- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #26812 üzenetére
A Team CTF szinte tök ugyan az mint a régi CTF. Csak a csapdákkal van baj. Amúgy dettó ua mint előtte volt.
Explorer meg szerintem maradt ugyan az a bigyógyűjtögetős cucc, ahol most már autót és APs cuccot is össze lehet kaparni. -
quadroracer
tag
válasz
Mariann294 #26803 üzenetére
Ugy terveztem hogy (nem tudom neked itt most a hetvegebe beleszamit-e a pentek) penteken lenne egy Championship event amiben barmilyen helyezest is er el a jatekos megkapna a kocsit. Aztan szombat reggel indulna egy ket napos "hetvegi bajnoksag" amelyben crewkkal lehetne csak reszt venni.
Vasarnap este 20:00-ig tartana es a csapatok 50%-a kapna meg meg 3 napra a BMW-t. (termeszetesen a csapatok elso fele helyezes szerint).
Annyi segitseget csinalok hozza, hogy atallitottam a szervert, most mar lehet 2 fovel crew-t csinalni, nem lesz buntetesben. (min user= 2 fo) Illetve buntetes nelkul lehet csapatot valtani, nem kell 24 orat varni. Ez egy ideiglenes beallitas, a hetvegere biztos hogy igy marad, hogy konnyen reszt tudjatok venni a bajnoksagban.
Sztem fun lesz, lehet csapatokba verodni. Mar most kiprobalhatjatok a tournamentet, mert mar most is fut egy pentekig, lehet kiprobalni, igy mar hetvegen nem er senki ujdonsagkent. Szivesen valaszolok a kerdesekre tovabbra is. -
quadroracer
tag
válasz
Mariann294 #26757 üzenetére
Udv ujra Mariann, regen lattalak itt a forumon! Ugy latom mar valaszoltak a sracok a kerdesedre. A betas hirek miatt erdemes neha megnezni a Benedicht altal linkelt oldalt, illetve az updaterben is vannak idonkent friss infok.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Itt az exe-je:[link]5GB hely legyen neki.Inditsd egy külön könyvtárban,frissiti magát. Jó a profil képed!
-
Benedicht
tag
válasz
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #25076 üzenetére
igen, kéne no trunk kapcsoló legalább team CTFben, már volt róla szó előzőleg is.
-
wazup86
tag
válasz
Mariann294 #25068 üzenetére
most updatel, aztán megyek
-
erdol
senior tag
válasz
Mariann294 #23870 üzenetére
Hát igen volt régen egy szám is nagyon-nagyon régen és azt énekelték benne hogy Ó mami blue
Na erről sem gondolta senki hogy kék mami. -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #23543 üzenetére
Még szép, hogy nem hozzák vissza azt a fajta explorert. A fánkolást először könnyítették, aztán nehezítették, de nem azzal amivel könnyebb lett. Ha a simára tették volna a nem régi nehezítést akkor talán valamivel jobban megérdemeltek lennének a PDk.
Az új autókon, pályákon, egyáltalán az új verzión valamiért elég sokat ülnek, semmi előrelépést nem látok. -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #23516 üzenetére
Ma már nem lesz ebből semmi az biztos. Talán holnap.
A gond inkább az hogy 3 csapat nem tud összehozni 1 versenyt, akkot a másik csoport sok versenyét még nehezebb lesz, főleg hogy ott 4 csapat van. Az az érzésem hogy az A-csoport versenyi következő évre lesznek halasztva vagy talán még a 2 ünnep közé, de ahogy néztem, HOT-nak kéne inkább megjelennie, őket nemigazán látom, főleg hogy nekik még sok bepótolnivalójuk lenne -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #23514 üzenetére
Nem zajlott le, habár létszámilag nem voltunk messze tőle.
Ebben az évben ez volt az utolsó alkalom szerintem amikor így ráértem, good luck a társaknak
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #23507 üzenetére
Nekem is jó ma a este is.
-
rsx
aktív tag
válasz
Mariann294 #23507 üzenetére
Sajnos nem
, nagyon kevesen voltunk
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #23436 üzenetére
Várunk
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #23423 üzenetére
Nekem kb 7-8tól éjfélig jó.
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #23408 üzenetére
Mondjuk én se versenyeztem ott úgy március-április óta, csak practicban tesztelgettem, de az árkád ott is szar, ja
Márk: igazán sorry, nekem speciel 5 helyre kellett figyelnem és kb 8 privát ablak is meg volt nyitva, aztán mondták menjek CTFre, bementem és megvoltunk (pedig meg is kérdeztem hogy akarsz e CTF-ezni, de akkor nem mentél
), mikor Sim jött már nem láttalak
Majd az elődöntőben ha bejutunk
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Mariann294 #23362 üzenetére
Hát tuti jobban mint nekem nekem zuzás az nagyon megy
Én is ritkán vagyok mer melozom sokat
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Mariann294 #23359 üzenetére
Szia ugyanez a nickem a játékban is
csak nekem még nem megy annyira mint neked.
stanába sokat bénázom nem vagyok formában na meg ez a stock Cobra nem az erősségem
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #23331 üzenetére
-
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #23244 üzenetére
Még jó hogy kértem, hogy legyen benn a listába
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #23193 üzenetére
Szerintem a Hangar épp azért jó pálya mert viszonlyag szűk, de mégis van benne rés, menekülési útvonal, nagyon meg kell fontolni a lépést amit teszel, mert zsákutcába futsz. Gyors reflexek, gyors gondolkodás kell oda és elég szoros meccsek alakulhatnak ott ki. Ráadásul csapatCTF lesz...aminek a lényege a jó összhang.
-
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #23193 üzenetére
Szerintem is
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Mariann294 #23073 üzenetére
Szerintem a ph sok közé simán beférsz csapatnélküliként.Azt leszámitva hogy valamilyen csapatban vagy.Meg legalább lenne még egy csaj a játékban.
De Paja megmondja erről a frankót.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #22760 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy nem vagyok magyar csapatban
AlienW2, szerintem nézd meg a rankingst. én ott láttam elég sokat. De nem tudom, hogy azok közül mennyi aktív itt a forumon.
Én írtam a barát listára, hogy nézzék meg ezt a forumot, de nekem nincs felvéve az összes magyar. -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #22755 üzenetére
Én se vagyok 1 csapatban se, majd megyünk együtt a csapat nélküliek csapatában
-
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #22493 üzenetére
Megnéztem, ittvagyok facebook-on és ezt a poker heroes alkalmazást nem látom.
A nevem facebookon, Sági Dávid, nemtudom ez kell-e.
mod: megvan a poker heroes, ezután? -
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #22482 üzenetére
Mariann te mindenhol ottvagy
Látom ezt a pókeres vagy közös fotózásos dolgot beszélitek, miröl van itt szó pontosan?
PH-Klán létezik? -
Bazzzs
senior tag
válasz
Mariann294 #22445 üzenetére
Még nem igazán kerestünk közös időpontot. A péntekhez mit szólnátok? Október 23-án se munka, se suli
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Mariann294 #22435 üzenetére
Nekem bármelyik este jó 8 után olyan hajnali egyig, kivéve a holnapi estét, mert megnézem a Debrecen mit játszik
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #22410 üzenetére
na, Hol vagytok székelyek ?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Mariann294 #22394 üzenetére
JackSheppard, Te és én vagyunk eddig. Nekem főleg este lenne jó, így azt mondom, hogy valamelyik nap este nyolckor kellene felmenni.
A feladat pontosan:
Poker Heroes alkalmazással kell játszani Facebook-on a barátaiddal! Mindegyik barátod után 100 Ap jár.
1. Meg kell hívni a barátokat a játékba
2. A Poker Heroes alkalmazásba egyszerre be kell lépni
3. Készíteni kell egy képet lobby nézetben úgy, hogy mindannyian bent vagyunk
4. Az aeria-s fórumba kell elküldeni a képhez vezető linket
5. Nem szabad módosítani a képen
6. Október 31-től osztják az Ap-t
7. Személyenként 500 Ap kaphatóÉn az egészben ezt a meghívós részt nem értem. Simán elég, ha mindenki felveszi a Poker Heroes-t az alkalmazásai közé, majd felvesszük egymást barátoknak (játékon belül lehet), és egyszerre belépünk. Maximális Ap-hoz 6-an kellünk
-
kekeeci
senior tag
válasz
Mariann294 #22387 üzenetére
Ha jól értelmezem: a fórumon válaszolsz GMTaz üzenetére, és a válasznak kell tartalmaznia a mentett képre mutató linket.
A másik, hogy neked kell képernyőmentést csinálni, a másé nem jó, és a képet még csak szerkeszteni sem szabad. -
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #22348 üzenetére
Az én kocsijaimban is egy szőke nőci ül egy ideje.
Nem elég, hogy a nevemet is elvették, most Girlhunter létemre max. egy kis leszbi csaj lehetek.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #22334 üzenetére
nekem mind2 accom jany lett, 1 het kulonbseggel. most szoszik vezetik a kocsimat
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #22334 üzenetére
Azt nem tudsz, dobja a gép.
Én nem tudom milyennel vagyok, motorháztetőről figyelem az eseményeket. -
Stewe24
csendes tag
válasz
Mariann294 #22274 üzenetére
jaja a fantázia autókat rp-ért bérelheted de GP-ért veheted meg örökre ami egy szaros clss1 v. egy clss2 is horror összeg, a GP-s kocsikat csak GP-ért bérelheted és szintén horror árért teheted végleg a garázsodba... Az járt jobban aki még a Hannah előtt nyomta fenn egy kis időt és beharácsolt egy nagy rakás autót annak már csak tuningolgatnia kell.. nekem ott csak egy cobrát sikerült véglegesítenem a hannah elött
Azt viszont nem tudom hogy x euróért mennyi GP-t kapsz de gondolom nem fognak adakozni és a szemed kiszúrni horror mennyiséggel ez nem rájuk vall... -
SylarHUN
senior tag
válasz
Mariann294 #22213 üzenetére
Semmi válasz nem jött.
Amúgy van sim mód az LR-ben! Amikor létrehozol egy szobát, akkor lehet bekapcsolni a sim módot. De van 1 szint limitje. Amit nem tudok.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Mariann294 #22043 üzenetére
Jó lenne ha úgy fizetne mint a pt-ben , de sajna 2-300xp/rp a max.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Mariann294 #21989 üzenetére
Szerintem érdekelni fogja mit írtam és lefordítsa.Nem könnyítem meg neki 1 sima fuck-al amiért kidobott a szobából, arról meg nem is szóltam még mikor Darkriot kilépett a 3g-ből ,Skan kidobott vagy 10 embert a 3g crew-ből velem együtt.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #21788 üzenetére
az eddigi kepek, videok alapjan total olyan lesz, mint a GRID. azzal pedig 3x probaltam jatszani, de 15 perc utan mindig feladtam. hiaba kurvajo a grafika, egyszeruen nem birom iranyitani ott a kocsikat. azt a fizikat nem birom megszokni.
-
Jackson01
csendes tag
válasz
Mariann294 #21739 üzenetére
Meg fogom nézni az ati-s beállításokat szerintem van olyan lehetőség, olvastam olyat is hogy a hangkártya is tud ilyet okozni nem tudom estére megfogom próbállni ezeket letiltom az alaplapi hangkártyát is, és úgy indítom el hátha sikerül. Írni fogok mire jutottam csak most dolgozom estére tudom kipróbállni az ötleteket.
-
Stewe24
csendes tag
válasz
Mariann294 #21536 üzenetére
Igen az ott egy csaj állítólag ez is egy bug mivel én Pasiként regiztem és egyszer csak csaj lettem.. de nem bánom illedelmesek az urak
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #21402 üzenetére
Én csak szépen mindig leírom, hogy hogyan is kéne felépülnie egy normális autós mmo-nak. Mi kellene bele stb. Én látom, hogy mit lehetne kihozni az alapötletből és csak ezeknek adok hangot, hogy az aeria mennyire nem hozott ki semmit belőle. Írhatnám azt is, hogy a kocsik szépek, a fizika közelebb van a sim-hez, mint pl egy nfs-ben, a szobák jól meg vannak csinálva. De a játék összes többi részében akad több-kevesebb kivetni valóm. Hogy miért játszok vele? Ez van fennt ezen (a szarabbik) gépen, meg a cod2 (de ezzel már régóta nem kenem). Úgyhogy, amikor már nagyon versenyezhetnékem van, akkor belépek úgy 30-60 percre. Meg mióta van netem, azóta nem igazán szeretem az offline játékokat. Amúgy a cod4-gyel nyomnám többet, ha az öcsém nem foglalná el állandóan a jobbik gépet. Így már csak unaloműzésből is belépek pt-be.
-
Blade.T
tag
válasz
Mariann294 #20898 üzenetére
1. Mariann294 drága, áruld már el hogy ki az Légyszi
2. Erre inkább nem mondok semmit -
szacsee
nagyúr
válasz
Mariann294 #20754 üzenetére
Nekem mondod?
Most kezdtem a játékot nemrég a Fiona óta tolom csak.
I7 procim van, mivel a P45-ből időben ki tudtam szállni viszonylag bukó nélkül.
Jut eszembe Morello... hányas lvl-től lehet megvenni?
Látszik majd a shopban ha elérhető?
Mennyibe kerül?Ja és találgatós kérdés: Hányas lvl vagyok? (játékban tilos megcsekkolni).
-
rsx
aktív tag
válasz
Mariann294 #20700 üzenetére
Talán az 1. hozzászólásba kellene ezt az infot leírni, bár lehet sokan nem is olvassák el.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #20662 üzenetére
Mariann emlékeztem erre a hsz-edre, de én konkrétabb adatokra gondoltam, nem csak arra, hogy "kihalt....és tényleg kihalt".
Darahian: azért 2 perc alatt 3000-3500 RP még mindig jobb, mint akár a legjobban adó simvs pálya vagy a fánk. Lehet benézek expóba és leszarom, hogy a többiek mit csinálnak. Ha meg nagyon felidegesítenek beteszem én is az extra magnetet
.
-
MaciG
addikt
válasz
Mariann294 #20638 üzenetére
Ennyire faja cuccok vannak lionhoz?
Minjá veszek is egyet, a rolla úgyse megy valami jól mostanában.
Ricco: Nem szálltam én rád, főleg nem azért ,mert ingyenélő vagy, mert én is az vagyok a PT-t illetően
Apropó, fánkolás ,mint "funkció"
megvan még?
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #20638 üzenetére
Nekem Full fekete 2000GTm van ami nagyon állat, meg a Hexan is, majd rakok be képeket én is
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #20605 üzenetére
na ennek örülök, remélem majd találkozunk ott is online. aztán ki tudja, lehet hogy az aeria egyszer megérzi a mélypontot és radikális újításokat fog bevezetni a PT-ben.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #20605 üzenetére
Hát igen, sosem voltam rest létrehozni pár új e-mail címet a szent cél érdekében.
De mostanában semmi ilyen nincs lehetőség nincs. Pedig nem jönnének rosszul az ilyen piti eventek 100-200AP-ért. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #20595 üzenetére
"Ha ennyire szidod a játékot nem értem mért költöttél rá egy fityinget is.. "
Egy árva centet nem költöttem soha a játékra és nem is költenék. Ezért van MaciG rámszállva, hogy akkor milyen jogon merem én szidni a játékot. Hát mondjuk az igényesség vagy a józan ész jogán. Vagy azon, hogy ingyenesnek van beharangozva a játék. Mindenhol megy 100-as betűmérettel, hogy FREE, majd a játékban (amikor már beregeltél, hogy legyen 199 million members
) úgyis kiderül, hogy AP így, AP úgy. Vagy ami ingyenes (de hát nem az!!
), akkor az már következmények nélkül lehet szar? Legalább annyi következmény legyen, hogy itt fórumon szapulom a játékot/kiadót/fejlesztőt
. Csak gondolom fura, hogy egy "ingyenélő" (ez a lenéző kifejezés is csak mostanság jött szóba, régen nem volt ilyen) szapulja a játékot. Gondolom nagyon sok AP-t vásárló játékos ugyanúgy elégedetlen...csak nem írják le. (lásd: Dokar említette, hogy az egyik csapattársa jogi útra terelné a dolgokat)
-
Blade.T
tag
válasz
Mariann294 #20583 üzenetére
Én is a „Num” billentyűket használom, és rohadt idegesítő volt amikor a betűk fölött kellet nyomkodni a számokat! legalábbis engem nagyon zavart.
Egyébként a 0 még mindig rossz -
jacksonfive
tag
válasz
Mariann294 #20583 üzenetére
Ha csak heti 1-2-szer ütsz le számokat a billentyűn, akkor el is elhiszem, hogy gyorsabb neked, de hidd el, nem véletlenül van num. billentyű csoport is kialakítva.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20567 üzenetére
Nekem 180 volt a tuning a cobrára. Kicsivel több mint az FCé de kevesebb mint a Civicé.
Én 42es vagyok már elég jó ideje, ha többet versenyeztem volna akkor már meglenne a kövi szint, de így csak hébe-hóba kocsikázással eltart ez is pár hónapig. Nem használtam se csajt se poppert már jó ideje, várom hogy mikor tudok majd megint jót játszani, szabadidőben és játékélményben. Már nem sok kell a 43hoz
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #20545 üzenetére
És utána azt a 300k-t hogyan pótolom? 2000 versennyel egy pályán? Mert kb 150rp-t kapok egy verseny után.
Amúgy annyira segít a tuning, hogy dobtam rá 1-es 2-es body-t és meg sem tudtam közelíteni a stock időmet a reptéren.
Ja egyébként az előbb fagytam ki: a ProjectTorque.bin hibát észlelt....anyád.
A chat is bugos. -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #20545 üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20532 üzenetére
Vegyél Trackir-t
Nem semmi audio cucc van a kígyóban! DOSE
)
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20416 üzenetére
Amire anno kaptam 120-at vagy 250-et vagy akár többet arra most kaptam 30-at!!!!!!
Végreee!!!!
farmerek 1 fajtája kihalt, juhuuuu! Talán megint olyan jó lesz játszani mint régen.
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #20415 üzenetére
Nah ez aztán nagyszerű..
Nyitok egy combo only szobát.Bejön egy külföldi csávó.Asszongya:
Hé te nem tudod hogy a combo már hallott?
Mondom télleg?
Asszongya jaja én se hittem el de leteszteltem és télleg.
Na mondom akkor tesztelek én is.Hát mondanom se kell NEM HITTEM A SZEMEMNEK!!!
Amire anno kaptam 120-at vagy 250-et vagy akár többet arra most kaptam 30-at!!!!!!
Szóval a combo télleg kihalt.Én már régota alig jáccom,és amikor fel is jöttem akkor csak 1-2 explorerhez volt kedvem mostmegmár nincs!!!!!!!
Az irányitás is hót szar lett!!!
Még kipróbálok más modot de ha nem lesz egy HATALMAS változás akkor itt van vége a PT-s pályafutásomnak! -
Nephrit
csendes tag
válasz
Mariann294 #20395 üzenetére
Indítsátok a klienst, új (szerencsére KICSI) update van, szerintem ez egy fix a DC-k miatt. Szerintem mire kész és indulok, már a szeró is ON lesz... (remélem legalábbis, mert ha nem, Aeria-ék kétes foglalkozású szülei igencsak csuklani fognak....)
Szerk: tévedés, szerver OFF
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20350 üzenetére
Úgy legyen, ámen.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20265 üzenetére
csak PTben hallottam h cefett gyors a 7es winfossal. Másról nem szóltak.
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #20264 üzenetére
Hát ill helyesbitek.A PT az elindul rajta de a többi játék nagyon szarakodik.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20262 üzenetére
Úgy tudtam hogy win7el gyorsabban tölt a játék és nem volt vele gond.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20258 üzenetére
Úgy értem hogy Crean kívül senki sem indult az eventen aki itt megfordul. Lehet nem akartok versenyezni, JÁTSZANI egy kicsit komolyan vagy nem értitek(pedig a bemutató video elég egyértelmű) vagy meg se néztétek.
De ha nem kell kígyó és rp másfél perc bemutatóért akkor nem... Nem erőszak a disznótor, csak a kucu ellenkezik.
A video készítéshez meg eddig egyetlen videó érkezett. Jelenleg Penge az első és a fődíj boldog várományosa. -
bumbalaci55
tag
válasz
Mariann294 #20119 üzenetére
Bome Srác annyira lelkes meg S Z E R E T I A J Á T É K O T hogy csinálgatja a videókat Mi ezen a furcsa? Ja hogy lopja az ötletet vagy hogy milyen az effekt nagy dolog.... ezt úgy hívják hogy lelkes meg gyakorlás mert érdekli a videószerkesztés és most kezdte el gyakorolja a szerkesztést és képzeld adyduss én tőlem lopott mert nekem már a fejemből és lehet innen sőt a gépen volt ez a zene is meg drift replay összehozása még hónapokkal ezelőtt és én is loptam az ötletet [itt] vagy Telepopmusik vagy [itt] vagy A M I V A N I T T ahogy ez az egész fórum egy nagy vitatkozás
?? Jó itt lenni
igen Creative997 innen jött vagy nem??
-
Domonkos
addikt
válasz
Mariann294 #20081 üzenetére
Szerintem is megjött csak még nincs bent a shop-ban... ugyanúgy mint a morello. De valaki javítson ki, ha tévedek
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20032 üzenetére
Majd kitalálom
Crea, filmnézés után bealudtam, majdnem közben is. Ma délelőtt volt 2 újabb futam
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #19989 üzenetére
játék közben is mehet a kick, de ilyenkor csak a chatból rúgja ki gép, játszani ugyanúgy tud tovább az illető.
egyébként ilyen törésmodellre gondoltam: [link]
-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294 #19987 üzenetére
A gumikopás mindenképpen jó lenne, illetve Simulation vs. módban az autók érzékenyebbek lehetnének bizonyos sérülésekre.Mert néha ha kiütök egy oszlopot fossá megy az egész kocsi másskor 200al belemegyek a falba és nem történik semmi kár.Lepattanok és megyek tovább mint ha mi sem történt volna.
+ az is jó lenne ha játék közben szavazást lehetne kezdeményezni, hogy a nem fair módon játszó egyéneket lehessen kirakni a francba.(mint pl a CoD-nál vagy a DMoMM-nél) -
bumbalaci55
tag
válasz
Mariann294 #19985 üzenetére
A TA-ban igen de a többi modra gondoltam
-
bumbalaci55
tag
válasz
Mariann294 #19983 üzenetére
Ja és a benzin vagy diesel is kifogyna, az lenne a szuper mint a TA versenyeken
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #19956 üzenetére
Szerintem az új generációval fog érkezni, Fiona, de ne legyen igazam.
Az újoncnak egy kis tanítás (apropó Üdv)
Link beszúrásakor a smileyk felett lévő Link gombra kattintva szúrd be a linket, ok és amit kiemel, ott megadhatsz bármilyen nevet nekiés akkor az lesz belőle, mint az én kis Fionámnál
-
orkaman
csendes tag
válasz
Mariann294 #19925 üzenetére
most kaptam egy shayia accountot egy korábbi guild társtól....
van rajta 1600AP... ami ügye bármelyik aeriag. játéknál felhasználható.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19872 üzenetére
Játékon belül le van írva.../vote
kisa, hivatalos forumon látható a hüllő ....... kicsit hátrébb képek is vannak.
HWsek ha laggolnak akkor ne csodálkozzatok hogy a nehéz tőlük elvenni a zászlót. Én szerencsére akkor játszottam velük amikor nem laggoltak és rohadtul elegem lett abból hogy rángatják azt a szerencsétlen autót, többet nem játszok "mecsboksz fájt"ot, undorodom tőle. A videon nem látszik szerencséjükre, így egész nézhető lett.
Mariann, aki nem kombózik explorerben az a játék szabályát nem szegi meg, csak a szobáét. Az explorert arra találták ki hogy az nyer aki a legtöbbet összeszedi. A kombo ennek a mellékterméke. Ugyan ez a szitu a VS módban való drifteléssel. Hivatalosan nem büntethető az aki egy "drift" szobában versenyzik. A JÁTÉKOSOKTÓL függ hogy mit csinálnak éppen, ezt előzetesen kell megbeszélni a félreértések elkerülése végett. Én speciel úúútttáááálllloooommmm azokat a lebegő szarokat gyűjtögetni, de ettől függetlenül a módban játszok mert jót lehet szórakozni, csak néha kell fölvenni valamit hogy ketyegjen az óra, amúgy semmi értelmük nincs a néha pottyanó ajándékon kívül. Free roamnak is lehetne nevezni ha nem kellene azokat felszedni, hogy tovább játszhassunk .
oops, sokáig írtam, már jöttek közben a válaszok
-
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19880 üzenetére
Kedves Mariann!
Explorerben ki nem jó fej? LOL Ott mindenki jó fej, hisz nincs verseny csak gyűjtögetés! MInd1 nem is mondok már semmit mindenki itt sztárolja a HW-seket, pedig ők is csak azokkal jó fejek akik neve előtt vmi nagy klán neve van..
-
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19864 üzenetére
Ez főleg a Destruction Zone-on fordult velem elő. (de mondom nem csak velem)
-
válasz
Mariann294 #19855 üzenetére
Panelban lakik és az ott lakóknak vannak ilyen csomagjaik. Ez a LAN Net...
20M/10M (2500Ft), 30M/20M (3500Ft), 50M/25M (4500Ft)
Digi szolgáltatja, persze kábelen csak 4M/1M-t adnak max. -
GabN73
addikt
válasz
Mariann294 #19830 üzenetére
^^
vettem egy quadro-t meg feltuningoltam,bukta 70K-t
Már sajnálom hogy nem az alap kocsiba öltem a zsét -
GabN73
addikt
válasz
Mariann294 #19747 üzenetére
nyugi már leírtam nekik
-
hunmyke
aktív tag
válasz
Mariann294 #19743 üzenetére
Hali, értem amit mondasz, de belépek akkor hova írjam be a kódot?
[link] -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #19736 üzenetére
Hetente ha 1xer fordul elő ilyen hiba nálam. Játékosinfó megtekintése segít.
-
erdol
senior tag
válasz
Csak neked új nekem rendszeres.
-
tomkatomi
tag
válasz
Ilyenkor, ha a chat ablakban valaki nevére "jobbklikkelsz", behozza az user adatait, és visszajönnek a hiányzó gombok is. Nálam mindenféle menüs problémára ez a +oldás
-
GabN73
addikt
válasz
1 az szép
2:nekem ma az egész menü nem jelent meg,semmi,csak a szürke háttér. Fogalmam sincs mi lehet ez...
-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294 #19706 üzenetére
Foscsombék az a kocsi... Irányítása több mint röhejes, nagy lomha billegős izé...
Próbálgattam kicsit de hamar rájöttem nekem ilyenem biztosan nem lesz. -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #19686 üzenetére
nekem 1x sem jött kód egy ilyen co-sponsored eventért sem. Vagy kaptam vagy cseszhettem.
-
válasz
Mariann294 #19671 üzenetére
Valami linkeket kellene megkeresni, ha jól értem... Kattintgatok már én is egy ideje, de még mindig Las Vegasban vagyok.
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #19656 üzenetére
miért nem vmi izgalmasabb képeket küldtetek be?
pl amikor a sofőrnek hiányzik a feje, vagy amikor egy autó fejjel lefelé van a másik tetején... stb. -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #19617 üzenetére
Ha megnézed a dátumot akkor láthatod hogy ez új. A múltkor meg nem ilyen volt, az facebookos volt.
PostedToday, at 07:14
Aeria Games is now on Twitter!
Announcement end: 22 May 2009 00:59 -
bome
csendes tag
válasz
Mariann294 #19538 üzenetére
Mariann!
Egy kis segítség!
bome7 ---> =MildWolf=
bumbalaci55 ---> =BlackWolf=
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #19542 üzenetére
Na megnéztem az aeria oldalán a purchase history-ban és kaptam 400AP-t a youtube-os eventért, végre. Ha hazaérek szerintem veszek egy Honda S2000-et. Class4-ben úgy is csak a Phoenix-em van. Class5-be meg összkerekesnek ott van a Spiedom. Szóval relli ótót majd akkor veszek inkább, hogyha rebate sale akció lesz. Mondjuk addig remélem megint lesznek ilyen 100-200 AP szerzési lehetőségek, mert az S2k vásárlás után igencsak megcsappan majd a nehezen összekuporgatott AP-im száma.
-
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #19496 üzenetére
Adnám és Méri, de már válaszoltak előttem szólók. Nem lehet ajándékozni ajándékot.
-
Creative997
őstag
válasz
Ezt nem teljesen értem..akkor mégis volt husvétos event?
Ez volt a kérdésed.Nem volt még event, majd csak szerdán.
Ez pedig bazzs válasza.Amire te gondolsz az nem kérdés hanem kérés... (és most már tudod a választ)
Ezek nem válaszok.
Pedig azok! -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann, te eddig melyik online autós játékkal játszottál?
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #19492 üzenetére
1. A kérdésed alatt rögtön ott vannak a válaszok, mint ahogy írtam: #19482, #19483
2. Semmilyen ajándékodat sem tudod odaadni senkinek. Csak egyféleképpen tudsz küldeni másnak valamit, csak boltból és csak AP-ért, RP-s cuccot is csak AP-ért! -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #19492 üzenetére
Darahiannak is mielőtt beleélné magát.
Ajándékozni csak úgy lehet, hogyha a shop-ban ap-ért veszel valamit és ott a kis ajándék jelre kattintasz. Átadni dolgokat nem lehet, már eleve giftben lévő cuccokat továbbajándékozni nem lehet. Sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged