- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29220 üzenetére
Na sziasztok, szia Attka! Mizújs errefelé, mi történt a játékban nyár eleje óta?
Azóta fel se mentem. Jól fizet a meló, de kifacsar - se kedvem, se időm nem volt felnézni. Aztán sz.gép reinstall-nál meg már játékot se raktam fel.
De a tavalyi karácsony gyönyörű volt, többek között a PT-nek köszönhetően, igyekszem azt a hangulatot / érzést átmenteni mostanra is -muszáj amíg még megy a játék. Úgyhogy jövök dec 23-tól. Remélem nem kell lobbykat keresgélnem és mehetek automatice abba ahol vagytok. -
Karibaba
aktív tag
válasz
Attka85 #29186 üzenetére
Nem azért írtam,hogy probléma lenne ez ghost off ba 10/9 szer így megy első kanyar derékszög 8 an vagyunk ha nem megyünk össze az bunda!!!!
Mindenki előre akar tőrni az elején ha nem vagy szemfüles vagy hagyod akkor a többiek szorítanak le és hidd el megteszik! Ezzel a csapattal Hunter, wipper, Puma kezdésből úgy leszorítanak öröm nézni!
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29182 üzenetére
- Eredmény táblán mondjuk az lett volna a minimum hogy Nino: 3 verseny, ennyi pont, Bigger: 2 verseny ennyi pont. De nem akartam Pumánál pattogni csak megköszönni lehet neki hogy húz minket ide-oda.
- Én azt érzem hogy a multi csúszósabb mint practice, driftelősebb. TA módban is, sőt ott a legfeltűnőbb az egyenkanyarokkal. Ha meg VS-ben beüt a kecsáp, akkor még egy fokkal csúszósabb, driftelősebb lesz, ahogy kap a kocsi többleterőt.
Harpoonnal mikor a San francisco-s rekordokat csináltam, volt hogy a benzinkútnál-boltnál a két balost meg utána a jobbost egyben végig drifteltem, míg practice-ben csak emelgette az ívbelső hátsó kerekét.
- Az 50% help sok VS-be, mindenhogyDe kiváncsi vagyok Karibaba mit mond erre.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29179 üzenetére
Tegnap beálltam helyetted, mert ilyen class1-2 roomok voltak csak azon kívül. Azt mondja Puma hogy megkapom a te pointjaidat. Mondom wtf? Később kértem hogy oké, de akkor a te nevedet is tüntesse fel. De mindegy, meg se néztem mert 3 hét inaktivitás után nem tudtam maradandót alkotni. Első 5 körben leszakadtam, és csak utána mentem a catchup-pal a best lap timért és zárkóztam, De Mátrix meg Wipper addigra szépen elhúztak elől. Meg Panamán full hátsó grip volt, ami árkádra felesleges.
De ez a WIpper azzal a level47-tel, ez egy megszállottcsak most néztem.
Az biztos hogy Practice módban, verseny előtt 10 perccel felesleges bemelegíteni. Multiban tök máshogy mozog a kocsi, főleg ha még beüt a kecsáp is. -
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Attka85 #29138 üzenetére
Ezen kellene indulni csapatba!
soeptegnap 19:04-kor
@Arcade
:ARCADE: PTI's Big Race :ARCADE:When: 29th of march, 7 PM CET | 1 PM CST
Format: Team marathon
Rules: Ghost Mode off
2 Cars (Cobra, Spiedo Forte)
5 Races (17\18 Nurgenhoch, 1\12 Norlandenring) | 20 laps
Each team member must have completed at least 2 races
The team pilot changes after the end of the race (one participant leaves the lobby, his partner enters the lobby)
Each team member must have at least 1 race on both cars (i.e. 1 race on the Cobra and one on the Spiedo)
The winner is the team that spent the least time traveling 5 racesPrizes: (To all team members)
1st: 100 RP or XP Boosts (to choose) 16 days + 24 PCP
2nd: 50 RP or XP Boosts (to choose) 7 days + 12 PCP
3rd: 25 RP or XP Boosts (to choose) 3 days + 6 PCP
+ participation PCP bonusSign up as a Team at: https://challonge.com/PTIBR
How to sign up as a Team? --> #❓-cb-help
If you have any questions please contact the @Event Team or an @Event Organiser -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29130 üzenetére
- Közben HunterHead visszavette tőlem negyedszerre(!) Python Creek sightseeinget . Szóval azt hiszem Speed Legendset megint kihagyom, más helyekre szólít a kötelesség
- Panama 1 es és 2-es body 22 GP helyett 2 GP és 44 helyett 4 GP. ha valaki odajut akkor RP helyett fontolóra veheti.
- Jó látni az optimizmusodat, engem egy kicsit most megijesztett ahogy Jack ezt a három autót meg a bugos Kanagawát meg Johannesburgot bedobta. Ráadásul Johannesburgra írta is hogy tudja (!) hogy bugos. Amolyan kényszer hatására cselekvést érzek mögötte, hogy a csökkenő játékosszám ellen tegyen valamit.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29127 üzenetére
Na jól van
Pont múlt héten untam magam mikor vártam egy TA versenyre, aztán vizuál tuningoltam jópár autómon egy második stílust (2. styling slot) Meg a TA kocsikra vettem 3. külsőt, össz 35.000 rp-ért.
GP van, de itt állok vacak 156.000 rp-vel.
Panamára ezek a lökhárítók szörnyűek. Meg is hagytam az elsőt alapnak. Kicsit hiányoznak azok amik real-life GT2, GT3 külsőt adnak neki. Szerencsére Savage-hoz megvan a Corvette Z06 hátsó.
-Speed Legends 6 ... hah ... még a Harpoon-nak tolom Banked Roadson1:32.884 és erre jött egyszer egy -0.384 zöld mikor 195-tel toltam a dombnak fel, de a második fához vezető jobbosnál sokat fékeztem. Most azzal próbálkozok még, hogy a sziklafalat felülről kerülöm...
-
Attka85
tag
válasz
Attka85 #29126 üzenetére
Most néztem, benn vannak a játékban!!! Megyek és sorban veszem őket, nem olyan drágák, 500 gp körül vannak, ami kb 2 darab ezres autónként, heti 1-et fogok venni, ennyit megérdemel a játék, a fejlesztők, Jack és csapata, meg persze ez nem megy kárba, hiszen visszaforgatják egy részét a játékba, vagy több fejlesztő, GS/GM(játékmester) tud lenni, ha sokan költenek rá valamennyit... Wow yeahh Respect
Csak alakul ez a PT!! Ha most beindul a nép akkor visszatérhetnek a régi nagyok, megint sokan leszünk, a játék is lehet még akár jobb, mint volt, szóval optimista vagyok ezerrel -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29116 üzenetére
Egyéni bug lehet, nálam soha nem volt Sim fizik árkádban.
"észrevettem, hogy a kormányszög módosítja a billes kezelést"
Csak most? Noob
Jöttél volna pár TA-t, ott hónapok óta irogatjuk a cikkcakkozó nooboknak hogy állítsák lejjebb, mert az nemcsak "wheel"-re érvényes, hiába "wheel steering range" van írva.
Billesként én játékmódról játékmódra VS, TA, Drift sőt néha autóról-autóra váltásnál is állitgatom a kormányszöget, helpet.Ami miatt még kormányos, kontrolleres szenvedhet árkádban az, hogy nem 100%-os az analóg fék (pedál, ill. a kontrolleres ravasz). Hanem csak 99%. A 99% onnan jön, hogy Control optionsbe ahol tudod tesztelni ott láthatod, hogy pedálos féknél nem megy végig a fékerő csík, 1% még marad.
De ha az egyik gombra is raksz féket és azt nyomod be, az 100%-os lesz. Érdemes kipróbálni mert ez az 1% a játékban érzésre 50% fékerő különbség is lehet.
Szóval rakj féket például a nitro gombra, ha kormánnyal árkádozol. Az, hogy ezt így mennyi idő lesz megszokni az más kérdés... -
Attka85
tag
válasz
Attka85 #29115 üzenetére
Már talán meg is találtam a választ az árkádos lassúságomra... Szimesítették a fizikát, de talán többen kikerülik ezt és a régi (gyorsabb) fizikával mennek úgy, ahogyan én nem is tudok... vagy valami kosz került a gépezetbe(bug) ezért TELJESEN eltávolítom a játékot, kormányt, steamet és újratelepítek, de csak a játékot...
https://community.projecttorque.racing/threads/sim-physics-in-arcade-mod.833/ -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29112 üzenetére
"Jó lenne sok szimes, de egyelőre csak álom"
Hétvégente ha látod hogy online vagyok nyugodtan írj rám hogy "gyere SIM", aztán felrakom a kormányt és már ketten vagyunk. Kettőhöz könnyebben csatlakozik a harmadik...
"szóval a kormányt felejtősnek érzem kiélezett tempónál"
Én kormány, billentyű, kontroller, mindennel próbálkozok. Még olyat is, hogy jobb kézre kontroller, bal kézre billentyű kombó.
De azt érzem hogy árkádra a kormányhoz meg kontrollerhez képest, billentyűvel a sebészi szike pontosságával terelem a kocsit.
Pl. mindenhol manuál váltóval megyek és ha kanyarban visszaváltok akkor egyben nyomok egy nagyon-nagyon enyhe féket is, hogy ne a limitert verdesse a fordulatszámmérő. (Inkább előbb váltok vissza, mint túl későn) Mintha kuplungot nyomnék be. Ez ilyen ösztönös dolog. És ezt csinálom akár egy Harpoon-os rekorddöntő kör alatt is. Kormány, kontroller nekem ehhez egyszerűen túl lassú, túlságosan 'nem-azonnali'.- Norlandenring endurance update: kocsi Spiedo, árkád, 60 kör
, 4 órakor rajt
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29109 üzenetére
Mini hotlap: jé, ilyen is van?
Kicsit körbenéztem, és soep szombatra tervez egy 400+ km es Norlandenring endurance versenyt. Jack vagy a GS segít neki ilyen extrém hosszúra állítani - úgy hogy. Autó még nincs eldöntve.
Karibaba: ez utóbbihoz például Discordon a "tournament-events"-ek felé elindulsz aztán követed a linkeket. Challonge-n át fog vezetni, szóval még oda is regisztrálni kell. (nyugi , szidom én is, néha annyira áttekinthetetlen hogy most éppen hol vagyok, hogy mindennek külön lapja van, az is ömlesztve zéró tagoltsággal) -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29106 üzenetére
Ja láttam, mivel kicsit más iveken mozogtál, sokkal többet kaptál is mint én.
Pumát szerintem én győztem le a selejtezőben (és nyertem), valaki mással mentél.Az tény hogy kevesebb megilletődöttséggel kellett volna menni. Mondogatnom kellett volna magamban hogy nem azért érnek utol, mert annyival jobbak, hanem mert hajtja őket a catch-up is.
Ha legközelebb ugyanezzel a bandával megyek, akkor a hátranézést elállítom a megszokott gombról, aztán csak tolom mint süket a csengőt. -
Bekő Tóni
tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29078 üzenetére
Szerintem nyugodtan várhatnának vele. Alig látni spiedos, phoenix, stallion, sőt cobra VS versenyeket. Pályákon a körszámot lenne jó megemelni hogy ne legyen fun cl1-cl2 kocsikkal menni 5-6 vagy több körre, aztán úgy hagyni az egészet ahogy van pár hónapig még.
Persze új (korábban meglévő) pályák bármikor jöhetnek.
Offroad kocsikkal is hagynám a népet, hogy összegyűjtsék mindet, aztán lehetne olyan offroadosat játszni hogy aki nyer, az a következő versenyen egy class-szal lejjebb lévő kocsival megy. Ha úgy is nyer, akkor megy még lejjebb
Morellot meg először 3-7 napokra adnám mint nyeremény kocsit eventeken, v máshol és csak jóval utána dobnám be megvehetőre.A Dominator meg úgy felesleges eddigi formájában ahogy van. Még Invictus se tudta hova lője be, hogy mit kezdjenek vele, csak annak idején Gamigo erőltette az új TA kocsit hát aztán csináltak egyet. Intimidator után lenne a sorban az Indycar-os Thunder és kész. Mondjuk egy brutál kezelhetetlen, platós szörnyetegnek jó lenne, csak tudni kéne a handling-en módosítani.
Árkádban meg hosszabb lett a féktáv, lehetne a rekordokat, top times-okat is törölni
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29070 üzenetére
2x RP, XP van egy napig ... nemtom mettől meddig, de hogy ma este stressz-tesztelve lesz a játék, az biztos.
Állítólag új hardwareket raktak a szerver alá és hát látszik is - tegnap este több kör 14+ fős Thunder A-t toltam és egy repkedés nem volt.
Üdv. buvez! A játékban is ezen a néven vagy mint régen - ha szabad kérdeznem?
Kellemes Karácsonyt mindenkinek! -
buvez
tag
válasz
Attka85 #29059 üzenetére
Hello!
Biztos már én öregedtem meg. Nem tudom mi ez a steam és mi szükség van ahhoz, hogy a PT-vel tudjak játszani. Amivel szintén gondom van, mert nem akarja felismerni a kormányt. Nem is erőltettem tovább. Nem tudom akarom-e eztA regisztrációk megtörténtek, csupán a steam-et nem értettem, hogy mi ez.
-
Attka85
tag
válasz
Attka85 #29055 üzenetére
Ehh működik... végig jó volt, de mivel elnéztem csúnyán(nem volt beállítva parancs az inputra) ezért hiába nyomkodtam, forgattam...lol.. félrevezetett a steam, hogy ott totál semmi inputot nem talált és én csak azzal foglalkoztam... Húú ekkora barom már rég nem voltam
Már volt játék, steam, dx9, visualc, már majdnem win reinstall is, meg egy délután olvasgatás fórumon... a végén már elkeseredésemben csak ráböktem mindenmindegy alapon a játékban és nyomtam neki pedált.. és vette...vett mindent...áááhhh húú de totál ledöbbentem
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29053 üzenetére
Akkor most lealacsonyodtok a mi billentyűs szintünkre... ahol legyőzünk a rutinunkkal.
Kormányhoz: amit válaszul irogatnak neked a fórumon (Steamben forced off-ra állítása az inputnak) az nekem megoldotta a gondot a zárt béta alatt (ott is steamen keresztül ment a játék)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29019 üzenetére
Persze csúszás van, a kommüniké az hogy majd jön, ha kész.
(mi bétások is várjuk már az egész végét, mert pl. most így hazaérkezvén, kávéval a gép előtt felugrottam megnézni mizújság- hát össz -vissz. 6 játékos volt fent
Péntek este ez persze felmegy majd 20-30-ra, ami még mindig kevés és nyugtalanító ha tudjuk hogy több százan támogatták a projectet) -
Creative997
őstag
válasz
Attka85 #28968 üzenetére
Nekem is anno adott pár öröm évet és kockulást. Pár barátnőmnek nem tetszett, hogy a megbeszélt pH-s versenyeket, funokat, farmolást néha előrébb helyeztem (de aztán kiengesztelésben sem volt hiányuk)
Szerintem amíg élek nem fogom elfelejteni ezt a játékot, top 3-ban benne van az biztos.
-
JoinR
őstag
válasz
Attka85 #28474 üzenetére
Nekem a beta tetszett a legjobban, talán 2008 novembere környékén...akkor még ilyen világító virtuális hengerek se voltak, minden a maga realitásában és annak pompájában működött...egyszerűen imádtam...amikor először vette meg valaki a Quadro-t a Kawana után! Szép emlékek
Sajna a beta után már csak lefelé vezetett az út
-
Attka85
tag
válasz
Attka85 #28425 üzenetére
Megnéztem az autókat, tuningokat és úgy néz ki, meg van az összes RP-s gép és minden kiegészítő hozzájuk
Nekem jobban tetszi a HO, mint a Level, nagyobb kihívás és sok item RP-re van, vagy nagyon olcsó... a CP-s cuccok töredéke, mint levelben volt, csak a prémium autók hasonló árazásúak, ha bejön a shopba a nissan wgt, rá is ugrok gyorsan
-
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #28334 üzenetére
Első három hely: no comment - mindenki ezt várta
4. hely Gobbel: 19 pont,
5. hely lanus 18 pont,
6: hely Nino: 18 pont
7. Lordi -16
(lanus bemákolt egy értékesebb 2. helyet az egyik fordulóban azért végzett előrébb)Szép ez így, gratula!
Remélhetőleg mostanra mindenki tudja ki vagy, hol a helyed, a játékbeli statisztikádra, ratingodra meg tojhatsz innentől kezdve nagy ívben -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #28214 üzenetére
Köszi. Akkor >> emez itten << szerintem érdekelni fog téged. Remélem mások is kedvet kapnak hozzá innen a pH-ról..
4 rövid verseny, pontrendszer. Az első verseny rendes, állórajtos. A következő versenye(ke)n az indul elsőnek aki a legrosszabb köridőt futotta az előzőn. A köridő bajnok indul utolsónak. 2 másodperces időközökkel (a teljes Norlandenringen 4, majd 6) rajtol mindenki, hogy az első kanyarban legfeljebb 2 autós karambol fordulhasson elő, ne tömegkarambol.
Jelentkezni a Copse nevű eventszervezőnek küldött privát üzenettel lehet a gamigos fórumon.
Üdv, jó napot!. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #28184 üzenetére
Szép
Nektek kötelező
, a többieknek pedig ajánlom a hétfő esti Primetime eventet:
>>>kitt-katt<<<Speeditemek nem játszanak, az autó Rp-s, utolsó helyezett is kap 20.000-rp/xp-t. Aki jó, itt 0 ráfordítással kaszálhat.
Ha valaki dicsőségre hajt, kaphat egy kicsit: az eredmény megy a német fórumraÜdv, jó hétvégét!
-
Creative997
őstag
válasz
Attka85 #28133 üzenetére
Azért nem kell túlozni
Én is sajnálom hogy véget ért, majd lehet néha-néha megnézem a LR-t, de biztos annyi újdonság van benne, hogy hosszú idő lenne kiismerni és egy full kezdő lennék, 1 éve ért véget. De még 1 karriert már nem fogok felépíteni.
Lacám, ne vérfarkasozz, nekem Laca maradsz pH Lacika.
Azért látom jól elvagytok, maradtak itt páran a régiek közül és jöttek újak. Jó gamet
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #28087 üzenetére
nyenyenyenye
Igaz, a Kings bevágta a hisztit félidőben és kiléptek az egészből miután látták hogy küzdeniük kell még a 3. helyért is, de akkor is: szép volt Attka.
Csak 8 ponttal lemaradva a 2. csapattól úgy, hogy én 2 versenyről hiányoztam - akkor Attka kaparta a pontokat egyedül. Mivel nem volt tartalékosunk aki beugrott volna.
Amíg az első két csapat (az külön téma hogy az élen végzett banda az kettő csapat menő-manóiból állt össze - a szabályokat kicsit rugalmasan értelmezve) , szóval az első két csapat, az éppen sorra kerülő pályát legjobban ismerő tartalékosát küldte mindig versenyre.
No, hajrá magyarok! Ha ez a legutóbbi patch még nem törte le a lelkesedést, akkor legyetek ott mindenhol! Olvasgassátok a német fórumot (ha az angol jobban megy, google translator németről-angolra egész értelmes szóhalmazt ad ki), és jelentkezzetek minden nagy versenyre! Más dimenzió, mint a kis item huszárokkal küzdeni szobáról szobára.
apropó, Leila patch+lelkesedés:
Ma találtam: nézzedoda ahogy NakedSnake (CTF-ből talán ismeritek) néhány másodpercben jobban kifejezi hogy érzik magukat a régi játékosok Leila után - mint ahogy én tudnám, tucatnyi baszott hosszú poszttal: [kittkatt] -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #28018 üzenetére
Heyho
te, ezt nem privátba akartad küldeni?
Mindegy, mozdítottál legalább egyet a fórumon.Szép köridő, én csak ezt tudtam volna hozni, ha ott lettem volna v v v
Egyébként beckerweizen elképesztő 1:57-ese nem hagy nyugodni. Próbálom én is összehozni, majd kapsz egy screenshotot ha sikerült.+ gratula a 2. helyért a dobogón
Üdv.
-
laszlohu
addikt
válasz
Attka85 #27982 üzenetére
Sziasztok
Én is kitöltöttem. Én azt pipáltam be, hogy minél több bug-ot kijavítsanak.
Meg azt, hogy több RP-t lehessen kapni, mint most,
a köv . release-el,a Leila patch-el.
Még egypár dolgot nem írtam be :
Remélem a Leila visszahozza a C-Racer-t a shop-ba
Ez év elején kijött egy patch, azóta a spiedo-m alig akar
( 62 - es szinten vagyok ) elindulni ( gyorsulni ).
És végül a Python Creek pályákat a CTF - be.
Korábban Drift módba ígértek egy csomó pályát, ami VS módban benne van. Az is jó lenne. -
Attka85
tag
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27878 üzenetére
Köszönöm a Cobrán ki is probálom mert most nyomtam egy Pracitce-t Balanc nélkül és 1:51.857 lett pont a tiéd ezen a pályán azaz El_n1no-é 1:45.172 most rákukintok a Balancal mi lesz a helyzet egyébként kb 1 honapja kormánnyal nyomom és igy a kitörés efektet picit könnyebb korigálni de ha elkezdi sajnos sok idöt lehet vele veszteni!Egyébként mai nappal másodszor dobot ki a játék valami hibával remélem semmi komoly.Mert verseny közben ez nem lenne valami jó!
-
kekeeci
senior tag
válasz
Attka85 #27829 üzenetére
Sajnos csalódtam az új Nissanban. A várakozással ellentétben nem ellenfél a bömösnek.
Érdemes megnézni a végeredményt:Az első kér helyen két egyforma bömbi -
a harmadik helyen a GTR -
és én a negyediken (már hozzászoktam
) a morgóval -
Érdekes dolog összehasonlítani a résztvevő járművek adatait, és a végeredményt:
Az adatlap szerint a bömös a leggyengébb a három közül, mégis az nyer állandóan.
Eszerint hibás az adatlap?
(Egyszer kipróbáltam - full acc balansz, 10%-os adalék és IV nitró - mégsem tudtam legyorsulni, holott a morgó gyorsulása 3.18, a bömbié 3.59, szóval itt valami nem kóser) -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Attka85 #27827 üzenetére
VS mod-ról beszéltem,nem pedíg arcade vagy sim-ről....
a vs. mod az nem arcade mod...Ebben a játékban tökmindegy( megjegyzem én speciel ha LevelR-t játszom akkor azt azért teszem mert önfeledten akarok száguldozni.Ha szimulációt akarok akkor megyek a Csehekhez R.B. rally-val játszani....)
-
buvez
tag
válasz
Attka85 #27806 üzenetére
Nos a city tour 4-en van az a kanyar amiről beszélek. Azt hiszem az underground-ban is benne van ez a rész. Közel a célhoz a lemenet bejáratánál(balos kanyar) csapódott neki az autóm a falnak, nem "csúsztattam" rajta, csak "koccant"
Mondjuk lehet benne valami, mert ugye fékezés nélkül probáltam befrodulni...
ezért lettem wallrider egy szobában, bár már az ominózus kanyar elött is elöttük jártam
akkor lehet várhatom, hogy "feljelentenek" -
hugoagagyilo
tag
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27806 üzenetére
Nos erre én is azt mondom hogy nem jelent gondot egyszer kétszer megkocintani a falat hisz a tura autozásban is előfordul sőt Nascarban de iracionális hejzetben Pl: 180km/h egy 90 fokos kanyart a falon bevenni és sebesség vesztés nélkül tovább menni az már nem fér bele...Attka ez érdekes minap megfenyegetet egy csapat versenyzője hogy csinált a versenyünkről két videot és küldi a Gamigonak mert megvertem és bannolva leszek ennek 3 napja lelkesen várom mi lesz belőle!!!Birnám ha visszájára is elsülhet a dolog mert nálam Ghost és Kék nitro volt Class2 Corallommal voltam ő meg Class2 Mazda Miatával 7.5% trunk tuning,Piros nitro,5% tapadás trunk és megvertem!!!Na és szerinte én csaltam mert megtudtam verni!Nevetnem kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest