- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Hali! a SIM kezelés szintfüggetlen, a Mission-->License-->összes feladat elvégzése után (bármilyen medálra!), nekem aranyra sikerült mindegyik, de vigyázz, mert nem egyszerű(ugyanaz, mint a PT-ben volt), mert SIM kezeléssel kell menni Corollával...(folyamatosan a határon aranyra)
---
Ha pénzre van szükséged, akkor csináld meg aranyra amit csak tudsz, utána már nem engedi az aranyat sajna, de a tutoriálban az ezüst nagyon jó pénz és gyorsan megvan, viszont relogin kell hozzá, nekem 8-9 perc alatt megy a 5000RPXP vele- ez a játékban a legjobb kereset, simdrift már nem megy, mert duplaannyi ideig kell driftelni a Perfect-hez, a wangan még ami talán jó, de ott a max a 4 round és azért kapsz kb 2000RP-t, amihez kell minimum 10 perc, szóval gyengus... Üdv! -
erdol
senior tag
És hogy döntöd el ki honnan indul?Nem is lehet a gép adja,lutri.Aki 7.-nek indul az halálra van ítélve, aki előlről feltartja a gyorsakat ha lassú mert mindenki vigyáz ugye hogy ne legyen balhé.Ezt a pályát már annyira begyakorolta mindenki hogy akár az indulási sorrend is dönthet arról mi lesz a vége.A pálya nagy része szűk előzés lehetetlen tisztán.
Ha ghost on van nincs kire fogni a végén hogy gyenge volt a teljesítmény az jön ki amit tudsz. -
bakosgabor57
őstag
Tapasztalva az eddigi, sokszor elég szoros versenyeket, akár tömegkarambol is lehet bárhol a pályán, akaratlanul is, ami minden csak nem tiszta verseny. De - szavazzuk meg gyorsan, van rá két nap.
Pálya-szavazós táblázat kiegészítve egy-egy on és off oszloppal...
Mod Erősen gyanítom az on győzelmét, és egyetértek nepster-el -
Creative997
őstag
A pályás szavazás jó lehet akár, de kb 90 pálya van, elég kevés az esély arra hogy egy pálya sok szavazatot kapjon. Ezért választottam ki párat, de lehet még bővítem a listát ezeken a mapokon.
Az hogy a megbeszélés alapján dolog, nekem 8, de akkor mindenkinek mindekivel jóval előtte le kell tisztázni hogy mivel menjenek az meg elég sok idő.Javasolnék valamit: holnap találkozzunk a játékban, nem kell mindenkinek de minden csapatból jöjjön valaki/valakik és beszélgessünk, tárgyaljunk
Vagy mindenki menjen fel a prohardver chatre vagy találkozzunk a TA-ban egy jelszóval védett szobában, ott 20an elférünk.
-
Creative997
őstag
Itt egy lista az összes class összes autójáról
-
Creative997
őstag
Ez alapján akkor 2 4 fős csoport, legalább 4 versennyel, így mindenki tud menni legalább egyszer, szerintem Sim keretbe foglalhatná, tehát Sim CTF valami más mód és Sim.
A továbbiakban pedig még mindig lehet úgy hogy vagy rögtön döntő 4 csapattal, ugyanígy vagy elődöntő és döntő (utóbbi akkor lenne jó szerintem ha olyan csapatok jutnak tovább akiknél van 4 fő és akkor 4 vs 4). Előbbinél akkor lenne 8 verseny, utóbbinál 12 és így még rövidebb is lenne.
Pontrendszer, mondjuk a győztes kapjon 1 vagy 2 pontot, ha döntetlen van akkor azok a csapatok egy shootoutban eldönthetik a továbbjutást. -
PaJa1
őstag
Még a nevezéseket gyűjtöm, ha már megvagyunk akkor lehet keresni az időpontot, hogy ki mikor ér rá, illetve ki lehet fundálni a struktúrát is, hogy milyen lebonyolításban versenyezzenek a csapatok.
Nekem most csoportra bontás jutott az eszembe, ha lesz 10+ csapat. A csoportokban végigmennek a játékmódok amiket játszunk és mondjuk az 1. 2 jut tovább, a 3.kok meg futnak még egy versenyt, hogy közülük a jobbik továbbjusson.Lista frissült, a lenti linken megtekinthető. Az OBB elég szép játékosállománnyal várja a futamokat, lesz kiből válogatni
Aki szeretne jelentkezni a csapatbajnokságra, az kérem PÜben jelezze nekem.
-
Bazzzs
senior tag
Nem tudom, hogy jelenleg mennyire erős a játék káromkodás szűrője, de még fél éve nekem azért nem engedett szobát nyitni, mert beleírtam a nevébe, hogy Class 5, és a kiemelt részt káromkodásnak vette. Ugyanezt a szöveget kaptam én is, és el nem tudtam találni, hogy mi a fene baja lehet. Cl 5 névvel utána már ment.
Persze lehet, hogy azóta már ezt a szigort kiszedték, őszintén szólva nem próbáltam.
-
tomkatomi
tag
Szerintem már volt hasonló nevű szoba, amilyet te szerettél volna. Legalábbis nekem ekkor írta ki...
A telefonos témához: többször (azt hiszem 3x ) küldtem sms-t, és sosem volt vele problémám, mindig megkaptam az AP-t az onebip-en pedig ott tárolódik a maradék.
Csak oda kell figyelni, mikor mire nyomkodsz.szerk: Látom Laca megelőzött telefonos témában...
-
SylarHUN
senior tag
Sajnos az accodal csak egy a garázsodból kijelölt autót vihetsz át a LR-be.
A level szinted beállítják valami LR-nek megfelelő szintre.
És ennyi!
Ezeken kívűl, mindened elveszik.
Véleményem szerint nincs értelme áthozni az accot! Inkább 1 újat kell kezdeni.
A PT-ben maradt accot, meg elkell adni, vagy egy Amcsinak, vagy egy Kanadainak.GP-ért megveheted örökre a kocsit.
Kölcsönözni lehet RP és GP-ért is. -
Fejes Péter
tag
Hát igen nem mind1.De akkor se ér így a játék semmit sem leglább is nekem.Még én fizessek nekik hogy játszhassam.Ez a game 1 feneketlen kút ebbe lehetne hajigálni a pénzt akkor se lenne nekik elég főleg ezek után hogy jól +szivattak sokmillió usert köztük engem is.Nem tudom miért jó nekik az hogy mindenért fizess és rádásul úgy hogy nem a magadévá tudod.A kölcsönzött kocsiba pl hozzávan nyúl va vagy sem?Mert ha nem akkor igen csak rá lehet faragni mivel ha kapsz 1 kölcsön verdát akkor van 1 kocsid de még tuning nincs benne de ha feltúrod akkor se érsz vele semmit csak max 30napig vagy tovább ameddig nálad van utánna gondolom az elveszik.
-
Fejes Péter
tag
Akkor se érsz semmit sem én szerintem az itt lévő accoddal mivel úgy hallottam hogy többen mondták hogy ott nincsennek igazán amcsi kocsik mint itt voltak.Megaztán ha át is viszed akkor mi lesz a pénzeddel amit összegyűjtöttél.Na + szerintem azért is felesleges,mert jó és szép hogy átkerül az accod a levelR-re ha 1x továbbiakban is ugyan úgy ha kell 1 másik kocsi fizetni kell érte azért hogy pár hétig,hónapig nálad legyen.Ezek olyan hülyék mint a picsa!
-
PaJa1
őstag
Event Drift Route
High Speed JoyrideA vicc az hogy ha csak kanyaronként egy PDt csinálsz akkor is olyan 300 körül jösz ki EDRen a 10-11 kanyarjával. A mostani röhejes PD követelménnyel(2mp) pedig különösebb gond nélkül lehet akár 3at is csinálni egy nyújtott tempós kanyarban (nekem régen is sikerült, de akkor nagyon erőltettem).
Bullfrog azért ad 700 INGAME RPt körönként, mert az egyenesben lehet manjizni amire szintén ad PDt a már említett gyerekes, "hitessük el a nyomikkal is hogy tudnak driftelni" Perfect Drift követelménnyel.
Az hogy valaki kap Perfect driftet SEMMIT sem jelent, csak az RPhez kell. Ha valaki bizonyítani akar akkor nevezzen pl mian drift evenjtére, ami most sajnos szünetel vagy keresse Dampire1-t sim vsben. Nála is kő kemény drift megy nem PD hajkurászás.Manji: egyenes szakaszon történő drift, amikor a pálya két széle között közlekedik a verda.
-
Ricco_hun
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Megdöbbentő de igaz!
Már gondolkodtam rajta, hogy vajon azért mert, ennyi kezdő lenne, vagy mert ennyien részesítik előnyben az arcade játékokat.Te is jókor nyomatod! Mindenki melóban van. Többnyire olyan este 8 és 12 óra között szokott a csapat nyomulni. Bár mostanában ez sem igaz. Talán én, nepster és gabesz az akik játszanak még, de a többiek szinte soha.
-
Ricco_hun
senior tag
Látom neked sincs jobb dolgod, mint velem kötekedni. Hogy vagyok lvl41? A sok kombózás. Mondom még a karácsonyi pályán tápoltam fel magam lvl40-ig. Aztán sokáig annyi is voltam. Majd kaptuk a bulákat már nem emlékszem melyik eventen és vagy 1,5-2 hónapja el is használtam az egyik hétvégén az xp-s csajt szintén kombózásra, így vagyok most lvl41.
-
Ricco_hun
senior tag
Dehogy játszok vele. Hetente egyszer belépek, hogy van-e valami, majd megyek pár kört, elvernek és el is megy a kedvem jóidőre tőle. Utóljára december környékén játszottam vele normálisan. Azóta csak ilyen fél órákra lépek be, hogy vessek egy pillantást a változásokra. Pedig a karácsonyi pályának milyen fílingje volt.
-
Ricco_hun
senior tag
Jajj, most azon vagytok fennakadva, hogy 150rp-t írtam. Lényegtelen mennyit mondok, az a lényeg, hogy szart sem lehet keresni simvs módban. És igen, 150 rp-t kaptam egy versenyért, tiszta low skill vagyok meg mittoménmi, mert a stock kocsimmal kiálltam csupa fullos ellen. Miért ti csak akkor mentek be egy versenyre, ha előtte le van zsírozva az 1. hely?
-
-
Ricco_hun
senior tag
Há' most mondd, hogy nem jogos felháborodásom. Írjanak, akkor konzolra, ha ennyire nem tudnak bug-mentes szoftvert fejleszteni pc-re. (meg mégegyszer kérdezem, mi az hogy egy pc-s játék nem támogatja a ma kapható legfejlettebb, legerősebb processzort)
Amúgy gondolom én sem szapulnám ennyire a játékot, ha az aeria nem lenne ilyen geci az amúgy is kevés játékossal. Ha nem lenne ilyen AP-politikája, meg mondjuk jönnének az új kocsik valami normális ütemben (mert most van amit előre beharangoznak fél évvel és nem jön, meg van olyan ami csak egyszer ott van a shopban és senki se tudott róla semmit) meg nem szórakoznának még mindig a Morello-val, akkor lehet, hogy én is leszarnám azt az egy-két bug-ot. -
PaJa1
őstag
Xplorerben a ?ből jönnek az építkezős "verdák" De eléggé hangulat függő mennyire van adakozó kedvében a játék.
2 explorerből jött össze 2 marki meg 1 targi. De aztán a következőben mikor mágnessel magamra rántottam az összes cuccot nem jött semmi. Más meg 1 menetben kapott 2-2t! NA az mekkora makkerség.ÉS szerintem fog nálunk is csúszni ap a ?ből. De szerintem kb minden 200 talált tárgy lesz ap.
-
Bazzzs
senior tag
De ez még nincs is benne a játékban, nem? Azt nem tudom már, hogy hol olvastam, de tisztán rémlik, hogy valaki megkérdezte, miért nem kapott AP-t hisz vett fel Explorerben. Erre a válasz az volt, hogy nem lett volna szabad találnia, mert még nincs a játékban, csak egy "bug" egyelőre.
Ha nem itt írta valaki, akkor meg az Aeria fórumán olvastam... de erre már tényleg nem emlékszek
-
Mosquitoo
senior tag
ProHardver - PH-sok helye. A chat ablakban jobbgombbal kattints az egyik fülre, aztán Channels -> Channel List -> és ott csatlakozol a ProHardver - PH-sok helyéhez.
-
Ricco_hun
senior tag
Hát az már a te bajod, hogy nem érted a koncepciómat. Én csak azt akartam kihozni a dologból, hogy míg régebben jött egy update, benne az autó (esetleg több
) és kész. Onnantól megvehetted, agyontuningolhattad. Mostanában meg mi megy. Kezdődött mindez a Morello-val. Mi az, hogy csak néha-néha lehet megvenni egy kocsihoz a tuningot. Direkt játszanak az idegeinkkel (vagy csak az enyéimmel, mert látom téged semmilyen aljas húzás nem tud kihozni a béketűrésedből). Pedig nekik nem lenne nagy cucc véglegesen engedélyezni az upgrade-eket. De nem. Így hát akinek akkor volt milla rp-je az most fullos Morello-val furikázik, akinek meg nem az beszopta. Az is egy geci húzás, hogy a body4 meg az engine4 csak AP-s. Megint a lehúzás szisztéma. Erre most jön ez a dolog, hogy már benne van a játékban mindkét kocsi (nsx, civic), de többszörös mák és sok-sok AP kell hozzá, hogy azokkal játszhass. Gusztustalan amit az aeria csinál, ennyi.
-
Bazzzs
senior tag
Köszi Neked is! Sajna alapból 1200*900-ra készítettem, így 1280*1024-es verzióm nem volt, de egy kis módosítással elkészítettem. A két kép nem teljesen ugyanaz, de így legalább 1280*1024.
Elvileg, ha lemented ez már az lesz, bár ott kicsinyíti.
-
Creative997
őstag
LOL bekezdés
Nekem 2. dobozban volt, többre nem is lett volna AP-mAz elsőben combo seeker volt. Mázlista Kisának v addynak pl elsőre sikerült...
-
PaJa1
őstag
Az ON részében megtalálod milyen kibaszás is lehet az a doboz.
Ez az unofficial trailer ocsmány minőségű, és nem is a PTről szól! Olyan autók vannak benne amik nincsenek jelenleg a PTben. Nem tudom ki ez a tag aki csinálta a videt, de van neki freecam-je és hozzáférése olyan tartalmakhoz ami az átlag játékosnak nincs!
SpeedR, nekem meg pont a seagate-ekkel nincs problémám. Megbízhatóan ketyegnek, a mostani konfigom menetszele elnyomja a vinyók zaját -
Isten88
senior tag
A lövedékek vektorok és nem is követed őket szemmel, ha pl egy lövés lag miatt nem talál célt, akkor úgy fogod fel, hogy rosszul céloztál. Ezen szerintem fölösleges tovább vitázni, mert veszekedés lesz belőle, mellesleg meg teljesen fölösleges konfliktusokat kelteni, nekünk ez van, ezzel kell boldogulnunk, mert becses Aeria Games sz*rik a fejünkre, nincs meg a kellő kapcsolat a kiadó és a játékosok közt. Például: írtunk sokan egy kedves embernek - nem említek nevet, de Taz02-ről van szó
. Lóg 500 vagy 900 AP-val, bombáztuk levelekkel, személy szerint írtam support-mailt vagy mit ("contact us" részbe), arra sincs válasz, pedig több, mint 2 hét is eltelt. Ami hiba van, az úgy is marad, amíg észre nem veszi valaki a cégnél. Ez van, ezzel kell játszanunk, ha netes-fejlődős-autós játékkal akarunk játszani, vagy ennek a német-japán-kínai vagy mittomén milyen változatával. Nekem személy szerint nagyon tetszik a PT, csak ezek a bajaim vannak vele többek közt.
"...jók a poRGRamok, minden jó...csak sok köcsög van!" - sok event van, van egy sárgabetűs emberkénk is, akit zaklathatunk, ha gondunk van, csak sok a köcsög report-oló, vagyis aki minden csúnya szó miatt a jó édes anyukája helyett az adminokhoz fut sírva, mert: "ez meg ez csúnyát írt rám, meg nekem jött a lag miatt és magamtól nem tudom megoldani a problémámat, esetleg más szobába menni, vagy éppen kirúgni, könnyebb jelentenem őt, nehogy jól érezze magát és fejlődjön, mert tele vagyok rosszindulattal".Bocs, kikívánkozott belőlem, nem szándékom ezzel sértegetni, riszpekt meg ilyesmi.
Bocs: "Majális a szeretet ünnepe" - jó tudni...
-
PaJa1
őstag
A régi autókra van csak. A Phoneixre másmilyen van, az is nagyon jól sikerült!
A santa a santa ride-ból van. Van még pálya CRCből ,meg asszem LASRból is. Ez ilyen all in játék lett
Az Insane azért hiányzik, a nagy monstrumok főleg, na az lenne offroad, 6x6ossal meg 8x8assal
Olvassátok el az Invictus oldalát, tegnap este 2 letöltés között azt böngésztem. Jó olvasmány
Ajánlott
Főleg a CÉG része. Emellett a kezdő oldalon jó festéssel láthatunk autókat. Fekete-zöld RX7 FD - na az nagyon ott van!
-
dokar
addikt
Pl. mi az ,hogy odalépek a gázra és 3-4sec elteltével 300-nál járok... Jah meg a satufék, mikor belelépek semmi csúszás, a verda meg beleáll a betonba így pik-pak.
ezek tényleg szarvashibák
de legalább van benne ilyen:
mivel ilyen opció nincs a PT-ben, ezért nem is játszok benne csak TA-t
vkinek megköszönném, hogyan tudnám megadni ezen értékeket külsőleg driver módosítással. a PT fórumán a nagyágyúk sem tudták. -
dokar
addikt
Az NFS az tényleg arcade, de a GRID egyáltalán nem. Egyébként a PT-t nagy szimulátorként emlegetitek, holott még se deadzone-t, se saturation-t nem lehet a controller-hez beállítani (amire ugye a GRID-ben van lehetőség). Egyébként a GRID sokkal jobban szimulátor, mint a PT. Ez a PT játék önmagában egy nagy ratyi, mert az autók is gagyik és a grafika is silány, továbbá az irányítási lehetőségek hiánya magas. Számomra egyedül azért van "életben" a PT, mert van benne TA, aminek játékélménye annyira jó, hogy még a gyenge minőségű grafikát is feledteti. Leginkább az lenne a jó, ha a TA külön játék lenne.
-
Isten88
senior tag
Adja meg Aeria a negyedéves tartozását. Hiába írok az event vezetőjének, sz**ik az egészbe. Reklámozd Aeriát, mert jó dolog, várd a nyereményt és hahahaha...lóf***t sem kapsz hüly player.
Ha majd megadja TAZ az 500 vagy 900 AP-s tartpzását, akkor elköltöm, addig csak szeretném elkölteni...de nem tudom. Jó befektetés...nekik. -
Mariann294
őstag
Az aeria-sok nagyon kiakarják huzni a pénzt a játékosokból.Hülyeség mert aki nem akar erre pénzt költeni ugysem fog,Hisz sztem nem az a lényeg hogy na akkor ezen a pályán én leszek a leggygorsabb
vagy hehe nekem van subarum neked meg nincs!
Sztem a fun a lényeg amit AP nélkül is nagyon lehet élvezni.Ha valamilyen ap kocsi hiányom van megyek testdrive-ba kiélem magam azt készJátékokra sosem költenék pénzt.Mert minek is?
Anno corvette volt a leggyorsabb,tudjuk AP-s.Na csak egy kicsit kellett várni és máris itt van az RP-s Morello.Ami gyorsabb.Szal már nem érte volna megvenni.Ennyit erről
-
csaba0223
senior tag
Ez 1 idézet 1 másik fórumból!
"Nyilvánvalóan közöltük Lewis-szal, hogy ne aggódjon Vettel miatt, Glock száraz gumikon van, és az utolsó körben fogja megpillantani. Csak tudnám hogy honnan számították ki ezt amikor Glock még az utolsó kör féltávjáig is tartotta előnyét vele szemben? -
G@bi90MR
aktív tag
Lehet hogy baromság de nem lehetetlen. Ma is sok autó van ami veri a gyári nem tom hány tíz millás sportkocsikat. Szinte csak a kaszni, kikönnyítve az egész meg nagy motor, stb. Hangulatos lenne.
Próbáltam fánkolni, de nekem nem nagyon megy.
Megmutatnátok valamikor hogyan is kell? Értem az elvet, meg ki is írja hogy perfekt drift, de az a baj hogy kevésszer és csak akkor, ha az autó 2-esben van vagy fölötte, 1-esben hiába csinálok szép donout kört nem ad érte RP-ért, ámde nincs olyan autóm, ami bírná a kettesben való driftelést. Phoenixem van, de csak alap állapotban és ezzel sem sikerül.
FORMA 1!!!
-
Creative997
őstag
Jóval kevesebbet költeni mint 3-5k egy "átlagos" péntek este (nekem mondjuk szerda este) az egyenlő a kiszáradással...
a 3-5k az éppen megteszi (még ha nem is valami szar kommersz iszol
) a mézes-barackos az nagyon karaj, citrom-vodkaval az élen... ööö nem vok alkoholista egyébként!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest