- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Küldj egy e-mailt a contest@aeriagames.com címre, úgy hogy az ott lévő képek (bennerek) közül be raksz egyet e-mail aláírásnak. Ez a lényeg, hogy ott figyeljen a kép az e-mail alján (lehetőleg a kép egy link legyen amelyik annak a játéknak a weboldalára vezet, amelyik a képen szerepel - Project Torque).
És csak és kizárólag szövegnek az aeriás account ID-dat kell beírni. Ez az a username amivel bejelentkezel a PT szerverekre (tehát NEM a játékbeli nickneved!).
-
Creative997
őstag
Vehetsz panamát, tuninggal együtt kb 1mila rp, kicsit több vagy vehetsz harpoont v spiedo fortet, ezek 2-300k rpvel olcsóbbak. De bemész a boltba, kiválasztod a kocsit amit kinézel, ráraksz tuningot és balancot ha akarsz és mielőtt megvennéd Test Drive-ban ki tudod próbálni, Circuit-et ajánlom.
-
Creative997
őstag
Ha 8an vagytok és mindenki szed és nincs rush és jól kombózol akkor 7-8-9000 is megvan 10 perc alatt. Ha nem vagy annyira jó és gyors akkor is összejön 4-5000
Ha van rush, egyedül szedsz, 8an vagytok és van csajod vagy poppered és faxán szeded a kombókat akkor 250.000 40 perc alatt. Ha csajod is van akkor 430.000 is lehet. -
Bazzzs
senior tag
Na megtaláltam a linket. Ez Crea hsz-e a képpel.
Pont 25-ös szinten vagyok, de az itteni fórumozók közt egy totál kezdő. Itt szerintem a 80-90%-nak kb minden autója megvan és körökkel verne minketDe próbálok fejlődni
-
Bazzzs
senior tag
Szóval: Explorerben, ha megfelelően veszed fel egymás után a dolgokat, akkor kombókat lehet kihozni. Sőt, ha keresni akarsz, akkor erre hajts rá. Minél többen vagytok egy játékban, annál több bónuszt kapsz a végén. 8 fő esetén ez +200%. A kombók le vannak írva valahol, ezt majd szerintem valaki, aki tudja belinkeli Neked. Ha a shopban megveszed a kombóhoz a kék hackpack 2x-eset meg ugyanezt pirosban, akkor minden kombóért többet kapsz. Ezt a csomagtartódba kell berakni.
Simvs az a normál szimulációs verseny magyarul. Nem az arcade
Szokott lenni itt "Simdrift only" nevezetű szoba. Itt értelemszerűen csak driftelgetni szoktak. Shopban ehhez is van hackpack. Ebből a 3x-oros a legnagyobb. Ilyenkor simulation játékmódban a perfect drift-ekért 3x-os pontot kapsz. Ezzel is lehet keresni
Szerk.: 50% alatt azt értem, hogy 2-es body upgrade meg olyan 3-as motor meg egyéb kacat van rajta. Csak kerekítettem. Versenyezhetünk, jó ötlet. Ez a nevem játékban is. Vegyél fel chatre
Verdát még nem lehet eladni, de volt már róla szó, hogy fejlesztenek egy rendszert hozzá
-
Bazzzs
senior tag
Erre megint én válaszolnék
Nem tudom mennyire vagy kezdő, de én is az vagyok, így RP szerzésről nem sok okosat tudok mondani, de ajánlom Explorerben a kombózást, illetve simvs-ben a driftelgetést. Mindkettőhöz kell hackpack-et venni a shopban. Lehet ezeket már tudod, de ha nem, akkor leírom részletesebben
Szerintem azért elég sok embernek van Stallija is. Nekem is. Az enyém olyan 50%-os tuning ügyileg.
Nem állítottál el semmit sem. Az új patch óta rescue esetén nem javít. Azt külön kell rányomni.
Szerk.: Én még lasabb
-
-
DarkByte
addikt
Öhm, hát kérem csak átfutottam a fórumot mert párhuzamosan vizsgára tanulok ugyebár.
Sajnos nekem sincs ötletem mit takarhat ez a dx8 kompatibilitás; ha egy kártya ilyet nem tud hardware -esen akkor nekem az lenne logikus hogy max csak software -es rásegítéssel képes ilyesmire. (Egyébként épp nézem hogy ez a vga kb. GeForce 2 Ti szinten van. Nem lesz ez kicsit sovány?
Nálam a Radeon 9600 -on is eléggé minimális beállításokkal megy értelmes sebességgel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest