- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila752
csendes tag
válasz
laszlohu #28910 üzenetére
Helló.
Bocs ha zavarok.
Egyik barátom nevében írok.
Új nicket regisztrált. Már bent is van, de 1-2 furcsa dolog történik.
Gondolom a leg elején be kéne vigye a Tutorial-t, addig nemtud versenyezni.
Próbálja is, de úgycsinál mintha töltene, de nem tölt. Mitől lehet ez? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Várom a választ. Előre is köszönöm. -
kekeeci
senior tag
válasz
laszlohu #28910 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy a frissítés előtt működött rendesen a játék, lehetett versenyezgetni, bármikor felnéztem a szerverre voltak játékosok, ha orosz, hát orosz
.
Most meg lag, lag hátán, és az említett játékos mennyiség
.
Ráadásul a mission teljesen használhatatlan, amivel azért el lehetne ütni az időt.Amúgy más is kapott levelet a heatonline.com-tól a Maggie frissítésről (2013. 12. 16.) január 11-én karácsonyi üdvözlettel?
-
-
Amur
addikt
válasz
laszlohu #28846 üzenetére
Én egy skeleton key-t találtam legutóbb verseny közben,az meg is jelent az inboxban, kibontás után pedig a mission menüben is.
A red key-eket viszont 7ezer tapasztalatpontonként kellene adnia automatikusan, és ki is írta többször a verseny végén hogy kaptam(volt olyan drift versenyem több is tegnap amikor egy alkalommal megvolt a 7k xp a 200%-os bonus miatt),de azok nem jelentek meg sehol.. -
Amur
addikt
válasz
laszlohu #28831 üzenetére
Igen.
Kitömöritettem,majd a selfextracting exet futtatva ő is kitömörítette magát,bemásoltam egy régi heat exét,
lefrissítette magát, aztán csináltam parancsikont a heat exe-nek, jött ugyanugy ez a hiba, akkor möggé írtam a target sorban a new parancsot,de az sem használt. -
Iratus bug
tag
válasz
laszlohu #28782 üzenetére
TA versenynél teljesen eltüntek az itemek, a balance tuning, pályák, és F1/Dominator/Thunder versenyeket sem lehet menni. Ezen kívül az irányitása borzalom lett... amikor fölmegyek azt próbálom beállítani hogy ne csússzon a járgány úgy menjen, mint Heatbe.
Nekem ez borzalom és pont a sok számomra nem megfelelő dolog miatt választottam 3 éve a Heat Online-t, és nem a LevelR-t. Ez 2 év visszalépés...Már akkor lehetett érezni, hogy ennek nem lesz jó vége amikor a Heat-et összevonták az orosszal, majd a LevelR-el. Gyakorlatilag az eventek fokozatosan teljesen eltüntek... egyik napról a másikra eltüntek azok az eventek amin csak serleg birtokában lehetett indulni (bajnokság jellegűek) így utána csak nézegetni tudtam a 36 TA serlegemet...
Nekem ez nem tetszik továbbra sem, hogy amit a Heat-be pár kattintással megoldottam az a LevelR dizájnba akár kétszer több... valamint a chat ablak kitakarja a körszámlálót -
Iratus bug
tag
válasz
laszlohu #28764 üzenetére
Ha kiveszem a "new"-t akkor nekem nem tudja elérni a login szervert. Amúgy nálam migrációs probléma van... Egy vadi új felhasználóval megy a játék, a régi migráltatottal (ami a leirás szerint készült a régi felhasználóval és email-el) meg nem. A szép az, hogy nagyon sok embernél ez a probléma, de a kedves adminok ennek ellenére nem próbálják megoldani a dolgot...
Én irtam a supportra, mert nem akarom előről kezdeni meg elvesziteni a 930 körüli CP-t, az összes RP és CP kocsit...
Amúgy nekem ez így kevésbbé tetszik, hogy nincs "város"... Pont ezért nem a LevelR-el kezdtem el játszani 3 éve hanem a Heat Online-al. Valahogyan a kezelési felületek is egyszerübbek voltak abban a formában... -
kekeeci
senior tag
válasz
laszlohu #28744 üzenetére
Mindhárom címre küldtem levelet, nagyjából ugyanazzal a tartalommal.
A heatonline@innologin.com-ra küldött 'Mail Delivery System - kézbesíthetetlen levél' üzenettel tért vissza,
a másik kettőre, ami elvileg ugyanaz, csak az egyik webes felületet használ, 5 nap eltéréssel küldtem üzenetet, és erről a címről (support@invictus.hu) kaptam a választ. Hogy melyik volt a sikeres, csak tippelem (az átfutási idők alapján) valószínűleg a hagyományos E-mail. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
laszlohu #28730 üzenetére
Én most is kénytelen vagyok billentyűzettel játszani, annyira nem tűnik vészesnek az irányítás. PT-vel még nagyon rég játszottam akkor hagytam abba mikor jött a Level-R. Azóta pihent ez a játék csak most találtam rá hogy Heat Online néven még megy gondoltam újra kipróbálom jól jöhet mikor épp nem tudok Forzázni.
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
laszlohu #28657 üzenetére
Szia!
Rád hallgatva igyekeztem erre is jobban kitérni de a helyzet változatlanul megmaradt annyi különbséggel már elértem hogy 30-40 percet a játékban tudjak maradni de továbbra is fennáll az a gond verseny közben dob ki a gép ami néha akkor a legboszantob mikor vezető helyről dob ki a gép....azonban észre vettem egy a HEAT Online-ból való kilépés után ha játszani akarok a Might and Magic Heroes 6-al kilép egy bizonyos d3d9.dll fáljt hiányolva ami nem jellemező! Birkozom mert imádom ezt a játékot anno 75. szinten hagytam abba pontosan azért mert gondjaim voltak de most szeretném újra kezdeni.....de így nem lehet.A konfigom:
XP SP3
Ram: 2,5Giga
Processzor: Intel Core 2 Duo E8400 3.8+3.8Ghz
Video: Ati Sapphire 512Gddr4 Directx 10.1 Pixel shader 3.0
Hang: Realtek dinamic 5.1
Internet: 5Mbit/s -
[HUN]Dani
őstag
válasz
laszlohu #28627 üzenetére
Én ezt az oldalt szoktam nézegetni. Ez már megújult, eddig nem egészen így nézett ki. Remélem az az 1 év az csak egy nagyon eltúlzott szám. Nem hiszem, hogy tudok addig várni.
-
tomkatomi
tag
válasz
laszlohu #28603 üzenetére
Ezt most nem igazán értem (igaz, már jó ideje nem is játszom vele), ezért kérlek magyarázd el, légyszi...
Akkor nem mindegy, hogy sim-mel játszok, vagy arcade-dal? Mire a kérdés az erőlködésre? Mert azt szoktam/ták meg.
Vagy...arcade módban is lehet simhez hasonló balanszokat csinálni? Aminek megint semmi értelme, mert arcade játékos akkor is 1mp alatt áll meg 1 visszafordító előtt, míg én(te, akárki) a simre balanszolt gépeddel ugye mégsem (vagy ha mégis,akkor az már nem sim)...akkor hol az egyenlőség, mi értelme van megint a kérdésnek? -
tomkatomi
tag
válasz
laszlohu #28441 üzenetére
Pont ezért durva, hogy a "költözködésnél" ezeket az autókat nem vihetted át.
Bár én is átköltöztettem magam, a játékkal már nem igazán játszom. Viszont videóból van még pár.
Akit érdekel a Draco Hemi, katt... -
Gaz 78
aktív tag
-
laszlohu
addikt
-
Attka85
tag
válasz
laszlohu #28342 üzenetére
Hát ennyi a levelnek, megint kiautóztunk pár ezer km-t, de legalább most nem hiába, mint anno a PT után, most legalább megtarthatjuk a szinteket, RP-s autókat és úgy látom a Heat sem rosszabb a levelnél, csupán apró változások lesznek...Pl: az itemek RP-re vehetők, olcsók, a csajok is negyedáron vannak, bár nincs Maggie, viszont az autók jóval drágábbak, de sokkal többet is lehet kaszálni versenyenként, ráadásul az autó szintjéhez mérten bónuszokkal számol a verseny végén, pl 2-es szintű autóval +86%, az F1-esnél ez már 600%(!) igaz az F1 13 millió(!) RP és a szint is 85, de legalább van
WGT autók nincsenek, azokat csak nyerni lehet egyelőre, (viszont a rekordok már Nissan R35 WGT-vel állnak a listák tetején, gyorsabb, mint az F1)...de azokon kívül van minden ugyanúgy... A szobarendszer is ugyanaz mint levelben, de a szavazást nem lehet kikapcsolni, csak ha van roommastered és nem mutatja a szobában, hogy mennyi a várható rp-xp - dióhéjban ennyi
-
Bekő Tóni
tag
válasz
laszlohu #28291 üzenetére
Helló,
Ha játszhatónak (...) találják a tesztszerveren, akkor a nép is láthatja még karácsony előtt, ezt a lényegében Heat frissitést. De ha itt LevelR-ben olyan ordas nagy bugok jönnek elő, amik a Heat-ben nem, akkor tolódik jövőre az egész. Ezt írják.Egyébként érdekes figyelni mennyire futnak az események után Gamigoék. Vagy aRidion tojik a munkájára ott, vagy a fejlesztők tojnak őrájuk valamiért.
Mert szerintem ha a fórumon meg a játékban nem terjesztik a hírt a LevelR mellett a Heat-tel is játszó emberkék, akkor ennek a főmanusnak fogalma se lenne arról hogy új patch van a láthatáron....A physical damage ki-be kapcsolgatásának meg hol van hatása, hol nincs - attól függően hogy melyik móddal játszunk: VS, Battle módban nem lehet kikapcsolni, RTF-ben lehet, Sumot meg CTF-et nem tudom.
Kikapcsolva az van amit Gaz78 ír - az ütközések csak a kocsi megjelenését változtatják meg, irányíthatóságot nem. A képernyő jobb oldalán meg se jelenik az alváz a négy kerékkel ami a sérülést mutatja. -
SylarHUN
senior tag
válasz
laszlohu #28066 üzenetére
Nekem ezen a képen teljesen olyan a látvány, mintha 1 távirányítós autós játékot látnék.
Sajnos nem tetszik ez az újítás!
Pedig már fontolgattam a visszatérésem.
De az új patch annyira gagyi dolgokat tartalmaz, hogy el is vetettem a dolgot.Az egész játék kinézete egyre kuszább, olyan toldozott foltozott hatást kelt.
Sajnálom ezt, mert az elődje (PT) a világ legjobb autós játéka volt.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
laszlohu #28026 üzenetére
Frappánsabb lenne ha a fun vihekülöket sajátos környezetben lehetne használni!Golf kocsikkal füves legelőn autózni,vagy épp a targoncával az építkezésen eszetlenkedni.Egy hosszabb egyenesekkel tarkított pályán meg lehet őrülni a 20 Km/h-s végsebességtől!
...ebben a formában inkább ne
-
Isten88
senior tag
válasz
laszlohu #27995 üzenetére
Köszi a választ, de nem ez a probléma, valamiért nem enged be az IP-mről a játékba. A proxis megoldással meg nem élmény a játék. Ezres pinggel nem az igazi. :S
Szóval valaki esetleg még erre?
"Sziasztok!
A LevelR-be most hogy lehet bejelentkezni? (Login is not permitted from this IP adress.) A PT-be gondolom már sehogy...? Valaki légyszi tájékoztasson a fejleményekről, van most egy pár éves kihagyásom.
Köszi előre!"
Ja, és most lett UPC a szolgáltató, előtte meg nem próbáltam, csak most akartam megint kipróbálni, de nem akar összejönni. -
tomkatomi
tag
válasz
laszlohu #27986 üzenetére
Ha fantázianeven jön vissza, nem sok köze lenne a licence-hez, lásd most a Hondákat, Yamata fantázianévvel. A Hummer már visszatért RP-s fantáziaautóként, igaz még csak a Heat-ban van jelen.
Routeres: Akkor nem tudom. Nekem minden frissítés után cirkuszol az IP miatt, 1002-es hibakóddal. Ilyenkor kihúzom a router tápcsatiját, várok pár mp-et, aztán vissza, és gond nélkül indul a játék.
-
kekeeci
senior tag
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
laszlohu #27792 üzenetére
Elöször is nem titok nagyon szivesen megosztom hisz én is sokat szenvedtem vele mig erre rá jöttem.Nos a lényeg hogy a Gamigo amikor feltelepitette a játékot automatikusan feltelepitett egy programot a gépre ennek neve Pando Media Booster sokáig nem is figyeltem rá de elkeztem babrálni és rájöttem ez a titok kulcsa.Nemtudom hogy linket betehetek e remélem szabájt nem szegek de egy proxy server oldal ahol német szerverek vannak fent ide beteszem [link] erről az oldalró ki választunk egy szervert nekünk tetszőt persze gondolom mindenki a leggyorsabbat és a nap 24 órájában fent levőt választ...amire oda kell egyedül figyelni hogy a port kijelölése 80 vagy 8080 legyen minden más nem jó mert azok nem olyan szerverek amik játékokhoz jók.Itt még találhato az IP cime a gépnek azaz szervernek és hogy milyen protokolt használ.Nekünk ebböl 2 dolog nagyon fontos az IP cim és a port cim.
1.Vezérlőpultba bemegyünk és ott a Pando Media Booster programot elinditjuk.
2.Elinditás után eldönthetjük hogy a Windosal együt egyből induljon a program vagy manuálisan mi inditjuk e el a kis pipa berakásával.
3.Alapbol a program 1G merevlemez területet jelöl meg szabadfelhasználásra én átálitottam 2G re azaz 2000 MB-re
4.Most jön a lényeg rá klikkelünk az Advenced Connection Settings-re
5.Itt nyomunk neki egy Test My Connection-t (teszt vége)
6.Minden kivan pipálva kivéve a Limit Upload Speeds To (én ezt is kipipáltam és beálitottam 180KB/s-re
7.Most van szökség a Proxy Configuration beállitására,a lenyilo fület álitsuk HTTPS-re a Host cimre irjuk be a fent emlitett oldalról kiválasztott szerver IP cimét Pl: 188.40.173.101 majd végül a Port-hoz Pl: 80
nyomjunk egy ok.Ekkor felugrik egy ablak hogy a beálitások érvénybeléptetéséhez ujra kell inditani a Pando Media Bostert.A bal alsó sarkában a Pandonak van egy Shut Down füle erre klikk,igy kikapcsoltuk a progit vissza a vezérlőpultba és dupla klikk megint rá és már müködik is.U.I:kiprobáltam direct hogy kikapcsoltam majd beléptem egy szobába és a szokásos 500 és 999 között mozgott a pingem a lagolásrol már nem is szolva nyomtam egy Windos gombot elinditottam a Pandot ezek a beálitások után majd vissza és voálá 67 és 140 között mozgott a pingem és azóta még lag sincs.
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
laszlohu #27781 üzenetére
Lenne mégegy kérdésem mindenkihez anno felröppent a hir még PT-ben hogy sajnos virusirto nélkül kell felmeni mert lassitja a játék szerverét ti hazsnáltok Avast,Nod32 stb programot vagy a játék idejére kikapcsoljátok.Mert még erre tudok gondolni.Hisz a speedtest szerint az átlag Német szerverekhez Ping: 50 ms Feltöltés: 0,28mb/s Letöltés:3,5mb/s ez az átlag 5-ször futtatot álapot átlaga.Ezek szerint a netemmel nincs gond inkább valami másra tudok gondolni.Plusz még eszembe jutott első inditáskor a Windos tüzfal feltett egy kérdést "Levelr program futatása (Tiltás fentartás,Tiltás feloldása,Mégsem)én a tiltás feloldását választottam és igy ezek után indult el a játék.Már kezd elmeni a kedvem pedig egyre jobban játszanék a Levelr-el de lelomboz a tudat hogy a külsö szemlélő számára én laggolok és nem szivesen játszanak velem,pedig az én szemszögemből pedig semmit nem veszek észre rendesen szaggatás mentesen látok mindent és mindenkit....Jó lenne valami megoldás mert kénytelen vagyok leteni a játékot mert igy azt hiszik a LAG miat nyerek és sokszor lecsaloznak mert laggolok...
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
laszlohu #27772 üzenetére
Szervusz!
Azzal még elvolnék hogy alacsony a konfigom,de azzal nem tudok zöldágra vergödni mitől van hogy reggel 100 120 a pingem déltől egészen este 22:00 ig meg 500 és 900 között mozog valami itt nem koser a serverel.Anno PT ben talán havont 1szer 2szer volt ilyen lag gondom de most esküszöm olyan mintha nem lenne optimalizálva a rendszer.
U.I:kérnék mindenkit aki a forumon megfordul és 32bites rendszere van jeleze kérem hogy Vista vagy esetleg régebbi Xp-je van mert én arra gyanakszom hogy itt lesz a kutya elásva mert nekem 32bites Xp van talán az Op rendszerem tul lassu és ez okozhat ütközést a játékban.Két konfigom is van de mind kettönél ugyan az a bibi 6 játékos felett elkezdek szaggatni.
1.Konfigom:Intel Celeron 3 Ghz,1G ram,Gigabyte Radeon x600 128,Wifi 54mbs(5mbs internet)
2.Konfigom:AMD Athlon Thunderbird b 2000+,2G ram,Ati Radeon 9550/x1050 128 SGE,internet ugyan azJa és még valami anno sok magyar sráctol azthiszem Garyhun azaz Slyfly is emlegetet egy programot ami segitet a szerverhez vezető legrövidebb utat megtalálni ha jol emlékszem talán Freamwork vagy mi volt a neve de minden más segitséget szivesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest