- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #29274 üzenetére
Jobb későn mint soha!
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #29195 üzenetére
Hello Crea ! Sajnos nagyon Kevés xp/rp t adnak a versenyek! Anno 3 körös b-road 3500 xp/rp volt most erre ad kp 1000 xp/rp t. Sponsor csaj+pp Be mész Dragra ami 5 round kb 4 perc 10500 xp/rp
5 nap alatt napi 8 órában meg is van a fullos Panama! -
Attka85
tag
válasz
Creative997 #29195 üzenetére
Asszem kb 3.5 millió xp kell a fulloshoz, szorzóval, csajjal, saját acc ellen 1 óra alatt a rekordom 120 ezer, de átlag 90 tud lenni draggal, drifttel, ctf-fel, wangannal, city tourokkal(gyors pályákon) kb 40 óra full farm, tehát hétvégén kb 15-20 óra, naponta 2 óra, akkor 2 hét brutál farmozással egy-két ezres árán full panád van
-
Attka85
tag
válasz
Creative997 #29193 üzenetére
Dejó volt veled nyomni, mindig szerettem volna a szintedre(és Karibabáéra) érni, talán mára sikerült... Kár, hogy nem vagy aktív, egyik kedvenc emberem voltál! Azért, ha időd engedi, szorzókkal, draggal, dtift-tel, ctf-fel(saját acc ellen elbújva másik szerveren jelszavazva
)
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #28977 üzenetére
Igen azért is néztem fel ide, 1 éve nem írt ide senki még a végén törlik az egészet!
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #28969 üzenetére
Erre a videokészítésre emlékszem a fekete corvettel voltám !
-
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28890 üzenetére
Azokat én sem kapom meg,csak a skeleton key-eket találom a garázsban meg..
szerintem a karrier mód úgy ahogy van nem érdekelte őket.. nem állították vissza rendesen.
Esténként 21 után a tuti nekem(ha dolgozom akkor fél9re érek haza).
Csapatban van valaki? Hová érdemes csatlakozni? -
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #28890 üzenetére
Vannak még hibái a játéknak (erősen béta verziónak tűnik).
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #28888 üzenetére
Ebben az időpontban kb. nekem is megfelelne.
Bejelöltelek. SylarHUN és corvette is bejelölve.
-
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28886 üzenetére
Én rajadasha vagyok,egyébként crew nélkül.
Ha van aktív magyar csapat hívjatok! Beállok!
Annyi hogy én arcade és sim versenyeket elég keveset nyomok, inkább drift és ctf. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #28882 üzenetére
Én is benne vagyok!
Be kéne jelölni egymást barátnak!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #28882 üzenetére
Én szívesen benne lennék, de miért pont TA-ban? Szerintem jobb lenne egy 4-5-6 körös sim race. Esetleg Touge pályán stock class1, mint régen?
Azt nem tudom még, hogy működik-e az explorerben a combo gyűjtögetés úgy, mint anno?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #28877 üzenetére
A felhasználóhoz a teljes regisztrált email címedet kell megadnod a felhasználónévnél.
-
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28874 üzenetére
Ha még él a freemail-es címed arra átdobtam betömörítve a Heat.exe-t.
Ha nem migrálsz is regelj be a fórumon.
Ott leírás is van valahol a telepítésről,de ahogy leírtam úgy nekem müködött!
Úgy jó lesz hogy ezt a régi exet bemásolod ahová kicsomagolva telepedett,elindítod,frissit,és játszol!
Ja, és még valami:
windows xp sp3 kompatibilitási módot állíts be a parancsikon tulajdonságainál!
Ez nagyon fontos,máshogy nem fog elindulni! (kivéve ha eleve xp-d van fenn,de erre 2014-ben már igen kicsi az esély!) -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28871 üzenetére
nem, még akkor is lehetnek gondok.
Én kompletten leszedtem a régit,mert ha azt frissitettem az nem müködött.
A gamershell-es telepitő kell,majd egy frissebb exe(volt valahol linkelve korábban, én megmentettem a régit,mert elolvastam a túlbonyolított telepítést),azt az exe-t bemásolod,elindítod,rögtön frissit kicsit,és utána ha a migrációt megcsináltad akkor a régi jelszavaddal,felhasználóneveddel be tudsz lépni,és visszakapod
a PT-s környezetet,irányítást! -
laszlohu
addikt
válasz
Creative997 #28871 üzenetére
Az AVG - nek régebben is voltak hibás riasztásai, nem csak ezzel a progival,
ezért kell a kivételekbe rakni. -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28868 üzenetére
nem vírusos,rakd a kivételek közzé.
Migrációt se felejtsd el az invictus.heatonline fórumon!
[link] -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #28864 üzenetére
Én is onnan szedtem. Próbáld meg a torrent verziót, hátha sokan bennhagyták(én is)
-
laszlohu
addikt
válasz
Creative997 #28814 üzenetére
Szerencsére van olyan kocsi, amivel nyomathatom, a Miyato wizz Wgt1 - es,
de az meg tetű lassú, ahhoz képest, hogy class 6 - os, a spiedo simán megelőzi.
a lancer, meg az impreza meg GP(CP) - ért vehető,vagyis készpénzért,
amit én elvből nem költök semmilyen játékra, mármint csakis ingyenes kocsikkal megyek.a harpoon - t lehet, hogy megpróbálom.
-
laszlohu
addikt
válasz
Creative997 #28812 üzenetére
Én csak a Spiedo - val kapcsolatban tudok nyilatkozni, mert minden kocsi irányítása eltérő sim-ben,
de olyan, mintha a jégen kéne vezetni,
egyszerűen nem lehet kontrollálni a kocsit kanyarban, és megpördül, főleg, ha lemész az útról,
akkor meg extra csúszós lesz.Persze a steering help ( keyboard ) ki van kapcsolva
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #28794 üzenetére
Jól látod a dolgokat. Én is ma töltöttem csak le, de még nem versenyeztem, csak körülnéztem. Így elsőre ami legjobban szemet szúrt az a rengeteg autó ami nekem egyáltalán nem jön be. Jobb volna, ha csak class6 esetleg 7-ig lennének.
Egyébként van külön sim vs és arcade vs is aminek kifejezetten örülök.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #28794 üzenetére
Elszomorító
Nürgenhoch, Kanagawa Mountain pályák eltűntek, SUMO eltűnt, bár ez utóbbi engem spec nem zavar, eventek nincsenek (játékosok se sokan
)
irányítás megváltozott (hogy jó vagy rossz irányba, majd kiderül) -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #28736 üzenetére
-
Ofi1978
csendes tag
válasz
Creative997 #28715 üzenetére
Crea,azt nem mondtam ,hogy minden hozzászólását elolvastam
majd ha nyugdíjas leszek
hál' Istennek,hogy változnak az emberek -
Ofi1978
csendes tag
válasz
Creative997 #28700 üzenetére
Lehet,hogy Kisa nem, én visszaolvastam...hát folyt a könnyem
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #28708 üzenetére
Még én is őrzöm a PT screenshots mappát
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #28700 üzenetére
Hát inkább nem, elég volt visszaolvasni azt amit slayerhun_al beszéltem, így is majdnem lefordultam a székről.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #28698 üzenetére
Köszönöm
ennyire borzalmas voltam régen?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #28690 üzenetére
Nagy vagy.
Király alkotás. (ön fényezés)
Évek óta nem készítettem már ilyet, vagy hasonlót. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #28685 üzenetére
Crea mester!
Emlékszel még az aláírás készítő műhelyemre?
Még meg van az aláírásod?Majd jól összeszedem a régi képeket, meg mindent és nosztalgiából megosztom veletek.
Sajnos a PT-s idők, már elmúltak és nem is térnek vissza soha, sajnos.
Hiányoznak a régi barátok és a nagy versenyek.
SSP33DY
Creative
Csaba0223
Ofi
nepster
Bgabor
Kisa
Buvez
Karibaba
Boobshunter
ThisNoAll
DarkDevil
Hugoagagyilostb...stb...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #28685 üzenetére
A videód mindent visz!
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Creative997 #28608 üzenetére
6 giga a Heat jelen pillanatban
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #28367 üzenetére
Chevyk nincsenek LR-ben, csak az utánzatok. Ha látszik a Chevy logo, akkor az PT.
OFF
ACR-t játszik valaki? Autoclub Revolution
Pillanatnyilag zárt béta teszt van, de ha regisztrálsz, elég hamar kapsz kulcsot.ON
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #28359 üzenetére
Volt olyan PT-s autó, ami LR-ben nem volt benne?
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #28359 üzenetére
Meg van jelölve a forrás, a te videodra hivatkozik. Amúgy elég olcsó így átvenni az anyagot :s
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Creative997 #28330 üzenetére
kicsit nagyon kárörvendő
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #28320 üzenetére
Creamester!
Nézegettem a régi fotókat és ezért tört rám a nosztalgia.Emlékszel? Werewolf képaláírás készítő műhelyére? Mennyi játékosnak készítettem képaláírást....
Ajj be szíp is vót.
Baromi jó ez a videó!
-
laszlohu
addikt
válasz
Creative997 #28273 üzenetére
Ezek a nevek vannak:
CreATive23 , CrEaTiVe , creativespeedy ,
creative1, CreaTive2190, creativeB,
creativeB09,creativekc, Creative256,
creativecanon, creative1980,creativerazor,
creative178178,Creative3434,Creative2888,
[|PT|]creative25 ,
CreativePTHa újra regelsz, azt ne felejtsd el a jelszónál:
leg. 1 számnak kell lenni,
leg. 1 nagybetűnek,
Ebbe nem vagyok biztos, hogy leg. 8 karakter hosszúnak kell lenni. -
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #28265 üzenetére
Én is mondhatni szinte csak szökőévben nézek fel. Fejlődöm 1-2 szintet, aztán hagyom a fenébe. Se forgalom, se sok változás.
Van a LR-ben Sim mód, de ritkák az olyan szerverek, mint a fehér holló. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Creative997 #28140 üzenetére
Megnyomod a backspace gombot és előjön egy billentyűzettérkép amin fel vannak tüntetve a gyorsbillentyűk.Például megnyomod az R betűt és bejön a roomlist bárhol is légy a városban.Nem kell elbarangolni odáig!!!!
üi. frissít a LevelR
-
buvez
tag
válasz
Creative997 #28140 üzenetére
-
laszlohu
addikt
válasz
Creative997 #28137 üzenetére
Bocsi, ez tényleg nem a játékot mutatja be,hanem a menüt, igazából csak azt akartam megmutatni, hogy hogyan lehet létrehozni egy room - ot az új Gui-val.
-
buvez
tag
válasz
Creative997 #28137 üzenetére
Ez inkább, még csak a "menü"
-
laszlohu
addikt
válasz
Creative997 #28135 üzenetére
Itt egy bemutató videó a Heat játékról, de a Level-R csak kicsiben tér el tőle :
http://www.youtube.com/watch?v=yCgtAcDZBBg
-
Attka85
tag
válasz
Creative997 #28130 üzenetére
Mester!!! Hogy ne emlékeznénk rád! Te vagy az egyik, ha nem a legjobb virtuális magyar sofőrünk
Kár, hogy így ért véget eredményes pályafutásod, de érthető és én sem találom azt az élményt, amit veletek szereztem 2-3 éve... pedig a játék nagyon fel van tuningolva, sok az autó, a mód, a játékos is, de valahogy nem ugyanaz, mint régen, nem érzem hogy ezaz, most jól megmutatom, mit tudok, nincs igazi elismerés, nincs igazi élmény, de mégegyszer mondom, nagyon ki van hegyezve a játék, igaz vannak bosszantó hibái is...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Szia
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Crea mester! Rád ne emlékezne valaki?
Már én is csak a nosztalgiázást csinálom és a fórumot olvasom. Már ha van mit olvasni.
Üdv: =WEREWOLF=
-
Attka85
tag
válasz
Creative997 #27660 üzenetére
Nálam nincs efféle különösen zavaró jelenség, bár igaz én majdnem minimumon játszom, (speciális effktek, motion blur...OFF) közepes részletesség mellett, 1024-ben, én is a motorháztetős kamerában játszom(asszem hood, ahonnan a motorháztető még látszik) Jó lenne, ha csatlakoznál te is, mert van már egy kis magyar közösség formálódóban, szerintem lehetne megint olyan igazi családias légköre a játéknak, mint régen
-
laszlohu
addikt
válasz
Creative997 #27582 üzenetére
Sziasztok!
Egyenlőre nincs IP ban a Heat játékban, nem tudom, hogy a jövőben lesz-e?
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #27582 üzenetére
úgy emlékszek Hotspot
...de nem vagyok biztos benne
-
laszlohu
addikt
válasz
Creative997 #27526 üzenetére
Sziasztok!
Teljes mértékben egyetértek Creative997 -el. Éppen ezért szeretném, ha a köv. release-ben kedveznének azoknak is, akik nem szeretik az "arcade" drift-et. Erre próbáltam megoldást a korábbi hozzászólásomban, amelyben az ESP - ről írtam ( normális irányítású drift ).
-
kizcar
tag
válasz
Creative997 #27406 üzenetére
Oksa. Köszi!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #27375 üzenetére
Ha már változott akkor lehetne akár Heat Onlinet is hozzáadni. Bár nem tudom oda meddig lesz belépési lehetőségünk, mivel azt csak a tengeren túliaknak hírdetik.
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #27311 üzenetére
Grat Crea! szép munka, csak hát kár érte...
Számomra ezzel megszűnt az online autózás, marad a jó öreg FPS.
Meg hát nemsoká megjelenek a világ legjobb FPS játékai ([Crysis 2],[Medal of Honor (2010)],[Call of Duty: Black Ops]) ha már költök egy játékra még1x akkor csak ezek jönnek számításba, nem akarok mégegyszer úgy járni mint PT-vel, ezek legalább megmaradnak örökre és árban a töredéké amit PT-re költöttem na mind1.
Még szerencse hogy van egy valamire való játéka az Aeria-nak [Wolfteam] legalább a maradék Ap-mat elbohóckodom...Crea mi ez a zene a videóban?? ez nagyon megfogott
-
Attka85
tag
válasz
Creative997 #27316 üzenetére
NAGYON jó lett a videó, tényleg picit én is elérzékenyültem rajta, eltaláltad Crea amit érzünk vele kapcsolatban...olyan mint egy szép álom, de sajnos fel kellett ébredni belőle... Remélem Invictusék nem adják fel Debrecenben és nem árkádosítják el teljesen a levelt-t, mert akkor tényleg csak heti 1x fogok felmenni, vagy csak csetelni, hülyülni a haverral, mert valahogy nem olyan, mint a PT volt...hiába a csili-vili és a sok funkció, meg etyepetye, de a varázslat nincs meg... a PT-nek még bugosan is 3xxx nagyobb játékélménye volt, mint a Levelnek valaha lesz és ez főleg a JÁTÉKOSOKnak volt köszönhető...imádtam veletek versenyezni, még ha sokszor kikaptam is, vagy csak egy picit lassabb voltam, de igazi verseny volt, nemes küzdelem és figyeltünk egymásra...Remélem folytathatjuk!!! (akárhol máshol) - veletek szívesen!! Üdv.: Ferrari 308 GTB
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Jó lett a vidi, 1 ilyet én is akartam csinálni de már nem tudok. Lementem ez jó lesz megkímélem magam a sok munkától.
Meg aztán 1-2 helyen rajta vagyok én is. -
hugoagagyilo
tag
válasz
Gratula a vidihez Crea!Örömmel vettünk részt a munkádban.Érződik a vidin hogy sziveden viselted a Pt-alakulását.Az OBHUN csapat szintén sokat köszönhet a PT-nek,hisz itt ismerkedtünk meg jó páran s már több mint egy éve szinte minden estét eggyütt töltünk a gép elött.
cicisnek alias JackShepard:
Paja ragaszkodását megértem hisz nem kevés időt töltött a játékkal GS-ként,szerzett rengeteg ismerőst barátot illetve dolgozott a játék forditásán stb... off.....rFactorozni az igen,az a jó móka bár elsőre nem egyszerű,adott 400 paci állsz a rajtnál padlózod mert hát ugye kezdetben automata váltot használsz,jön a zöld lámpa rajt ééés már szemben állsz az egész mezönnyel.Széles vigyor ez igen érzed az erőt a verdában.Ezt az érzést sajna nagyon kevés játék adja vissza.
Jelen pillanatban van 7 kiadó helyünk,ha valaki ugy gondolná hogy szivesen kipróbálna virtuálisan egy BMW E92 GTR járgányt 415 Le-vel és korrekt ellenfelekkel illetve olyan egyedi festéssel aminek csak a képzelete szab határt jelezze nekem.
-
PaJa1
őstag
válasz
Nagyon szép!
(kitartó mobilnetes feltöltés meghozta a gyümölcsét)
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Nagyon jó lett.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #27192 üzenetére
Nekem 25 megás nettel 152.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #27148 üzenetére
Majdnem...
Corus: Corsa - Focus
Panama: 911 GT2
Ranger: Jeep Scrambler
Corall: SwiftAzért hasonlít több modellre is egy játékban szereplő autó mert azok is marhára hasonlítanak
-
smk17
tag
válasz
Creative997 #27148 üzenetére
Kösszi most már tisztább a kép .
De Corus S3 nekem is olyan NISSAN ALMERÁS inkább .
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #27106 üzenetére
Köszönjük.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #27104 üzenetére
Oszd meg velünk a titkot
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #27102 üzenetére
Na közben kaptam segítséget, elég bonyolult volt mivel angol kommunikációval történt... De már működnek offline. Akit érdekel elmondom, mondjuk ha valaki akar még videót régi replayekből.
-
korbi.
csendes tag
válasz
Creative997 #27099 üzenetére
köszi Crea. most már 2400 ap-m van. hátha jó lesz még valamire
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #27090 üzenetére
én csak ilyen wolf team-os free 150AP-s levelet kaptam...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #27065 üzenetére
A fizika maradt, a grafikát érzésem szerint egy kicsit visszább vették.
Arcade erősen, de véleményem szerint rettentő szórakoztató.
Brutálisan nagy a bejárható terület. Benne van a Most wanted és a carbon teljes területe.
Ami zavaró, nem lehet tiszta versenyt menni, mert használhatsz az ellenfeleiden bizonyos itemeket. Meg sok a lökdösődő.
De összességében, nagyon szórakoztató játék.Viszont ami kiborított. Eltolták a kiadási dátumot! 20.-ról 27.-re.
Remélem a starter csomagosok az eredti időpontban kezdhetnek azaz ma!Bocsi a hosszú off-ért.
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #27053 üzenetére
Ha gondolod, nyugodtan...Szabadon terjeszthető.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #27040 üzenetére
Jaja, két számomra is kegyetlen jó év
-
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #27019 üzenetére
Én mondtam, hogy nem hiszem el. Ha a szemem előtt csinálnád...
Mi itthon hárman próbáltuk megcsinálni felváltva minduntalan. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #27019 üzenetére
A befagyott tavon mennyit 'combo only'-ztam anno
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997 #27007 üzenetére
Ha ez a "mániá-kuss" utálja az Invictust mi a pötiért játszik a játékával?Bár amerikai igy talán könnyebben értem
Azért mert valaki magyar szerinte csak az Invictus-nál dolgozhat?Gondolom azt hiszi ez olyan kicsi ország hogy mindenki ott dolgozik.Kölyökként még vágytam oda a nagy "Szabadságba" de minnél többett tudok roluk annál kevésbé.
Ja és van élet a PT-én túl
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997 #26744 üzenetére
Jaj nem ide.
-
Attka85
tag
válasz
Creative997 #26744 üzenetére
gratula neked Crea!! azért nem kis teljesítmény a diploma sem....már mondhatod, hogy elérted, amit lehetett...ha olyan jól mennek majd dolgaid a való életben is, mint a virtuális világban, akkor biztosan nem fogsz éhezni...
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997 #26742 üzenetére
Gratulálok hozzá.és sok sikert majd valami melohoz!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997 #26739 üzenetére
Minden OK?Tudsz már eredményt?
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #26633 üzenetére
A kilépés sikeresen lefagyasztott
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #26615 üzenetére
Nekem ez annyira abszurd, hogy szerintük a Gamigo egy vicc, az Invictus egy vicc, és csak ők vannak igazán értünk, mégis sose tudnak semmit se betartani.
Emlékeztek milyen jól bevásároltunk pár hete mindannyian a 35%-os leértékelés után? Na, én semSzerk.: Na mire elküldtem jön a frissítés. Hamarabb kellett volna méltatlankodnom úgy egy évvel
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #26571 üzenetére
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Creative997 #26522 üzenetére
így így...
Aeria PST ( Pacific Standard Time )időzónát használ az USA-ban.Mi a CET ( Center European Time ) időzónával fél nappal előrébb járunk... -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #26466 üzenetére
jatekmodok teren? akkor nem lesz tobbe drift es CTF ?
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #26466 üzenetére
A csodálkozás tárgya az lehet hogy a Kitty lesz meghirdetve open bétára és levelen még Júlia sincs.Érted?Én nem értem de nem is érdekel jöjjön végre és kész.
-
bix-
tag
válasz
Creative997 #26374 üzenetére
Jéé, kinyitották a beta-t a hétvégére...
Kaptam egy e-mailt, hogy adtak vmi speedboost kódot, amit használhatok a betaban de nem értettem minek kaptam ilyet, ha nem is vagyok részese a tesztnek. De akkor most már értem.
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #26290 üzenetére
aham
köszi, hát remélem lassan elkezdi fejleszteni a főnök Level-R-ben.
-
(HUN)IronMan
csendes tag
válasz
Creative997 #26165 üzenetére
Nem sok értelme van, mert én pl. hiába rakom fel a lvlr-t, indításnál mindig hibát ír! Ezért nálam marad a PT, az legalább elindul!
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Creative997 #26116 üzenetére
Előbb - utóbb minden turpisság kiderül, van még idő bőven...
Biztosan van jobb módszer is, csak nincs aki megcsinálja. -
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #26031 üzenetére
Dejó.
kirúgnak minket is. xD Demegérte regiznem ma akkor levelerrbe, PT-be meg 2 éve. xD
Köszi a válaszokat, nem rátok haragszok. -
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Creative997 #26031 üzenetére
Igen igy helyes Kösz Crea
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #26024 üzenetére
jútúb találatok
Nem vagyok se lusta, se nemhozzáértő, de se dc, se jútúbon nincs róla semmi. -
m3tr0
őstag
válasz
Creative997 #26002 üzenetére
Hát azaz összeg amit GSXR költött az már túlzás.Irigylem a gondjait.
Annyi pénzből mennyi minden értelmes dolgot lehetett volna finanszírozni. -
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #25918 üzenetére
semmi gond,én örülök,hogy válaszolt
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
véletlenül elklikkeltem és azt hittem az az uccsó oldal....ez történt,nincs jelentősége
Szoktam visszaolvasgatni!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Egy lelkes ember aki olvassa a fórumot.
Anno én is végig olvastam mindent és kijelenthetem csak az olvasásból is nagyon nagy segitséget kaptam.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #25915 üzenetére
Rád gondoltam, mert tudtam, hogy mennél de nem engednek be, de látom már neked is elég volt. Nem is biztos, hogy kell nekik egyáltalán még ember PTbe...
Én most, hogy megint elindult a játék be is léptem, tartottam kis eventeket, sajnos nem nyert senki, elég kevesen próbálkoztak pedig nem volt nehéz. A nyeremények is jók lettek volna. Systemen szerintem még elérhető a kiírás. -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #25856 üzenetére
Remélem a Level-R-ben nem vezetik be a HSS blokkot...
(tudom hogy még szerkesztési időn belül voltam,de jobb így 2 különböző Hsz.ra reagálni!)
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997 #25856 üzenetére
Hali.
Ha ez tényleg igy van az megint minusz 30 40 játékos kb.Ez azért leépités rendesen,idáig is jo ha napi 200-an voltak fent.Ha már a hss ip ket is kiszürik akkor érdemes azon gondolkodni lehet hogy leakarják huzni a rolot.Mert egyébként mire jo az nekik ha minnél kevesebb játékos van? -
Amur
addikt
válasz
Creative997 #25662 üzenetére
igen de ez nem fps! Eddig ugye kapukon kellett átvinni,és minnél tovább tartani a zászlót,az nagyon egyedi móka volt autókkal!!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997 #25664 üzenetére
Ja ja igaz ilyenkor már Ts nehéz eset,és tudom tegnap szerda volt
Oki a jövő hét. -
bix-
tag
válasz
Creative997 #25629 üzenetére
F3, 800x600 -> pont a képernyő közepén, rossz helyen és alig látni tőle rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest