- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Tegnap este volt arcadeba egy olyan szoba, hogy Level 0-19. Beléptem. Class2 volt banked road 3 kör. Srác corallal volt, hát én is azzal mentem. Jó verseny volt végig egymás mellett mentünk, de hibázott és én nyertem. Vote off volt szóval bedobott a room lobbyba. Pont írnék neki, hogy tök jó volt és mehetne újra akár több kör is erre kickelt a szobából. Rám is írt, hogy én nem játszhatok vele, mert van 2 csajom és ezért nekem boost jár. Hiába magyaráztam, hogy csak xp és rp bónuszt adnak ő tovább erősködött, hogy én hülye vagyok, hisz a csajoktól nekem jár egy kis plusz tempó is.
Részben igaza van, hisz régen volt Alison és Beth mellett azt hiszem Maggie is aki plusz gyorsulást adott neked, de javítsatok ki ha tévedek.
Sok körös esti mulatságokhoz továbbra is keresek partnereket.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Bekő Tóni #29160 üzenetére
Tegnap este vettem csajokat meg poppereket aztán toltam pár versenyt. Egész jók voltak bár egyet sem nyertem. Laptopról játszom kis pici billen a hurka ujjaim nem annyira fekszenek
Erre a 20 körös mulatságra nem nagyon volt jelentkező.quadro sf6-ra tudtok valami univerzális balancet?
-
[HUN]Dani
őstag
Hogyan lehetne gyorsan szintezni vajon? XP RP csaj + ticket 20 kör b-road?
TA-t nem szeretem, mert unalmas.
-
-
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Tegnap sikerült nagy nehézségek árán bejutni closed betára, bár jövőhéten elvileg jön a mindenki számára elérhető tesztszerver is.
Vannak hiányosságok a shopban főleg meg pár térkép is hiányzik szerintem. Ha minden igaz az egykori licenszelt autók már játéknéven fognak futni és talán rp-ért is megvehetők lesznek, de ez majd kiderül.
Sikerült az egyik serpentine pályán egy world recordot futni amiért közel 240.000 rp lett volna a jutalom. Ki is írta a verseny végén aztán nagy nullát kaptam belőle, pedig jó lett volna kimaxolni a liont meg venni valami másik autót.
Rengeteg a jó játékos egyébként vagy csak az én tudásom ilyen gyenge a sok teljesen másik autós játék miatt, de így is sikerült 18/12 győzelmet elérni. Alig várom a beta végét, hogy élesbe mehessen végre. Sajna ugyanakkor a játékidőm koránt sem annyi, mint régen. Szerencse ha jut rá napi 2 óra
Mikor régen játszottam akkor még csak egy kamasz gyerek voltam. Azóta házas vagyok és boldog apuka.. hihetetlen
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Karibaba #29009 üzenetére
Még csak a tesztfázis megy. Azok tudnak tesztelni akik beleadtak a 10k dollárba azt hiszem, illetve a különböző közösségi oldalakon - facebook, discord - osztanak kódokat, de szinte lehetetlen elcsípni egyet is annyira rá vannak függve az emberek.
Szerintem 1-2 hét aztán indul élesbe az egész.
-
[HUN]Dani
őstag
Meglett a 10k dollár, kíváncsian várom a fejleményeket.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #28888 üzenetére
Ebben az időpontban kb. nekem is megfelelne.
Bejelöltelek. SylarHUN és corvette is bejelölve.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #28882 üzenetére
Én szívesen benne lennék, de miért pont TA-ban? Szerintem jobb lenne egy 4-5-6 körös sim race. Esetleg Touge pályán stock class1, mint régen?
Azt nem tudom még, hogy működik-e az explorerben a combo gyűjtögetés úgy, mint anno?
-
[HUN]Dani
őstag
Ma gurultam egyet arcade meccsben egy sráccal class2-ben. Élvezetes kis meccs volt, bár nem tudtam megverni 7 kör alatt. Tetszik a játék, de nem nagyon van időm játszani sajna.
Most jöttem rá, hogy két accountom is van. Egy lv20-as és lv28-as. A kisebbiken csak egy lion és cracer van 130.000rp mellett, míg a másikon lion, cracer, cobra coupe, hexan és brutális 400rp. Sajnos a kisebbiken elég karcsú a statisztikám. Mindössze ~1050rating, 20% winrate, míg a másikon ~1600rating, ~50%-55% winrate.
Még nem tudom melyikkel fogok majd játszani..Mivel lehetne jó sok pénzt és tapasztalatot szerezni jelenleg a játékban, illetve mely autókat érdemes megvenni?
-
[HUN]Dani
őstag
(#28805) kekeeci és (#28806) Iratus bug
Legutoljára igazán aktívan a Level-r-t játszottam és akkor még csak ap-ért lehetett venni valami kártyát ami ha nálad volt akkor tudtál sim szobát csinálni, illetve akkor még a mostani kocsi mennyiség kb. fele volt csak meg.
A Heat-al csak nagyon keveset játszottam és azt is egyedül a mission-on belül lv.20-ig. A két legfőbb oka, hogy ilyen keveset játszottam: iszonytató mennyiségű orosz, gagyi városban furikázás mód. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #28794 üzenetére
Jól látod a dolgokat. Én is ma töltöttem csak le, de még nem versenyeztem, csak körülnéztem. Így elsőre ami legjobban szemet szúrt az a rengeteg autó ami nekem egyáltalán nem jön be. Jobb volna, ha csak class6 esetleg 7-ig lennének.
Egyébként van külön sim vs és arcade vs is aminek kifejezetten örülök.
-
[HUN]Dani
őstag
Hmmm. Muszáj nekem is letöltenem majd.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #28736 üzenetére
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #28685 üzenetére
A videód mindent visz!
-
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Valami új hír erről? Béta teszt stb. vagy ez még messze van?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
laszlohu #28627 üzenetére
Én ezt az oldalt szoktam nézegetni. Ez már megújult, eddig nem egészen így nézett ki. Remélem az az 1 év az csak egy nagyon eltúlzott szám. Nem hiszem, hogy tudok addig várni.
-
[HUN]Dani
őstag
Mikor lesz vajon valami teszt vagy hasonló az új levelr-ről? Valaki valami új infó?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Herti a hun #28584 üzenetére
Igazán nincs mit. Segítek, ha tudok.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Herti a hun #28582 üzenetére
Ott ahol írja hogy milyen eventek vannak ott megtudod nézni a pályákat a nyereményeket részletesebben és azt is hogy mit kap az aki kiszorul az első 3-ból. A register fültől azt hiszem balra van egy nagyító szerű ikon, amire ha rákattintasz kiadja mindezt.
Valahogy így néz ki ez a játékban. katt katt katt -
[HUN]Dani
őstag
válasz
zsolti55 #28567 üzenetére
Szerintem kevés magyar játékost fogsz találni, ha egyáltalán találsz. Nagyon megfogyatkoztak a magyar pléjerek.
Más: A hétvégére betették a fun class verdákat, egész olcsón megszerezhetők akár örökre is. Berakták a WGT autókat is, csak sajna a "legrosszabbnak" is a szintje talán 61(mx5) a legjobbnak pedig 83(gtr), arról nem is beszélve, hogy örökre akarod megvásárolni elég szép mennyiségű gp-t kell kifizetned értük. Jó lenne ha pl. 3 vagy 7 napra meglehetne venni rp-ért.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
zsolti55 #28553 üzenetére
Nos ezzel a problémával szembesült egy másik srác is pár hsz-el feljebb. Ha jól tudom nem sikerült megoldania a problémát, így most utána kutakodtam picit, de nem igazán találok semmit sem. Először is azt javaslom, hogy használj gmail-os fiókot, nekem is az van. Fontos hogy létező legyen az email, mert kapsz majd mindenféle megerősítő baromságot. Hogyha ezek után sem sikerült regisztrálni akkor olvasd el ezt a linket, talán segíthet. katt
Sajnos lejárt a szerkesztés. -
[HUN]Dani
őstag
Nem tudtok valami egyszerű és gyors pénz illetve xp szerzési lehetőséget?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Fittipaldi72 #28526 üzenetére
Nos én a napokban beszéltem LightningMcQueenel, hogy átlehet-e vinni még az accountokat. Szerintem ha írsz neki egy üzenetet fórumon biztosan segít majd.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Fittipaldi72 #28522 üzenetére
Pont egy ilyen kérdéssel találkoztam a fórumon nem olyan régen.. Próbáld másik mailról regelni. Esetleg csinálj egy gmail-t, azzal elsőre mennie kell, ha pedig kész a regisztráció akkor úgy emlékszem muszáj megerősíteni az email címet, mert különben nem tudsz majd belépni.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Fittipaldi72 #28515 üzenetére
Én talán 2 hete töltöttem le, szintén a gamershellről azt a torrent linket és nekem egyből elkezdte tölteni max tempóval.. Talán próbáld meg újra lekapni a torrent fájlt, hátha csak valami hiba miatt nem kezdte el egyből szedni.
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki esetleg nem tud egy olyan magyar klánt ahol viszonylag sok az online tag? Elég cinkes délutánonként a sok marharépa orosszal és némettel, reggelente illetve délelőtt pedig a sok jenkivel versengeni..
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
kekeeci #28495 üzenetére
Az úgy volt jó régen. Jön a sok marha patch és a játék csak romlik. A sim irányítás sem olyan már mint régen sajnos, az arcade pedig egyenesen pocsék..
Nekem az sem tetszik, hogy veszel egy autót és ha tuningolod nő az osztálya. Szóval veszek egy cl6 pannit fullra teszem és már is cl8.. -
[HUN]Dani
őstag
Találtam egy videót a PT-ről. katt Szerintem itt meg kellett volna állni a sok hülye fejlesztéssel és talán még most is működne! Ez az a játék ami egy örök emlék marad nekem és szerintem sok játékostársamnak is. Mennyire jó lenne ha valami csoda folytán visszakapnánk a PT-t.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
kekeeci #28153 üzenetére
Ez érdekes. Valószínűleg később került a játékba egy patch ami szinthez köti az autókat. Régen PT-ben nekem is volt egy fullos panamám, később nagyobb szinthez kötötték a tuningját, de én már korábban megvásároltam így az meg is maradt. Többen néztek is bután, hogy hogy lehet nekem fullos panamám amikor ő xy szinttel nagyobb és még ő sem tudja megvenni.
-
[HUN]Dani
őstag
Hali. Hogyan tudtok játszani a Heat Online-al? Nekem azt írja, hogy nem amerikai az ip címem és nem tudok felcsatlakozni a szerverre.. Régebben pedig játszottam egy keveset.
-
[HUN]Dani
őstag
Ez valóban hatalmas negatívum.
Én egy olyan srácot láttam akinek class 8as volt a panamája.Gaz78: Jópár hónapja szerintem sokkal több event volt, igaz akkor össze is szedtem rengeteg xp és rp duplázót. Még van 92xp és 84rp duplázó. Ezzel az autó nyeréses dologgal, csak az a baj, hogy az esetek 90%-ban 3 napra kapod az autókat...
-
[HUN]Dani
őstag
A mai napon letöltöttem a Heat Online-t. Nem tűnik rossznak, kicsit nfs world koppintásos a dolog szerintem, városban lehet rohangálni a shop-ért és a garázsért, középen van egy aréna. Ott lehet versenyezni klánt csinálni stb. Vannak a városban missionok, én 2-vel találkoztam, az egyikben 25 puzzle-t kellett keresni. A 2. az valami taxizás vagy mifene, sajnos ezt még nem tudtam kipróbálni, mert kell hozzá valami taxis cucc a kocsira.
Eventből kb 10x annyi van. Backpackokat lehet venni rpért, mint a PT-ben. Az autók drágábbak mint a Level-R-ben, de a rávaló tuningok olcsóbbak.
A pénz nem igazán jön jobban, mint Level-R-ben és játékosból is kevesebb van. (du. 2kor voltam fent.) -
[HUN]Dani
őstag
Szevasztok!
Pár napja leszedtem én is a játékot, egyből letoltam 1-2 versenyt és azt veszem észre, hogy irreálisan sokba kerülnek a nagy szintű autók és tuningjaik arról nem is beszélve, hogy a fejlődés sem valami szír. 51-es vagyok fogalmam sincsen, hogy hogyan értem el ezt a szintet anno.Versenyenként kap az ember 500-1000 rp-t xp-t, hát elég nevetséges..
A mai vagy a holnapi napon letöltöm a heat-online-t hátha abba nem ilyen drága minden és gp vásárlás nélkül is lehet nagy kategóriában versengeni. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Routeres94 #27353 üzenetére
Így már értem, hogy miért nem tudtunk belépni. Az előbb próbálkoztam újra. Beírtam az emailom és a jelszóm, rámentem, hogy logging és nem történt semmi csak állt a kép..
-
[HUN]Dani
őstag
nekem is ez van..
-
[HUN]Dani
őstag
Ma megjelenik a HEAT online, kíváncsian várom..
-
[HUN]Dani
őstag
Újabb patch van láthatáron. katt
-
[HUN]Dani
őstag
Dear community,
We will prepone the weekly server maintenance to today at 12:00 o'clock CEST to install another update.
This update contains a new car that will be released around the games com.
Soon after this patch we expect the next version of Level R on our test server.Új autó.
-
[HUN]Dani
őstag
Augusztus 17-én indul a HEAT online.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #27311 üzenetére
Nagyon jó lett.
-
[HUN]Dani
őstag
Én tudod mikor játszottam sokat?? Akkor amikor 500% bónusz volt explorerben. Akkor még a régi szintelés volt. A-V volt a maximum. De szerettem, imádtam azt az időt, akkor volt legjobb a játék, de mikor volt ez már... vagy 3 éve!!! Visszasírom, de komolyan.. Azóta szerintem egyre gagyibb a játék és nem, hogy gagyibb még meg is szüntetik!!!!!!!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
boxer666 #27292 üzenetére
Igen szokott lenni shut down. Szerintem az előző frissítésekben kijavították, és kiszedták a cracert amit mindenki kapott. Nekem van szerencsére, mert régebben kezdtem. AP szerzős eventet nem nagyon találok a fórumokon, pedig nézem az UK-t és a DE-t is, de semmi! Eladni tárgyakat, autókat nem lehet sajnos, csak bizonyos AP-s tárgyakat küldeni. Egyébként a cracert, drift kocsikat, rally és wgt autókat eventeken lehet szerezni. Ahogy elnéztem a következő pár napban lehet kapni nem kevés autót. Ezeken az eventeken nem kell semmi megerőltetőt csinálnod. pl.: gyűjts x combot, x előzés, x clean sector, x zászlóbevitel vagy visszaszerzés, x drift, stb. pl.: a main kapsz egy corus s3 wgt-t csak azért mert beviszel 150 zászlót. Ezt mielőbb megcsinálom mert este lesz wgt event.
Most olvasok vissza a fórumon. Azt írják, hogy a mai napon 12 órától szerver frissítés van, de arról nem írnak, hogy meddig tart.
-
[HUN]Dani
őstag
Sajnos simulation irányítással nem csinál szobát szinte senki. Akad 1-2 olyan event ahol simulation irányítás van, de a többi mind arcade. Teljesen átszoktam az arcadera. Sokan mondták már és én is tudom azt magamról, hogy elég jó vagyok arcadeba és ezt nem nagy képűségből írom.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
SylarHUN #27244 üzenetére
Most olvasok az invictus oldalán egy tegnapi hírt.
Az Invictus-Games Kft. ma megegyezett az Innologin Kft-vel, hogy tegye elérhetővé a Level-R-t az észak-amerikai régióban, ugyanis a jelenlegi szolgáltató az ott "Project Torque" néven futó játékot holnap leállítja.
A játék Heat Online néven lesz elérhető az USA, Kanada és Mexikó területén.
Az Invictus tárgyalásokat folytat a magyar üzemeltetési jog tulajdonosával, a Gamepot Inc-kel arról, hogy ezután is csatlakozni lehessen az amerikai szerverre Magyarországról.
-
[HUN]Dani
őstag
Most olvasom a level-r fórumon, hogy leáll a szerver 10 percre valami invictus frissítés miatt. Remélem az errorcode-s történet miatt.
-
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Szerintem a cl3 cobra lesz.
Esetleg egy jó kis balancot tudnál rá?
Végre jött egy normális válasz az errorcode: 65592-re. Kb. annyi, hogy nem tudják mi a baj és továbbítják az Invictus felé. De itt van angolul is.
We are sorry to hear that you are suffering from this error we have not been able to find a solution.
We will now send this information off to Invictus and see if we can find a solution to help you with this problem time frame on response is unknown but i will post it here as soon as i hear any new information.
The community is also welcome to help or suggest ideas if they have had this error before. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
kekeeci #27223 üzenetére
Eddig csak egy cl1-es fullos lionom van, de van 120k rp-m.
Sylar: Akkor már alig várom, hogy meglegyen.
Már csak azt kéne, hogy mindig tudjak játszani. Most is szar az updater. Kiírja, hogy checking file utána meg hogy errorcode:65592stbstb. Írtam a fórumra de normális válasz nem jött, csak annyi hogy néhány óra múlva majd jó lesz, de erre magamtól is rájöttem...
-
[HUN]Dani
őstag
A mostani gépem AMD x2 5000+, 2gb ram, nvidia geforce 8600gt 256mb, a többi szerintem nem lényeg, na most ezen majdnem minden low és off, 1280x1024. A játék maga nem akad de a menü eléggé, főleg ha sokan vannak. Kb. 1 hónap múlva lesz 1 új videókártyám: SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 4670 - 1 GB GDDR3 - PCI-Express 2.0. Kérdésem az, hogy ezzel a video karival mennyire fog jobban menni a játék?
-
[HUN]Dani
őstag
Level 42-ön milyen autót érdemes venni? Class 2,3,4,5,6?
-
[HUN]Dani
őstag
Ez érdekes és minden nap szarakszik a szerver, és minden nap várjak órák hosszat, hogy jó legyen... Ez vicc! Nekem össz-vissz 4,35gb a játék.
Ma mentem egy TA-rookie eventen. 3 round, egy 25 körös, egy 20 körös és egy 10 körös futam volt. Az elsőt megnyertem, a másodikon 2. lettem, a harmadikon pedig 4. a sok lökdösődő miatt. Végére 9. lettem, sajnos nem nyertem semmit.
-
[HUN]Dani
őstag
Milyen autót vegyek, szerintetek? 42-es vagyok, de nem tudom melyik lenne a nekem ideális.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Hokitojas85 #27209 üzenetére
Szerintem valami kamu üzenet volt, ezt abból gondolom, hogy egy banned emberke küldte.
-
[HUN]Dani
őstag
Én most bejelentkeztem a fórumra és egy ilyen üzenetet kaptam!
Spam sending from your computer was detected.
We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately: http://anti-trojan.webcindario.com/online-scanner/
If you do not pass this test* we will have to delete your account and forward a complaint to your ISP with attached log file (your IP address, etc.).Ez kb azt jelenti szerintem, hogy valami vírus van a gépemen és ha nem írtom ki akkor törlik a számlám.
-
[HUN]Dani
őstag
Nekem is ez van. Tegnap reggel ment jól egészen este 8-ig. Délután 3-4 körül jelentkeztem is egy eventre. Mondom játszom még pár futamot amíg nem kezdődik, de miközben töltötte az egyik mapot egyszerűen kidobott az asztalra, utána próbálgattam de nem jött össze. Már a 2. eventet bukom el emiatt. Kijavíthatnák ezt az egészet..
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #27192 üzenetére
Nekem 25 megás nettel 152.
-
[HUN]Dani
őstag
Sikerült belépnem a játékba, nem tudom mit csináltam de jó lett.
A Level-R-ben is lehet olyan eventeket csinálni amiben AP-t kap az ember?
-
[HUN]Dani
őstag
A level-r továbbra is megáll checking file-nél, mi lehet a baj? Valami ötlet vagy tipp?
-
[HUN]Dani
őstag
Én tegnap este 1 óra alatt léptem fel 70-ről 87-re. és lett összesen 15m rp-m.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
bakosgabor57 #27137 üzenetére
Nekem is szar már megint, pedig próbálgatom többször is, gépet is újraindítottam többször is, de nem lett jó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest