- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Ujra van próbajáték velünk nem fontos csatlakozni a csapathoz.Kipróbálhatod magad a hús vér ellenfelek között
Egy kattintással minden elérhető az Obhunracing oldaláról most,regisztráció nélkül! A hivatalos rFactor lite verzió ami csak 96 mb! A 2010 WTCC szezon, diesel Seattal,Chevrolet Cruze-val,BMW-vel,Lacetti-vel és a Porsche Car Challenge-vel amiben nem kevés autó van.És ezekhez válogatott eredeti városi és zárt verseny pályákkal. Saját szerver jó hangulat és persze hatalmas csaták!Persze minden bővebb info nálunk az oldalon.
-
[HUN]Dani
őstag
-
bix-
tag
Még anno jelentkeztem a beta kiválasztási fázisra, ott kellett regisztrálni egy accountot, azzal most beengedett.
http://world.needforspeed.com/ -> apply for the beta -> e-mail/jelszó amivel regisztráltam és utána már tölthettem is le a kliens programot. Amúgy kb. 3 percet játszottam vele és már töröltem is a fenébe. Mindig 1024*768 és maximum részletességen indul (2-3 fps), ha visszaállítom, akkor nincs vele gond, de irányítani nem tudtam az autót, ment az mindenfele... Borzasztóan arcade a játék.
Legalábbis nekem ennyi elég volt belőle.
http://www.needforspeed.com/web/nfs-na/blogs/need-for-speed-news/-/nfsblogs/2399019 -
bakosgabor57
őstag
Az állás a SZAVAZÁs II linken bármikor megtekinthető.
Mindenkinek
Valóban kétséges, hogy figyelembe veszi-e az Invictus a (mostani)Prohardveres közösség döntését, de egyértelműen fogalmaztak:
"A Gamigo azzal a feltétellel teszi a magyar játékosok számára lehetővé a Level-R-hez való csatlakozást, hogy Magyarország kizárólag hozzájuk csatlakozik."
Mint ahogy az is egyértelmű, hogy ők nem vállalják fel a lebonyolítást :
"Ami a szavazást illeti, jó ötletnek tartjuk az elgondolást, de sajnos nincs kapacitásunk a lebonyolítására."
A reprezentatívság tekintetében pedig nem tudom mi lehetne annál nyilvánosabb, mint hogy "Ha vállalják, szivesen kitesszük a honlapra a linket, hogy ezzel "hivatalossá" válhasson a szavazás." A szavazás legújabb linkjét is elküldtem már nekik, ha tartják a szavukat, meg fog jelenni a honlapjukon.
Lehet az is, hogy figyelik a magyar játékosok létszámát itt is - ott is. És ha figyelik láthatják, hogy a Level-R -ben, mióta újra nyitva van a magyarok előtt(kb 3 hete), lényegesen több a magyar játékos, mint egyazon időben a PT-ben. És napról-napra egyre több lesz... -
tomkatomi
tag
Laca a legelején már elmondta, hogy semmit. Az a lehetőség már elveszett. mert egyszeri volt. Abban az időben a PT mellett döntött, aki döntött. Akkor a két kiadó próbált valami kompromisszumos megoldást kitalálni, ez lett volna az egy AP-s kocsi átvitel és a PT-ben megszerzett XP-k fele. Az Invictusnak szerintem nem sok beleszólása volt a dologba, legfeljebb jelezte, hogy a nem hivatalos PT-fórum tagjai leginkább a PT-be szeretnének tartozni...
Bár a szavazásnak így szerintem sincs sok értelme, mert, mint én is említettem korábban ezt a fórumot sokan nem ismerik(az Invictus oldalára pedig még kevesebben járnak, hiszen van a játékoknak saját oldaluk, fórumuk).
De azért szavaztam, mert nem tudni ki mennyire elszánt az ügyben és legalább nem az én fejem fölött (illetve szavazatom nélkül) hozzák (hozhatják) meg a döntésüket.Sylar: Most jöttem le róla, és játszottam, nem is rosszakat. Magyarokkal, külföldiekkel egyaránt. Sőt, minden nap játszok, igaz, nem 14 oldalnyi szoba tagjaiból választhatok, hanem csak 5-6...10-20 tagból, de nekem elég, mert játszom. Ráadásul nem mindig ugyanazokkal. Sőt, veled is játszhatnék és innen másokkal is, ha nem csak be-ki lépkednétek a játékba, képeket lopkodni, hogy mennyire siralmas a helyzet.
-
bakosgabor57
őstag
"Ha már ennyien belefogtak a levelbe akkor el kellene indítani egy vonalat valakinek hogy ha mindenki átmegy akkor mit engedne a gamigo átvinni."
Ezen igyekszem egy ideje, remélem az idézett levelezésemből is ez "jött le" mindenkinek.
Lesz egy olyasféle szavazós oldal, mint anno a PH-verseny pálya választós táblázata volt, értelemszerűen Project Torque ~ Level R oszlopokkal, amelybe választása szerint beírja az illető a PT-s vagy LvlR-es nick-nevét, reményem szerint ezt "bix"-webmesterünk fogja összehozni(bár ő még nem tud róla). Ennek az oldalnak a linkjét tenné fel az Invictus a saját hivatalos oldalára. -
hugoagagyilo
tag
Hali.
Kezdettől fogva egy sárga bukosisak jelzi a sim-szobákat.
Tegnap javitották ki hogy ne ugráljanak el a szobák,igy már könnyebb keresgélni közöttük.A roncsderbik egyre ritkábbak mivel folyton készitik a reportokat,és ban jár a nem megfelelő viselkedésért a pályán.De persze igy is előfordul néha a baleset.Nehezebb győzni az tuti.Emlékezz vissza a PT-ben szerintem aki sokat játszott egy cetlire irogatta a Nickeket kivel nem akar játszani mert valamiért nem volt fair vagy épp a nagy lagja miatt.Az hogy nem ismernek az természetes Te sem emlékeznél ennyi felhasználoból mindenkire,de idővel megtanulják a nickedJa közben valaki már irta is a sárga bukót.
Wolfinak:Ja ja olvasom meg tegnap láttam is és tapasztaltam is
Huhhhh megindultak a hsz-ek
-
-
PaJa1
őstag
Engem az lepett megy, hogy az egyik GM gyorsan reagált a posztomra, folytattunk egy rövid levelezést. Ennek ellenére tegnapra nem jött semmi válasz, sőt még ma sincs semmi.
Úgy fest vége szakad az Invictusos ingyen autókázásomnak a neten. LVLRből banoltak, PTbe meg már nem olyan jó visszamenni mint régen volt, hamarosan nem is leszek GS. Crea jössz a helyemre?
-
hugoagagyilo
tag
Hát nekem más a tapasztalatom ha lekörözök valakit rádudálok az esetek 90% ban simán elengednek.Szerintem elég szigoruan veszi az unfair játékosokat a gamigo.Ennek lett vétlen áldozata lásd Paja Van fent böven játékos és készül is report rendesen,már aki veszi a fáradtságot és jelentget ezáltal van bann is rendesen.
Pajanak:Mondjuk nem értem a multi accountot hogy értik.Ha egy email-en van két felhasználo vagy ha egy ip-ről egyszerre többen játszanak?
-
-
PaJa1
őstag
Nem a ghost a bajuk, az is lehet, de az nem tetszik nekik hogy egy csomó arkád, gyerekes dolog került bele a játékba, "mario torque" lett a játék.
Pont beszéltem Bowllal pár napja. Engem még mindig nem zavar hogy csomó arkád cucc kerül a játékba ha a sim megmarad, sőt mivel mindenhol kapcsolható lett így én örülök.(#25877) corvette
a systemen PTben is mindenki némítva van, ott csak a sárgák írhatnak. -
Bazzzs
senior tag
Az egészben csak az a szomorú, hogy az Aeria fórumán S2tG_Bowl (egyik GS) ki van akadva, hogy mit rinyálunk, és ő személy szerint örül, hogy nem fogadta el az Aeria a frissítést, mert az egy rakat ***. Nem pont így fogalmazott, de a lényege ez. Nem tudom, hogy az ő véleménye mennyire testesíti meg a hivatalos álláspontot, de szerintem ez a fafejűség elkeserítő. Jelen helyzetben bármilyen update csak segíteni tudna a játékon, de egyetlen egy új autó is úgy kellene most mint egy falat kenyér. Egyszerűen nem értem az Aeria szándékait.
Megj.: Nem rinyálni akarok, de szerintem azért abban elég sokan egyetértünk, hogy a mostani helyzeten az általunk tesztelt build - ha tetszik az Aerianak, ha nem - csak javítani tudna.
-
bakosgabor57
őstag
"Olyanoknak jó csak aki saját erőből nem tud jó lenni." A nagyobb tudás előbb-utóbb kidomborodik. Persze ghost off-ban sokszor van, hogy utóbb. Van ott is nagyon sok fair játékos, unfair meg még annál is több. Vérnyomás függő is..., az én alap 90/70-em(igen ennyi) bizony sokszor felszökken akár 110-re is.
-
tomkatomi
tag
Nos, mint rólam is tudják páran, az én kisebbik fiam is játszik ([HUN]Mark... és 12éves), azonban nem olyan stílusban, mint a tiéd. Egyébként elnézést, ha megsértettelek -bár semmi sértőt nem mondtam, csak egy tényt közöltem. Párszor fellökött, míg én vigyáztam rá, mint a hímes tojásra (igaz 1x nyomott egy sorryt), ezért ha lehet kerülöm.
Részemről téma lezárva, nem haragszom rá. -
nkarcsik
csendes tag
Tisztelt Hölgyem, kedves Nepster!
Az nem véletlen később fékezés volt. Fékezés nélkül csapódtál a kocsi oldalába, utána mindketten a kanyarív külső részét szegélyező korláton végeztük. Csak Te kedvezőbb pozícióban, ezért tudtál megelőzni. Azt hited, hogy egy "Oh, Sorry"-val el van intézve.
A csapat jelenlévő többi tagját is folyamatosan lökdösted, rendkívül erőszakosan és törtetően mentél aznap. Én elhiszem, hogy bosszantott, hogy egy hozzád képest sehol nem lévő kezdő - mint én - több körön keresztül előtedd csetlik - botlik. Érzésem szerint ha gyorsabb vagy - mint általában - akkor meg tudtál volna előzni. De akkor és azon a pályán nem voltál gyorsabb.
Ha velünk játszol akkor vannak bizonyos szabályok, amit nem én találtam ki (OBHUN szabályok), amit be kell tartani. Ha nem tetszik akkor van más szoba, feltéve ha van, lehet ott próbálkozni az agresszív stílussal.
Itt kérnék a bunkózásért tisztelettel elnézést.
Kézcsókom! -
bakosgabor57
őstag
A hirtelen felindulásnak van egy olyan jó tulajdonsága, hogy gyorsan(mondjuk mára) el is múlik. A tettesnek is ilyen hirtelen felindulásból szaladt ki a kezéből a mondat, neki is elmúlt. Remélem nem gondoltad komolyan, és látunk még.
Egy abszolút tiszta előzést ghost off-ban(főleg a bétában, ahol szinte hely sincs) elég nehéz kivitelezni. Feltételezem, az előzés alapelveivel minden tapasztaltabb kolléga tisztában van.
Alapszabály, hogy mindig annak kell(jobban) vigyáznia, aki hátrányosabb helyzetben van. Ha valaki ezt betartja és csak egy kicsivel gyorsabb az előtte lévőnél, lehet sosem tud tisztán elmenni. Erre kéne a GHOST ON... -
Creative997
őstag
Az érdekes az volt hogy újra kocsit kellett választanom, újra tutorial, de a klán amit csináltam, a statok megmaradtak, a licensek, autók elvesztek, elhiheted mennyire örültem neki, az elvesztegetett idő miatt amit a kocsik megvételére és fejlesztésére szántam, majdnem mind megvolt.
Mindegy is, holnaptól úgyse leszek elérhető 5 napig kb.Ja és továbbra se kaptam meg semmi eventért a jutalmat!!
-
Napfénysüti
nagyúr
Hát igen nem egy sebes autó. Nekem az tetszik hogy iszonyat élvezetes irányítani. Lehet venni sodrósan a kanyarokat. Nem hiába hozzám mindig is közelebb álltak a rallys játékok így inkább azt szoktam meg.
Így hogy nincsenek cls2-es szobák be szoktam menni a cls3-as nyitottakba. Igaz hogy esélyem sincs de legalább egy jót szórakozom. -
PaJa1
őstag
Tudtommal a szerver Kanadában, de minden esetre a tengerentúlon van. Azért láthatott téged pattogni te pedig őt nem, mert neked rosszabb a kanadai szerveren keresztüli adattovábbításod felé. A feltötésed az ő irányába nem elégséges, hogy nála is pontosan mozogj. Te azért láttad őt sokkal "jobban" mozogni mert az ő irányából érkező adatok kevesebb gonddal érkeztek.
A drages dologhoz meg nem tudok mit mondani, bugnak látszik, mer más autóal nem csinálja...
HA változtatsz valamit az autón, akkor is csinálja ezt hibát? Melyik pályákkal van gond pontosan?Mostanában random eventeket nyomtam én is. Globalon közöltem, hogy van aztán annyi. RP és XP nyeremények voltak.
-
Bazzzs
senior tag
Én ezeket választottam ki:
Subcategory: Other
Game: Project Torque
Server: Phoebus
Character Name: BazzzsMég aznap vissza is írtak, hogy semmi gond, köszönik a részvételem a promócióban, és küldik az ismerősömnek a kocsit.
Jól értelmezem amúgy, hogy az angol szöveg megírásában is segítségre szorulsz? Ezesetben dobj rám egy privátot
-
-
hugoagagyilo
tag
Ez most itt kicsit durvább volt azért,és nem szeretnék több ilyet meglátni nálunk.Igaz van nálunk gyenge játékos aki hajlamos egy kört is lemaradni de megvárjuk és örülünk hogy ilyen kitartó.Persze előfordul a játék hevében hogy valaki befut,velem is többször előfordult figyelmetlenségből de leginkább azért mert elpofázom az időt
Már súlyos sörmennyiségekkel tartozunk egymásnak a balfácánkodásért.A chat tul személytelen és a Te lelkiálapotodtól függ hogy értelmezed amit irtak neked,persze speakon is megy az any...zás de itt már van hangsuly is és abbol meg a hozzá tartozó emberkéből már tudod hogy nem vérre menő dolog ez
Creanak már sikerült ezt a kis hangulatot megtapasztalnia és szerintem nem lehet rossz véleménnyel rólunk.
-
hugoagagyilo
tag
Hát egyszerű a recept.
Csinálsz egy másik felhasználót ha már nem tudsz ratingot nyerni másoktól,bezárod magatokat egy szobába és ha már volt mondjuk 2000 ratingod amit vért izzadva nyertél mész saját magad ellen még 1300 versenyt
hoppá meg is van az a 3300 kicsit uncsi lehet de nemes a cél hisz akkor belépsz az "Elitek "-clubjába.Igaz egyből látják majd a többiek ,hogy vagy 100 000km mentél de már nagy vagy.Utána jön a friss ropogos csapattagod,persze megnyered a versenyt ellene de beengeded magad elött a célnál nagyvonalúan hisz tőled ugy sem von már viszont csapattag kaszál mert elverte a nagyot és profitál a crew is
Elnézést azoktól akiket esetleg kicsit bánt a sarkallatos fogalmazásom,lehet hogy nem is igy történik az egész csak én gondolom igy.
-
hugoagagyilo
tag
Ha jol tudom "odaát" már nincs határ se rating se lvl,gondolom az összefarmolt ratingok miatt ha gyengébbel mész mint te magad akkor bizony levon
Talán igy akarják elérni hogy aki fent áll a ranglétra tetején az igenis kemény versenyekben szerezze a pontokat.Bár ennek csak akkor van értelme ha sokan játszanak.
-
JackShephard
tag
Ez elég fura ami veled történt... Nekem egy kicsit bug szagú az egész, meg is mondom miért. Megnéztem a 2009-ben kapott AP-im lejáratát, mindegyiket 5évre írja. Azaz a 2009-ben kapottak 2014-ben járnak le! (Expiration date) A 2010ben kapott AP-k pedig 2015-ben!
Ezeket nálam a Purchase historyban mutatja, de gondolom te is nyomon tudod követni ugyanígy a saját AP-id sorsát.
Nem hinném hogy 1 hónapos lejárattal adtak ajándék AP-t karácsony előtt, mindenképpen reklamáljál ez ügyeben!!!
Ha jól tudom akkor itt lehet reklamálni, de valaki erősítsen meg ebben, mondjuk Paja, aki a leghivatalosabb talán : CONTACT USBeelőzött Paja és Bazzs
-
Bazzzs
senior tag
Elvétve meg szoktak jelenni nálam is ezek a pályák, de mindig 0 level követelménnyel és zárolva. Ha teljesen jól emlékszem, akkor a Fiona build megjelenése óta vannak "elrejtve" a játékban, csak valami oknál fogva néha napján előbukkannak. Valamikor csak aktiválásra kerülnek
-
Creative997
őstag
A Morello nekem se jön be, számomra nehezen kezelhető, vagy nem kanyarodik vagy megcsúszik a fara, gyorsnak gyors de az ára egyáltalán nem éri meg szerintem. Mire összeszeded a 2 millát és az 1550AP-t... hány sokkal élvezhetőbb autó jön már ki belőle?
Persze nem akarok senkit se lebeszélni róla, csak nekem nem adja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged