- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
JackShephard #27758 üzenetére
Bubi, nekem az már túl bonyolult. Nem szeretem a manuális váltást.
Én imádom az LR-t.
Valaha te is megszállottként játszottad. Akkor nem lehet annyira rossz. -
Cr@c@
csendes tag
válasz
JackShephard #27718 üzenetére
Szevasztok!Valakinek mond valamit az a név hogy Bagira(HUN)?Ma keményen leoltott mert én ghosttal nyomom és nemtudok vezetni!Mert csak a gázt nyomom.Erre mondtam neki 2 napja nyomom még csak a Sim-et gyakorolnom kell majd belejövök.Erre azt válaszolta hogy én semmit nem tudok a valoságrol mert csak nyomom a gázt és ghostot használok,de már elnézést ki dönti el én hogy nyomom?ÉN!A másik fele én sok autos játékban ugy szoktam játszani hogy majd minden kanyart fullon probálok bevenni majd minden kanyaron csiszolgatok körröl körre majd berögzödik és rutin lesz belöle de ha csak két napja nyomom és ö még PT-ben is ezt nyomta mit vár??Na erre leosztottam neki a lapot igaz mögötte értem be az Angol pályán és csak két körös volt de a Best Lap Time az enyém lett!Na mondom magamban "na erre varj gombot" én most nyomom rajta elöször mégis legjobb időt mentem.
Ha valaki esetleg fent találna a Nick nevem: BipBip1978
-
SylarHUN
senior tag
válasz
JackShephard #27568 üzenetére
Ez nem a vége a csapatnak! Ez inkább a kezdet!
Vagy tévedek? -
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #27430 üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz. Bár a játékkal nagyon ritkán játszom, inkább csak felnézek és beszélgetek rajta. Az igaz, hogy egy arcade f.s, de rombolás-lökdösődés szinte csak az erre kitalált módban van (Sumo). köszönhető ez, ha másnak nem is, a vásárolható ghost itemnek
A legtöbb játékos a régi PT-ből került vissza, annak is arcade-os részéből.
Történtek pozitív változások is...quadroracer: a csak a GS/GM-eknek készített járőrautót miért nem tettétek a vidibe?
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #27310 üzenetére
A régi Pthez azért "ragaszkodom", mert nekem az a favorit, az indított el azon az úton, hogy több időt szenteljek az autókázásnak. Rengeteg embert ismertem meg aki szintén keményen tolta a PTt. És igen a fejlődési rendszer, a kuporgatás a következő fejlesztésre, az autó normális kezelése billentyűzettel mind hozzájárult ehhez, hogy az legyen a favorit. Ha visszakapnám akkor nem mondom, hogy megint éveket játszanék vele, de biztosan többet mint a jelenlegi LvlRrel. Másodjára már semmi sem olyan, mint volt.
A régi irányítás nekem nagyon bejött, billel tudtam tartani a nagyokat és remek ugródeszka volt a komolyabb a játékok felé. A sim rész szerintem meg köszönő viszonyban volt a szimulációval. -
ramihu
tag
válasz
JackShephard #26365 üzenetére
Hát remélem azért sikeresebb lehetek vele mint így hogy az egérrel kormányzom és a bill el nyomom a gáz/féket. Legjobban az zavar hogy csak padló gáz és fék van, sim ben gyakorlatilag a cobrával indulásnál szinte mindig kifordul a hátulja.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #26365 üzenetére
Nekem is így volt, de fordítva nyomom, ahogy konzolon is van.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard #26215 üzenetére
a Test Drive es a szimulator szo SOHA nem passzolt meg 1 mondatban
-
hugoagagyilo
tag
válasz
JackShephard #26076 üzenetére
Igen ez az ember megrögzött Hello Kitty fan csak megkértük szavazzon ide.
Félre a tréfát nem hiszem hogy mások lefélkegyelműzésére kell süllyedni.Mindenkinek kijár a tisztelet,a hova szavazásától függetlenül.Nem ismerjük őt csak ilyen formán tudsz rákeresni.De szerintem este valaki előtudja keriteni a PT -s felhasználónevét ennek az illetőnek.Pt-sorban is sok uj számomra ismeretlen nicket látok.De rákerestem és mind valos játékosok,és nem tegnap gyártott nickek.De legegyszerübb modon aki nem jol irta a nickjét ki kell törölni és kész. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #25854 üzenetére
64bites Win 7 alatt azokkal a driverekkel amiket írtam nem megy -> a 197.13 sem, azzal próbáltam.
-
Amur
addikt
válasz
JackShephard #25595 üzenetére
Avast van fenn,külön tűzfal nincs,windowsos kikapcsolva.
-
wazup86
tag
válasz
JackShephard #25586 üzenetére
ez a játék alkalmazások közt van? am engem is felvehetsz: wazup86@gmail.com
-
JetiRulez
őstag
válasz
JackShephard #25586 üzenetére
Egyáltalán nem tudok pókerezni, legfeljebb öcsémet és barátját ráállítom a dologra. Jó tudni ezt a beváltós okosságot. Úgyis akartam még venni egy Toyota 2000GT-t. Kösszépen!
-
JetiRulez
őstag
válasz
JackShephard #25323 üzenetére
Kár. De most már ezt is tudom, kösz.
(#25335) wazup86
Grat! Én még a 20-as szintre hajtok, kb még egy 60 körös (ha nem fagyok ki) és meg is van. -
quadroracer
tag
válasz
JackShephard #25282 üzenetére
Annyit tudok tenni ezugyben is, mint minden mas megfontolni valo jo gondolattal, hogy felhívom ra a feletteseim es a dizajn figyelmet. Tobbet en nem tudok tenni.
Tovabbi jo jatekot kivanok mindenkinek! Es keves ideget a regi motorosoknak!Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
JackShephard #25280 üzenetére
Kedves JackShephard!
A szoszolo kicsit tulzas, csak a beta tesztben vallalok egy kis reszt.
Ime az egyenes valaszom:
Nem tudok ra valaszolni, de sztem mas sem az Invictustol, ugyanis a kiadok dontik el mit kernek es mit nem. Tehat a kerdesedet/keresedet az AGE fele kell jelezni!
A beta pedig annyiban mas, hogy itt nem feltetlenul azok a dolgok kocsik/jatekmodok vannak engedelyezve amelyek egy kiadora jellemzoek, hanem azok amelyeket szeretnenk, hogy ti beta teszterek leteszteljetek/surun hasznaljatok, mert ezekre vagyunk kivancsiak.
Ez az en velemenyem, nem az Invictus-e, mert mas neveben nem beszelhetek. Remelem megfelel a valaszom, meg ha a kerdesedre feltetlenul nem is kaptal valaszt.Udv,
Laca
UI.: Az Invictus folyamatosan figyeli az igenyeket, szoval semmi sem lehetetlen.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
JackShephard #25102 üzenetére
Ehhh... én is kaptam ma 900 AP-t még a múltkori 400-hoz. Legalább most az egyszer pozitív értelmben kavar az Aeria
Más: Sajnos rohanok is vissza az egyetemre, és csak este kilenc körül érek haza, reggel meg megint kelés
Aki nézte a bétát, az leírná, hogy a hibajavításon kívül van-e esetleg valami újdonság, amit érdemes feltétlenül megnéznem, vagy nem maradok le semmiről?
Más v2.0: Ez az új pálya tetszeni fog
Régebben írtam, hogy ne úgy legyen már bonyolult a nyomvonal, hogy tele van a pálya akadályokkal, meg abszurd útvonalakon kelljen közlekedni. Írtam is, hogy valami kacskaringós egzotikus pálya mennyire jó lenne, úgyhogy ezt örömmel várom... sőt... még több ilyet
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #24958 üzenetére
ok, mondjuk amit mi csináltunk, arra bazzs megkapta, én még nem pl, ahogy mondta.
A 10millás eventre meg még mindig nem kaptunk választ
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #24807 üzenetére
Arra verdára nincs egy ép első lökös
-
quadroracer
tag
válasz
JackShephard #24771 üzenetére
Koszi! A lejarati ido miatt meg ne aggodj(atok) ahogy lesz szero lesznek eventek is, ahol ujra lehet nyerni! Meg unni is fogjatok! Potoljuk a tegnapi eventeket is (atmasolom oket). Ugyhogy nyugodtak lehettek! A bugjelentesert nagy thx, az ilyen hibakhoz is lehet csatolni a gyokerben levo .log fajlt (datumos).
Azt el is felejtettem hogy ha a jelentes megvolt akkor ki lehet torolni az osszes .log fajlt es az osszes .dmp-t hogy ne zavarjon a kesobbiekben. Thx! (Egyenlore nincs uj hir a szerverrol) -
quadroracer
tag
válasz
JackShephard #24728 üzenetére
Nem akarok nagyon belemenni a dolgokba, mert nem ertek a nagyok dolgahoz, de ez egy nyilvanos betateszt, ahova barki bejohet, de nektek magyaroknak lett csak hirdetve. A ti velemenyetekre vagyunk kivancsiak, azert is beszelgetunk ezen a forumon. Persze mindekinek orulunk ha bejon, de elsosorban a ti velemenyetekre szamitunk, illetve arra hogy a bugok amik esetlegesen benne maradtak a jatekban azok mihamarabb kijavuljanak! Sztem ne hirdessetek a kulonbozo verziok forumain, nehogy megsertodjenek ratok! Ezt gondolom ti sem es mi sem szeretnenk! A beta tesztnek hamarosan vege ugyis es akkor visszatertek az altalatok hasznalt verziokhoz.
Ez az en sajat velemenyem a dologrol.
Udv, Laca
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #24728 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az Invictus minden kiadót értesített a bétáról.
Tegnap Teydivel beszélgettem, hogy ő semmit nem fog jelenteni a hibákból, mert ez a németeknek megy, szóval bogarásszák csak ki ők a rosszat belőle. Meg hogy az aeriának nem kell ilyen arkád játék.
Erre mondtam neki, hogy ez nem csak a németeknek megy, hanem ez a jövő. Ami attól, hogy lesz benne egy csomó új, sim versenyzéstől távol álló mód, lehetőség még mindig jobban ki fogja szolgálni a sim PT réteget, mert már midneütt van sim kezelési lehetőség, visszajönnek a nagy CTF rókák, a gymkhana, kemény driftek stb. Meg ha szétnéz akkor ugyan vegye már észre, hogy hányan mennek simben és hányan arkádban a PTBen meg LvlRben. Az új generáció legalább 60%a arkád párti. Ha pénzt akarnak akkor minél szélesebb réteget kell kielégíteni, szerintem Izabel ezt jól teszi mert lett még több sim és még több arkád is. Nekem semmi bajom azzal ha elszaporodik az arkád mód ha a sim is vele együtt szaporodik.Szimet akartok és szellemmódot? Ez a kettő kicsit üti egymást. Mellesleg a játékba kell hogy legyen ghost ON is, mert ez csak játék nem a valóság és a PTben ezt szoktuk meg, az ugráló autókról meg nem is beszélve.
Legalább itt ne törjem össze magam, vagy éppen hogy itt kéne törnöm az autót és az utcán nem?
on5 off0Az észrevételeimet a betaval kapcsolatban pár napon belül közlöm, majd ha vége az opennek.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #24568 üzenetére
Én már bent vagyok
A régi klienst telepítettem fel és frissítette magát. Össz-vissz 15 percbe telt.
Abno,
csak a különbséget elég nehéz kiválogatni... Szerintem elég sok minden módosult. Ha mondjuk 50% a módosítás akkor is csak egy gigát kell leszedni, ami nem vészes szerintem.Felteszek hamarosan elég sok mindent, így jó pár lehetőség lesz a játék elérésére. Még csak a régi kliens telepítő és a frissített exevel tudok szolgálni.
-
quadroracer
tag
válasz
JackShephard #24555 üzenetére
Nemsokara beszallok en is. Azt igertek hogy folyamatosan noni fog a letoltes sebessege. Bizom benne hogy igy lesz! Kitartas!
-
ABnormal
őstag
válasz
nekem 2d15H van hátra a utorrent szerint
-
PaJa1
őstag
válasz
Tőlem nem tudom miért nem szedi... más fileokat tudok seedelni, de a PT telepítőt nem akarja valamiért.
Feltöltöm filemegosztókra, és akkor onnan is lehet majd tölteni, nem tudom miért nem megy ez a torrentem, mikor a többit tudok tölteni :s
-
milomi
tag
válasz
JackShephard #24493 üzenetére
sziasztok .. nemtalálom zat az oldalt pokert ahol regisztrálnom kell és belehet majd váltani pontt AP ra.. valaki adna egy linket és részeletesebb leirást mit hogy kell használni ? és akkor irom köszi ! és minden héten belehet váltani AP ra vagy hogy ? köszi
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
JackShephard #24472 üzenetére
Ez mekkora volt.
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #24472 üzenetére
Igen, utólag erre én is gondoltam..
De most nincs kedvem leírni 6000. alkalommal..
-
bix-
tag
válasz
JackShephard #24357 üzenetére
Nem tudom, hány fanatikus lenne ébren annyira késői órákon...
Ráadásul vasárnap. A délután 5 óra az nálunk este 11...
De köszi az ajánlást. Viszont kéne most már valami jó kis event normális időben is.Mert az európaiak megint le vannak ...va.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
JackShephard #24357 üzenetére
Dehogynem!! Köcce a tippet
Átolvassuk a feltételeket.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
JackShephard #24312 üzenetére
-
hugoagagyilo
tag
válasz
JackShephard #24212 üzenetére
Köszönöm a hasznos választ
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #24164 üzenetére
Annyi hogy akik eddig postoltak, megkapják az AP-t. Ez csak azért kicseszés, mert akkor így mi, akik a szabályok előtt postoltunk 200AP-val kevesebbet kapunk?? A faszért kell változtatni rajta vagy akkor miért nem lehet ezt az első oldalra leírni, miért kell a 6 millió post közé beszúrni, ahol elég nehezen találod meg..?
Leszarom, én újrapostolok. -
Attka85
tag
válasz
JackShephard #24100 üzenetére
wOw!!! O.o ez nem semmi videó!! gratula hozzá, igazi mestermunka volt!!! Baromira jól megvan csinálva, a zene is pont alávág, nagyon tetszik, el is mentem könyvjelzőbe
Tényleg Boobshunter-rel mi a helyzet? nem láttam már vagy fél éve(talán több is már), pedig nagyon jókat küzdöttünk egymással anno, hiányzik nagyon, lelépett volna? Remélem csak nevet váltott, nem tudja valaki mi van véle? Szívesen mérkőznék vele ismét
Mégegyszer GraT a vidihez, ez meghozta a kedvem!
Szerk.: meduzatomi: igen tudjuk már hogy van ez az event, de köszi hogy belinkelted! -
hugoagagyilo
tag
válasz
Ez faja volt ,és a zene !Végre más is szereti a zenét ez jóóóóóó.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard #24088 üzenetére
nem akarja, hogy lassak, hogy van 6 millio RP es 50k AP-ja tartalekban
-
Creative997
őstag
válasz
Ja, az jó kis buli volt
Csinálhatnánk még hasonlókat
-
Karibaba
aktív tag
válasz
JackShephard #24083 üzenetére
A kép az menne de az url akkor se megy ha kijelölöm és aztán kattintok a link re.
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #24088 üzenetére
Tippelj 2t.
-
JackShephard
tag
válasz
JackShephard #24081 üzenetére
Öööö, alakul ahogy nézem mert a címek már láthatóak, de még nem jelenik meg link-ként. A 119.oldali második próbálkozásra gondolok. A címet kijelölöd, hogy az egész fekete legyen és utána kijelölt állapotban nyomsz az "url" gombra.
A barátos kép viszont teljesen nem jó így! Ugyanis, kiírták, hogy nem az aeria oldalára kell feltölteni, hanem külső fórumoldalra. Ezért töltögetjük mi is jó néhányan ide, a PH oldalra, mert az adott hozzászólásunknak a linkjét kell bemásolni oda, nem pedig a képet.Közben látom törölted is a 2 utolsó rosszat.
Én nem tudom ennél érthetőbben magyarázni, remélem segítettem. -
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #24058 üzenetére
Heh, én nem csináltam semmit, de azért szívesen
Ez egy durva kép amúgy, nekem is megvan.
És volt egy nagyszabású TA is hosszú-hosszú idő utánKöszi OBHUN! Igazán nagyszerű csapat vagytok
-
GabN73
addikt
válasz
JackShephard #24040 üzenetére
én is megyek ha lehet
-
Bazzzs
senior tag
válasz
JackShephard #23946 üzenetére
Köszönöm szépen
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard #23570 üzenetére
rsx is kapott . hogy kell 1000 AP-t osszeszedni 6 nap alatt ? lenyeg?
-
korbi.
csendes tag
válasz
JackShephard #23570 üzenetére
sziasztok. a hgt-ből wectrabali és micur is kapott ilyen 1000-ap-s emailt.bár lehet hogy valamilyen sorsolásos alapon megy ez a dolog mert a többiektől én sem igazán hallottam hogy kaptak volna.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #23540 üzenetére
Az ilyet sose tudtam, most se.
Crea,
mondtam, hogy volt régebbi verzió isde azért tényleg elég sűrűn jöttek
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #23481 üzenetére
Egyeseknek mekkora mákja van!Nekem sehun semmi...
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #23376 üzenetére
Szerdán névnapot ünnepeltünk, tegnap sikeres államvizsgát. No more vodka, never!
Amúgy pazar lenne ha mindenki aki részt vesz ott lenne a ProHardver csatiban, legalább a bajnoki végéig, így könnyebben megy majd a kommunikáció.
-
erdol
senior tag
válasz
JackShephard #23371 üzenetére
Pálya megvan valóban de karácsonyi vinylt nem találtam.
-
MaciG
addikt
válasz
JackShephard #23289 üzenetére
Én a múltkor is igényeltem kulcsot hozzá, de nem küldtek azóta se semmit.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #23227 üzenetére
Ha többet játszottam volna meglenne, de pár hónapja, lehe hogy fél éve is van hogy nem vagyok annyira aktív mint előtte.
Készüljetek a RANDOM eventre
Random mód, random pálya, random autó, random nyeremény, random időben -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #23088 üzenetére
Őőőőőőőő jah.
-
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #23099 üzenetére
Hát, ha te sehol sem vagy jó, akkor én be sem vagyok regisztrálva a játékba
Egyébként 7közben egyáltalán nem játszom (a fiamé a terep), 7végén pedig amikor időm van rá...de az összeröffenésre szakítok -
ABnormal
őstag
válasz
JackShephard #23099 üzenetére
igen,én vagyok az,de ez nem volt titok,csak gondolom nem nézted meg sohasem az első hozzászólásban a listát...
-
ABnormal
őstag
válasz
JackShephard #23088 üzenetére
Tibee nem egy szószátyár gyerek,de mond mi érdekel és majd meglátjuk,hogy válaszol-e...
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #23033 üzenetére
Amikor megjelent ez a dobozos téma, nem sokra rá jött az NSX bele (igen, Kisa kapásból, 500AP-ért talált, én is a 2.-ban) és utána váltogatták a kocsikat mi lehet benne. De ennek már rég vége, szerintem már nem lehet kocsit találni benne. De megkérdezek valakit. Szerintem 3 napos csaj és popper a legnagyobb, de szerintem se igazán éri meg.
-
sagesz93
addikt
válasz
JackShephard #23025 üzenetére
Megjött nekem is
Valaki megmondaná mi az a mystery tool box deluxe? Megéri megvenni? -
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #23025 üzenetére
PH: Play with Friends így van Store-ban
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #23022 üzenetére
rövid a single része és biztonsági másolattal nem tudsz steamen keresztül multizni. Multi nélkül nem ér sokat.
-
rsx
aktív tag
válasz
JackShephard #23015 üzenetére
Sejtettem hogy valami ilyesmi miatt, de ez az IP-blokk előtt is előfordult párszor.
-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard #22881 üzenetére
Két jelentkező volt! Mivel én nyertem, mind ketten kaptak egy kocsit!
-
ALIENwoods2
csendes tag
válasz
JackShephard #22874 üzenetére
Ez a eddig jött emberektől függ többnyire, de én simán indítok sim-et is ha jöttök
-
sagesz93
addikt
válasz
JackShephard #22874 üzenetére
Én is most szokom meg a sim módot
Ha rájön az ember akkor nagyon jó tud lenni.
Főleg a drift & wait szobákat birom. -
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #22849 üzenetére
Az az újoncoknak szól, A versenyen pedig nem csak azok lesznek..
-
bakosgabor57
őstag
válasz
JackShephard #22841 üzenetére
Elnézésedet kérem, ezt most hallom először,legközelebb én is megvárlak...
-
sagesz93
addikt
válasz
JackShephard #22841 üzenetére
Látszik hogy versenyszellem
Shift-ben is lealázott mindenkit.(vagyis az időket tekintve.)
Nem totojázik.
Megvettem a stalliont, jóverda, erre is kell 1 grip csomag mint a harpoon-ra -
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #22766 üzenetére
"...tőlünk Dark Riot, meg Gridghost körülautózza az egész magyar mezőnyt oda-vissza..."
Olyan technikai háttérrel, g25-tel a kezükben születve talán nem is olyan nehéz
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #22766 üzenetére
Szerintem olyan nincs, hogy csak 1-2 magyar lenne benne egy magyar csapatban. Amúgy meg olyan lebonyolítás lenne, ahol 2 csapat versenyzik egyszerre egymás ellen, így egy sim VS meccsen 3v3 vagy 4v4. A játékosok helyezése alapján kapna pontot a csapat. Mint f1ben a konstruktőri. Ergo elég egy 4 fő, hogy magyar csapatban legyen.
PHs bajnokság volt már, most csapatosat kéne nyomni, sok a magyar csapat játékon belül.
Jutalmazás, szerintem lehetséges, akár saját APból, ha az aeria nem támogatja, amit kétlek mert nem mindenki vehet részt rajta.Gridg és DR nem autózza körbe az egész magyar PTs bagázst, főleg nem oda-vissza. Van jó pár honfitársunk aki szépen felveszi velük a versenyt.
Olyanok mint mi, van a svédeknél és az olaszoknál is egy pár tehetséges, csakúgy mint a MAGYAROKNÁL. Írhatnánk azt is hogy mi körbeautózzuk az olaszokat meg a svédeket, de nem igaz. -
sagesz93
addikt
válasz
JackShephard #22665 üzenetére
talált
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #22596 üzenetére
Hát az semmi EHHEZ képest. A rekordom az 430k volt per kör, 1 óra kemény kombózásért. Így gyorsan fejlődtem, emléxem level38ban össz 2 napot töltöttem
Most viszont level43ban már több mint fél éve dekkolok, 90k kell a 44hez.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Na mióta ez nincs, azóta nem érdekel különösebben a PT.
(amúgy mióta bejött fiona, mindenki egycsapásra abbahagyta a kombózást, nem is próbálkoztak vele, de talán még így is többet adna kombózva mint extra magnettel masserkedve, csak senkivel nem lehet kipróbálni, mert csak annyit mondanak, hogy a kombózás halott)
-
sagesz93
addikt
válasz
Amarha, ez nem gyenge.
-
sagesz93
addikt
válasz
JackShephard #22521 üzenetére
Jah
Nézd meg a feladás dátumát
Az aláirás se friss, de azért kösz hogy szóltál
LoL most nézem a képeket, mik ezek? -
sagesz93
addikt
válasz
JackShephard #22490 üzenetére
Én is, csak kéne egy magyarázat, hogy pontosan mi is ez
Amúgy 35% RP / 40% XP bonus van. -
Zolás
addikt
válasz
JackShephard #22490 üzenetére
Én majd jelentkeznék egy ilyesmire köszi
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #22483 üzenetére
Köszönöm a helpet!
sagesz: Hát igen,most erre mit mondjak...szeretek jáccani,na
VectraBali: -
Zolás
addikt
válasz
JackShephard #22476 üzenetére
Köszi megvan csak sajna kevés a friend és nincs fent senki jelenleg( és gondolom kéne pár név ott lentre a friends ablakba)
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #22480 üzenetére
Rámegyek hogy join de azt irja hogy a lobbyban vagy és nem csinál semmit..
Üdv sagesz! -
Zolás
addikt
válasz
JackShephard #22473 üzenetére
Bejelöltelek a facebookon meg írtam is. Ezt a pókerprogit milyen néven kergessem?
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #22468 üzenetére
Sléder Mariann,a nevem ott..Nemtudom hogy fog alakulni a holnapi napom,de valószinű hogy estefele leszek,mondjuk 9 körül...
-
válasz
Rám is számíthattok.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Nekem teljesen mindegy, hogy este vagy délután fotózkodunk. Mit szólnátok a délután öt órához?
Ez lennék:
Bazzzs - Balázs Szentgyörgyi
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #22449 üzenetére
Mennék én is a pókeresre, de ha rámegyek az invite-ra nem jeleníti meg az összes ismerősöm, ráadásul pont olyanokat ajánl fel "invitálásra", akik nem igazán játszanak PT-vel.
-
válasz
JackShephard #22434 üzenetére
Amikor megvan az időpont, majd dobjatok rám egy PÜ-t légyszi.
(bármelyik este, bármikor jó) -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #22434 üzenetére
Igen igy könnyebb lenne...holnap én bármikor ráérek.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
JackShephard #22428 üzenetére
Bugos az alkalmazás, nekem voltak olyan ismerőseim, akiket meghívtam, de nem kaptak semmit, illetve volt, aki elfogadta a meghívást, de én meg nem láttam fent, amikor belépett. Továbbá elvileg kis zászlóval jelzi a nemzetiséget mindenki feje mellett, de nálam ez is bugos. Amúgy én sem látom az összes ismerősömet a listában. Aeria Games-hez elvileg ennek az alkalmazásnak olyan értelemben nincs köze, hogy ki veheti fel. Én tudtam olyan emberkét meghívni, aki azt se tudja, hogy van a világon olyan, hogy Aeria Games. Még annyit próbáljatok meg esetleg, hogy nem csak alul láthatók emberkék, hanem van egy külön invite menüpont is!
-
válasz
JackShephard #22413 üzenetére
Rám is számíthattok, csak legyen meg az időpont.
ps.:meglepően jó ez a játék, sokkal rosszabbra számítottam.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #22413 üzenetére
Ha nem tetszik - nem a képességednek megfelelő liga - akkor menj másikba. Arról nem tehetek, hogy csak a kezdő telt meg.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #22378 üzenetére
Ha olvasnád a hivatalos forumot akkor nem most esett volna le a tantusz.
Ha a novice jelentését is megértenéd akkor rájönnél hogy neked nem abban a ligában van a helyed.
Ez a szabály azért került bele, hogy pont az olyanokat mint te késztessük arra hogy ne a kezdőktől vegyék el a liga megnyerésének lehetőségét.
Dönthetsz, vagy maradsz és megnyered a futamokat de a ligát nem vagy lassan mész és talán úgy is nyersz, akár ligát is. Vagy mész másik ligába ahol nem kell lassítanod magad - feltéve ha elindulnak, nincs elég ember. -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #22349 üzenetére
Na ez a szívás...lol!
-
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #22354 üzenetére
Engedélyezve van neki, de semmi üzenetet nem kapott. Akkor ezek szerint meg lesz tartva, ha az "ismerősöd" kapott róla valami hírt?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
JackShephard #22349 üzenetére
Akkor ezért hittem anno rólad hogy csaj vagy.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
JackShephard #22339 üzenetére
Nem kicsit laggolnak a trükköző emberkék!
Mentem olyan ellen.
Én is kipróbáltam a 15/1megás netem leesett 1.4/40-re, képzelem akinek ennél kissebb a sebessége mennyire belassúlhat.Az a trükkös dolog sajnos nem az igazi.
-
bgabor6
csendes tag
válasz
JackShephard #22289 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Sikerült a belépés! -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #22266 üzenetére
Én sem fogok tudni játszani PTvel mivel nem a szerver környékén élek.
ami nekem lejön:
Aeriának csak csak észak amerikára terjed ki a "sugárzási" köre, de mivel mikor a szerződés köttettet ők voltak 2.ok a privát japán játék után így szórták világszerte. Eddig ezzel nem is volt baj, csak most hogy már sok kiadó van, akiknél pocsék verzió van, szeretnék visszakapni (a gamigo főleg) azt ami jogosan az övék(mindenki szórja a saját játékát a saját piacára). És ennek az eszköze a terület alapú IP szűrés ami az Invictus kezében van és jogosan használja elvileg.
Az a baj hogy nekünk erről nem igazán szóltak mikor regisztráltunk.Ligák: Ha be tudok lépni a játékba akkor megtartom elég résztvevő esetén.
Szerintem login denied üzentet fogunk látni, mint amikor a karbantartás miatt nem tudunk bemenni.
ui, még be tudtam lépni.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
JackShephard #21984 üzenetére
Köszi a tippet írtam is megjegyzést neki.
[link]
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #21933 üzenetére
Nagyon vicces, kis picsányi fület odabiggyesztenek, másrészt nem én indítottam el hanem haverom, harmadrészt közben megtaláltam. Mind1
Amúgy practicben (bocs single play) van egy Sim handling gomb csak nekem még nem elérhető, meg a szobákban is bekapcsolható. Viszont az arcade... tipikus arcade. Minden sz@rnak nekimentem aminek lehetett, ha meg úgy gondoltam már eléggé a kanyar közepén vagyok h elkezdjek kanyarodni az se volt elég, neki a korlátnak olyan érzékeny (én naív lol).
Hogy az RTF az mi az kérdés, se leírás, se semmi, nem is műxik. A battle izét is kipróbáltuk Uncon-nal, de nem lettünk okosabbak, valami élesítettem, agresszív voltam, ő DNF-et kapott... teccikérteni? 0 leírás megint. Biztos a fórumukon okosabbak lennénk.
Bugot is felfedeztem de ezt most nem részletezem mert nem PT. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard #21933 üzenetére
en a missionokat se talaltam meg
-
Karibaba
aktív tag
válasz
JackShephard #21834 üzenetére
lvl-16 osztom a véleményed a grafika brutál bill-röl tolom tökéletes az irányítás, 3-as szint kocsiknál,és a fejlődés nagyon jó 4 kocsim van 2 tuningolva. xp-sp3 probléma mentes. A pálya betöltés 1 perc
erre valamit kitalálhatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest