1 óráig, ha bírom nyomatni erősen, megállás nélkülé, akkor kb 5-ször annyit keresek, mint wanganon szorzóval, szóval ha érdekel, kérdezz...a Stalliont(Mustang Shelby GT) 1 óra alatt kaparásztam össze két hete...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27557 üzenetére
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27555 üzenetére
Megjavult.Megy nálam is...
-
tomkatomi
tag
válasz
Routeres94 #27550 üzenetére
Nos én billentyűzettel játszom, ha játszom. Viszont nekem is van egy ugyanilyen kormányom, ami itt porosodik a szgépasztal sarkán. Elmondanád milyen beállításokat használsz rajta a játékon belül? Köszönöm előre is.
-
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27548 üzenetére
Sziasztok!
Elmesélem, hogy miben jobb jelenleg a Heat játék a Level-R-nél:
- Drift mód : Kedvenc játékmódom
- új CTF , TCTF mód : igazából nem az tetszik benne, hogy régi - új pályákon játszhatok, hanem, hogy az irányítása az autóknak olyan, hogy félig sim, félig arcade, amit valaki simcade-nak nevezett el, ilyen a C-racer terepjárónál, amilyen nekem van Heat-ben.
- Level-R-ben is és Heat-ben is VS módban az irányítás katasztrofális, igazából ebben remélek javulást. Arcade módban Heat - ben nagy sebességnél kormányozhatatlan, ugyanígy Level-R- ben Sim módban nagy sebességnél kormányozhatatlan az autó.
Level-R - ben Arcade módban pedig , az Explorer módon kívül , csak nyomni kell a gázt és az autó kormányozza saját magát minden játékmódban , amihez még vezetni sem kell tudni, persze ezzel nincs semmi gond.De aki nem szeretne Arcade módban játszani Level-R-ben , marad a Sim mód, amire igaz a fenti állítás, miszerint szerintem minden játékmódban Sim módban az irányítás katasztrofális, az autót szinte lehetetlen kormányozni nagy sebességnél, de alacsony sebességnél is elég rossz az irányítás ( például morello-nál , de a többi autónál is) . Ezért várom én annyira az új patch-et.
De például a Level-R is jobb pár dologban ( Többféle játékmód ): Battle mód,
Thunder Alley, Explorer módui.: Thunder Alley -ről nincsenek tapasztalataim, mivel nem nagyon szeretem ezt a játékmódot, ezért nem is foglalkoznék vele
az lesz szívás, ha semmit sem változtattak a Sim módos irányításban
( főleg VS módban) a Level-R következő verziójában , a Kitti patch-ben. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27534 üzenetére
-
JetiRulez
őstag
válasz
Routeres94 #27456 üzenetére
A vérpistikék nem fogják megvásárolni. Ők inkább mindennek neki mennek. Ha rossz napom van, felveszem a kesztyűt és keményen visszavágok. Akkor fenyegetőzik adminnal, bannal, de ő nem volt hibás.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Routeres94 #27463 üzenetére
Nem az én gépem, a barátomé
.
Egyébként egy Windows XP van rajta, bár az bekavarhat, hogy virágbolti verzió(és itt megkérem a moderátorokat, hogy ezért ne rakjanak ki), viszont amikor legközelebb találkozunk, egy avastot teszek a gépére, mert most csak egy próbaverziós Nod 32 van neki.
A tűzfal meg Windows tűzfal. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Routeres94 #27451 üzenetére
A bezsebelt duplázók 70%-át TA-ban nyomom el 80 kőrös Sunbay-en vagy 120-as Livenport-on.16-17000 XP/RP-ket kapok érte.Szerdán letelik a szabim,akkor már nem leszek ennyire ráérős
-
tomkatomi
tag
válasz
Routeres94 #27360 üzenetére
A játék nem arcade-os, hanem arcade. Nincs is benne sim opció, de a liszenszeket sem lehet hozzá megcsinálni. Nincsenek liszenszelt autók, csak az RP-sek. Viszont van cl8-as kocsi, ami TA-ban nyitottkerekes, F3 -szerű, cirka 13milláért
. Keresni valóban keveset lehet, viszont az árak szerintem kisebbek (lvl1 cuccok, kivéve body 23RP). Bár valószínűleg csak a 7 napos béta idejére ilyen.
A miyato szerintem semmit sem változott. Tegnap mentünk pár borzalmas kört Pengével, és nem volt gyorsabb, mint én a Lionnal. Ami miatt gyorsabbnak tűnhet, az az alapból meglévő nitró, ami ebben a buildben tényleg azt az érzést kelti, hogy nyomod a nitro gombját, nem pedig csak a képi effektet teszi hozzá, minimális sebességnövelés mellet. Ráadásul szélárnyékban szépen visszatermelődik, ami egész jó taktikázási lehetőségeket rejt. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Routeres94 #27353 üzenetére
Így már értem, hogy miért nem tudtunk belépni. Az előbb próbálkoztam újra. Beírtam az emailom és a jelszóm, rámentem, hogy logging és nem történt semmi csak állt a kép..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest