- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Szevasztok...
Szomorúan látom, hogy a PT tényleg megy a levesbe...
level 90-professional, minden küldi/licence gold..
3300AP, és 1,7millió RP....szinte minden a shopban kapható cuccból 100 darab.. fasza...
Hát szép volt, jó volt.. ámen -
SSP33DY
aktív tag
Örülök, hogy vagytok még egyáltalán
Akkor nyomom egy kicsit ezt is, azt is
Bár LevelR-ben még erősen a cl1 lesz egy darabig(mert a Pt-be tettem a malac perselyemet anno...
)
A Bétát meg mindjárt telepítem.. kíváncsi vagyok "micsoda csoda" újítást csináltak.. Bár ha PT Beta.. még a fullos is itt-ott bajos -
SSP33DY
aktív tag
Szevasztok..
Hogy s mint a "csapat"?
Tegnap toltam egy kis PT.-t.. aztán Level R.-t.. most pedig dobtam egy reget a PT Betába.. kíváncsi vagyok rá..A Level R-t látszik, hogy a friccek vették kezelésbe.. mondhatni odabax a menü, az értesítés hegyek.. szóval igényes, a PT pedig tök lepukkant
Meglátták a lvl szintemet, és mindenhonnan kitettek
Pedig aztán vihették volna apontokat
-
SSP33DY
aktív tag
Sziasztok
Köszi az invitálást!! És főleg a reakciókat
Hiányoztok!! És ha megint rámjön, úgyis észre veszitekKéne pár új járgány.. vagy valami extra, hogy kedvet kapjak megint
Hát majd látjuk!
Legyetek rosszak -
SSP33DY
aktív tag
Szevasztok "régi motorsosk"
BUÉK Nektek!!
Amióta nem tolom a PT.-t kaptam már 3000 AP.-t
-
SSP33DY
aktív tag
Tiszteletem a nagyérdeműnek!
Látom még vagyunk páran.. úgy 3 ember a régiek közül;)
További jó sz@r-akozást a PT-hezMindíg mindenhol és mindenre azt szoktuk mindani, hogy "ennél sz@rabb már nem lehet".. Hát bakker.. lehet.. nagyon sajnálom a PT-t..
Tán 2 hete felnéztem, asszem 2-3 ember volt fent.. abból 1 practice, 2 pedig zárt szobákban
...
Jóccakát;) -
SSP33DY
aktív tag
[B]Még mindíg eladó/elcserélhető az én accom is
Cserénél szóba jöhet:INTEL Core i7-950pár apróság:
lvl 46
RP:766101
AP:2682
Rating:2110
reliability:99%
13 gift, köztük 2 acc csaj, 2 XP és 2 RP csaj, vagy 30-40 XP és RP popper
Minden szintű járgányból legalább 2, és mind full! A Morelló is;)
Majdenem az összes backpack itemből 70-100 db. stb..stb..[/B]
Alkudni lehet! -
SSP33DY
aktív tag
Kivánok!
lvl 46-os(majdnem 47) ACCOM eladó.
Érd. priviben! A Klán nem jár hozzá, oda be lehet lépni -
SSP33DY
aktív tag
Drága legokosabb, és mindenre választ találó dokar testvér!
Semmi indulat. Csak a hozzáállás! Paja is ugyan úgy gyúrt régen velünk és a "családunkkal" explorerben, mint mi! Az irónia az benne, hogy ne fikázza azt, amiből ugyan úgy profitált, mint mások. Ha nem tetszik neki az explorer, vagy megúnta,akkor hagyja abba, de-és pláne- GS létére NE örömködjön már annak, hogy egy jó lehetőség megszűnt a játékban! Mert játék, igen, az! Az a szaros explorer meg tökéletes volt arra, hogy ha már beleszeretsz egy verdába fel tudd tuningolni.. mondjuk 2 hét alatt kényelmesen, és ne 2 év alatt, ráúnva mindenre.. DE ott a CTF.. Paja másik kedvence.. azért, mert szivatják, és nem ő a legjobb benne, ezért ott is mindenki "autórángató idegbeteg".. mert ahhoz a módhoz az a stílus kell.. nagy kaland.. DE NE fikázza, ha nem megy, ne erőltesse! Ott van a sim vs.. elvileg (nem kétlem, dehogy) ott segítség nélkül, bill.-vel megy, és mindíg jól elver minket, a driftről nem is beszélek.. az megy neki.. jjéé, azt nem fikázzuk.. stb..stb..stb.. Teccik ééteni? A gúnyos, vigyor az arcán, pont ezért, és pont tőle esik szarul! Röviden...Crea tesó.. tényleg szeptemberben farmoltál utoljára..??kkhhmmm...
Mindegy.. dokart akármennyire is nem szeretjük, valahol igaza van.. de majd az nfs-ben letolom a fűre
Na pá, megyek farmerkodni
-
SSP33DY
aktív tag
Végre nincs farmolás!! ÉS PAJÁNAK SEM KELL TÖBBET ODAADNOM AZ 5 ACCOUNTOMAT, HOGY EGYEDÜL EXPLOREREZZEN UGYE? Szánalmas lettél! De remélem a FÁNKOLÁSODHOZ van még accod, hogy ott is tudj egyedül menni!
Egyszerű lettél, mint egy talicska lepke!Még Dokar is jobban álla a dolgokhoz.. pedig aztán.. De legalább nem örül más bajának te GS...
Jaa.. szevasztok többiek!
Hogy s mint? De legalább páran még vagyunk.. egy darabig.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
<-OBB->Herti #19391 üzenetére
-
SSP33DY
aktív tag
OBB kiccsalád! PM mindenkinek ismét, ha elakadtatok!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #19371 üzenetére
..mer' mint minden jómagyar terméket..ezt is azamcsik szponzorájjják
.. azé'..örüjjé, hogy a Mud mapnak lehet magyar zászlaja..
Ez az autós eladósdi sztem jó pojén lesz, mert én tuti eladok a 3 morellóm közül egyet
van egy fehér, egy piros, meg egy sárga.. vagy azok csak a stylingjaim?!
Max és kizárólag...nade nem árulom el a "titkot".. látok benne fantáziát!!! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
<-OBB->Herti #19363 üzenetére
Akkó', ha má' Paja apánk nem fejtette ki..
Valaki csak LÁTTA a system csetben, hogy írtak róla.. lesz MAJD egy új peccsss.. na majd azzal jön! HA jön majd valamikor!!
Autót egyenlőre nem lehet eladni
És különben sem azért szenvedtem értük, hogy eladjam! Mindegyik "szép", én szereztem hozzá az RP-t.. mi mást vennék belőle??? Aztán, majd ha lesz egy event, és pl. ezer AP-t kap, aki Corussal megy.. akkor meg majd lesz a kapkodás, hogy jajaj.. eladtam 2 RP-ért... de addigra a Corus ára 1millió RP lesz.. pl.. durva vicc.. de bármit kinézek Aeriából>>--OBB-> -sek PM!!
-
SSP33DY
aktív tag
server maintenance
Start: 2009-4-8 18:0 End: 2009-4-8 19:0 Timezone: GMT+2
Countdown: 0 days, 03:18:00 ...
Biztos jön a húsvéti műbalhé előkészítése!! És lesz sok tojás explorerben -
SSP33DY
aktív tag
Ndruuu, há' mer' csaló vagy
Szard már le az ilyen piti kis idiótákat!! Te vagy a jobb, és kész..
Crea.. há' mer' béna vagy
Én is odébb mentem volna.. úgy az intik hangja elnyomja a csacsogásod
VÉRISTIII
"Hátsó kereke mögött finoman oldalra tolni az autóját, aztán lesz egy csomó ideje írni... "
Dokar.. jobban tette, hogy félreállt
..mmuuhhaaaaa... az arc
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #19319 üzenetére
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #19294 üzenetére
El voltál vele egy kicsitQrvaYó!
-
SSP33DY
aktív tag
Isti!
ööö.. ja
Ha má' CL4,akkó Stalli.. odabaxósabb, mint a Phoenix..és akár meg is veheted.. legalább lesz, ami hajt egy kicsit, és explorerbe kényszerít
PAJA!
Húsvétra mit "várhatunk"??? Kagylózzál csak arra a GM-ek felééNyú map, nyú autó.. vagy csak simán nyú-l
Esetleg nem csak 10% rush.. hanem 11?
Szal lopj valami infót lécccii!
-
SSP33DY
aktív tag
Szi Vetti!
Osztom Csabesz véleményét.. nekem is felborul.. még álló helyzetben is
Csak úgy tudok vele menni 1 métert is, hogy benne van a "borulásgátló" BP.
A buggy sztem ezerszer jobb! Több mapon tudod használni, és ha valamivel, azzal lehet szivatni a népet
(Persze nekem kuss, me' eddig pont annyit CTF-eztem, mint amennyit dragba mentem)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
ABnormal #19260 üzenetére
..nyugodtan aktiváld.. 2-3 explorer, és kapsz vagy 10 targoncát, meg markolót, meg golf cartot.. nem győzöm dobálni őket..
Hát Paja vazzeg.. akkor is néha hihetelen amit művelsz
Ahol én felborulok, ott Te még gyorsítasz.. Ahol engem visszatezs "wrong way-el", ott más simán átmegy..
Mindegy tréningtréningmelegítőedzőcipőőő -
SSP33DY
aktív tag
Akkó az uniós ADR és AETR vizsgámat se tudom használni
Jó vót' a tegnapi racsingolás! Köszönjük az oktatás zongora mester
De ha Te így mész bill.-vel, és 0 helppel.. akkó nem tudom mit, és hogy csinálsz
Bár itt-ott verhető vagy, csak kell hozzá pár oszlop, vagy faLegközelebb csak akkor jöhetsz, ha fáradt vagy, és már nem látsz
Úgy legalább látlak magam előtt
JA és ez is csak ha Nepszter tesó és a Farkancs bratyó beragad a rajtnál.. különben az a fránya 4. hely néz csak ki
Na jóvan', nem égetem jobban az egóm!Isti, kejjé' fő
-
SSP33DY
aktív tag
-
-
SSP33DY
aktív tag
'Reggelt...
Na megint 1 oldal fika, és anyázás.. gratulálok hozzá..
Dokar tesó.. 'ájjá' le.. bírd ki légyszi, hogy nem szólsz máshoz, csak a TA-hoz! UFF.
A CTF jó vicces játékmód! Paja.. Ha egyszer az a lényege, hogy rángassa a járgányt? Kit érdekel, hogy nem életszerű? Ha nem tudod elkapni, és idegesít.. az nem baj
Na elég a hülyeség!Fakrancsom! A multkor igazad volt!!
Illetve a többiektő érdeklődnék, hogy létezik, hogy az Explorer ideje gyorsabban telik?!?!?! Nem sokkal, de szedni kell a lábast, hogy meglegyenek a cuccok!!
(Ha a CTF nem csak 2 forintot adna, biztos azt is tolnám..vagy pl nem 2 centinként lennének a kapuk.. szal lehetne egy kicsit "menekülni" a zászlóval..)Na pá..
megyek ki a jóidőbe
.. viszem a gépem is
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #19199 üzenetére
Gyógyulj kicsi Farkancs!
Mert togue-n "már" 1.19.-et repülök..lol de hol van az a +2 mp.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras #19186 üzenetére
Szevasz Bandi!
HA a menübe visszalépve nincs menüdéétteedd
Akkor:
1. Cset ablak lenyit, és a jobb oldalon kiválasztasz egy valakit..
Egy nevet, odaviszed az egétmutatót, és jobb klikk a névre.. Megmutatja ki az.. és közben visszajön a menüA Wizz jó kis vicc kezdésnek!! Ki mire esküszik.. Én a Lionnál maradnék, de agonosz kis Kawana is hasonló, mindekttőt meg kell tudni "ülni"
Jó játékot, várunk a placcon! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #19165 üzenetére
Az Old Boys.. az Old Boys
Már csak 499+799+1000AP.. és Full a csúcs is
Utána már csak és kizárólag magunka kell költeniAztán..
Megjött a visszautalás a "félárú" autóvásárlásból, a fészbúk, meg az áprilisi tráfás cuccból is!!
Farkancsom, ezért áll nekem is olyan vas a garázsba, mint Neked, mert még mindíg Sale volt!!!! Visszakapod a Togue-t -
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras #19117 üzenetére
Reggelt'..
Bandi gugli a barátod:
http://www.google.hu/search?hl=hu&lr=&ei=i_nSSasNl-GwBuuJmIkB&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Error+code%3A+4005&spell=1
Ott kezd, hogy microsoft és a .Net ebből ha lehet legyen meg az 1-től a 3.5.sp1 ig minden!!!! DE a 3.5 az kötelezőő!!!!
A windóz updét nem mindíg tudja telepíteni! Keres rá, töltsd le, telepítsd!! Remélem bejön!
http://www.microsoft.com/net/Daniii
Köci, erre még nem gondoltam, mert tudom, micsoda baromságokat fordít a cucc
DE xarom le! 100 AP-ért..
-
SSP33DY
aktív tag
megint +50% az AP szorzó, ha veszel.. ilyenkor érdemes.. CSAK ilyenkor! 50 dollcsi 7500 AP;)
-
SSP33DY
aktív tag
Az újaknak, és mindenkinek ajánlo, hogy ha xaraxik a PT, akkor az 1.5 gigás letölthető verziót szedje le!! A PT telepítője/ update-je úgy xar, ahogy van!! Nem "csak letölti", telepíthetővé teszi az update-et, hanem szerverről installál.. za pedig a lehető legxarabb megoldás (szerintem) Egy kis netingadozás, válaszidő késés, és kész az error...
Ezért Érdeklődnék a Pajától, vagy nálam informáltabb (nem olyan lusta dög nmint én
) valakitől, hogy ha az 1.5 gigás megvan, a patchet magát nem lehetne leszedni pl. egy rar file-ban?? És akkó nem suxna vele mindenki..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #19085 üzenetére
Szeva Crea!
dehogy vita!! Álláspontegyeztetés!És mivel Pajának, és nekem is "tök mindegy" ezért Ghost On
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Olajbogyesz #19083 üzenetére
Szevasz Bogyesz!
Olvass egy kicsit vissza! Bandi is ugyanebben a cipőben jár! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #19082 üzenetére
.. úgy látszik én
Vedd ki a processek közül, és próbáld meg elindítani a PT-t! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras #19069 üzenetére
Bandibá'!
PunkbusterB.exe LEGYEN! Anélkül nem indul el a PT! Nézd meg majd az processzek között!Aztán.. ha reinstall van.. türelem.. sajnos
BÁR másodszorra max 1-2 óra alatt meg kéne hogy legyen!!!!!!!
-
SSP33DY
aktív tag
wweehhee!!! ez 10 pont Lacaaa!! Köszi Farkacska!! JJAA És minden OBB-snek van áámm!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #19067 üzenetére
Egyébként a játék oldalán, ha felnéznél ide:
http://forums.aeriagames.com/index.php?f=79Amint az Aeria is írja:
Read This First
If you have a technical problem, please do this first:Update your OS with all current patches, here:
http://windowsupdate.microsoft.com/Update your DirectX to the latest version, here:
http://www.microsoft.com/directx/Update your drivers to the latest version.
(Location dependent on your hardware)Double check all your firewall, anti-virus, security software settings. Some integrated software, like Norton or McAfee, may interrupt your connectivity without any previous warning.
This will help you obtain the best experience possible with Project Torque.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras #19066 üzenetére
Szia Bandi!
Üdv a PT bugos világában!Restart winfos..
próba mégegyszer!
és mégegyszer..és..
Aztán ha routered van/tűzfal progid, nézd meg, h. nem blokkolja e a Pt indítását, vagy a netkommunikációdat! A PT.exe akar a PnkBstr.exe-vel együtt kifigyelni a netre!
Remélem rendszergazdaként vagy a windózodban!
Ha nem.. reinstall... sajnos!A hibakódod "header3.dat Error code: 1001""rövid jelentése":
RFC on MIME-Based Secure Peer-to-Peer Business Data Interchange Using HTTP, Applicability Statement 2 (AS2) -
SSP33DY
aktív tag
És Paja nem adja fel!
7 kör persze! 3 centis pályán!
12 kör,aha 1.5 centis pályán, ahol ugye olyan hihetetlen sebességekkel mész, hogy bexarás! pl. sim drift, vagy a hangarÁllíts be egy Spaghetti 1-2-3-at, vagy Broad/reverse-t vagy olyan mapot ami nem 0.XX.XXX a köridő, vagy 20-30 körre! Az lenne az odabaxós! Jobban má' nem megyarázom! Fölös, nekem mindegy a ghost, de a béke, és a teljes fair-ség miatt szerintem ON.. ennyi
Ha Te indítasz Off, ha én On
-
SSP33DY
aktív tag
Pajaaa
És itt a válasz!
Élethűbb.. persze!! DE nem 3-4 körös versenyeken!! Ha be tudnál állítani min. 10-20 körös versenyeket..Isten lenn!! Na ott lehetne taktikázni, draftolni, figyelni a másik rezzenését.. de 3-4 kör alatt.. örülsz, ha u.a. íven 1centivel előrébb vagy.. ha ghost off, akkor (én) anyázol magadban, mert el tudtál volna menni, de 1., akkor kilököd, 2. ez az utolsó kanyar, és már nem tudod megelőzni szélárnyékból.. 3., "oohh..Soorryy"
Paja papi! Én nem vagyok semmi rossznak elrontójaÉs igenis élvezetesebb lenne... HA.. ( a 2ezredet csak blöd példaként írtam.. de ebből 2-3 kör alatt lesz párszáz méter, vagy tized.. na mind1
)
Nepszter tesó! Azé tudtad "alig" megverni, mert még nem fullos az Evo-d.. ha jól láttam! Nekem is van Szpiedóm.. fullos, és egy kalap szar! Mert megérdemlem
Dani! Stallion! Állat durva gép!! Nagyon jól eltalálták!! Itt-ott az MR-t is veri!!
Na jóccakát PH
-
SSP33DY
aktív tag
Paja tesó! Ha valaki, Te sokat látott PT-s róka vagy, mitöbb GS! Ezért ne írj ilyen *********(sok csillag) dolgot..Az egyforma autók nem rajtolnak egyformán.. Lehet, hogy a PT "rajtgépe" gyszerre enged el minket, de 100%, hogy az adatvesztés miatt Pl. padlógáz, és 00.000.-nál már lódul is a járgányod, nekem, csak 00.002nél.. ha mögöttem vagy legyorsulsz? És ugyan úgy padlógázon nyomom, ugyan olyan járgánnyal vagyunk...
Ez a majd beállunk a "rajtkockára" pedig..lol.. szokott sikerülniPersze megpróbál6juk.. de itt Ric véleményével egyet értek..
A jutalmazás valóban nem a legfontosabb, hiszen a fun miatt nyomnánk..
A tickettes bulit pedig mindenki nyomja a "családjával"...
És ha ragaszkodsz a Ghost Off-hoz.. nekem mind1, az "ohh sorry" gombot nem nehéz nyomkodni, és utána sem nagyon érdekelne a "persze mer' azér mer' megkoccantottak hátulról" dumák.. Igenis számít ki hol szokott fékezni, kigyorsítani.. Lehet, hogy együtt eddzünk pl Nepszter tesóval, és egymás karosszériájába olvadva fej-fej mellett megyünk.. De lehet, hogy egy kanyar nekem jobban jön ki.. és akkor nem lassítok, csak "ohh sorry"..? Esetleg leköröznél, én pedig elcseszem a fékezést, vagy a kanyart, és keresztbe esek előtted.. "oohh.. sorry.." Kell ez? Csak ugatás a vége, és sértődés.. és oda a fun.. DE mint mondtam, nekem tökmid1.. "oohh sorry", és részemről letudva.. -
SSP33DY
aktív tag
Ghost ON.. és akkó' nincs anyázás, ha pl. majd 2 köröm keresztül szinte egy íven megyünk, vagy 1 centivel rövidebbet fékezek.. stb.. stb..
.. VAGY legyen elég egy "bocsi..hehe" ??
A qvalifikáció meg..hát, az tök mind1 nem? az a pár méter, ami különbség van..SŐT a PT-ben szinte rendszeres, hogy a mögüled induló legyorsul, ugyan olyan feltételekkel is!
Én jelenleg tán 70 AP-t tudok felajánlaniDe az lófaxra se..
Ezért gondoltam, hogy ez leheetne-e ilyen bulikból valami fél/hivatalos "támogatott" fun-t csinálni... nem a Paja PA-jébő, hanem némi GM hátszéllel..
VAGY tud e egy GS csinálni "nyerős" eventet -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #19033 üzenetére
JÓ (reggelt)
Naon jó 5let!! (OBB-s)
Már csak egy kis GM "segítség" vagy szolidarítás kellene.. Hogy PL. engedélyezzenek ilyesmi versenyeken egy kis plusszt.. jólvan.. minnyá' felébredek..Szóval igen jó dolog lenne, és összerázná a társaságot..
Természetesen lehetne "tét" nélkül is menni.. és Ghost On.. hát a rating, az meg megy magától.. ugye..
Uff, igen! Részemről pozitív blind box -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Bazzzs #18977 üzenetére
Szexplorer...szombat hajnali rushtól-kb. hétfő délig.. Csaj hagy szóljon!
És 8 acc nehezen fog elmenni a gépeden! HACSAKnem Paksi;) a 8 acchoz már 2 bivaly gép kell, de legalább 3.. ÉS jó 8-10 megás net! Szerintem...
Ha bírja a géped 4 accod legyen legalább.. másik 4-et haverok adják, így elkerülöd a sorozatos fagyás/login képernyőt!!!!
Hajrá!Gratu a zeFeRCének!!!
Szép volt! Reszkess 3 sebességes crew!!Én meg idáig jutottam...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18973 üzenetére
Betettük a magunkétPAJA!
Nem tudod, lesz valami "értelem" a klánosdinak?? Mármint későbbi fjúcsörökre gondolok.. PL. NEM AP-ért adni, venni valamit a csapattagoknak..Esetleg "free" kameranézet a parkolónkban.. stb..stb.. Szal, ha v.mi upgdétet kifülelnél...
És ha pl. 40% rush van, akkor a klántagoknak miért mindíg 15%-al kevesebb?????Fader Maker dolog!
Aki akar AP-t adni.. mert neki sok van, szóljon, bevesszük..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #18961 üzenetére
És ezt már hallottam máshonnan is... Hát.. játsszanak csak az "igazi férfiak" ott..
Fred barátunk pedig nem "itt" cseszte el, hanem a moderátoroknál.. az teljesen más tészta..
Hajrá kisA!
Majd kihívjuk a klánodHa nem lesz sárga felkiáltójel a nevetek előtt....
(tudod, min. 3, vagy tán 4 tag kell!! És némi RP tömeg.. mondjuk úgy 10 milla minimum az AP-s szintig!
-
SSP33DY
aktív tag
A more-ló megint "kapható"
IN GAME mystery box->A játékon belül kapható miszteri boxban!!24 órán keresztül..
Elég zsákba macska..ha kevesen fognak venni, akkor lehet, h. lesz..ha sokan rákattannak.. lesz sok mágnesetek explorerhez -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #18945 üzenetére
Nagy nehezen..úgy 5 órát szenvedtem vele
..és élesztettem újra a winfost..
DE egyenlőre tiszta vagyok.. legalábbis mind a 16 alkalmazás szerint!!
Herti!.. Hát.. na.. a másik végének a hegyét egy kicsit, te kis te!
-
SSP33DY
aktív tag
Nagy Gratu az OBB-nek!
Elértük a HQ3/3-at! Most már csak AP kella "továbbjutáshoz"
Az adónk 0%.. mert RP-ért semmi nincs..már.. még
Szép volt csajok!!Herti.. szerinted lefagytam a vége előtt 5 bogyóval?
-
SSP33DY
aktív tag
Jó gamézást mindenkinek!
Én vírust, és trójait írtok... -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #18908 üzenetére
PM ment
Azt vigyázzá, mer' új cuccosom van.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18904 üzenetére
Minnyá' utolérsz
Ez olyan, mintha togue-n adtál volna 1 kör előnyt -
SSP33DY
aktív tag
Szia Tesó!
A peccstől nekem sokkal lassabban tölti be a hátteret, és bármilyen töltés (ki/belépés, szoba indítás..) során belassul az egér.. illetve megy magától..lol Egyenlőre fogalmam sincs, mit ért a pöccss... A hang beállításaim pl. ugyan úgy elszállnak, mint ezelőtt!! És a kormány force-a is "beesik".. tehát net kódot sem javítottak;)
DE már leütöttem a DFP-t!!!!!És igen, a vas sem árt
azzal kezdtem, hogy a' enyém elég bika..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #18836 üzenetére
wwááhháá
Majd elmagyarázomNaszal.. nekem, amiót bikább a vasam, és 8 megás a netem.. azóta viszonylag tűrhető a TA is!!
Azelőtt volt, hogy pl. Pja szembe jött... páran a füvön álltak..én vezettem, és eccercsak race over.. és utolsó voltam.. Ekkor 4 megás netem volt, és egy "középkategóiás" PC-m..
A PT-nek igenis kell a sávszél!! -
SSP33DY
aktív tag
Ki mondta, hogy a PT keveset ad???
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18735 üzenetére
az csak valami bug, vagy lag lehetett...
Nekem eddig egyszer 'akadt' be az explorer, kb. a 4.-et kezdtem zsinórban, és az első pár item felszedése után elkezdett menni úgy a visszaszámláló, mint amikor az utolsót felszeded.. és addig csodálkoztam, hogy vége is lett..lol
Restart, azt' annyi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1 humoros
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged