- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Nem hiszem el..
hányadszor járunk már így?!
PT,Level-R,most pedig a HEAT online...
Invictus-os srácok:
vegyétek a saját kezetekbe ezt a remek játékot, szerezzetek támogatókat,és üzemeltessétek!
Nem kell eladni a licencet,csináljatok belőle pénzt!
Egyik legtöbbet játszott játékaim között van.Megsaccolni sem tudom már hány ezer versenyt toltam a játékba..
Nagyon sajnálom az újabb megszünést... -
Amur
addikt
sehol nem találok játékoslistát..
Már rég volt a PT korszak,nem emlékszem hogyan tudom megnézni ki jelölt be , és tudom visszajelölni..
szórakoztam egy ideig,megnéztem mindenhol,aztán feladtam..
chat ablakban írta hogy van 3 friend request-em,de ott nem enged kattintani sehová.. -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28890 üzenetére
Azokat én sem kapom meg,csak a skeleton key-eket találom a garázsban meg..
szerintem a karrier mód úgy ahogy van nem érdekelte őket.. nem állították vissza rendesen.
Esténként 21 után a tuti nekem(ha dolgozom akkor fél9re érek haza).
Csapatban van valaki? Hová érdemes csatlakozni? -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28886 üzenetére
Én rajadasha vagyok,egyébként crew nélkül.
Ha van aktív magyar csapat hívjatok! Beállok!
Annyi hogy én arcade és sim versenyeket elég keveset nyomok, inkább drift és ctf. -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28874 üzenetére
Ha még él a freemail-es címed arra átdobtam betömörítve a Heat.exe-t.
Ha nem migrálsz is regelj be a fórumon.
Ott leírás is van valahol a telepítésről,de ahogy leírtam úgy nekem müködött!
Úgy jó lesz hogy ezt a régi exet bemásolod ahová kicsomagolva telepedett,elindítod,frissit,és játszol!
Ja, és még valami:
windows xp sp3 kompatibilitási módot állíts be a parancsikon tulajdonságainál!
Ez nagyon fontos,máshogy nem fog elindulni! (kivéve ha eleve xp-d van fenn,de erre 2014-ben már igen kicsi az esély!) -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28871 üzenetére
nem, még akkor is lehetnek gondok.
Én kompletten leszedtem a régit,mert ha azt frissitettem az nem müködött.
A gamershell-es telepitő kell,majd egy frissebb exe(volt valahol linkelve korábban, én megmentettem a régit,mert elolvastam a túlbonyolított telepítést),azt az exe-t bemásolod,elindítod,rögtön frissit kicsit,és utána ha a migrációt megcsináltad akkor a régi jelszavaddal,felhasználóneveddel be tudsz lépni,és visszakapod
a PT-s környezetet,irányítást! -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28868 üzenetére
nem vírusos,rakd a kivételek közzé.
Migrációt se felejtsd el az invictus.heatonline fórumon!
[link] -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28864 üzenetére
Én is onnan szedtem. Próbáld meg a torrent verziót, hátha sokan bennhagyták(én is)
-
Amur
addikt
válasz
laszlohu #28846 üzenetére
Én egy skeleton key-t találtam legutóbb verseny közben,az meg is jelent az inboxban, kibontás után pedig a mission menüben is.
A red key-eket viszont 7ezer tapasztalatpontonként kellene adnia automatikusan, és ki is írta többször a verseny végén hogy kaptam(volt olyan drift versenyem több is tegnap amikor egy alkalommal megvolt a 7k xp a 200%-os bonus miatt),de azok nem jelentek meg sehol.. -
Amur
addikt
Red mission key-eket hová rakja? kaptam vagy tízet,de sem az inboxban nincs,sem a mission menüben nem írja..
-
Amur
addikt
válasz
Gogodj #28842 üzenetére
jaja, CTF és Drift a két kedvenc.
Driftnél tényleg lehet class5-6-os drift járgányokat is alázni egy sima miyato wizzel ha tudsz.
Persze bőven kell nyomulni hogy a sebességből adodó hátrányt ellensúlyozza az ember(pl. azzal hogy hiba nélkül végigdrifteli a full versenyt megszakítás nélkül) -
Amur
addikt
válasz
laszlohu #28831 üzenetére
Igen.
Kitömöritettem,majd a selfextracting exet futtatva ő is kitömörítette magát,bemásoltam egy régi heat exét,
lefrissítette magát, aztán csináltam parancsikont a heat exe-nek, jött ugyanugy ez a hiba, akkor möggé írtam a target sorban a new parancsot,de az sem használt. -
Amur
addikt
válasz
Iratus bug #28828 üzenetére
megcsináltam.ugyanaz a hiba a launcherből való indítás után(nem segített a new parancs sem)
-
Amur
addikt
válasz
Iratus bug #28828 üzenetére
nem talál ilyen oldalt nekem.
Megvan csak így helyes a cím:
https://heatonline.invictus.com/forum/ -
Amur
addikt
huu nagyon megállt a topic..(mondjuk én sem játszom,diablo láz van..)
-
Amur
addikt
válasz
szabi811 #28571 üzenetére
Milyen néven vagy? rajadasha néven találtok meg.vegyél fel a friend listádra,nyomom elég gyakran! (szabadnapon szinte allday,egyébként esténként)
Eventekhez elkelne néha 1-1 magyar akivel meg lehet normálisan beszélni hogy lehet gyorsan teljesíteni mondjuk 25 előzést stb..
Sajnos a HOT klántagokat is szökőévbe egyszer látom fenn hogy segítsenek ilyenekben! -
Amur
addikt
válasz
Herti a hun #28556 üzenetére
vedd vissza a felbontást,nekem az segített.(amugy Rajadasha vagyok,ha te a HKT-s Herti)
-
Amur
addikt
válasz
Gaz 78 #28546 üzenetére
Én a technikás drift pályákat szeretem(a hangárt pl. gyülőlöm driftre-túl monoton).
Ezért lesz nekem jó a toxico.
CTF-re meg akkor sztem spiedo forte lesz majd ha összeszedem rá a lovét.
Most meglepően gyorsan gyülik,tegnap perkáltam le ugye 400k-t a driftautóért,és azzal le is nulláztam jóformán magam,de egy nap alatt 90k-ig mentem fel.
(sok event+championsip eventek).Most szabin vagyok,ha így haladok hétvégére meg is van! -
Amur
addikt
válasz
Bekő Tóni #28543 üzenetére
Köszi a tanácsokat.
Tudom hogy a falcon-os driftkocsi az erősebb,de miután kipróbáltam mindkettőt(nyeremény ill.bérlés) nekem a toxico-s jött be jobban,mert jobban tudtam irányítani!
Lehet kis megszokás,vagy nagyobb tudás mellett kordában lehet tartani,nekem technikásabb pályákon ez nem sikerült,amíg a toxico-s stallionnal még egy japán vagy kínai pályán is sikerült hibátlan kört csúszni.Így végül 400k-ért azt vettem meg(800k-t amúgy sem tudtam volna adni a másikért,de nem tudtam volna éppen várni ha az jön be jobban).Ha nem buggy akkor mi a tuti CTF-re?
Gyorsnak,fordulékonynak kell lenni ez alap.a fékeket mindegyiken lehet tuningolni ez nem kérdés.
Remélem nem Morello-t fogtok írni,mert OK hogy a gyorsasága miatt minden szintjén aluli kocsit utol fog érni,de egy olyan CTF pályán ahol nem lesz helye felgyorsulni megverik egy cobrával...
Mi a nyerő? (project torque-ban subaruval és lancerral nyomult a fél CTF bagázs.nekem lancerom volt.. a régi szép idők..) -
Amur
addikt
Egyik mai szobanév igazolja hogy nem csak nekem volt már bajom az exszovjet trojkásokkal:
NO TOOLS and NO RUSSIANS!
-
Amur
addikt
Lehet volt már róla szó de elég nagy a téma hogy ne keressem vissza,na meg ugye PT,Level-R és Heat Online között is jókora difik vannak.
Tehát CTF-re buggy még mindig király? Ha igen akkor jól emlékszem hogy a futómüvet nem szabad fejleszteni mert akkor megemeli a rugókat és ingataggá válik(vagy valamelyik jeep-el keverem?).
Drift re melyik stallion a jobb? (a toxico vagy a nem jut eszembe milyen néven futó zöldeskék?)
Vezetni a hexant szerettem a legjobban azt tudom,de az lassabb ezeknél. -
Amur
addikt
válasz
[HUN]Dani #28536 üzenetére
Nem tudtok valami egyszerű és gyors pénz illetve xp szerzési lehetőséget?
Hát ha a hosszú TA-k unalmasak(nekem azok),akkor talán az explorer mód amikor mindenki a kilometer eventre hajtva csak akkor szed fel valamit amikor le akar járni az idő.
Ott legalább nem zárt pályán száguldasz monotonon hanem oda mész ahová akarsz.
Egy ilyen kimaxolt meccsen nagy pénzeket lehet szakítani,pláne egy rp/xp duplázó kombóval.
(bár itt megjegyezném hogy egy szemét ruszki banda jól kitolt velem,megbeszéltük hogy km event,jó hosszú meccset akarok,és azt is irtam hogy xp/rp duplázot rakok be,erre 15 perc után jön velem szemben az egyik egyenesben, és frontálisan belémhajt,majd elkezd szitkozodni hogy milyen noob vagyok és kirúg a versenyből...
Ez több dolog miatt sem volt fair! egyrészt mert nem tehettem róla,már kitérni sem tudtam,másrészt odaveszett 15 percnyi játék+a felhasznált xp/rp duplázom ami azért elég nagy kincs,harmadrészről mi a bánatot vesztett egy ilyen meccsen azzal hogy összeütköztünk?!! Úgy felhúzott hogy ha ruszkikat látok valahol csak káromkodok egyet és megyek másik szobába!!) -
Amur
addikt
Csatlakozni akarok a Hungarian Online Team-hez,mert ugy látom a korábbi
Hungarian Killer Team már nem aktív.(ott voltam tag sokáig).
Rajadasha néven vagyok fenn.Már kezdeményeztem,csak nem volt még visszajelzés! -
Amur
addikt
nekem nem volt CTD 2 órahossza után sem.
Új játékmód került bele(battle mód ami a level-r-ben is volt)
itt a hivatalos lista a változásokról:-Multi language support with exe parameter. For example: heat.exe lang = de for german
heat.exe lang = parameter
parameters are:
de for german
es for espanol
fr for french
pl for polish-Ignore chat command for players:
This command let you ignore other players from your chat.
/ignore -lists all players of your ignore list
/ignore username -put/remove a player to/from your personal ignore list-Battle mode:
A mixed fun/racing mode which combines the VS racing and the CTF, Sumo item usage.-No trunk doesn't works in Thunder Alley. Fixed
-TA fuel and Nitro cheating possibilities. Fixed
-General protecion against cheating.
-After TA races the roomaster's client allways freezes. Fixed
-Invalid, strange TA lap numbers in rooms and events. Fixed.
-Event system optimalization for better stability. Additionally 12 max users/room in a TA event for better network performance.
-Event prizes update cheating possibilities. Fixed.
-Crew events enabled.
-CTF ranking bugs. Fixed
-The ranking database will be reset. You can set new world records from now. Let's see who is the best!
-1 PAYPAL transaction per day. If any one starts 2 or more transactions a day the paypal might reverse these transaction because of possible hacking. We suggest don't start a new transaction until the previous haven't been finished.
-Improved registration process. The validity of the email will be checked in a moment. Without valid email address noone can register to HEAT.
-
Amur
addikt
Úgy látom hiba javítva,nekem már 90%nál tart az update(eddig 28%nál error),és a Hean Online fórumon írják is hogy sokan már játszanak !
-
Amur
addikt
-
Amur
addikt
tudtok valamit a mai updateről? azt látom mit javít,csak azt nem hogy miért áll le hibával a frissités? a heat-online fórumon is kérdezte pár játékos,de nem kaptak választ.
Valakinek sikerült frissitenie? -
Amur
addikt
bocsi már nem engedte szerkeszteni az ucsót:
megtaláltam közben a fórumon a választ: PM-et kell írni Lightning Mcqueen-nek.
Meg is tettem. -
Amur
addikt
az istennek nem jut eszembe a jelszavam,pedig ha nem írtam fel sehová akkor nagyon általános lehet,hol tudok újat kérni?
-
Amur
addikt
Látom a heat-onlinera át lehetett volna vinni a level-r accountom...
az nem lett volna rossz mert ott szép gyüjteményem volt..
itt azért jóval kevesebb van..
Mennyi időt fektettem pedig bele mikor nyomtam...
(1331 verseny...
a heat online-ban még "csak" 778) -
Amur
addikt
level-r-t honnan tudom most letölteni? a gamigo oldalán már nincs fenn,vagy már nem hozzájuk tartozik?
(újra felraknám de nem találok neten telepítőt,a gamigo oldalra irányít a google de ott halott a link már..) -
Amur
addikt
A Heat Online-ban van most magyar klán? (a hungarian killer team megszünése óta?)
-
Amur
addikt
Heat Online jelszavam elveszett(hasonló kaptafára szoktam generálni magamnak,de ki sem bírom találni).Hol tudok újat kérni? a honlapon csak a fórum regisztrációjához kapcsolodóan lehet újrakérni.
-
Amur
addikt
Kövezetek meg érte,de nekem tetszik a HEAT-Online.
A PT-ben 2 dolgot szerettem nagyon: a drift és a CTF módot.
Nos a drift már benne van,a ctf pedig jön nemsokára!
Ennyi.Ott pedig nem érdekel hogy van-e sim mód! -
Amur
addikt
mit tudtok arról hogy mától a heat online-ban lemennek az árak(autók elsősorban).
nem látom honlapon nyomát,de tegnap chaten egész nap nyomta mindenki.. -
Amur
addikt
level-r frissitett valamit inditáskor.nyomtam 3 versenyt,a 4.betöltésekor kopprafagyott,csak hidegreset segített..
-
Amur
addikt
A grafika nagyon szép lett a bétán.Az új járgány pedig(oldsmobile?) nagyon bejön!
-
Amur
addikt
leteszteltem én is mindkét verziót.A PT-ben a napi eventeket hiányolom,a level-r pedig 2 verseny után kopprafagyott,csak hidegreset segített(pont ezért hagytam annakidején abba a PT-t-nem volt kedvem kisérletezgetni hogy miért,mivel más játékok gond nélkül mentek,nyomtam azokat-igaz hogy egy Blur vagy egy Split second azért más kategória,de legfeljebb elszórakozok azokkal amig nem jön valami javítás.)
-
Amur
addikt
Megszünt a skeleton key a level-r-ben? Beváltani sem engedi a mission-öknél,
az explorerben pedig a kérdőjelek nem adnak már csak gps minimapot meg hasonló baromságokat.. -
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #26418 üzenetére
Amit én leszedtem az 454mb.Az lehet a rossz? neked más van meg?
Az pedig érdekes lehet egy hús vér versenybe belecsöppeni! -
Amur
addikt
Most kaptam béta kulcsot a Real-Time Racingre.Valaki tesztelte már?
-
Amur
addikt
-
Amur
addikt
én is logitech chillstreammel nyomom,focis játékhoz vettem,de miután kipróbáltam autóshoz is,azóta csak ezzel nyomom.
mondjuk én a gáz féket elöszőr a ravaszokra raktam,ott is érzékeli mennyire van benyomva,de kipróbálom ahogy írtátok hogy a bal karra rakom! Mert a ravaszokat elég erővel kell tartani,fárasztó!! -
Amur
addikt
válasz
wazup86 #26297 üzenetére
dehogynem.csak idő kérdése.nem tudsz akkorákat repkedni,de meg lehet!
ajánlom a Mud-ot(nemcsak az ugratók,hanem a dombok,gödrök miatt.).elég sok eventet csináltam meg Lionnal,mikor kezdtem.Más:értem miért értetlenkedett a klánfönök amikor az adóról kérdeztem.(chatben keresett meg hogy csatlakoztam,én meg kérdezősködtem a feltételekről),az is világos így már hogy miért írta hogy nem kell semmit fizetnem,viszont több RP-t kapok ha belépek.
Hol tudom megnézni hány% bonust kapok a klánom után?
King of Kings klán( Paja csapattársa lettem). -
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #26259 üzenetére
igen helyesbítenem kell,ma nekem is belassult,majd kilépett a login képernyőre.belépés után pedig iszonyat lassú volt.
-
Amur
addikt
Azért köszi!
Megnyertem a mai kezdő RTF bajnokságot! Méghozzá meglepően simán(a PT-s CTF gyakorlat azért segített).4 fordulós volt,mind a négyet nyertem.
Ami érdekes hogy nem nagyon próbálkoztak class5-6 kocsival(lehet még nem tudtak olyat venni,azt hiszem 50es szintig lehet talán kezdő bajnokságba nevezni?),mindegy így jártak,én egy spiedo forte-val nyertem,megpakolva persze minden jóval(nitró,tapadás,fék,és persze battle itemek).volt panama is pár,de ők nagyon gyengén nyomták. Azért magam is meglepődtem!
Az OBHUN-os Tökivel találkoztam a bajnokságban.volt más magyar is? -
Amur
addikt
nem tudjátok meddig van déltől szerverleállás ma a level-r-ben?
-
Amur
addikt
Egy olyan tapasztalati pontszámítási rendszer lenne az igazi ahol figyelembe venné a gép mind a rating mind az xp kiszámításakor hogy ki milyen kocsival(legalább class-ok tekintetében)ment a versenyen.
Pl. ha egy morellokkal teli szobában egy class5-ös járgánnyal csak minimálissal maradok le,az annyit érne,mintha legalábbis megnyertem volna!! Így nem rugdalnák ki,vagy kérnének cserét a magasabb class-os kocsikra azonnal,sőt örülnének neki hiszen ha mennek a saját tempojukban akár a class1-es autójukkal is,akkor is kaphatnak sok xp-t,rp-t ha jól teljesítenek,helyezéstől független! -
Amur
addikt
Most néztem a friss ranglistát.214 győzelemmel az explorer módban 18.helyen vagyok.
(április 1.óta játszom a level-r-rel). Crazycar vezet 988 győzelemmel(de nem ma kezdhette közel 20.000 versenyt nyomott már le,én alig több mint 700-at.
Vele nyomtam tegnap este egymás után úgy 10-15 meccset,mindig megvert 1-2 itemmel.
A 2.helyezett antivirusnak viszont csak időelőnye van,őt mostmár általában legyőzöm.
Ahogy néztem az RTF win ranglistáján lehet valakinek könnyű dolga 154 győzelem kell az elsőséghez.
Ha lenne klánom,akkor a 4.helyen állnánk az tagok explorer módban eltöltött ideje alapján(csak az én időmet nézve,ha pár explorer funnal állnánk össze meglenne az elsőbbség.)
-
Amur
addikt
Level-R eventekkel kapcsolatos kérdés:
ha kilépek a játékból,vagy kidob a szerver(szerverleállás,szerverhiba),akkor az eventekhez szükséges dolgok(előzés,tiszta szektor stb..) számolása lenullázodik?
Köszi! Mert mintha meglett volna a mai(számolásom szerint),de közben volt egy szerverleállás. -
Amur
addikt
Spiedo Forte-t vettem végül,balance-ból mit érdemes rárakni?
-
Amur
addikt
én szavaztam,a PT-s nickemmel(corvette67).A Level-R-re,bár a drift és a ctf rabja vagyok,de ha nincs kivel..
-
Amur
addikt
Spiedo Forte class5ből vagy Cobra RS coupe class 6?
árban nem sok a különbség a kettő között,a cobra rs jóval gyorsabb,ha olyan kezes upgradelve mint a class3mas verziója akkor egyértelmű,a panama annakidején (PT-ben) nem jött be,elég sok baj volt az irányítással.
A választásban az is benne van hogy a cobra-val nem rugnak ki annyi szobából mint egy panamaval,pedig majdnem olyan gyors.
Megkaptam az RTF eventes corus WGT-t,nem rossz kis gép,nagyon kezes,de a fullos class3mas cobrám azért lehagyja.kiváncsi leszek hogy később a shopban is elérhető lesz-e.mert az adatok ellenére sokszor a morellok hátsójában voltam vele,csak hosszú egyenesekben hagytak el. -
Amur
addikt
Milyen nicken futsz?
Én GTcoupe,a kisfiam pedig Villam.
Az napi eventeket mindig megcsinálom,de a verseny eventek időpontja nekem sosem jó.
17:45 ill. 20:30 szokott lenni,vagy az asszonyért megyek,vagy a gyereket altattom,vagy dolgozom...
Egy esti fél10-10 körüli időpont másnak is jobb lenne. -
Amur
addikt
Szerintem is Cobra! Én nem bántam meg hogy itt a fórumon megkérdeztem,és hallgattam a tapasztalattal rendelkezőkre.Jó kis autó,full tunninggal minden játékmódban kihasználható,sima versenytől az RTF-ig,sőt explorerben Python Creeken megvertem vele 2 buggy-t is.
Explorerben van egy fanatikus(talán spanyol)gyerek AntiVirUS néven,valami 670 győzelme van csak explorer módban,Cobrával rendszeresen rávertem a construction area-n.
(mindig kis területű pályákon megy iszonyatos gyors meneteket,ketten 1 perc alatt rohanjuk végig felszedve mindent,szinte semmi rp/xp-ért de rengeteg koponyás kulcsot,battle itemeket és persze puzzle darabkákat lehet így összeszedni.A koponyás kulcsokból öttel ki lehet aranyra lockolni a carrier missziókat,2000-3500RP jutalomért) -
Amur
addikt
Paja:-Ezek szerint már letelt a ban,és nyomod?
-A pénzköltés részére: eddig én sem nagyon költöttem,de ahogy eldől hogy ide vagy oda tartozunk,és nincs meg a veszélye hogy egyszercsak mert magyar vagyok, nem léphetek be a level-r accountomba, és végre behozzák a BMW-t akkor veszek egy jó adag GP-t.
Felfogásom szerint inkább itt száguldozom ki magam, mint a valós utakon
(ahol a gyorshajtási birság felemelése óta két 30ezres büntetésbe is sikerült belefutnom!
Ha csak az egyiket a level-r-re(vagy PT-re)költöttem volna.....
Nos az én kedvem elvette a száguldástól a 2 csekk,
és egyet majd megelőlegezek(persze nem szó szerint 30k-t,de részben)és inkább ide költöm majd!)
Csak zárodjon le valahogy ez a kérdés! -
Amur
addikt
válasz
Isten88 #25992 üzenetére
A németekkel szót értesz angolul,de a franciák nagy része(ahogy tapasztaltam egyre többen vannak)valahogy nem akarnak anyanyelvükön kivül máshogy beszélni(tisztelet a kivételnek), de ilyen tekintetben semmi gond szerintem.
Én így is teljesen elvagyok már ,de ha áthozhatnám a szeretett Lancerem a PT-ből újra alázhatnák vele! Választani nem kell,mert sajnos tényleg nincs miért a PT-ben maradni, de megértem aki sajnálja a belefektetett időt!(én is 2 évet nyomtam le ott),de itt pár hét alatt mostmár több mint 400 versenyt letudva, eszembe sincs visszamenni!!
Ha van bármilyen lehetőség menteni csak 1 autót vagy pár szintet,szóljatok és szavazok!
De úgy érzem lassan nem is kell majd, mert a PT lehúzza a rolót!! -
Amur
addikt
válasz
JetiRulez #25949 üzenetére
Bizony én is rendesen rákattantam.Lenyomtam 372 versenyt pár hét alatt(1nap 6 óra online versenyidővel, pedig minden másnap 12 órában dolgozom,a 2 gyerköcről akik aktívan használják a PC-t nem is beszélve(a 4 éves kisfiam is nyomja,volt hogy a német tinédzserek láma módra szaladtak falnak a 180fokos kanyarban,a kisfiam meg elegánsan csinált egy kézifékes kanyarbevételt.
,tehetséges gyerköc! )
-
Amur
addikt
Hát a patch nem tökéletes,eddig nekem nem fagyott ki még egyáltalán a Level-R most amikor szobát csináltam,koppra 1x..
-
Amur
addikt
Már updatel inditáskor,gyanus hogy jó lesz már!
-
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #25944 üzenetére
és mikor lövik vissza a szervereket? pechemre most vagyok szabadnapos..
-
Amur
addikt
Level-R-en szerverleállás van,csak annyit találtam a fórumban hogy az első patch miatt,de meddig tart,és mit tartalmaz a patch? nem tudjátok? jön a BMW?
-
Amur
addikt
Összeraktam az explorerből összeszedhető kirakódarabkákból az első autót(egy quadro),
sajna tényleg időlimites,10 napra nyertem meg..
Upgrade megmarad a garázsban ha költök rá,és később veszek egy ugyanilyen autót?
vagy hogy müködik ez az időlimites autótulajdonosság?(látom hogy a shopban is lehet így autót "bérelni").
Amugy a kérdőjeles itemekből összeszedett skeleton key-ekből is sok pénzt ki lehet szedni ha kilockolom vele a karrier eventjeit 2-3k RP folyik 5 kulcsonként.
Szinte minden 2.explorer match-en találok 1-2 kulcsot.valamint a battle módhoz rengeteg item összejön! -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #25856 üzenetére
Remélem a Level-R-ben nem vezetik be a HSS blokkot...
(tudom hogy még szerkesztési időn belül voltam,de jobb így 2 különböző Hsz.ra reagálni!)
-
Amur
addikt
válasz
milomi #25871 üzenetére
Annakidején ugyanebben a dilemában voltam.Én tesztelés után az EVO-t választottam,az én vezetési stilusomhoz jobban illett! Teszteld le te is mindkettőt,és utána dönts,rakj fel a shopban pár upgradet is(elsősorban balance-okat)amit amugy is használnál,ne a két stock cart hasonlítsd!
-
Amur
addikt
válasz
bakosgabor57 #25817 üzenetére
Még most is IP blokkolás nélkül megy a dolog,simán beenged IP hider progi nélkül.
Mi a klánba lépés feltétele? (level29 vagyok,kb.2 hete nyomom a Level-R-t,előtte 2 év PT volt,ott level30-al zártam.). -
Amur
addikt
Én már nem bánom ha el is bukok mindent,egyenlőre annyira leköt a level-r hogy nem is nyomom a PT-t,hiába vagyok ott magasabb szinten,hiába van egy szekér autóm,itt elvagyok a stock Lionnal és a 2esre fejlesztett Cobra-val,már nem hiányzik a drift és a CTF sem,nyomom az RTF-et és a team ctf-et,na meg szinte mindent!
Úgy látom a PT leragadt,én nem.Nem mintha most választanom kellene,de ha szavazni kell nálam Level-R! -
Amur
addikt
Bőszen rákattantam a puzzle keresésre explorerben! A kis puzzle darabkákat legkönnyebben kis pályákon lehet megtalálni(erre nekem a legjobban bevállt a construction area),persze leggyakrabban battle és common item-eket lehet összerakni,de van már autóból is 2db kirakóm(6db kell,de ahhoz nagyon ritkán találok).
-
Amur
addikt
válasz
Stig20 #25701 üzenetére
tényleg megtaláltam,meg is vettem,miután a 150 tiszta szektoros eventet teljesítettem röpke 40perc alatt(hangár).
PT-Level-R kérdés: én igazság szerint meg sem próbáltam volna a Level-R-t ha nem kezdett volna el fagyni CTF-ezés közben igen nagy gyakorisággal a PT,de azóta rákattantam.
Tény hogy ha nincs senki PT-n akkor még akár jobb és stabilabb is lehetne,akkor sem játszanék ott,elvégre nem azért megyek fel hogy 20 perceket várjak még találok egy szobát ahol nyomhatom.Sokszor akartam CTF-ezni de ott nem volt senki,irány a drift mód,ott is csak jelszavas szoba,irány sim vs,ott szinte senki,végül pár baromarcúval voltam kénytelen arcacade vs-ben lökdösődni,az sem érdekelt hogy lecseréltették az EVO-m Lionra,aztán ucso pillában átváltottak pl.panama-ra...
Tehát IP ban törlése és szabad választás,mindenkinek jó lenne,versenyezzenek értünk!!
Aki jobbat nyujt,oda megyünk mi is versenyezni!
Most nem nyomok PT-t,mert a Level-R tömve van.Ott percek alatt találok magamnak futamot! -
Amur
addikt
Most én sem tudnék dönteni! Ha így marad a PT akkor inkább a Level-R,ha fejlesztenek,akkor egyértelmű hogy a közel egy hétnyi valós játékidőből felépített PT "karrier". Most nagyon szimpi a Level-R,csak néha megyek a PT-re ha CTF-ezni,Driftelni támad kedvem,de sokan nyomják az RTF-t a Level-R-en is ugy hogy "no item" a szoba neve és nem lehet robbantgatni egymást!! ugy egész élvezhető!
-
Amur
addikt
válasz
hugoagagyilo #25688 üzenetére
Biztos jobb a Cobra,de jelenleg nincs a shopban csak a class6-os RS verziója,class3 autó most csak a Corus RS! 37ezer RP az ára.
a class1es autók árait viszont nagyon levitték(némelyik 1/3-a lett..) -
Amur
addikt
ha csak teszt jelleggel kapcsolták ki az IP bant akkor nem nagyon érdemes ip hider progi nélkül belépkedni,nehogy pont azért legyen hogy kiszurjanak,és kiszorjanak minket!
(bár igazán nem érdekük! Lehet csak az aeria felé mutatják hogy mennyire betartják a megegyezést!)
A PT-nél is megváltozik a CTF(RTF-re) és törlődik majd a drift mód? ha esetleg behozzák az új klienst? -
Amur
addikt
Mert volt náluk egy másfél órás szerverleállás(level-r),úgy látom feltöltötték a kövi 3-4 nap eventjeit! Ma explorer kupa lesz fél hattól,valamint buggy rally,de sima eventek is vannak
(szerezz 5500xp-t,vagy 1500rp-t és hozzádvágnak mégannyit).
Nem is figyeltem hogy megszünt az IP ban,én még mindig britként megyek fel
De ez nem vett fel majd jogvitákat? ha előtte megegyeztek a francishe felosztásában akkor most miért rughatták fel?
Ha csináltok klánt a Level-R-ben írjátok meg,csatlakozom!
(tök alap Lionnal nyomom a PT-ben meg maradt lancer-em,panama-m hogy csak a jobbakat emlitsem,ott level30 vagyok,ami itt kb.level60akkor,itt meg level 15..)
na de a lényeg amit korábban mondtam: lagg és fagyásmentes játék,új pályák,autók.
Nekem bejön! Ha a PT nem újitja be az isabella klienst akkor maradok itt.
Nemsokára összejön egy Corus RS(talán astra coupe koppintás),még 20ezer Rp kell hozzá. -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #25662 üzenetére
igen de ez nem fps! Eddig ugye kapukon kellett átvinni,és minnél tovább tartani a zászlót,az nagyon egyedi móka volt autókkal!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Medence topik
- Óra topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest